sso Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 (edited) Σωστό. Υπάρχει και η επιλογή της Ναυπάκτου που είναι καμμιά 60αρια χλμ παραπάνω αλλά πας πιο ξεκούραστα από κάτω. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Σχετικό είν αυτό, έχει πολλές στροφές που δεν τις λες και ξεκούραστη κι άνετη διαδρομή.. Συμφωνώ. Είναι 524 χιλιόμετρα:), και μέχρι να βγεις Λειβαδειά έχει πολλές στροφές. Edited August 28, 2016 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Άρα μονόδρομος το Αντίρριο Ρίο. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 (edited) Άρα μονόδρομος το Αντίρριο Ρίο. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Είναι η πιο λογική επιλογή. Η απόφαση είναι δική σου. Εγώ σου έδειξα τα δεδομένα κάθε επιλογής. Το δύσκολο κομμάτι κοντά στο Μενίδι που σου είπα, δεν το περνάς αν πας από Πρέβεζα. Για μένα το πιο επικίνδυνο κομμάτι είναι αυτά τα 120 περίπου Χιλιόμετρα Ρίο-Κόρινθος. Αν θέλεις να γλυτώσεις 7,3€ στο Αντίρριο μπορείς να πάρεις το φέρρυ με 6€, εφ' όσον βέβαια έχεις άνεση χρόνου. Πες ότι κάνεις ένα διάλειμα 30 λεπτών. Edited August 29, 2016 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Άρα μονόδρομος το Αντίρριο Ρίο. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Nαι είναι μονόδρομος, θα πάρεις την Εγνατία προς Γιάννενα θα βγείς στην έξοδο για Αρτα πρίν την Φιλιππιάδα έχει αυτοκινητόδρομο που παρακάμπτει Αρτα , Φιλιππιάδα , μετα έχει το Μακρυνόρος που αναφέρει ο πιο πάνω φίλος αλλά είναι μόνο 10 λεπτά, περνάς την Αφιλοχία και βρίσκεις άλλα 33 χλμ αυτοκινητόδρομο που παρακάμπτει το Αγρίνιο από εκεί Αντίρριο και περνάς στο Ριο από την γέφυρα με 12€ η με φέρυ με 6,5 € για να ξεκουραστείς και λίγο. Πάτρα Κόρινθος ένα χάλι μαυρο και μετά έφτασες. Υπολόγισε γύρω στις 5,30 ωρες σύνολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 (edited) Nαι είναι μονόδρομος, θα πάρεις την Εγνατία προς Γιάννενα θα βγείς στην έξοδο για Αρτα πρίν την Φιλιππιάδα έχει αυτοκινητόδρομο που παρακάμπτει Αρτα , Φιλιππιάδα , μετα έχει το Μακρυνόρος που αναφέρει ο πιο πάνω φίλος αλλά είναι μόνο 10 λεπτά, περνάς την Αφιλοχία και βρίσκεις άλλα 33 χλμ αυτοκινητόδρομο που παρακάμπτει το Αγρίνιο από εκεί Αντίρριο και περνάς στο Ριο από την γέφυρα με 12€ η με φέρυ με 6,5 € για να ξεκουραστείς και λίγο. Πάτρα Κόρινθος ένα χάλι μαυρο και μετά έφτασες. Υπολόγισε γύρω στις 5,30 ωρες σύνολο Αν πάει να πάρει Εγνατία είναι 58 χιλιόμετρα περισσότερα. Η γέφυρα δεν είναι 13,30€; Edited August 29, 2016 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Αν πάει να πάρει Εγνατία είναι 58 χιλιόμετρα περισσότερα. Το έβαλα στο google maps και μου το έβγαλε 39χλμ παραπάνω, η καταγωγή μου έιναι από εκείνα τα μέρη και πρότεινα αυτό που θα έκανα εγώ. Είναι η πιο έυκολη διαδρομή κατά την γνώμη μου. Σίγουρα και η πιο όμορφη ( το κομμάτι στα πλατάνια του Λουρου ποταμού) αν γίνει μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Με έχετε βάλει σε προβληματισμό. Σίγουρα 39 χλμ δεν είναι τίποτα αν είναι να τα κάνεις πιο ξεκούραστα και βλέποντας και κάτι καινούργιο. Μάλλον όμως θα πάω από Πρέβεζα να την δω κιόλας και μετά σερί για Αθήνα ίσως παίρνοντας το φέρρυ για να κάνουμε και ένα διάλειμμα. Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ. Καλημέρα. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 (edited) Το έβαλα στο google maps και μου το έβγαλε 39χλμ παραπάνω, η καταγωγή μου έιναι από εκείνα τα μέρη και πρότεινα αυτό που θα έκανα εγώ. Είναι η πιο έυκολη διαδρομή κατά την γνώμη μου. Σίγουρα και η πιο όμορφη ( το κομμάτι στα πλατάνια του Λουρου ποταμού) αν γίνει μέρα. Με έχετε βάλει σε προβληματισμό. Σίγουρα 39 χλμ δεν είναι τίποτα αν είναι να τα κάνεις πιο ξεκούραστα και βλέποντας και κάτι καινούργιο. Μάλλον όμως θα πάω από Πρέβεζα να την δω κιόλας και μετά σερί για Αθήνα ίσως παίρνοντας το φέρρυ για να κάνουμε και ένα διάλειμμα. Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ. Καλημέρα. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Καλημέρα. Καλή επιστροφή. Πριν από πολλά χρόνια πήγαινα 3 χρόνια συνεχόμενα διακοπές στην Αρίλλα (ελεύθερο κάμπινγκ):) Edited August 29, 2016 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Παιδιά μια βοήθεια, αν είναι εύκολο. Είμαι στο Καραβοστάσι Πέρδικας Θεσπρωτίας κοντά στην Ηγουμενίτσα. Από πού βολεύει να γυρίσω Αθήνα; Από Εγνατία ή από Πάτρα. Έχω καινούργια συσκευή και δεν πρόλαβα να της περάσω το don't panic που έχω αγορασμένο. Το waze δεν μου βγάζει καθόλου δρομολόγηση και το gmaps μου δίνει επιλογή από Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λαμία αλλά όχι από Εγνατία για να συγκρίνω. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Εννοείται μεσω Ρίου και με διελευση απο το υποθαλλασιο τουνελ του Ακτίου Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Επιστρέψαμε και τα κεφάλια μέσα. Αισχρό το καινούργιο κομμάτι Κορίνθου Πατρών που έδωσαν στο Κιάτο. Έχει η άσφαλτος διαγώνια σαμαράκια προφανώς από τις παρακάμψεις που υπήρχαν πριν, τα οποία δεν τα ίσιωσαν στην πρεμούρα τους να δώσουν το κομμάτι. Αν τρέχεις πάνω από 140 το τιμόνι φεύγει από τα χέρια αν δεν το κρατάς καλά. Το gmaps δεν ήταν ακόμα ενημερωμένο στο σημείο αυτό καθώς και στις άλλες εκτροπές που είχε ο ίδιος δρόμος. Λογικό μάλλον αφού αλλάζουν συχνά. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Με έχετε βάλει σε προβληματισμό. Σίγουρα 39 χλμ δεν είναι τίποτα αν είναι να τα κάνεις πιο ξεκούραστα και βλέποντας και κάτι καινούργιο. Μάλλον όμως θα πάω από Πρέβεζα να την δω κιόλας και μετά σερί για Αθήνα ίσως παίρνοντας το φέρρυ για να κάνουμε και ένα διάλειμμα. Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ. Καλημέρα. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Εννοείται πως θα πας από Πρέβεζα. Από Άρτα είναι πολύ περισσότερα χλμ. Καφεδάκι θα πιεις στη παραλία της πόλης της Πρέβεζας στο Cafe prevere. Υπάρχει δημοτικό πάρκινγκ στα 200μ. Σου συνιστώ αν έχεις χρόνο να κάνεις βόλτα στα στενά της πόλης. Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 (edited) Στο navigon υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής Poi; Επίσης το έκανα θέμα σε προηγούμενο ποστ αλλά δεν πήρα απάντηση. Υπάρχει δυνατότητα αναζήτησης χωρίς internet γιατί στο δικό μου δεν γίνεται Edited August 30, 2016 by Cutthroat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Επιστρέψαμε και τα κεφάλια μέσα. Αισχρό το καινούργιο κομμάτι Κορίνθου Πατρών που έδωσαν στο Κιάτο. Έχει η άσφαλτος διαγώνια σαμαράκια προφανώς από τις παρακάμψεις που υπήρχαν πριν, τα οποία δεν τα ίσιωσαν στην πρεμούρα τους να δώσουν το κομμάτι. Αν τρέχεις πάνω από 140 το τιμόνι φεύγει από τα χέρια αν δεν το κρατάς καλά. Το gmaps δεν ήταν ακόμα ενημερωμένο στο σημείο αυτό καθώς και στις άλλες εκτροπές που είχε ο ίδιος δρόμος. Λογικό μάλλον αφού αλλάζουν συχνά. Sent from my SM-G935F using Tapatalk 120 εχει οριο η εθνικη οδος.εκει ποσο ειναι και πηγαινες 140? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 120 ήθελα να γράψω Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Στο navigon υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής Poi; Επίσης το έκανα θέμα σε προηγούμενο ποστ αλλά δεν πήρα απάντηση. Υπάρχει δυνατότητα αναζήτησης χωρίς internet γιατί στο δικό μου δεν γίνεται Android - προτάσεις: GPS και πλοήγηση Πάτα το σημαιακι ( εισάγετε διεύθυνση). Sent from my iPad using Tapatalk https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fwww%2Emyphone%2Egr%2Fforum%2Fshowthread%2Ephp%3Fp%3D6873909&share_tid=271530&share_fid=4676&share_type=t&share_pid=6873909 Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Πιο έγκυρη εφαρμογή για GPS χωρίς χρήση Internet είναι το Here Maps (We GO)? Για Android Συσκευή / Free Εφαρμογή για Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Android - προτάσεις: GPS και πλοήγηση Πάτα το σημαιακι ( εισάγετε διεύθυνση). Sent from my iPad using Tapatalk https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fwww%2Emyphone%2Egr%2Fforum%2Fshowthread%2Ephp%3Fp%3D6873909&share_tid=271530&share_fid=4676&share_type=t&share_pid=6873909 Sent from my iPad using Tapatalk Θα βοηθούσε άμα έκανες παράθεση στο ποστ σου το δικό μου. Όπως και να έχει μιλούσαμε για poi και αναζήτηση σε offline λειτουργία. Που σε προηγούμενο ποστ ανέφερες ότι έχει και όχι για διεύθυνση. Αυτό είναι για συγκεκριμένη διεύθυνση που αναφέρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Θα βοηθούσε άμα έκανες παράθεση στο ποστ σου το δικό μου. Όπως και να έχει μιλούσαμε για poi και αναζήτηση σε offline λειτουργία. Που σε προηγούμενο ποστ ανέφερες ότι έχει και όχι για διεύθυνση. Αυτό είναι για συγκεκριμένη διεύθυνση που αναφέρεις Γιατι δεν την ψάχνεις την εφαρμογή ; Πατά "Ειδικός προορισμός" Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο ψάξιμο. Και στα screenshots που είχες ανεβάσει φαίνεται . Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 120 εχει οριο η εθνικη οδος.εκει ποσο ειναι και πηγαινες 140? Offtopic:Οι εθνικές οδοί δεν έχουν πια 120 όριο αλλά 130. Όπου γράφει 120 ειναι ταμπέλες που δεν έχουν αλλαχτεί. Βέβαια αυτό δεν ισχύει για τα υπόλοιπα όρια ταχύτητας . Όταν λεει 100 π.χ είναι 100. Μόνο το 120αρι έχει αλλάξει. Επίσης κ με τις αποκλίσεις προς τα πάνω που έχουν όλα τα αυτοκίνητα μας στο κοντέρ,μπορεις να πηγαίνεις με ένδειξη στο κοντέρ 140 κ να είσαι νόμιμος. ;) ;) Στάλθηκε από το Galaxy μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Όπου υπάρχει ταμπέλα υπερισχύει του γενικού ορίου των 130, οπότε αν υπάρχει ταμπέλα με 120 συνεχίζει το όριο να είναι 120 στο τμήμα αυτό. Αν δεις ταμπέλα αναίρεσης ορίου (την λευκή στρογγυλή με τη διακεκομένη μαύρη διαγώνιο) τότε μέχρι να ξανασυναντήσεις ταμπέλα με όριο να είναι 130 το όριο. Όσο για τις αποκλίσεις σχεδόν σε όλα τα αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει τα τελευταία 10 χρόνια άνω των 90 κμ/ώρα είναι περίπου 8 κμ/ώρα η απόκλιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Όπου υπάρχει ταμπέλα υπερισχύει του γενικού ορίου των 130, οπότε αν υπάρχει ταμπέλα με 120 συνεχίζει το όριο να είναι 120 στο τμήμα αυτό. Αν δεις ταμπέλα αναίρεσης ορίου (την λευκή στρογγυλή με τη διακεκομένη μαύρη διαγώνιο) τότε μέχρι να ξανασυναντήσεις ταμπέλα με όριο να είναι 130 το όριο. Αυτός είναι ο κανόνας. Αυτός είναι ο νόμος. Αυτό λέει ο κώδικας. Αυτό ισχύει κανονικά. Μόνο που μιλάμε για το Ελλάντα οπότε στους αυτοκινητόδρομους ισχύει αυτό που είπε ο bromonano2. long story short: όταν άλλαξε ο κώδικας και έθετε νέο όριο στους αυτοκινητόδρομους τα 130χμ/ω έπρεπε να αλλαχτούν όλες οι ταμπέλες που γράφαν 120. Για λόγους κόστους βέβαια δεν αλλάχτηκαν και ισχύει το όριο των 130χμ/ω. Βέβαια σιγά σιγά όπου γίνονται εργασίες ή όταν καταστραφεί/χαλάσει μια ταμπέλα 120άρα την αλλάζουν με 130. Αλλά για να αλλαχτούν όλα θα περάσουν χρόνια. Σε αυτό που λέω είμαι 100% σίγουρος. Ισχύει 100% όπως το λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Πάντως παιδιά στο νέο κομμάτι του Κιάτου είτε με 120 είτε με 130 είτε με 80 πηγαίνεις είναι κακοφτιαγμένο και επικίνδυνο. Μου αρέσει που θα κάνουν και εγκαίνια σε λίγες μέρες. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Offtopic:Οι εθνικές οδοί δεν έχουν πια 120 όριο αλλά 130. Όπου γράφει 120 ειναι ταμπέλες που δεν έχουν αλλαχτεί. Βέβαια αυτό δεν ισχύει για τα υπόλοιπα όρια ταχύτητας . Όταν λεει 100 π.χ είναι 100. Μόνο το 120αρι έχει αλλάξει. Επίσης κ με τις αποκλίσεις προς τα πάνω που έχουν όλα τα αυτοκίνητα μας στο κοντέρ,μπορεις να πηγαίνεις με ένδειξη στο κοντέρ 140 κ να είσαι νόμιμος. ;) ;) Στάλθηκε από το Galaxy μου. Οντως,παλιος οδηγος καινουργια περπατησια.σε ευχαριστω. Γεγονος παντως ειναι οτι ο πατρων ,ειδικα τωρα που εχει συνεχεια εργα και πινακιδες και σημανσεις δεν ειναι για 120χλμ (ή 130).ανεκαθεν αυτος ο δρομος δεν ηταν για αυτη την ταχυτητα. Υγ οχι βεβαια οτι η εθνική οδος ειναι βεβαια για τα 130 . Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Offtopic:Οι εθνικές οδοί δεν έχουν πια 120 όριο αλλά 130. Όπου γράφει 120 ειναι ταμπέλες που δεν έχουν αλλαχτεί. Βέβαια αυτό δεν ισχύει για τα υπόλοιπα όρια ταχύτητας . Όταν λεει 100 π.χ είναι 100. Μόνο το 120αρι έχει αλλάξει. Επίσης κ με τις αποκλίσεις προς τα πάνω που έχουν όλα τα αυτοκίνητα μας στο κοντέρ,μπορεις να πηγαίνεις με ένδειξη στο κοντέρ 140 κ να είσαι νόμιμος. ;) ;) Στάλθηκε από το Galaxy μου. Aν με σταματήσει τροχονόμος να του δείξω το ποστ σου;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Aν με σταματήσει τροχονόμος να του δείξω το ποστ σου;:lol: Δεν θα σε σταματήσει καν αν στο κοντέρ σου γράφει 140. ;) Στάλθηκε από το Galaxy μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts