Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα ο exDialer (Donation) εχει καποια διαφορα με τη free εκδοση, εχει κατι παραπανω?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Στο Galaxy Y υπάρχει μια εφαρμογή "Ειδήσεις και Καιρός" η οποία δεν υπάρχει στο Galaxy S Plus (αν καιέχουν και τα δύο android 2.3.x?) Ξέρει κανείς αν μπορώ να τη βρω κάπου;

Επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος να βγάλω το skype από τις default επιλογές κλήσεων;

βάλε το gReader είναι ίδιας φιλοσοφίας, πληρέστερο και παραμετροποιήσιμο. (δεν έχει καιρό αλλά υπάρχουν αμέτρητα καλύτερα weather apps)
Ι need a six month vacation, twice a year.

Σ'ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι το προεγκατεστημένο πρόγραμμα με είχε βολέψει πολύ. Κάποια άλλη ιδέα για ειδήσεις και καιρό;

Σ'ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι το προεγκατεστημένο πρόγραμμα με είχε βολέψει πολύ. Κάποια άλλη ιδέα για ειδήσεις και καιρό;

Ψαξε για genie widget, ετσι λεγεται το συγκεκριμενο που λες. Μου κανει εντυπωση να μην το εχει, ολα τα android κανονικα το εχουν.

Καλημερα ο exDialer (Donation) εχει καποια διαφορα με τη free εκδοση, εχει κατι παραπανω?

καμια απολυτως, απλα ειναι αν θελεις να στειλεις καποια χρηματα στον δημιουργο της εφαρμογης για τη δουλεια του ;)

καλημερα σας.................................με το viber τι γινετε ???? βγαζετε ακρη?????????? οταν καλω μια επαφη συνεχεια διχνει οτι χτυπα κανονικα εχει δεν εχει ανοιχτο το wifi , υπαρχει τροπος να ξερουμε ποιος ειναι διαθεσιμος????????? υπαρχει αλλη εφαρμογη που χρησιμοποιειτε εσεις πιο αξιοπιστη????????????? :)

Το gReader το δοκίμασες πρώτα ;;:blink:

Γιατί είναι σαν να συγκρίνουμε Lamborghini με Skoda σε δυνατότητες κ ευκολία.

καλημερα σας.................................με το viber τι γινετε ???? βγαζετε ακρη?????????? οταν καλω μια επαφη συνεχεια διχνει οτι χτυπα κανονικα εχει δεν εχει ανοιχτο το wifi , υπαρχει τροπος να ξερουμε ποιος ειναι διαθεσιμος????????? υπαρχει αλλη εφαρμογη που χρησιμοποιειτε εσεις πιο αξιοπιστη????????????? :)

για μένα είναι τοπ καλύτερο και πολύ ελαφρύ αλλά έχει αυτό το μειονέκτημα(όπως όλες οι παρόμοιες εφαρμογές)

Εξαίρεση το skype που αν δεν κάνω λάθος σου δείχνει αν είναι μέσα ο υποψήφιος συνομιλητής

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Δοκιμάζω τα πληκτρολόγια.. Στο go keyboard πάντως ενώ δουλεύει τέλεια δεν μπορώ να γράψω SMS με 160 χαρακτήρες αλλά 70 και δε μπορώ να βρω κάποιο setting για την κωδικοποίηση να το φτιάξω. Φταίει το go keyboard ή υπάρχει κάποιο general setting για αυτό το θέμα στο gingerbread. Συγγνώμη αν έχει ξαναναφερθεί το θέμα.

Ευχαριστώ

Καλημερα,

Οταν καλεις καποιον και σου βγαζει "Calling...." τοτε δεν ειναι online η επαφη σου.

Οταν σου βγαζει "Ringing......" ειναι online.

Μεχρι στιγμης μονο αυτο υπαρχει.

Δοκιμάζω τα πληκτρολόγια.. Στο go keyboard πάντως ενώ δουλεύει τέλεια δεν μπορώ να γράψω SMS με 160 χαρακτήρες αλλά 70 και δε μπορώ να βρω κάποιο setting για την κωδικοποίηση να το φτιάξω. Φταίει το go keyboard ή υπάρχει κάποιο general setting για αυτό το θέμα στο gingerbread. Συγγνώμη αν έχει ξαναναφερθεί το θέμα.

Ευχαριστώ

Οι 160 χαρακτήρες ΔΕΝ είναι θέμα πληκτρολογίου ΑΛΛΑ του προγράμματος που χρησιμοποιείς για τα SMS

Δοκίμασε Handcent ή Go SMS

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Καλημερα,

Οταν καλεις καποιον και σου βγαζει "Calling...." τοτε δεν ειναι online η επαφη σου.

Οταν σου βγαζει "Ringing......" ειναι online.

Μεχρι στιγμης μονο αυτο υπαρχει.

ενα μήνα το χρησιμοποιώ και ΔΕΝ το είχα προσέξει:happy: ευχαριστώ παρατηρητικότατε

φίλε haigoeo

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Οι 160 χαρακτήρες ΔΕΝ είναι θέμα πληκτρολογίου ΑΛΛΑ του προγράμματος που χρησιμοποιείς για τα SMS

Δοκίμασε Handcent ή Go SMS

Ευχαριστώ! To Go SMS είναι πολύ καλό. Το handcent παίζει και αυτό αλλά δεν τρελάθηκα. Προσπαθώ τώρα να βάλω το ACER UI να βγάζει σαν default το Go SMS αντί για το δικό του...

Edited by yorgos00

Καποιος μετρητης κλησεων, δεδομενων, κτλ υπαρχει?

advance call log ,communicate stats,droidstats,call meter NG αυτα χρησιμοποιώ εγω

Υπαρχει μια εφαρμογη το Pansi SMS για μυνηματα.Το βρηκα εξαιρετικο!!Περα απο οτι δεν εχει πολλα θεματα,δεν εχει να ζηλεψει τιποτε απο τις μεγαλες δημοφιλεις εφαρμογες,και ειναι απιστευτα γρηγορο...αξιζει να το δειτε!!

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

advance call log ,communicate stats,droidstats,call meter NG αυτα χρησιμοποιώ εγω

τα 2 πρώτα όπως τα γράφεις δεν υπάρχουν στο app market.

Υπαρχει μια εφαρμογη το Pansi SMS για μυνηματα.Το βρηκα εξαιρετικο!!Περα απο οτι δεν εχει πολλα θεματα,δεν εχει να ζηλεψει τιποτε απο τις μεγαλες δημοφιλεις εφαρμογες,και ειναι απιστευτα γρηγορο...αξιζει να το δειτε!!

Φιλέ μιας και έχω και εγώ το pansi, πως μπορώ να ανοίγει η οθόνη χωρίς να ξεκλειδώνει και χωρίς να μου βγάζει φορά - παρτίδα το μήνυμα?

Και αν έχει αναφορά παράδοσης?

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Tι μπορει να αξίζει σε ένα πρόγραμμα που δεν έχει ελληνική υποστήριξη και δε μπορεις καν να γράψεις ενα μηνυμα με 160 χαρακτήρες; Είδα τα σχόλια των χρηστών που το γράψανε αλλά λέω ας το κατεβάσω για δοκιμή και ότι επιλογή και να βάλεις πάνω από 70 χαρακτήρες μήνυμα δε στέλνει, ενω η υποτιθεμενη ελληνικη υποστηριξη στο μενου αν κατεβασεις την το αντιστοιχο αρχειο εχει ως αποτελεσμα ολα στα κινεζικα και παλι δε γράφει 160 χαρακτηρες...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Tι μπορει να αξίζει σε ένα πρόγραμμα που δεν έχει ελληνική υποστήριξη και δε μπορεις καν να γράψεις ενα μηνυμα με 160 χαρακτήρες; Είδα τα σχόλια των χρηστών που το γράψανε αλλά λέω ας το κατεβάσω για δοκιμή και ότι επιλογή και να βάλεις πάνω από 70 χαρακτήρες μήνυμα δε στέλνει, ενω η υποτιθεμενη ελληνικη υποστηριξη στο μενου αν κατεβασεις την το αντιστοιχο αρχειο εχει ως αποτελεσμα ολα στα κινεζικα και παλι δε γράφει 160 χαρακτηρες...

Φίλε μου τα SMS που στέλνω είναι σπάνια και μικρού μεγέθους, ομως μου γράφει 160.

Edit έχεις δίκιο όταν πας να γράψεις πάει στα 70.

Δεν το είχα προσέξει γιατί όπως γράφω ποιο πάνω τα μηνύματα μου είναι μια-δύο γραμμές.

Edited by Karthan7

Το έχω περάσει αλλά παρόλο που είναι το μοναδικό που έχει την κλασσική απεικόνιση Inbox, Outbox κτλ αλλά η υποστήριξη Ελληνικών είναι αισχρή.

Φιλέ μιας και έχω και εγώ το pansi, πως μπορώ να ανοίγει η οθόνη χωρίς να ξεκλειδώνει και χωρίς να μου βγάζει φορά - παρτίδα το μήνυμα?

Και αν έχει αναφορά παράδοσης?

Μεού-->Settings-->Settings-->Advanced Notification Settings-->Delivery report notification Settings--> ON

Από κάτω έχει και το PopUp Windows Settings

Επίσης στο Advanced θα δεις και την επιλογή Sending and Receiving Settings

Τέλος Στο Notification Settings θα δεις και την επιλογή Popup windows settings.

+1000

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Τωρα τελευταια στο EzPdfReader μου βγαζει μηνυμα για αναγκαστικο κλεισιμο ... το χει κανας αλλος το προβλημα ?

Συνηθως γινεται οταν το χω κανα 10 λεπτο ανοιχτο και το δουλευω ...

Y.Γ Το MyAppsList κραταει αντιγραφο των apk ?

Καποιος ????

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Καποιος ????

Για τον ezPDF όχι, δεν μου το έχει κάνει αλλά δεν έχει τύχει να το έχω πολύ ώρα ανοιχτό.

Το MyAppsList όχι, δεν κρατάει αντίγραφο των .apk, μόνο τη λίστα των εγκατεστημένων εφαρμογών.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Χρησιμοποιώ το droidstats και το έχω ρυθμίσει να είναι στα δωρεάν τηλέφωνα όσα ξεκινούν από 697*, αφού έχω 1500' δωρεάν σε cosmote. Πως γίνεται όμως να εξαιρέσω κάποιον που ξεκινάει το τηλέφωνο του από 697, αλλά έχει αλλάξει δίκτυο;

Το gReader το δοκίμασες πρώτα ;;:blink:

Γιατί είναι σαν να συγκρίνουμε Lamborghini με Skoda σε δυνατότητες κ ευκολία.

Θα το δοκιμάσω. Που όμως θα βρω rss feeds με Ελληνικές ειδήσεις;

Θα το δοκιμάσω. Που όμως θα βρω rss feeds με Ελληνικές ειδήσεις;

βάζεις τα urls στο ίδιο το greader.

πχ εγώ έχω ενδεικτικά της Καθημερινής, του sport24, του techblog.gr κτλ κτλ

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση