panosz75 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Αυτο πως το βλεπετε που ειναι και δωρεαν ? MAPS.ME – χάρτες, διαδρομεςκαι πλοηγηση GPS https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapswithme.maps.pro Ψιλοκαλό είναι. Το έχω εγκατεστημένο και το έχω χρησιμοποιήσει λίγες φορές. Δεν το έχω ελέγξει λεπτομερειακά βέβαια, αλλά για διαδρομές μέσα στην πόλη μια χαρά με πήγε. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι που εχει ολα τα μαγαζια γυρω σου πχ φαγαδικα στα οποια σου δινει τη δυνατοτητα να κανεις κληση να παραγγειλεις απο το efood να καλεσεις ταξι κλπ Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Έχει όλες τις γλώσσες εκτός από Ελληνικά. Το έχω απεγκαταστήσει από καιρό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Έχει όλες τις γλώσσες εκτός από Ελληνικά. Το έχω απεγκαταστήσει από καιρό.. Αν μιλάς για το MAPS.ME, κάνεις λάθος. Έχει φουλ ελληνικό μενού. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 μονο ομιλια δεν εχει Ελληνικη Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 To MAPS.ME για να πας με τα πόδια, καλό ειναι, έχει και της στάσεις του λεωφορείου...!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Για το Waze τι γνώμη έχετε;;; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.waze&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dwaze+gps&pcampaignid=APPU_1_x5qdWYmbH6KFgAb9oJjgAg μονο ομιλια δεν εχει Ελληνικη Ακριβώς, και φυσικά είναι σοβαρή έλλειψη. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 σοβαρη δεν τη λες το δεξια αριστερα ολοι το ξερουν Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Σοβαρή τη λες. Δε ξέρουν όλοι να μετρούν πχ 150 μέτρα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Εβαλα στο αυτοκινητο ενα android συστημα, με lolipop 5.1, κατεβασα το here maps απο το playstore αλλα οταν παει να ανοιξει, "make sure memory card is in your device and restart the app". Τι μπορει να συμβαινει και τι χρειαζεται; Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Εβαλα στο αυτοκινητο ενα android συστημα, με lolipop 5.1, κατεβασα το here maps απο το playstore αλλα οταν παει να ανοιξει, "make sure memory card is in your device and restart the app". Τι μπορει να συμβαινει και τι χρειαζεται; Τι εσωτερική μνήμη έχει η συσκευή σου; αν είναι μικρή ή ανύπαρκτη, ψάξε να βάλεις κάρτα μνήμης. απευθύνσου στο θέμα της συσκευής σου ή των car pc. παπαλα οι χάρτες τομτομ στο magic earth pro από Νοέμβριο 2017 δείτε την απάντηση τους. είχα ρωτήσει κάτι άσχετο και στην απάντηση έγραψαν και για τους χάρτες. θα μείνει με τους OpenStreetMap! χάλια Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk χάλια δεν είναι, εμένα ακόμη και επαρχεία μου χουν φανεί εξαιρετικοί ,και συχνά πιο ενημερωμένοι από τους tomtom. Ο λογαριασμός τους πάντως στο openstreetmaps έχει τεράστιο όγκο προσθηκών Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Εβαλα στο αυτοκινητο ενα android συστημα, με lolipop 5.1, κατεβασα το here maps απο το playstore αλλα οταν παει να ανοιξει, "make sure memory card is in your device and restart the app". Τι μπορει να συμβαινει και τι χρειαζεται; Για δοκιμασε την διαδρομή στο φάκελο Android data com.nng.igoprimoisr.javaclient > files > here ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Τι εσωτερική μνήμη έχει η συσκευή σου; αν είναι μικρή ή ανύπαρκτη, ψάξε να βάλεις κάρτα μνήμης. απευθύνσου στο θέμα της συσκευής σου ή των car pc. Για δοκιμασε την διαδρομή στο φάκελο Android data com.nng.igoprimoisr.javaclient > files > here ;) Ευχαριστω με λιγο ψαξιμο, περασα την εκδοση του Ιουνιου και επαιξε μια χαρα χωρις προβληματα. Σαν backup λυση κατεβασα και το maps.me βεβαια. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 μονο ομιλια δεν εχει Ελληνικη Για το Waze τι γνώμη έχετε;;; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.waze&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dwaze+gps&pcampaignid=APPU_1_x5qdWYmbH6KFgAb9oJjgAg Ακριβώς, και φυσικά είναι σοβαρή έλλειψη. Στο maps.me μπορείς να διαλέξεις φωνή από τις tts φωνές που έχουμε στο τηλέφωνό. Εμένα έχει ελληνικά κανονικά. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Δεν έχουν όλα, το παλιό μου Samsung SIII είχε, το τωρινό Huawei δεν έχει, αλλά και να είχε δεν μου πηγαίνει να έχω εγκατεστημένη εφαρμογή που έχει τις πιο απίθανες γλώσσες και να περιφρονούν έτσι τα Ελληνικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Στο maps.me μπορείς να διαλέξεις φωνή από τις tts φωνές που έχουμε στο τηλέφωνό. Εμένα έχει ελληνικά κανονικά. Sent from my iPad using Tapatalk Εγώ πάντως στο LG G4, στην εφαρμογή "Ομιλία σε κείμενο" της Google, ελληνικά δεν έχω. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Εγώ πάντως στο LG G4, στην εφαρμογή "Ομιλία σε κείμενο" της Google, ελληνικά δεν έχω. Κάνεις δεν έχει με Google... Θέλει άλλη εφαρμογή. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Κάνεις δεν έχει με Google... Θέλει άλλη εφαρμογή. Sent from my iPad using Tapatalk Πρότεινε μου μία third party text-to-speech αν δε σου κάνει κόπο. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Πρότεινε μου μία third party text-to-speech αν δε σου κάνει κόπο. https://play.google.com/store/apps/details?id=es.codefactory.vocalizertts Εγώ έχω αυτήν. Είναι επί πληρωμή. Δεν ξέρω αν υπάρχει δωρεάν Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=es.codefactory.vocalizertts Εγώ έχω αυτήν. Είναι επί πληρωμή. Δεν ξέρω αν υπάρχει δωρεάν Sent from my iPad using Tapatalk Τη δοκίμασα νωρίτερα, έχει trial versions στις φωνές. Πολύ καλή όντως. Θα την έχω στα υπόψη. Όταν την ξαναχρειαστώ θα την αγοράσω. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androidtech Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Δοκίμασε και το Navigon και το Sygic κράτησε οποίο σου αρέσει Sent from my Nexus One using Tapatalk Πράγματι το Navigon είναι πολύ καλό ενώ ενημερώνεται συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Ξέρετε αν το Navigon είναι για μία συσκευή μόνο, ή μπορείς να το έχεις π.χ. σε κινητό και tablet? Μην το πληρώσω άδικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 (edited) Έβαλα την trial του Sygic (λήγει σε 7 μέρες) και βλέπω έχει την Premium έκδοση (Ευρώπη + traffic) σε προσφορά από 79.99€ σε 19.99€ μέχρι 4 Σεπτεμβρίου. Αξίζει τα λεφτά του; Μπορώ να εγκαταστήσω σε παραπάνω από μία συσκευές; Έχω εφόρου ζωής ανανέωση χαρτών και φωνητική πλοήγηση; Edited August 29, 2017 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Προσωπικά (το πλήρωσα πιο παλιά) το έχω σε δύο συσκευές, κινητό και tablet για το αυτοκίνητο, δεν ξέρω αν άλλαξαν οι όροι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Προσωπικά (το πλήρωσα πιο παλιά) το έχω σε δύο συσκευές, κινητό και tablet για το αυτοκίνητο, δεν ξέρω αν άλλαξαν οι όροι. Λέει μέσα στα FAQs πώς να κάνεις μεταφορά licenses από συσκευή σε συσκευή, αλλά δε διευκρινίζει μέχρι πόσες licenses αγοράζεις στη συγκεκριμένη τιμή. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts