Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Thanxs παιδια. Το safewallet που λέτε παιδια έχει και εφαρμογη για το PC?

Ναι, έχει. Το sync γίνεται μέσω wi-fi

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Ναι, έχει. Το sync γίνεται μέσω wi-fi

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Εγώ το συγχρονίζω μέσω dropbox :rolleyes:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Yπαρχοι εφαρμογή που να μας λέει ποσο ram έχουμε υπόλοιπο όπως μας λέει το ποσοστό τις μπαταρίας επάνω στο bar?

Yπαρχοι εφαρμογή που να μας λέει ποσο ram έχουμε υπόλοιπο όπως μας λέει το ποσοστό τις μπαταρίας επάνω στο bar?

https://market.android.com/details?id=com.electricsheep.asi&feature=related_apps

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Ευχαριστώ πολύ τέλεια εφαρμογη

το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα

Το ποσο ram έχει το αναγραφει δηλαδή στο επάνω μέρος τις οθόνης?Στο task bar?

Αυτην εδω την εχει βαλει κανεις?

https://market.android.com/details?id=com.lbe.security&feature=search_result

Μονο για ρουτ συσκευες.

Εχει τρομερο interface και μπορεις να μπλοκαρεις εφαρμογες που θελουν να δινουν την θεση σου οι αλλες που θελουν να εχουν προσβαση στα μηνυματα σου και πολλα αλλα.

όσο λιγότερες εφαρμογες στη μπαρα, τοσο λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας

Αυτην εδω την εχει βαλει κανεις?

https://market.android.com/details?id=com.lbe.security&feature=search_result

Μονο για ρουτ συσκευες.

Εχει τρομερο interface και μπορεις να μπλοκαρεις εφαρμογες που θελουν να δινουν την θεση σου οι αλλες που θελουν να εχουν προσβαση στα μηνυματα σου και πολλα αλλα.

μονο που απο τις αδειες που ζηταει φαινεται οτι και η ιδια η εφαρμογη αποκταει προσβαση στα παντα στο τηλεφωνο,οτι πληροφορια υπαρχει

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

μονο που απο τις αδειες που ζηταει φαινεται οτι και η ιδια η εφαρμογη αποκταει προσβαση στα παντα στο τηλεφωνο,οτι πληροφορια υπαρχει

Λογικό, αφού για να μπορεί να κόψει μια εφαρμογη που ζητα προσβαση στο bt για παραδειγμα, πρεπει να εχει και η ιδια προσβαση εκει. Υποθετω.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Οι αδειες που ζηταει ειναι¨εργαλεια συστηματος¨ και ¨επικοινωνια δικτυου".Ριξε μια ματια τι αδειες εχει η εφαρμογη του facebook που ειναι προεγκατεστημενη σε ολα πια τα κινητα και τα ξαναλεμε...Ουτε εγω ειμαι σιγουρος για την εφαρμογη αυτην και το ψαχνω ακομα το θεμα

Υπαρχει προγραμμα που να σου λεει ποτε ανοιξε για πρωτη φορα το κινητο ?

Επισης υπαρχει εφαρμογη για να διαβαζεις pdf , ppt , word , notepad αρχεια απο το κινητο ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

παιδια βρηκα μια εφαρμογη...qloud media...

ξερει κανενας ποια ειναι η διαφορα της free εκδοσης με την paid?

εψαξα αλλα δεν εβγαλα ακρη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

παιδια βρηκα μια εφαρμογη...qloud media...

ξερει κανενας ποια ειναι η διαφορα της free εκδοσης με την paid?

εψαξα αλλα δεν εβγαλα ακρη...

Η περιγραφή και στα δυο μου φαίνεται ιδια και δεν αναφέρει καμία διαφορα στο πληρωμενο. Μήπως παίζει τίποτα με διαφημίσεις στο τζάμπα?

Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Η περιγραφή και στα δυο μου φαίνεται ιδια και δεν αναφέρει καμία διαφορα στο πληρωμενο. Μήπως παίζει τίποτα με διαφημίσεις στο τζάμπα?

κ εμενα εκει πηγε το μυαλο μου και δε λεει να πληρωσεις για την συγκεκριμενη εφαρμογη μονο και μονο για να μην εχεις διαφημισεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Επισης υπαρχει εφαρμογη για να διαβαζεις pdf , ppt , word , notepad αρχεια απο το κινητο ?

adobe reader, quickoffice, OfficeSuite κλπ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Οι αδειες που ζηταει ειναι¨εργαλεια συστηματος¨ και ¨επικοινωνια δικτυου".Ριξε μια ματια τι αδειες εχει η εφαρμογη του facebook που ειναι προεγκατεστημενη σε ολα πια τα κινητα και τα ξαναλεμε...Ουτε εγω ειμαι σιγουρος για την εφαρμογη αυτην και το ψαχνω ακομα το θεμα

LBE Privacy Guard

ρε παιδια εχω την rom cm6 froyo 2.2 v.0.25 στο xperia x8 γινεται να βαλω το theme chooser ή πρεπει αναγκαστηκα για να μπορω να βαζω καινουρια θεματα να βαλω μια αλλη ρομ που το εχει εγκατεστημενο;;

Παλικάρια καλημέρα..! μου ήρθε η καινούργια έκδοση του Rom Manager (4.3.2.3.) έκανε κανείς backup με την καινούργια έκδοση και φυσικά να κάνει και RESTORE και να ήταν όλα ο.κ.??? γιατί με την προηγούμενη έκδοση υπήρχε θέμα όταν κάναμε αρκετά παιδιά RESTORE κόλλαγε στο αρχικό logo της LG ας πούμε που έχω εγώ..! και αναγκαζόμαστε να περάσουμε πάλη από την αρχή την Rom με συνέπεια να ξανά στήνουμε το μηχάνημά από την άρχει...!:wacko:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

ρε παιδια εχω την rom cm6 froyo 2.2 v.0.25 στο xperia x8 γινεται να βαλω το theme chooser ή πρεπει αναγκαστηκα για να μπορω να βαζω καινουρια θεματα να βαλω μια αλλη ρομ που το εχει εγκατεστημενο;;

Θα πρεπει να βαλεις rom που το εχει εγκατεστημενο. Διαφορετικα πρεπει να βρεις θεματα σε zip που ειναι για το δικο σου κινητο με αυτη τη rom και τα φλασαρεις απο recovery.

Μπορεις να δεις και το ninjamorph που αλλαζει εικονες του συστηματος απο το κινητο αλλα δε βολευει ιδιαιτερα.

Sent from my HTC Desire

καλησπερα ψαχνω καποια εφαρμογη για την καμερα που να περιεχει και ζουμ ειδα πιο πανω αναφερετε την snap photo pro αλλα την κανω αναζητηση στο μαρκετ και δν μου την εμφανιζει

Θα πρεπει να βαλεις rom που το εχει εγκατεστημενο. Διαφορετικα πρεπει να βρεις θεματα σε zip που ειναι για το δικο σου κινητο με αυτη τη rom και τα φλασαρεις απο recovery.

Μπορεις να δεις και το ninjamorph που αλλαζει εικονες του συστηματος απο το κινητο αλλα δε βολευει ιδιαιτερα.

Sent from my HTC Desire

ευχαριστω πολυ,τελικα εβαλα cm7 που το ειχε εγκατεστημενο

ευχαριστω πολυ,τελικα εβαλα cm7 που το ειχε εγκατεστημενο

Καλα εκανες :grin:

Sent from my HTC Desire

• Administrators
Δε καταλαβα,επειδη χωρανε στην εσωτερικη δε τα διαβαζει απο την εξωτερικη;

Δεν εννοώ αυτό, εννοώ ότι το λειτουργικό βλέπει σαν κάρτα μνήμης την nand και όχι την εξωτερική η οποία στην ουσία περιορίζεται σαν extra αποθηκευτικός χώρος και μέχρι εκεί.

Modpic.gif

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση