andreas443 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 παιδιά υπάρχει καμια καλή εφαρμογή για rss που θέλω να προσθέσω από διαφορα site που μπαίνω καθημερινά και να τα βγάζει στην οθόνη μπροστά σε widget?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 παιδιά υπάρχει καμια καλή εφαρμογή για rss που θέλω να προσθέσω από διαφορα site που μπαίνω καθημερινά και να τα βγάζει στην οθόνη μπροστά σε widget?? Δοκίμασε το pulse news. Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 υπαρχει εφαρμογη για computer ή για το κινητό που να μπορεί να συγχρονίζει playlist μεταξύ computer-mobile ? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Δοκίμασε το pulse news. Υπάρχει κάποιο άλλο γιατί λένε στα σχόλια ότι δεν εμφανίζει σωστά τα ελληνικά δεν με ενδιαφέρει να είναι κάτι εξελιγμένο απλά να βάζο τις σελίδες που θέλω να βρίσκει τα rss και να τα βγάζει σε ένα ωραία widget όχι ανακατεμένα αλλα ξεχωριστά από το κάθε site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 παιδιά υπάρχει καμια καλή εφαρμογή για rss που θέλω να προσθέσω από διαφορα site που μπαίνω καθημερινά και να τα βγάζει στην οθόνη μπροστά σε widget?? https://market.android.com/details?id=fr.gdi.android.news&hl=el Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 παιδιά υπάρχει καμια καλή εφαρμογή για rss που θέλω να προσθέσω από διαφορα site που μπαίνω καθημερινά και να τα βγάζει στην οθόνη μπροστά σε widget?? Προσωπικά χρησιμοποιώ την εφαρμογή RssDemon και την θεωρώ πολύ καλή. Αν θέλεις δοκίμασε την (είναι free). Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Σας ευχαριστώ όλους να είστε καλά θα τα δοκιμάσω όλα και θα δω πιο μου ταιριάζει καλύτερα.Είμαι καινούριος με τα android και για αυτό έχω πολλές απορίες.Αν μπορείτε πείτε μου και ένα καλο πρόγραμμα για την camera για να τραβάω φωτογραφίες όσο το δυνατόν πιο πλήρες Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Παιδια εχει κανεις κανα λινκ με νεοτερους χαρτες για Ελλαδα απο τους 12.2010 για το Νdrive my Galaxy S Το ndrive φαίνεται να το έχουν αφήσει τελείως. Μήνες τώρα ούτε αναβάθμιση στο πρόγραμμα ούτε καινούργιοι χάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Παιδια, στο sygic aura μπορω να δωσω να αποφευγει δρομους/εθνικες οδους με διόδια; Ξερει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Καλή η εφαρμογή Unified Remote εύκολος ο χωρισμός του Η/Υ μέσω wifi, αλλά μέσω wifi τρώει μπαταρία,η εφαρμογή δίνη την δυνατότητα ελέγχου και μέσω bluetooth που έχει σαφώς λιγότερη καταναλώσει. Κάνω της απαραίτητες ρυθμίσεις αλά δεν βλέπω να κάνει τίποτα. Bluetooth USB level one mdu-0005usb Driver: TOSHIBA Bluetooth Stack 8.00.03 32bit. Any Help?????? Ευχαριστώ. Μακράν η καλύτερη η Unified Remote σε σχέση με οτιδήποτε άλλο έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Σας ευχαριστώ όλους να είστε καλά θα τα δοκιμάσω όλα και θα δω πιο μου ταιριάζει καλύτερα.Είμαι καινούριος με τα android και για αυτό έχω πολλές απορίες.Αν μπορείτε πείτε μου και ένα καλο πρόγραμμα για την camera για να τραβάω φωτογραφίες όσο το δυνατόν πιο πλήρες Σας ευχαριστώ https://market.android.com/details?id=vStudio.Android.Camera360&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInZTdHVkaW8uQW5kcm9pZC5DYW1lcmEzNjAiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Καλημέρα παιδιά ποια είναι η καλύτερη κατά την γνώμη σας εφαρμογή για να μπαίνετε από το κινητό στο pc σάς όπου ο αν βρίσκεστε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 (edited) Καλημέρα παιδιά ποια είναι η καλύτερη κατά την γνώμη σας εφαρμογή για να μπαίνετε από το κινητό στο pc σάς όπου ο αν βρίσκεστε ; Teamviewer :) Edited January 11, 2012 by jastonas Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Teamviewer :) Το remote desktop είναι το ίδιο;.... Δεν με νοιάζει κ αν δεν είναι δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 μου συμβαίνει κάτι περίεργο με το google+ στο κινητό και δεν μπορώ να το εξηγήσω. ελπίζω να κολλάει σε αυτό το θέμα το ερώτημα. η εφαρμογή λοιπόν σε κάποιο major update εκτός όλων των υπολοίπων άλλαξε και εικονίδια. στο δικό μου κινητό λοιπόν συνεχίζει να εμφανίζεται το παλιό μαύρο εικονίδιο και όχι το καινούριο (κόκκινο). από τότε έχουν γίνει και άλλες αναβαθμίσεις της εφαρμογής και πάλι όμως το εικονίδιο δεν αλλάζει. έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά, τίποτα. κοίταξα μήπως είναι θέμα του go launcher x που χρησιμοποιώ αλλά το ίδιο συμβαίνει και με άλλους launchers. το έχετε συναντήσει? ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει? είμαι με cyanogen nightlies και έχω πολύ καιρό να στήσω το τηλέφωνο από την αρχή για να δω τι θα γίνει. εννοείται ότι δεν είναι τίποτα σημαντικό αλλά όσο να ναι με έχει προβληματίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Το remote desktop είναι το ίδιο;.... Δεν με νοιάζει κ αν δεν είναι δωρεάν Αν εννοείς αυτό, τότε όχι. Κάνει το αντιστρόφο. Μπαίνεις από τον υπολογιστή στο κινητό (κατά κάποιο τρόπο) και πρέπει να είσαι στο ίδιο wifi. Αν εννοείς αυτό, τότε δεν καταλαβαίνω τον λόγο να δώσεις 20 ευρώ για να μπορείς να μπεις ΜΟΝΟ στον υπολογιστή σου με Windows. Το teamviewer υποστηρίζει windows/mac/linux και είναι τσάμπα. Και είναι χρόνια στον χώρο... είναι εγγύηση. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Αν εννοείς αυτό, τότε όχι. Κάνει το αντιστρόφο. Μπαίνεις από τον υπολογιστή στο κινητό (κατά κάποιο τρόπο) και πρέπει να είσαι στο ίδιο wifi. Αν εννοείς αυτό, τότε δεν καταλαβαίνω τον λόγο να δώσεις 20 ευρώ για να μπορείς να μπεις ΜΟΝΟ στον υπολογιστή σου με Windows. Το teamviewer υποστηρίζει windows/mac/linux και είναι τσάμπα. Και είναι χρόνια στον χώρο... είναι εγγύηση. Το teamviewer το χρησιμοποιώ κι εγώ και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα! Μάλιστα σε σήμα gprs δεν κολούσε καθόλου! Να κάνω εγώ μια άλλη ερώτηση; έχετε να προτείνεται κανένα app για call/sms blocking που να είναι free και αξιόπιστο; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Το teamviewer το χρησιμοποιώ κι εγώ και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα! Μάλιστα σε σήμα gprs δεν κολούσε καθόλου! Να κάνω εγώ μια άλλη ερώτηση; έχετε να προτείνεται κανένα app για call/sms blocking που να είναι free και αξιόπιστο; χρησιμοποιω το Phone Blocker (https://market.android.com/details?id=com.phoneblocker.android&feature=search_result) χωρις παραπονο για τα ανεπιθυμητα τηλεφωνηματα αλλα δεν το εχω δοκιμασει για sms. Αν θες το δοκιμαζεις μιας και ειναι δωρεαν. Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Το remote desktop είναι το ίδιο;.... Δεν με νοιάζει κ αν δεν είναι δωρεάν Αν θες remote desktop εγώ χρησιμοποιώ αυτό https://market.android.com/details?id=com.tux.client&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50dXguY2xpZW50Il0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 (edited) Αν εννοείς αυτό, τότε όχι. Κάνει το αντιστρόφο. Μπαίνεις από τον υπολογιστή στο κινητό (κατά κάποιο τρόπο) και πρέπει να είσαι στο ίδιο wifi. Αν εννοείς αυτό, τότε δεν καταλαβαίνω τον λόγο να δώσεις 20 ευρώ για να μπορείς να μπεις ΜΟΝΟ στον υπολογιστή σου με Windows. Το teamviewer υποστηρίζει windows/mac/linux και είναι τσάμπα. Και είναι χρόνια στον χώρο... είναι εγγύηση. θα ηταν υπερβολικο να σου ζητουσα να μου εξηγησεις λιγο πως δουλευει??αν κ ειναι ελληνικα εγω μπερδευτικα.to teamviewer εννοω Edited January 11, 2012 by giwrgoslalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Σου δινει μια ip και εναν κωδικο. Για να μπει ο αλλος στη συσκευη σου, του δινεις την ip και τον κωδικο και ετσι εχει προσβαση στο κινητο σου και μπορει να διορθωσει καποιο προβλημα που μπορει να μην ξερεις πως να το λυσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 (edited) Σου δινει μια ip και εναν κωδικο. Για να μπει ο αλλος στη συσκευη σου, του δινεις την ip και τον κωδικο και ετσι εχει προσβαση στο κινητο σου και μπορει να διορθωσει καποιο προβλημα που μπορει να μην ξερεις πως να το λυσεις.. τ ip στον υπολογιστη πως τ βρισκω? :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited January 11, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Στο αγγλικό google κανε αναζήτηση: what my ip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπλοκάρει την κίνηση στο δίκτυο όταν είμαι με 3G και να με αφήνει να λειτουργώ μόνο το gmail; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 τ ip στον υπολογιστη πως τ βρισκω? :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Εγκαθιστας το ιδιο προγραμμα και στον υπολογιστη και μολις το ανοιγεις σου δινει μια ip και εναν κωδικο. Αν θες να μπεις απο το κινητο στο pc, ανοιγεις την εφαρμογη του κινητου, γραφεις την ip και τον κωδικο που σου δινει το προγραμμα στον υπολογιστη και εισαι ετοιμος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts