Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο πως το βλεπετε που ειναι και δωρεαν ?

MAPS.ME – χάρτες, διαδρομεςκαι πλοηγηση GPS

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapswithme.maps.pro

Ψιλοκαλό είναι. Το έχω εγκατεστημένο και το έχω χρησιμοποιήσει λίγες φορές. Δεν το έχω ελέγξει λεπτομερειακά βέβαια, αλλά για διαδρομές μέσα στην πόλη μια χαρά με πήγε.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι που εχει ολα τα μαγαζια γυρω σου πχ φαγαδικα στα οποια σου δινει τη δυνατοτητα να κανεις κληση να παραγγειλεις απο το efood να καλεσεις ταξι κλπ

Έχει όλες τις γλώσσες εκτός από Ελληνικά.

Το έχω απεγκαταστήσει από καιρό..

Αν μιλάς για το MAPS.ME, κάνεις λάθος. Έχει φουλ ελληνικό μενού.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

To MAPS.ME για να πας με τα πόδια, καλό ειναι, έχει και της στάσεις του λεωφορείου...!:D

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Για το Waze τι γνώμη έχετε;;;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.waze&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dwaze+gps&pcampaignid=APPU_1_x5qdWYmbH6KFgAb9oJjgAg

μονο ομιλια δεν εχει Ελληνικη

Ακριβώς, και φυσικά είναι σοβαρή έλλειψη.

Σοβαρή τη λες. Δε ξέρουν όλοι να μετρούν πχ 150 μέτρα

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Εβαλα στο αυτοκινητο ενα android συστημα, με lolipop 5.1, κατεβασα το here maps απο το playstore αλλα οταν παει να ανοιξει, "make sure memory card is in your device and restart the app". Τι μπορει να συμβαινει και τι χρειαζεται;

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Εβαλα στο αυτοκινητο ενα android συστημα, με lolipop 5.1, κατεβασα το here maps απο το playstore αλλα οταν παει να ανοιξει, "make sure memory card is in your device and restart the app". Τι μπορει να συμβαινει και τι χρειαζεται;

Τι εσωτερική μνήμη έχει η συσκευή σου; αν είναι μικρή ή ανύπαρκτη, ψάξε να βάλεις κάρτα μνήμης. απευθύνσου στο θέμα της συσκευής σου ή των car pc.

παπαλα οι χάρτες τομτομ στο magic earth pro από Νοέμβριο 2017 δείτε την απάντηση τους. είχα ρωτήσει κάτι άσχετο και στην απάντηση έγραψαν και για τους χάρτες. θα μείνει με τους OpenStreetMap! χάλια

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

χάλια δεν είναι, εμένα ακόμη και επαρχεία μου χουν φανεί εξαιρετικοί ,και συχνά πιο ενημερωμένοι από τους tomtom. Ο λογαριασμός τους πάντως στο openstreetmaps έχει τεράστιο όγκο προσθηκών

Για δοκιμασε την διαδρομή στο φάκελο Android data com.nng.igoprimoisr.javaclient > files > here ;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Τι εσωτερική μνήμη έχει η συσκευή σου; αν είναι μικρή ή ανύπαρκτη, ψάξε να βάλεις κάρτα μνήμης. απευθύνσου στο θέμα της συσκευής σου ή των car pc.

Για δοκιμασε την διαδρομή στο φάκελο Android data com.nng.igoprimoisr.javaclient > files > here ;)

Ευχαριστω με λιγο ψαξιμο, περασα την εκδοση του Ιουνιου και επαιξε μια χαρα χωρις προβληματα.

Σαν backup λυση κατεβασα και το maps.me βεβαια.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

μονο ομιλια δεν εχει Ελληνικη

Για το Waze τι γνώμη έχετε;;;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.waze&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dwaze+gps&pcampaignid=APPU_1_x5qdWYmbH6KFgAb9oJjgAg

Ακριβώς, και φυσικά είναι σοβαρή έλλειψη.

Στο maps.me μπορείς να διαλέξεις φωνή από τις tts φωνές που έχουμε στο τηλέφωνό. Εμένα έχει ελληνικά κανονικά.

Sent from my iPad using Tapatalk

Δεν έχουν όλα, το παλιό μου Samsung SIII είχε, το τωρινό Huawei δεν έχει, αλλά και να είχε δεν μου πηγαίνει να έχω εγκατεστημένη εφαρμογή που έχει τις πιο απίθανες γλώσσες και να περιφρονούν έτσι τα Ελληνικά..

Στο maps.me μπορείς να διαλέξεις φωνή από τις tts φωνές που έχουμε στο τηλέφωνό. Εμένα έχει ελληνικά κανονικά.

Εγώ πάντως στο LG G4, στην εφαρμογή "Ομιλία σε κείμενο" της Google, ελληνικά δεν έχω.

Εγώ πάντως στο LG G4, στην εφαρμογή "Ομιλία σε κείμενο" της Google, ελληνικά δεν έχω.

Κάνεις δεν έχει με Google...

Θέλει άλλη εφαρμογή.

Κάνεις δεν έχει με Google...

Θέλει άλλη εφαρμογή.

Πρότεινε μου μία third party text-to-speech αν δε σου κάνει κόπο.

Πρότεινε μου μία third party text-to-speech αν δε σου κάνει κόπο.

https://play.google.com/store/apps/details?id=es.codefactory.vocalizertts

Εγώ έχω αυτήν. Είναι επί πληρωμή.

Δεν ξέρω αν υπάρχει δωρεάν

https://play.google.com/store/apps/details?id=es.codefactory.vocalizertts

Εγώ έχω αυτήν. Είναι επί πληρωμή.

Δεν ξέρω αν υπάρχει δωρεάν

Τη δοκίμασα νωρίτερα, έχει trial versions στις φωνές. Πολύ καλή όντως. Θα την έχω στα υπόψη. Όταν την ξαναχρειαστώ θα την αγοράσω. :)

Δοκίμασε και το Navigon και το Sygic κράτησε οποίο σου αρέσει

Sent from my Nexus One using Tapatalk

Πράγματι το Navigon είναι πολύ καλό ενώ ενημερώνεται συνέχεια.

Ξέρετε αν το Navigon είναι για μία συσκευή μόνο, ή μπορείς να το έχεις π.χ. σε κινητό και tablet?

Μην το πληρώσω άδικα..

Έβαλα την trial του Sygic (λήγει σε 7 μέρες) και βλέπω έχει την Premium έκδοση (Ευρώπη + traffic) σε προσφορά από 79.99€ σε 19.99€ μέχρι 4 Σεπτεμβρίου.

Αξίζει τα λεφτά του; Μπορώ να εγκαταστήσω σε παραπάνω από μία συσκευές;

Έχω εφόρου ζωής ανανέωση χαρτών και φωνητική πλοήγηση;

Edited by panosz75

Προσωπικά (το πλήρωσα πιο παλιά) το έχω σε δύο συσκευές, κινητό και tablet για το αυτοκίνητο, δεν ξέρω αν άλλαξαν οι όροι.

Προσωπικά (το πλήρωσα πιο παλιά) το έχω σε δύο συσκευές, κινητό και tablet για το αυτοκίνητο, δεν ξέρω αν άλλαξαν οι όροι.

Λέει μέσα στα FAQs πώς να κάνεις μεταφορά licenses από συσκευή σε συσκευή, αλλά δε διευκρινίζει μέχρι πόσες licenses αγοράζεις στη συγκεκριμένη τιμή.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση