Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι χάρτες σου ήταν ενημερωμένοι;

Sent from my m1 note using Tapatalk

Όχι δεν ήταν.. με την πρόσφατη ανανέωση, μου ήρθαν και καινούριοι χάρτες, οπότε τώρα θα είναι..

Όχι δεν ήταν.. με την πρόσφατη ανανέωση, μου ήρθαν και καινούριοι χάρτες, οπότε τώρα θα είναι..
Οι τελευταίοι χάρτες έχουν βγει εδώ και κανένα μήνα ή και παραπάνω.

Οπότε δεν φταίει το πρόγραμμα αν δεν κάνουμε τις αναβαθμίσεις.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Κοντεύουμε q4 και ακόμα στο here Δεν έχω (η έχουμε) q2...

Σε αρκετά σημεία έχω αρχίσει να έχω θέμα και χρησιμοποιώ κυρίως το Magic Earth λόγω OSM...

Έχει έρθει σε κανέναν άλλον ενημέρωση;

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Τόσο κράξιμο για το τίποτα.

Ούτε άλλαξε κάτι,ούτε υπάρχει κάποιο θέμα.

Ο προσανατολισμός δουλεύει μια χαρά όπως δούλευε τόσα χρόνια.

Καλύτερα άλλες φορές να τσεκάρεις και με άλλες συσκευές πριν βγάζεις συμπεράσματα.

o άνθρωπος εννοεί πως το πρόγραμμα πριν, δούλευε με αυτόματη αλλαγή προσανατολισμού ακόμη κι αν την είχες ανενεργή στο σύστημα. κι έχει δίκιο

o άνθρωπος εννοεί πως το πρόγραμμα πριν, δούλευε με αυτόματη αλλαγή προσανατολισμού ακόμη κι αν την είχες ανενεργή στο σύστημα. κι έχει δίκιο

Μα και τώρα γίνεται. Αν μια εφαρμογή παίζει και portrait και landscape πιο σωστό είναι να παίρνει τη ρύθμιση από τη συσκευή όπως τώρα. Η αυτόματη αλλαγή προσανατολισμού της εφαρμογής που παρακάμπτει τη ρύθμιση προσανατολισμού της συσκευής θα μπορούσε να θεωρηθεί και bug από μια άλλη οπτική γωνία. Καλύτερα είναι τώρα. Πιο σωστό. Άλλο αν είχε μόνο έναν προσανατολισμό, τότε θα ήταν λογικό να κάνει τα δικά του ανεξαρτήτως ρυθμίσεων.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Ακριβως αυτο, και σε ευχαριστω για την χρησιμη επεξηγηση.

Ακριβως αυτο, και σε ευχαριστω για την χρησιμη επεξηγηση.

Το θέμα είναι ότι πρώτον δεν φταίει η εφαρμογή που βιάστηκε να την κράξει και δεύτερον ο ίδιος δεν έκατσε καν να ψάξει τις ρυθμίσεις του, ώστε να το βρει κατευθείαν τι φταίει.

Δεν είναι πια και επιστήμη το γιατί δεν στρίβει η οθόνη.

Sent from mTalk

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα

Θέλω μια εφαρμογή, που να μπορεί να καταγράψει κάτι διαδρομές που θέλω να κάνω με τη μηχανή στις διακοπές μου. Τι υπάρχει;

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

1+7 Pro

Καλησπέρα

Θέλω μια εφαρμογή, που να μπορεί να καταγράψει κάτι διαδρομές που θέλω να κάνω με τη μηχανή στις διακοπές μου. Τι υπάρχει;

Έχω χρησιμοποιήσει το PathAway Pro και λειτουργεί άψογα.

Το θέμα είναι ότι πρώτον δεν φταίει η εφαρμογή που βιάστηκε να την κράξει και δεύτερον ο ίδιος δεν έκατσε καν να ψάξει τις ρυθμίσεις του, ώστε να το βρει κατευθείαν τι φταίει.

Δεν είναι πια και επιστήμη το γιατί δεν στρίβει η οθόνη.

Sent from mTalk

Παρ'όλα αυτά η επεξήγηση σας θα μπορούσε να γραφτεί και λίγο πιο όμορφα, και όχι νονό σε αυτήν την περίπτωση...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Έχω χρησιμοποιήσει το PathAway Pro και λειτουργεί άψογα.

Μου φαίνεται λίγο δύσχρηστο το πρόγραμμα. Αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση

1+7 Pro

Η Ιόνια οδός (Αντίριο-Ιωάννινα) έχει μπει ολόκληρη στο Google maps πλην του τμήματος που παραδόθηκε στην κυκλοφορία στις 3 Αυγούστου λίγο πριν τα Ιωάννινα. Edited by spyrdano

το google maps δεν έχει (ή δεν έχω βρει) την δυνατότητα αποφυγής χωματόδρομων, με αποτέλεσμα να σε πηγαίνει σε δρόμους ακατάλληλους..

το χρησιμοποίησα στα κύθηρα πριν λίγο καιρό και με πήγαινε αλλού γι αλλού.. πολύ καλύτερα να ακολουθείς τις πινακίδες..

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ποιοι είναι οι καλύτεροι χάρτες της ελλάδας;

από ό,τι κατάλαβα τα διάφορα προγράμματα έχουν navteq ή teleatlas ή gi.. ισχύει;

Eπειδή δεν με βολεύει η πλοήγηση στο κινητό σε μόνιμη λειτουργία θα αγοράσω μια συσκευή GPS.

Θα ήθελα να μου πείτε σε ποιο φόρουμ γίνεται ενεργή κουβέντα για αυτά τα θέματα.

Το καλό NAVIMANIA είναι σχεδόν ανενεργό, κάτι άλλο?

Παρ'όλα αυτά η επεξήγηση σας θα μπορούσε να γραφτεί και λίγο πιο όμορφα, και όχι νονό σε αυτήν την περίπτωση...

Μην τολμήσει κάποιος να κατηγορήσει το Sygic. Πάραυτα θα έχει να αντιμετωπίσει την μήνιν του junglist:lol::lol::lol:Λες και είναι ο νονός του:rolleyes:

Αλήθεια τα προβλήματα που αναφέρθηκαν από την σελίδα 1370 και μετά για τις τρελλές δρομολογήσεις ειδικά προς τα νησιά τα έλυσε το Sygic; Όποιος σκέπτεται να το αγοράσει ας το κοιτάξει. Εγώ το έχω πετάξει πλέον:)

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Η Ιόνια οδός (Αντίριο-Ιωάννινα) έχει μπει ολόκληρη στο Google maps πλην του τμήματος που παραδόθηκε στην κυκλοφορία στις 3 Αυγούστου λίγο πριν τα Ιωάννινα.

Αντε να δουμε ποτε θα μπει και στους χαρτες της sygic/tom tom.

Μην τολμήσει κάποιος να κατηγορήσει το Sygic. Πάραυτα θα έχει να αντιμετωπίσει την μήνιν του junglist:lol::lol::lol:Λες και είναι ο νονός του:rolleyes:

Αλήθεια τα προβλήματα που αναφέρθηκαν από την σελίδα 1370 και μετά για τις τρελλές δρομολογήσεις ειδικά προς τα νησιά τα έλυσε το Sygic; Όποιος σκέπτεται να το αγοράσει ας το κοιτάξει. Εγώ το έχω πετάξει πλέον:)

Δεν έχεις ιδέα τι γράφεις γιατί προφανώς δεν κάθεσαι να διαβάζεις.

Καμία τυφλή υποστήριξη σε κανένα πρόγραμμα. Αναφέρω ότι δεν φταίει το πρόγραμμα, αλλά ο χρήστης δεν συγκεκριμένη περίπτωση.

Και για να σου δείξω πόσο λάθος είσαι, άτομα θα σου πω ότι έχω γράψει ότι χρησιμοποιώ και το IGO πολύ και στο αντίστοιχο θέμα δίνω και συμβουλές όποτε γνωρίζω σχετικά.

Περαστικά.

Amazon Fire stick 4k max

Κατέβασα τον Ιούλιο το Sygic να το δοκιμάσω για μια εβδομάδα, ήθελα να δω τις κάμερές του βασικά, και το δούλεψα από δουλειά σπίτι και σε ένα ταξίδι προς Μεθώνη Πύλο, και το σύγκρινα στη δρομολόγηση με το Here maps.

Σαν κάμερες οκ, αλλά στον υπολογισμό της διαδρομής (και των εναλλακτικών) και το ΕΤΑ που έδινε ήταν σε γενικές γραμμές ΚΑΚΟ, και σε ειδικές περιπτώσεις ΤΡΑΓΙΚΟ, πχ μου υπολόγιζε το ταξίδι Ασπρόπυργο - Μεθώνη σε 6.30 ώρες :ninja: τη στιγμή που το Here μου το έδινε σε 4 ώρες περίπου.

Το κερασάκι που εκεί το απεγκατέστησα και δεν ξανασχολήθηκα, ήταν όταν επέμενε να με βγάλει από την ΕΟ Καλαμάτας-Πύλου, λίγο πριν τη Πύλο, να κάνω ένα κύκλο 1 χλμ από κάτι χωράφια σε ένα οικισμό και με έβαζε πάλι εκεί που με έβγαλε :cry::cry:.

Φαντάσου τώρα να μην ξέρεις το δρόμο και να το ακολουθείς πιστά.

Το Here από την άλλη, είναι πολύ σωστό σε δρομολογήσεις και αρκετά ακριβές στους χρόνους ΕΤΑ που δίνει, το χρησιμοποιώ πολύ και το μόνο που μου τη σπάει είναι που δεν έχει κάμερες.

Εδώ και 10 μέρες δοκιμάζω το TomTom και μέχρι τώρα θεωρώ ότι είναι το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης που έχω δουλέψει, ΑΨΟΓΟ σε όλα του, και κάμερες, και δρομολογήσεις, και ωραία γραφικά.

Καλημέρα.

Χαζη ερωτηση αλλα τι ειναι οι ...'καμερες' στο sygic και γενικα στα προγραμματα gps?

Το που εχει 'αστυνομικες καμερες';

Αν ναι, το sygic εχει καποια ηχητικη ειδοποιηση γι'αυτες;

Κατέβασα τον Ιούλιο το Sygic να το δοκιμάσω για μια εβδομάδα, ήθελα να δω τις κάμερές του βασικά, και το δούλεψα από δουλειά σπίτι και σε ένα ταξίδι προς Μεθώνη Πύλο, και το σύγκρινα στη δρομολόγηση με το Here maps.

Σαν κάμερες οκ, αλλά στον υπολογισμό της διαδρομής (και των εναλλακτικών) και το ΕΤΑ που έδινε ήταν σε γενικές γραμμές ΚΑΚΟ, και σε ειδικές περιπτώσεις ΤΡΑΓΙΚΟ, πχ μου υπολόγιζε το ταξίδι Ασπρόπυργο - Μεθώνη σε 6.30 ώρες :ninja: τη στιγμή που το Here μου το έδινε σε 4 ώρες περίπου.

Το κερασάκι που εκεί το απεγκατέστησα και δεν ξανασχολήθηκα, ήταν όταν επέμενε να με βγάλει από την ΕΟ Καλαμάτας-Πύλου, λίγο πριν τη Πύλο, να κάνω ένα κύκλο 1 χλμ από κάτι χωράφια σε ένα οικισμό και με έβαζε πάλι εκεί που με έβγαλε :cry::cry:.

Φαντάσου τώρα να μην ξέρεις το δρόμο και να το ακολουθείς πιστά.

Το Here από την άλλη, είναι πολύ σωστό σε δρομολογήσεις και αρκετά ακριβές στους χρόνους ΕΤΑ που δίνει, το χρησιμοποιώ πολύ και το μόνο που μου τη σπάει είναι που δεν έχει κάμερες.

Εδώ και 10 μέρες δοκιμάζω το TomTom και μέχρι τώρα θεωρώ ότι είναι το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης που έχω δουλέψει, ΑΨΟΓΟ σε όλα του, και κάμερες, και δρομολογήσεις, και ωραία γραφικά.

Καλημέρα.

το tomtom έχει την κίνηση; απ ότι είδα έχει ΕΤΉΣΙΑ συνδρομή όχι εφάπαξ; αυτό είναι μεγάλο μείον εάν είναι έτσι

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Χαζη ερωτηση αλλα τι ειναι οι ...'καμερες' στο sygic και γενικα στα προγραμματα gps?

Το που εχει 'αστυνομικες καμερες';

Αν ναι, το sygic εχει καποια ηχητικη ειδοποιηση γι'αυτες;

Ναι, οι σταθερές κάμερες είναι που ελεγχουν την ταχύτητα και σε βγάζουν φωτογραφία αν το παρακάνεις.

Φυσικά και έχει ηχητική ειδοποίηση.

Όλα τα επώνυμα προγράμματα πλοήγησης είναι καλά. Το θέμα είναι ο χειριστής του να το έχει σεταρει σωστά και να ξέρει τι θέλει. Προσωπικά δεν έχω δει ουσιώδεις διαφορές στη πλοήγηση. Έχω τσεκάρει συγχρόνως tomtom, sygic και navigon και η πλοήγηση ήταν η ίδια και στα τρία. Απ εκεί και πέρα ο καθένας από εμάς έχει τις παραξενιές του και θέλουμε η πλοήγηση να δουλεύει σύμφωνα με τα γούστα μας
:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

και μετά για τις τρελλές δρομολογήσεις ειδικά προς τα νησιά τα έλυσε το Sygic; Όποιος σκέπτεται να το αγοράσει ας το κοιτάξει. Εγώ το έχω πετάξει πλέον:)

Μπα. Είμαι Βέροια τώρα.

Sygic: Βάζω Νάξο και με στέλνει Αλεξανδρούπολη να πάρω καράβι και να κάνω το δρομολόγιο Αλεξανδρουπολη-Λημνος-Χιος-Αγ. Κήρυκος-Τήνος- Νάξος.

Το ίδιο και όταν δοκιμάζω νησιά των Κυκλάδων που είναι από τα κοντινότερα σε Πειραιά, πχ Μήλος και Σέριφος. Πάλι από Αλεξανδρούπολη Λημνο Χιο κλπ με στέλνει. Επίσης και για Ρόδο. Πάλι από Αλεξανδρούπολη.

Η μόνη περίπτωση που με στέλνει από το λιμάνι του Πειραιά είναι για Κρήτη. Για ΟΛΑ τα άλλα νησιά με στέλνει από Αλεξανδρούπολη.

Το google maps για Κυκλάδες με βγάζει από Ραφήνα και για Κρήτη από Πειραιά.

Το here επίσης από Ραφήνα (για Κυκλάδες) και δίνει εναλλακτικές από Πειραιά. Για Κρήτη από Πειραιά κανονικά.

Το απίθανο είναι η δρομολόγηση που κάνει όταν του ζητάω Σκιάθο. Η σωστή διαδρομή είναι ξεκινάω από Βέροια, βγαίνω εγνατία, στον κόμβο του Κλειδιου μπαίνω ΠΑΘΕ κατεβαίνω Βόλο λιμάνι και παίρνω το καράβι για Σκιάθο.

Δείτε τώρα τι δρομολόγηση δείχνει το sygic.

S70809-125937.jpg

Με βγάζει στην εθνική. Περνάω έξω από τον Βόλο, αλλά δε στρίβω. Συνεχίζω! Με βγάζει για Χαλκίδα!!!!!!:wacko:

Πάω Χαλκίδα, διασχίζω τη μισή Εύβοια για να φτάσω τέρμα Βόρεια Εύβοια, παίρνω το φέρρυ που σε βγάζει απέναντι στη Γλύφα και ξανανεβαίνω προς Βόλο (αν προσέξετε ενώ είμαι στην εθνική με βγάζει σε κάτι άκυρες εξόδους και με ξαναβάζει αμέσως στην εθνική χωρίς λόγο αλλά το προσπερνάω αυτό). Παίρνω την έξοδο προς Βόλο. Δε με πάει Βόλο από τον κανονικό δρόμο αλλά απο Στεφανοβίκειο και με περνάει από τη λίμνη Καρλα.:wacko:

Κι εκεί που λες οκ έφτασα Βόλο να πάρω το πλοίο, δε σε βάζει στην πόλη. Σε κατεβάζει κάτω στη μύτη στην είσοδο του Παγασητικού στο Τρικερι και από εκεί σου δείχνει να πάρεις καράβι για Βόλο (δεν νομίζω να υπάρχει), να πας στο λιμάνι του Βόλου και μετά να πάρεις καράβι για Σκιάθο.......:rolleyes:

Η οδύσσεια ενός ξεριζωμένου.

Το google maps σε στέλνει κανονικά από Βόλο, χωρίς άσκοπες περιπλανήσεις.

Το ίδιο και το here, και σου δίνει και εναλλακτική να πάρεις πλοιο από τον Αγιο Κωνσταντίνο.

το tomtom έχει την κίνηση; απ ότι είδα έχει ΕΤΉΣΙΑ συνδρομή όχι εφάπαξ; αυτό είναι μεγάλο μείον εάν είναι έτσι

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ναι έχει κίνηση και είναι και πολύ ακριβής θα έλεγα. Επίσης μπορείς να επισημάνεις στο πρόγραμμα και μπλόκα τροχαίας για ενημέρωση των επόμενων οδηγών :ninja:

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση