mihalis13 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που στις επάφες που είναι συγχρονισμένες με το facebook να φαίνονται οι φωτό όταν τους καλώ ή με καλούνε???Δηλαδη ενώ μου φαίνονται κανονικά στον κατάλογο όταν είμαι σε κλήση δεν φαίνονται.Galaxy Ace εχώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Παίδες ερώτηση.. Ψάχνω για το wildfire ένα πρόγραμμα που να μπορώ να χρησιμοποιώ την κάμερα του κινητού στο msn μου (σαν το iwebcamera του iphone). Ξέρει κανείς κάτι?? Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Παίδες ερώτηση.. Ψάχνω για το wildfire ένα πρόγραμμα που να μπορώ να χρησιμοποιώ την κάμερα του κινητού στο msn μου (σαν το iwebcamera του iphone). Ξέρει κανείς κάτι?? https://market.android.com/details?id=com.dev47apps.droidcam&feature=search_result Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Παιδια δυο ερωτησεις. 1) Πως μπορω να πειραξω το useragent του opera mini και να το κανω να μου δειχνει τις desktop version των ιστοσελιδων? 2) Καπου ειχε αναφερθει μια εφαρμογη για αλλαγη fonts, Fontsomething, ποια ειναι? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Παιδια δυο ερωτησεις. 1) Πως μπορω να πειραξω το useragent του opera mini και να το κανω να μου δειχνει τις desktop version των ιστοσελιδων? 2) Καπου ειχε αναφερθει μια εφαρμογη για αλλαγη fonts, Fontsomething, ποια ειναι? 2) κάτι τετοιο θες https://market.android.com/details?id=com.martino2k6.fontchangerlite&feature=more_from_developer Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να επεξεργαστώ την οθόνη όταν μιλάω στο τηλέφωνο?Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Το πρόβλημα είναι ότι η οθόνη βγαίνει από το κλείδωμα και ακουμπάω με το πρόσωπο μου το κουμπί της αναμονής!Δεν έχει πρόβλημα το κλείδωμα, πιθανόν φταίει ο τρόπος που κρατάω το τηλέφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Παιδια δυο ερωτησεις. 1) Πως μπορω να πειραξω το useragent του opera mini και να το κανω να μου δειχνει τις desktop version των ιστοσελιδων? Γράψε εκεί που βάζεις την διεύθυνση μιας σελίδας το εξής : opera:config Και πάτησε μετάβαση ή enter. Αν δεν κάνω λάθος θα σου βγάλει σελίδα με όλες τις ρυθμίσεις του. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Ποιόν browser προτείνετε ; Στο Symbian ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τον Opera, ισχύει το ίδιο και εδώ στο Android ; Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Ποιόν browser προτείνετε ; Στο Symbian ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τον Opera, ισχύει το ίδιο και εδώ στο Android ; Εγώ θα σου προτείνω το Dolphin Browser HD που τον θεωρώ από τους κορυφαίους! Να σου πω ότι και ο Browser που έχει από τη μάνα του το κινητό σου είναι πάρα πολύ καλός...;) Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 (edited) υπαρχει εφαρμογη για παρακολουθηση των μετοχων του ελληνικου χρηματιστηριου?με alerts κλπ Edited June 12, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 παιδια σημεια ενδιαφεροντοσ στο igo 8 μπορουμε να βαλουμε οποωσ καναμε στα windows??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spit Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Εψαξα για καποιο thread που να εχει θεμα τις sd cards και δεν βρηκα κατι γι αυτο απευθυνομαι εδω! Θελω να αγορασω μια για το blade μου γτ η stock 2gb δεν ειναι αρκετη τι να προσεξω???? Mια γρηγορη ματια στο e-bay ειδα να οτι χωριζονται σε classes (πχ. 4 class) τι διαφορα υπαρχει απο class σε class? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Εψαξα για καποιο thread που να εχει θεμα τις sd cards και δεν βρηκα κατι γι αυτο απευθυνομαι εδω! Θελω να αγορασω μια για το blade μου γτ η stock 2gb δεν ειναι αρκετη τι να προσεξω???? Mια γρηγορη ματια στο e-bay ειδα να οτι χωριζονται σε classes (πχ. 4 class) τι διαφορα υπαρχει απο class σε class? Ευχαριστω Για κοίτα καλύτερα εδώ.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=31421&page=4 Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 υπαρχει εφαρμογη για παρακολουθηση των μετοχων του ελληνικου χρηματιστηριου?με alerts κλπ Δες αυτό https://market.android.com/details?id=com.bloomberg.android είναι το μόνο που έχει Ελληνικές μετοχές Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Παιδια δυο ερωτησεις. 1) Πως μπορω να πειραξω το useragent του opera mini και να το κανω να μου δειχνει τις desktop version των ιστοσελιδων? 2) Καπου ειχε αναφερθει μια εφαρμογη για αλλαγη fonts, Fontsomething, ποια ειναι? Γράψε εκεί που βάζεις την διεύθυνση μιας σελίδας το εξής : opera:config Και πάτησε μετάβαση ή enter. Αν δεν κάνω λάθος θα σου βγάλει σελίδα με όλες τις ρυθμίσεις του. Στον opera mobile γινεται αυτο εαν: γραψεις opera:config τοτε σου εμφανιζει ολες τις επιλογες, στην καρτελα user preferences πηγαινοντας στο custom user agent γραφεις "Opera/9.80 (Linux; en) Presto/2.7.81 Version/11.00", πατας save και κανεις restart την εφαρμογη. Κατι αντιστοιχο ομως, δεν συμβαινει στις επιλογες του mini αφου σου εχει μονο την επιλογη site patches and user-agent masking αλλα ειτε επιλεξεις yes ή no δεν αλλαζει κατι...Οποιος γνωριζει κατι παραπανω, ας μας ενημερωσει. Μου θυμιζει windows mobile εποχες που μεταφεραμε τη cache στην sd και αλλα πολλα. :D Ποιόν browser προτείνετε ; Στο Symbian ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τον Opera, ισχύει το ίδιο και εδώ στο Android ; Δεν μπορει να δωθει μια στανταρ απαντηση στην ερωτηση σου.Δοκιμασε τους και επιλεγεις εσυ ποιος σου κανει :p Παρε μια γενικη εικονα απο εδω: Android - προτάσεις: Πλοήγηση στο διαδίκτυο Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 γεια σας παιδια μπορειται να μου πειτε που να βρω το iGO γιατι στο android market δεν το βρηκα???? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Το igo δεν πωλείται ούτε σε καταστήματα ούτε στο market παρά μόνο βρίσκεται ενσωματωμένο σε κάποιες συσκευές. Υπάρχουν "πλάγιοι" τρόποι απόκτησης αλλά η παροχή τέτοιου είδους πληροφοριών απαγορεύεται δημόσια στο forum! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Εφαρμογη για folder lock? Sent from my blazing fast GSII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Παιδία κανένα γραφικό στοιχείο για άμεση σαρώση WiFi...? Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 ποιο προγραμμα προτεινετε για μετρητες κλησεων sms και data? εχει σημασια να μπορουμε να εξαιρεσουμε καποια νουμερα απο το αρθροισμα χρονου ομιλιας. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 ποιο προγραμμα προτεινετε για μετρητες κλησεων sms και data? εχει σημασια να μπορουμε να εξαιρεσουμε καποια νουμερα απο το αρθροισμα χρονου ομιλιας. ευχαριστω Δες αυτό https://market.android.com/details?id=com.carl.trafficcounter&feature=more_from_developer Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 (edited) καλημερα σε ολους...παιδια ηθελα τα φωτα σας...εχω το samsung galaxy s2. Ποιο λογισμικο πλοηγησης μου προτεινετε ?? πηρα το destinator for anroid 2.2, το εγκατεστησα αλλα δε μου ανοιγει χαρτες....:cry: Εγώ είμαι fan της Navigon. μπορεί να είναι λόγο χοντροκέφαλο αλλά λειτουργεί χωρίς 400000 bugs και άλλες κουραστικές ιστορίες. γεια σας παιδια μπορειται να μου πειτε που να βρω το iGO γιατι στο android market δεν το βρηκα???? ευχαριστω εκ των προτερων το igo στο galaxy ήταν σαν να τρέχω rom του mame....έμοιαζε να ήτανε φτιαγμένο να τρέχει σε photo play!χοντροκομμένα μενού, εκνευριστικά πολλά κουμπάκια, ΚΑΘΟΛΟΥ swype! είσαι σίγουρος οτι θέλεις να το περάσεις; Edited June 13, 2011 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Εφαρμογη για folder lock? Sent from my blazing fast GSII Folder Lock δεν ξέρω, αλλά το zdbox έχει επιλογή να κλειδώνει εφαρμογές και άλλες χρήσιμες δυνατότητες. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 το igo στο galaxy ήταν σαν να τρέχω rom του mame....έμοιαζε να ήτανε φτιαγμένο να τρέχει σε photo play!χοντροκομμένα μενού, εκνευριστικά πολλά κουμπάκια, ΚΑΘΟΛΟΥ swype! είσαι σίγουρος οτι θέλεις να το περάσεις; Ποιο iGO δοκίμασες και τα είδες όλα αυτά; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Έχει καιρό φίλε μου δεν θυμάμαι δυστυχώς. Απλά ήταν ΧΑΛΙΑ....playschool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts