kted Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Thanxs παιδια. Το safewallet που λέτε παιδια έχει και εφαρμογη για το PC? Ναι, έχει. Το sync γίνεται μέσω wi-fi Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Ναι, έχει. Το sync γίνεται μέσω wi-fi Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Εγώ το συγχρονίζω μέσω dropbox :rolleyes: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Yπαρχοι εφαρμογή που να μας λέει ποσο ram έχουμε υπόλοιπο όπως μας λέει το ποσοστό τις μπαταρίας επάνω στο bar? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Yπαρχοι εφαρμογή που να μας λέει ποσο ram έχουμε υπόλοιπο όπως μας λέει το ποσοστό τις μπαταρίας επάνω στο bar? https://market.android.com/details?id=com.electricsheep.asi&feature=related_apps Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 https://market.android.com/details?id=com.avril.aaaa&feature=search_result Ευχαριστώ πολύ τέλεια εφαρμογη Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 https://market.android.com/details?id=com.electricsheep.asi&feature=related_apps Το ποσο ram έχει το αναγραφει δηλαδή στο επάνω μέρος τις οθόνης?Στο task bar? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Αυτην εδω την εχει βαλει κανεις? https://market.android.com/details?id=com.lbe.security&feature=search_result Μονο για ρουτ συσκευες. Εχει τρομερο interface και μπορεις να μπλοκαρεις εφαρμογες που θελουν να δινουν την θεση σου οι αλλες που θελουν να εχουν προσβαση στα μηνυματα σου και πολλα αλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Yπαρχοι εφαρμογή που να μας λέει ποσο ram έχουμε υπόλοιπο όπως μας λέει το ποσοστό τις μπαταρίας επάνω στο bar? όσο λιγότερες εφαρμογες στη μπαρα, τοσο λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Αυτην εδω την εχει βαλει κανεις? https://market.android.com/details?id=com.lbe.security&feature=search_result Μονο για ρουτ συσκευες. Εχει τρομερο interface και μπορεις να μπλοκαρεις εφαρμογες που θελουν να δινουν την θεση σου οι αλλες που θελουν να εχουν προσβαση στα μηνυματα σου και πολλα αλλα. μονο που απο τις αδειες που ζηταει φαινεται οτι και η ιδια η εφαρμογη αποκταει προσβαση στα παντα στο τηλεφωνο,οτι πληροφορια υπαρχει Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 μονο που απο τις αδειες που ζηταει φαινεται οτι και η ιδια η εφαρμογη αποκταει προσβαση στα παντα στο τηλεφωνο,οτι πληροφορια υπαρχει Λογικό, αφού για να μπορεί να κόψει μια εφαρμογη που ζητα προσβαση στο bt για παραδειγμα, πρεπει να εχει και η ιδια προσβαση εκει. Υποθετω. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 μονο που απο τις αδειες που ζηταει φαινεται οτι και η ιδια η εφαρμογη αποκταει προσβαση στα παντα στο τηλεφωνο,οτι πληροφορια υπαρχει Οι αδειες που ζηταει ειναι¨εργαλεια συστηματος¨ και ¨επικοινωνια δικτυου".Ριξε μια ματια τι αδειες εχει η εφαρμογη του facebook που ειναι προεγκατεστημενη σε ολα πια τα κινητα και τα ξαναλεμε...Ουτε εγω ειμαι σιγουρος για την εφαρμογη αυτην και το ψαχνω ακομα το θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Υπαρχει προγραμμα που να σου λεει ποτε ανοιξε για πρωτη φορα το κινητο ? Επισης υπαρχει εφαρμογη για να διαβαζεις pdf , ppt , word , notepad αρχεια απο το κινητο ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 παιδια βρηκα μια εφαρμογη...qloud media... ξερει κανενας ποια ειναι η διαφορα της free εκδοσης με την paid? εψαξα αλλα δεν εβγαλα ακρη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 παιδια βρηκα μια εφαρμογη...qloud media... ξερει κανενας ποια ειναι η διαφορα της free εκδοσης με την paid? εψαξα αλλα δεν εβγαλα ακρη... Η περιγραφή και στα δυο μου φαίνεται ιδια και δεν αναφέρει καμία διαφορα στο πληρωμενο. Μήπως παίζει τίποτα με διαφημίσεις στο τζάμπα? Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Η περιγραφή και στα δυο μου φαίνεται ιδια και δεν αναφέρει καμία διαφορα στο πληρωμενο. Μήπως παίζει τίποτα με διαφημίσεις στο τζάμπα? κ εμενα εκει πηγε το μυαλο μου και δε λεει να πληρωσεις για την συγκεκριμενη εφαρμογη μονο και μονο για να μην εχεις διαφημισεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Επισης υπαρχει εφαρμογη για να διαβαζεις pdf , ppt , word , notepad αρχεια απο το κινητο ? adobe reader, quickoffice, OfficeSuite κλπ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Οι αδειες που ζηταει ειναι¨εργαλεια συστηματος¨ και ¨επικοινωνια δικτυου".Ριξε μια ματια τι αδειες εχει η εφαρμογη του facebook που ειναι προεγκατεστημενη σε ολα πια τα κινητα και τα ξαναλεμε...Ουτε εγω ειμαι σιγουρος για την εφαρμογη αυτην και το ψαχνω ακομα το θεμα LBE Privacy Guard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyrozz Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 ρε παιδια εχω την rom cm6 froyo 2.2 v.0.25 στο xperia x8 γινεται να βαλω το theme chooser ή πρεπει αναγκαστηκα για να μπορω να βαζω καινουρια θεματα να βαλω μια αλλη ρομ που το εχει εγκατεστημενο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Παλικάρια καλημέρα..! μου ήρθε η καινούργια έκδοση του Rom Manager (4.3.2.3.) έκανε κανείς backup με την καινούργια έκδοση και φυσικά να κάνει και RESTORE και να ήταν όλα ο.κ.??? γιατί με την προηγούμενη έκδοση υπήρχε θέμα όταν κάναμε αρκετά παιδιά RESTORE κόλλαγε στο αρχικό logo της LG ας πούμε που έχω εγώ..! και αναγκαζόμαστε να περάσουμε πάλη από την αρχή την Rom με συνέπεια να ξανά στήνουμε το μηχάνημά από την άρχει...!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 ρε παιδια εχω την rom cm6 froyo 2.2 v.0.25 στο xperia x8 γινεται να βαλω το theme chooser ή πρεπει αναγκαστηκα για να μπορω να βαζω καινουρια θεματα να βαλω μια αλλη ρομ που το εχει εγκατεστημενο;; Θα πρεπει να βαλεις rom που το εχει εγκατεστημενο. Διαφορετικα πρεπει να βρεις θεματα σε zip που ειναι για το δικο σου κινητο με αυτη τη rom και τα φλασαρεις απο recovery. Μπορεις να δεις και το ninjamorph που αλλαζει εικονες του συστηματος απο το κινητο αλλα δε βολευει ιδιαιτερα. Sent from my HTC Desire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ynez1 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 καλησπερα ψαχνω καποια εφαρμογη για την καμερα που να περιεχει και ζουμ ειδα πιο πανω αναφερετε την snap photo pro αλλα την κανω αναζητηση στο μαρκετ και δν μου την εμφανιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyrozz Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Θα πρεπει να βαλεις rom που το εχει εγκατεστημενο. Διαφορετικα πρεπει να βρεις θεματα σε zip που ειναι για το δικο σου κινητο με αυτη τη rom και τα φλασαρεις απο recovery. Μπορεις να δεις και το ninjamorph που αλλαζει εικονες του συστηματος απο το κινητο αλλα δε βολευει ιδιαιτερα. Sent from my HTC Desire ευχαριστω πολυ,τελικα εβαλα cm7 που το ειχε εγκατεστημενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 ευχαριστω πολυ,τελικα εβαλα cm7 που το ειχε εγκατεστημενο Καλα εκανες :grin: Sent from my HTC Desire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 υπαρχει καπιο προγραμμα για να βλεπουμε live tv μεσω wifi??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Δε καταλαβα,επειδη χωρανε στην εσωτερικη δε τα διαβαζει απο την εξωτερικη; Δεν εννοώ αυτό, εννοώ ότι το λειτουργικό βλέπει σαν κάρτα μνήμης την nand και όχι την εξωτερική η οποία στην ουσία περιορίζεται σαν extra αποθηκευτικός χώρος και μέχρι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts