Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραία, αν δεν προκαλεί πρόβλημα με ρυθμίσεις εξ αρχής και άλλα, κάνε reset.

Αλλιώς δοκίμασε και άλλο τηλέφωνο...

Θέλουμε την Τσίπρα!

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 23,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μερικές φορές βοηθάει να δοκιμάσεις σύνδεση με ένα άλλο κινητό, έτσι για να δεις αν φταίει όντως το M500 ή αν παίζει κάποιο σκάλωμα στις ρυθμίσεις της δικής σου συσκευής.

• 1 month later...

Έβαλα σήμερα μετά από χρόνια την πλοήγηση της google.χαλι μαύρο.αυτος ήταν και ο λόγος που πριν χρόνια σταμάτησα να την χρησιμοποιώ και βρήκα εφαρμογη.απλα είπα σήμερα να έχω πλοήγηση στην οθόνη του αυτοκινήτου μιας και συνηθως βάζω το κινητο.δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω.θα βάζω την εφαρμογή.

Tcl 20 5g

13 ώρες πριν, spy14 said:

Έβαλα σήμερα μετά από χρόνια την πλοήγηση της google.χαλι μαύρο.αυτος ήταν και ο λόγος που πριν χρόνια σταμάτησα να την χρησιμοποιώ και βρήκα εφαρμογη.απλα είπα σήμερα να έχω πλοήγηση στην οθόνη του αυτοκινήτου μιας και συνηθως βάζω το κινητο.δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω.θα βάζω την εφαρμογή.

ποια εφαρμογή έχεις άλλη; 

1 hour ago, ilka71 said:

ποια εφαρμογή έχεις άλλη; 

Εδώ και αρκετά χρόνια το karta gps.δουλευει χωρίς δεδομένα και είναι πάρα πολύ καλό.

14 ώρες πριν, Nikos_s3 said:

χάλια το google maps.??🤨...ok

Ναι κατά τύχη βρήκα τον προορισμό μου.παντα πέρναγε τα σημεία που έπρεπε να στρίψω και μου έβγαζε συνέχεια νέα διαδρομή.αυτος ήταν ο λόγος που δεν το χρησιμοποιούσα τόσα χρόνια.μου είχε κάνει σε κάτι βουνά πριν χρόνια  το ίδιο αλλά φαντάστηκα ότι ήταν λόγω του ότι δεν είχα σήμα.χθες μέσα στην Αθήνα ήταν απαράδεκτο.το έβαλα μόνο και μόνο για να το έχω στην οθόνη του αυτοκινήτου.

Tcl 20 5g

To Karta gps χρησιμοποιώ επίσης, έχω δοκιμάσει πολλά, μόνο αυτό με βόλεψε, αλλά είιναι εκνευριστικό αρκετές φορές όταν αρνείται να βρει τον αριθμό της οδού και μου βγάζει κάτι 5-10 νούμερα συν!

Και μιλάω για εντός Αττικής πλοήγηση.

Θέλουμε την Τσίπρα!

39 minutes ago, BASSstarlet said:

To Karta gps χρησιμοποιώ επίσης, έχω δοκιμάσει πολλά, μόνο αυτό με βόλεψε, αλλά είιναι εκνευριστικό αρκετές φορές όταν αρνείται να βρει τον αριθμό της οδού και μου βγάζει κάτι 5-10 νούμερα συν!

αφού είναι οι χάρτες από  συμμετοχή χρηστών λογικό.. 

36 minutes ago, ilka71 said:

αφού είναι οι χάρτες από  συμμετοχή χρηστών λογικό.. 

Υπάρχει κάποια που να δουλεύει σωστά 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

1 hour ago, BASSstarlet said:

Νούμερα δεν έχει τύχει να βάλω.παντως σε σχέση με την google που έβαλα χθες είναι έτη φωτός ανώτερο.για αυτό το έχω κρατήσει και τόσα χρόνια και δεν έχω ψάξει κάτι άλλο.

Tcl 20 5g

20 ώρες πριν, spy14 said:

Έβαλα σήμερα μετά από χρόνια την πλοήγηση της google.χαλι μαύρο.αυτος ήταν και ο λόγος που πριν χρόνια σταμάτησα να την χρησιμοποιώ και βρήκα εφαρμογη.

Το βασικό κατά την εκκίνηση είναι να κατευθυνθείς "βορειοανατολικά"  🤣

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος