BASSstarlet Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου Ωραία, αν δεν προκαλεί πρόβλημα με ρυθμίσεις εξ αρχής και άλλα, κάνε reset. Αλλιώς δοκίμασε και άλλο τηλέφωνο... Παράθεση Θέλουμε την Τσίπρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SignalSeeker Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Μερικές φορές βοηθάει να δοκιμάσεις σύνδεση με ένα άλλο κινητό, έτσι για να δεις αν φταίει όντως το M500 ή αν παίζει κάποιο σκάλωμα στις ρυθμίσεις της δικής σου συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Έβαλα σήμερα μετά από χρόνια την πλοήγηση της google.χαλι μαύρο.αυτος ήταν και ο λόγος που πριν χρόνια σταμάτησα να την χρησιμοποιώ και βρήκα εφαρμογη.απλα είπα σήμερα να έχω πλοήγηση στην οθόνη του αυτοκινήτου μιας και συνηθως βάζω το κινητο.δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω.θα βάζω την εφαρμογή. 1 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου χάλια το google maps.??🤨...ok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 13 ώρες πριν, spy14 said: Έβαλα σήμερα μετά από χρόνια την πλοήγηση της google.χαλι μαύρο.αυτος ήταν και ο λόγος που πριν χρόνια σταμάτησα να την χρησιμοποιώ και βρήκα εφαρμογη.απλα είπα σήμερα να έχω πλοήγηση στην οθόνη του αυτοκινήτου μιας και συνηθως βάζω το κινητο.δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω.θα βάζω την εφαρμογή. ποια εφαρμογή έχεις άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 1 hour ago, ilka71 said: ποια εφαρμογή έχεις άλλη; Εδώ και αρκετά χρόνια το karta gps.δουλευει χωρίς δεδομένα και είναι πάρα πολύ καλό. 14 ώρες πριν, Nikos_s3 said: χάλια το google maps.??🤨...ok Ναι κατά τύχη βρήκα τον προορισμό μου.παντα πέρναγε τα σημεία που έπρεπε να στρίψω και μου έβγαζε συνέχεια νέα διαδρομή.αυτος ήταν ο λόγος που δεν το χρησιμοποιούσα τόσα χρόνια.μου είχε κάνει σε κάτι βουνά πριν χρόνια το ίδιο αλλά φαντάστηκα ότι ήταν λόγω του ότι δεν είχα σήμα.χθες μέσα στην Αθήνα ήταν απαράδεκτο.το έβαλα μόνο και μόνο για να το έχω στην οθόνη του αυτοκινήτου. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου To Karta gps χρησιμοποιώ επίσης, έχω δοκιμάσει πολλά, μόνο αυτό με βόλεψε, αλλά είιναι εκνευριστικό αρκετές φορές όταν αρνείται να βρει τον αριθμό της οδού και μου βγάζει κάτι 5-10 νούμερα συν! Και μιλάω για εντός Αττικής πλοήγηση. Παράθεση Θέλουμε την Τσίπρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 39 minutes ago, BASSstarlet said: To Karta gps χρησιμοποιώ επίσης, έχω δοκιμάσει πολλά, μόνο αυτό με βόλεψε, αλλά είιναι εκνευριστικό αρκετές φορές όταν αρνείται να βρει τον αριθμό της οδού και μου βγάζει κάτι 5-10 νούμερα συν! Και μιλάω για εντός Αττικής πλοήγηση. αφού είναι οι χάρτες από συμμετοχή χρηστών λογικό.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 36 minutes ago, ilka71 said: αφού είναι οι χάρτες από συμμετοχή χρηστών λογικό.. Υπάρχει κάποια που να δουλεύει σωστά Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 1 hour ago, BASSstarlet said: To Karta gps χρησιμοποιώ επίσης, έχω δοκιμάσει πολλά, μόνο αυτό με βόλεψε, αλλά είιναι εκνευριστικό αρκετές φορές όταν αρνείται να βρει τον αριθμό της οδού και μου βγάζει κάτι 5-10 νούμερα συν! Και μιλάω για εντός Αττικής πλοήγηση. Νούμερα δεν έχει τύχει να βάλω.παντως σε σχέση με την google που έβαλα χθες είναι έτη φωτός ανώτερο.για αυτό το έχω κρατήσει και τόσα χρόνια και δεν έχω ψάξει κάτι άλλο. 1 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 20 ώρες πριν, spy14 said: Έβαλα σήμερα μετά από χρόνια την πλοήγηση της google.χαλι μαύρο.αυτος ήταν και ο λόγος που πριν χρόνια σταμάτησα να την χρησιμοποιώ και βρήκα εφαρμογη. Το βασικό κατά την εκκίνηση είναι να κατευθυνθείς "βορειοανατολικά" 🤣 2 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts