parlapipas25 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Εχω το sygic 14.3.1 και δεν μου βρισκει στην αναζητηση οδο με αριθμο αλλα σκετη οδο μονο.Τι πρεπει να κανω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Ναι ρε μεγάλε, που θέλεις να μας την πεις κιόλας, κλείνει κανονικά και δεν τρέχει στο background. Αν θέλεις σου ανεβάζω και video για να το πιστέψεις. εσύ έχεις το υφάκι και για να τελειώνουμε γιατί και εγώ μπορώ να σου βάλω φωτο που να δεις δεν κλείνει ποτέ . ίσως η εφαρμογή σε κάποιες συσκευές και αναλόγως ποια έκδοση android έχουν λειτουργεί αλλιώς στο Moto G με 4.4.2 απλά είναι πάντα ανοιχτό σε σχέσει με τα υπόλοιπα 2 που ανέφερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Εχω το sygic 14.3.1 και δεν μου βρισκει στην αναζητηση οδο με αριθμο αλλα σκετη οδο μονο.Τι πρεπει να κανω;; Θες να μας πεις την διεύθυνση, έστω με άλλο νούμερο να δοκιμάσουμε και εμείς; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Εχω το sygic 14.3.1 και δεν μου βρισκει στην αναζητηση οδο με αριθμο αλλα σκετη οδο μονο.Τι πρεπει να κανω;; Στο κάνει σε όλες τις οδους; η μονάχα στην συγκεκριμένη; αν είναι σε μια μοναχα, ίσως δεν υπάρχει αρίθμηση για την συγκεκριμένη οδό. Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 εσύ έχεις το υφάκι και για να τελειώνουμε γιατί και εγώ μπορώ να σου βάλω φωτο που να δεις δεν κλείνει ποτέ . ίσως η εφαρμογή σε κάποιες συσκευές και αναλόγως ποια έκδοση android έχουν λειτουργεί αλλιώς στο Moto G με 4.4.2 απλά είναι πάντα ανοιχτό σε σχέσει με τα υπόλοιπα 2 που ανέφερα Συνεχίζεις.. Ακόμα κι έτσι όμως να είναι όπως λες, δεν μπορείς να λες ότι η εφαρμογή δεν κλείνει γιατί στο δικό σου τηλέφωνο για τον α ή β λόγο δεν κλείνει. Δεν σημαίνει αυτό ότι έχει πρόβλημα η εφαρμογή. Κι όσο για το υφάκι εσύ το ξεκίνησες.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parlapipas25 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Στο κάνει σε όλες τις οδους; η μονάχα στην συγκεκριμένη; αν είναι σε μια μοναχα, ίσως δεν υπάρχει αρίθμηση για την συγκεκριμένη οδό. Μου το κανει σε ολους του οδους αλλα μονο στην ταχεια αναζητηση..Μηπως δουλευει ετσι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Μου το κανει σε ολους του οδους αλλα μονο στην ταχεια αναζητηση..Μηπως δουλευει ετσι;; Η ταχεία ποτέ δεν βρίσκει σωστά ο,τι έχω ψάξει. Μόνο την κανονική χρησιμοποιώ που δουλεύει τέλεια. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 εσύ έχεις το υφάκι και για να τελειώνουμε γιατί και εγώ μπορώ να σου βάλω φωτο που να δεις δεν κλείνει ποτέ . ίσως η εφαρμογή σε κάποιες συσκευές και αναλόγως ποια έκδοση android έχουν λειτουργεί αλλιώς στο Moto G με 4.4.2 απλά είναι πάντα ανοιχτό σε σχέσει με τα υπόλοιπα 2 που ανέφερα Το ίδιο μου έκανε και εμένα στο Motorola g όταν το είχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Παιδιά στο Route66 αν θέλουμε να βάλουμε μια άλλη αφετηρία και όχι το σημείο που μας έχει λοκαρει το gps της συσκευής πώς γίνεται? Το έχει ψάξει κανείς? Thank you ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακυρω το προηγούμενο μήνυμα μου, οκ το βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Για πολλοστή φορά θα αναφέρω ότι οποιαδήποτε συζήτηση για παράνομο λογισμικό απαγορεύετε από τους Ο.Π.Χ. που όλοι διαβάσατε και αποδεχθήκατε κατά την εγγραφή σας στο forum. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Στο GeniusMaps σήμερα ενώ ήμουν με 3G μου εμφανίζει αναβάθμιση (250+ΜΒ). To κλείνω για να γυρίσω στο γραφείο για WiFi σύνδεση και η αναβάθμιση εξαφανίστηκε :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Να ρωτσω κατι: στο route 66 πως σβηνουμε το ιστορικο...? οχι ενα ενα, αλλα ολο μαζι. Πηγα στην καρτα που ειναι αποθηκευμένο και εσβησα τον φακελο recent που αποθηκεύεται το ιστορικο, αλλα οταν ξαναανοιξα το προγραμμα στο ιστορικο υπηρχαν κανονικα ολα. Μηπως το ιστορικό αποθηκεύεται αλλου? Οποιος ξερει ας βοηθήσει παρακαλώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Στο GeniusMaps σήμερα ενώ ήμουν με 3G μου εμφανίζει αναβάθμιση (250+ΜΒ). To κλείνω για να γυρίσω στο γραφείο για WiFi σύνδεση και η αναβάθμιση εξαφανίστηκε :wacko: Φαντάζομαι , πως όπως στο DontPanic , πας στις Ρυθμίσεις / ελεγχος ενημερώσεων θα μπορέσεις να κάνεις κανονικά την αναβάθμιση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΤΟ MIREO DON'T PANIC με τους χάρτες tomtom. Και δυστυχώς το αγόρασα. Το πρώτο μου λάθος ήταν ότι ενώ δίνει μία εβδομάδα δωρεάν δοκιμή, εγώ το εγκατέστησα και το άφησα, χωρίς να το δω. Μετά παρασύρθηκα από τα καλά λόγια εδώ μέσα, τα οποία όμως ίσως να αφορούσαν τον χάρτη geointeligence. Το αγόρασα με τον χάρτη tomtom γιατί με τον χάρτη geointeligence είναι "one time buy" χωρις αναβαθμίσεις. Δεν ξερω την ποιότητα του χάρτη geointeligence αλλά μετά από αυτό που έπαθα θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός. Στο κάτω κάτω είναι η ίδια εφαρμογή. Για να τελειώσω τη πολυλογία να πω ότι βασικό κριτήριο ποιότητας για ένα πρόγραμμα προσανατολισμού είναι η καλή επιλογή διαδρομής. Το Don't Panic έκανε χάλια επιλογές και στις δύο διαδρομές που χρησιμοποιώ ως κριτήρια σε όλα τα προγράμματα : 1.Σε μια απλή αστική διαδρομή από την περιοχή του πλανητάριου στο Παλαιό Φάληρο μέχρι τη Δαφνη, ενώ έχει δίπλα ολόκληρη Συγγρού, σε πάει βόλτα μέσα από τη Νέα Σμύρνη, από στενά αλλά και από δρόμους με κίνηση αλλά και φανάρια, σε μια διαδρομή με υπερδιπλάσια διάρκεια απ' ότι αν πήγαινε από Συγγρού. Είναι η δεύτερη πιο χάλια επιλογή διαδρομής, μετά το Mapfactor το οποίο το έχω κατατάξει στα άχρηστα. 2. Σε μια διαδρομή από Αθήνα προς Βοβούσα, στα σύνορα των νόμων Ιωαννίνων και Γρεβενών, το Don't Panic με στέλνει από το Ρίο. Μόνο οι τουρίστες που θέλουν να δουν τα Γιάννενα, αυτοί που δεν ρωτάνε κι αυτοί που έχουν χάλια πλοηγό, πάνε έτσι σε εκείνα τα μέρη. Όλοι οι υπόλοιποι πάνε από Καλαμπάκα. Να σημειώσω επίσης ότι στη δεύτερη* περίπτωση θα μπορούσα να δεχτώ την επιλογή της διαδρομής απο τα Γιάννενα ως τρίτης εναλλακτικής διαδρομής. Με τη διαφορά ότι το Don't Panic δεν προτείνει εναλλακτικές διαδρομές. Μόνο τη χάλια κι αν σ' αρέσει. *Στη περίπτωση βέβαια της πρώτης αστικής διαδρομής, δεν θα πρότεινα τη μοναδική διαδρομή που δίνει το Don't Panic, ούτε ως εκατοστή Όπως καταλαβαίνετε το πέταξα και έχω ήδη ξεκινήσει να κλαίω τα λεφτάκια μου. Όλοι εσείς οι υπόλοιποι, φανείτε πιο έξυπνοι από μένα, και κρατηθείτε μακριά από το Mireo Don't Panic γιατί είναι ένα από τα (πολύ) χειρότερα προγράμματα της αγοράς σε ότι αφορά την επιλογή διαδρομής. Εκτός κι αν θέλετε να κλαίμε παρέα. EDIT: Παιδιά επανέρχομαι γιατί έκανα κι άλλες δοκιμές με το Mireo Don't Panic και τα αποτελέσματα που βγάζει είναι απίστευτα. Κρατηθείτε μακριά και όσοι το έχετε πετάξτε το. Πρόκειται για σκουπίδι. Edited July 25, 2014 by PANKAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) Πόσα έδωσες φίλε; Υπόψη ότι το Sygic έχει προσφορά μέχρι 27/7 με όλη την Ευρώπη στα 29.99€ (από 49.99€) και δώρο το HUD που κάνει κανονικά 9.99€. Edited July 25, 2014 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) Νομίζω έδωσα 17€. Όχι πολλά για όλη την ανατολική Ευρώπη αλλά όχι και λίγα αν σκεφτεί κανείς την (κακή) ποιότητα του προγράμματος. Το sygic όταν το είδα δεν με ενθουσίασε. Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, αλλά δεν πρόκειται να δώσω 30 € για να τις θυμηθώ. Γενικά μιλώντας πιστεύω ότι ένα πρόγραμμα πλοήγησης κρίνεται από την ποιότητα της διαδρομής που προτείνει και από την ευρεία δυνατότητα επιλογής διευθύνσεων. Όλα τα άλλα είναι τριτεύοντα. Όταν το τζάμπα Be on Road τα κάνει και τα δύο, όχι τέλεια, αλλά πολύ αποδεκτά, απορώ γιατί θα πρέπει να πληρώνω στους κυριλέδες για το ίδιο πράγμα. Για τις κάμερες της αστυνομίας; Δεν με νοιάζουν όπως δεν με νοιάζουν και τα άλλα λιλιά. Τι να τα κάνεις τα λαλιά όταν δεν υπάρχει ουσία. Edited July 25, 2014 by PANKAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Εχει 7 μερες trial το Sygic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Εχει 7 μερες trial το Sygic. Ναι το ξέρω. Αλλά όταν το δοκίμασα δεν μου άρεσε και το έβγαλα. Δυστυχώς δεν θυμάμαι λεπτομέρειες και δεν μπορώ να το ξαναδοκιμάσω. Που πάνε και γράφουν ολα αυτά τα προγράμματα το πότε χρησιμοποιήθηκε η δοκιμαστική περίοδος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) Έχω κάνει τις τελευταίες μέρες μια εκτεταμένη δοκιμή πολλών* προγραμμάτων πλοήγησης και βρίσκω ότι το Route 66 είναι το καλύτερο από όλα. Μιλάω πάντα για offline πλοήγηση. Γιατί: 1. Κάνει την καλύτερη επιλογή διαδρομής, σε διαδρομές που πραγματικά υπάρχει καλύτερη επιλογή. Προτείνει κάθε φορά τη διαδρομή μου προτιμούν οι άνθρωποι που ξέρουν το μέρος. Αυτό έγινε για όλες τις διαδρομές που δοκίμασα (και ξέρω). Κανένα άλλο από τα προγράμματα που δοκίμασα δεν τα κατάφερε όπως το route 66. Σε όλα τα άλλα για να πετύχω τη σωστή διαδρομή έπρεπε να κάνω διορθώσεις προσθέ0 3. Είναι το φτηνότερο από όλα τα αγοραστά (15 Ε η Ελλάδα) Σε αντίθεση με τις διθυραμβικές κριτικές που ειπώθηκαν πιο πάνω για το Route66 σχετικά με τον ενδεδειγμένο υπολογισμό διαδρομής που κάνει, να καταθέσω κι εγώ με την σειρά μου μια εκ διαμέτρου αρνητική εντύπωση στο εν λόγω θέμα κατεβάζοντας την δοκιμαστική -αλλά θεωρώ πλήρης- έκδοση. Σε χθεσινό μου ταξίδι από Ωρωπό προς Καματερό, ενώ είχα διαλέξει Ταχύτατη διαδρομή με Αποφυγή Διοδίων, αυτό με πήγε τόσο από τα διόδια των Αφιδνών όσο και από τα διόδια της Αττικής Οδού στον Κόμβο Μεταμόρφωσης. Μην μπαίνοντας στην Αττική Οδό αυτό ήθελε να με πάει από την Γέφυρα της Αύρας (οδός Βρυούλων στην Ν. Φιλαδέλφεια) 2χλμ. πιο κάτω ενώ θα έπρεπε να με πάει δεξιά στην διασταύρωση της Renault. Στρίβωντας εκεί και φτάνοντας στην Σοφούλη, αυτό επέμενε να με πάει πίσω για να με βγάλει ξανά Εθνική Οδό!!! Παίρνοντας τον παράπλευρο δρόμο στο ποτάμι, οδός Λ. Κατσώνη, αυτό ήθελε να με πάει τέρμα κάτω στην γέφυρα Χαλκηδόνας 1,5χλμ. πιο κάτω ενώ θα μπορούσε να στρίψω στα 400μέτρα στην Ευβοίας!!!. Και για να κλείσω μια εκκρεμότητα με το Route 66 που πολύ το εκθείασα εδώ μέσα, μιας και πραγματικά κάνει την (εντυπωσιακά) καλύτερη επιλογή διαδρομών από όλα τα άλλα προγράμματα που δοκίμασα, να πω ότι πράγματι έχει σημαντικό πρόβλημα με την αποφυγή διοδίων και μπράβο στον συμφορουμίτη xalaro που μας το επισήμανε. Κατά τη γνώμη μου το συγκεκριμένο πρόβλημα κάνει το Route 66 άχρηστο, τουλάχιστον για την Αθήνα με την Αττική Οδό να διασχίζει την πόλη. Και δεν είναι μόνο αυτο. Ακόμα κι αν το διορθώσουν και τελικά η αποφυγή διοδίων δουλέψει, το θεωρώ μειονέκτημα ότι είναι κεντρική επιλογή της εφαρμογής. Πιο σωστά θα ήταν να ειναι επιλογή καθε συγκεκριμένης διαδρομής. Οπότε μακριά και από το Route 66 μέχρι να το διορθώσουν. Edited July 25, 2014 by PANKAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Μπορείς να δοκιμάσεις και το navitel που δίνει 30 μέρες trial... Φτιαγμένο από Ρώσους με ότι συνεπάγεται αυτό... Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Δεν ξερω την ποιότητα του χάρτη geointeligence αλλά μετά από αυτό που έπαθα θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός. Στο κάτω κάτω είναι η ίδια εφαρμογή. Όλα τα σχόλια αφορούσαν αυτό το χάρτη που είναι ακόμα ο καλύτερος στην Ελλάδα. Και αυτός είναι ο μόνος λόγος να πάρεις το don't panic. Περίεργο πάντως που είναι τόσο κακός ο χάρτης της ΤΤ. Ενα σωρό προγράμματα τον χρησιμοποιούν (igo, sygic, tomtom) και δεν είναι έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Όλα τα σχόλια αφορούσαν αυτό το χάρτη που είναι ακόμα ο καλύτερος στην Ελλάδα. Και αυτός είναι ο μόνος λόγος να πάρεις το don't panic. Περίεργο πάντως που είναι τόσο κακός ο χάρτης της ΤΤ. Ενα σωρό προγράμματα τον χρησιμοποιούν (igo, sygic, tomtom) και δεν είναι έτσι. Δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν αυτοί οι χάρτες. Κι αν τη δουλειά την κάνει ο χάρτης ή η εφαρμογή. Τους χάρτες tomtom (που τόσο άσχημα δουλεύουν στο Mireo Don't Panic), χρησιμοποιεί και το Routes66 το οποίο κατά τη γνώμη μου κάνει την καλύτερη επιλογή διαδρομής (ών) από όσα προγράμματα έχω δοκιμάσει. Μπορεί το Routes66 να έχει άλλα σοβαρά προβλήματα, αλλά από επιλογή διαδρομής τους σκίζει όλους. Άλλο παράδειγμα με τους ίδιους χάρτες, είναι τα διάφορα προγράμματα που χρησιμοποιούν τους ίδιους ελεύθερους χάρτες OSM. Ενώ το Mapfactor είναι για τα σκουπίδια, τα Be-on-road και Navfree κάνουν μια χαρά επιλογή διαδρομής. Απολύτως συγκρίσιμη με τα διάφορα Navigo, Sygic, κλπ, και μόνο λίγο χειρότερη από το Routes66. Γι' αυτό λοιπόν λέω ότι, ναι μετράει και ο χάρτης, αλλά πόσο και πως; Σίγουρα πρέπει να είναι ενημερωμένος με τους δρόμους (και οι χάρτες OSM έχουν κάποιες φορές την καλύτερη ενημέρωση από όλους). Αλλά μέχρι εκεί. Μετά φαίνεται ότι τη δουλειά την κάνει η εφαρμογή. Γι' αυτό με βλέπεις επιφυλακτικό με το Don't Panic ακόμη και με τους χάρτες της Geointeligence. Αν τους έχει κάποιος, ας κάνει αυτές τις δύο δοκιμές που αναφέρω, και ας μας πει πως πάνε: 1 από την οδό Αεροπόρων+Ηχούς στο Π.Φάληρο, στην οδό Κίου+Δαρδανελλίων στη Δάφνη 2 από την Αθήνα στη Βοβούσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Να ρωτησω κατι στοιχειωδες,γιατι ολα τα αλλα που γραφετε,προυποθετουν χρονο και νιάτα. Εχω ενα MLS Destinator 50 TSP,εχω βαλει την τελευταια αναβαθμιση χαρτων,και εκεινο που με διαολιζει,ειναι οτι κανει πολλη ωρα για να βρει το δορυφορο στην αρχη. Πριν κανω την αναβαθμιση,ξεκινησα απο την Κυψελη για να παω στο Γαλατσι,και βρηκε το δορυφορο στην Αγια Γλυκερια,για οσους ξερουν την περιοχη! Σημερα,ηθελα να παω στα Κατω Πατησια,και κατεβηκα την Ευελπιδων,εκανα δεξια την Πατησιων,και πηρε χαμπαρι μετα την Πλατεια Αμερικης!! Καποτε,ειχα το 50SL,παλι της MLS,(που το εχασα),και δεν εκανε τετοια.Λετε να ειναι χαλασμενο,ή ετσι ειναι η κατασταση,και πρεπει να το παρω αποφαση. Μετα,παρατηρωντας το GPS ενος αυτοκινητου στην τηλεοραση,ειδα οτι οταν εστριβε,γυριζε ο χαρτης ομαλα,γλυκα.Το δικο μου,κανει λες και ειναι σπαστικο,κανει οχι ομαλες κινησεις,αλλα σαν να γυριζε σε δοντια και κανει τακ τακ τακ.Εννοω στην εικονα,οχι στον ηχο. Οσον αφορα στον ηχο που μιλαει,επειδη δεν τον ακουγα καλα,ετσι και μιλουσα,ή εβαζα κανα Σταθμο στο ραδιο,αγορασα δυο μικρα ηχειακια,(βολευει και ενα μονο),ενεργα,με ενισχυτη,που φορτιζουν με τον αναπτηρα,και με τη βοηθεια τους,ελυσα αυτο το προβλημα. Τα ηχειακια αυτα,ειναι τα X-mini uno,και τα βαζω και σε ενα ραδιακι οταν παω στην παραλια,και αμα ο σταθμος ειναι στερεοφωνικος,παιζουν μια χαρά,με ενα ειδικο καλωδιο που βρηκα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Μπορείς να δοκιμάσεις και το navitel που δίνει 30 μέρες trial... Φτιαγμένο από Ρώσους με ότι συνεπάγεται αυτό... Το δοκίμασα. Τελευταία του ευκαιρία μιας και αύριο φεύγω. Για κάποιο λόγο δεν βλέπει τη θέση μου. Χρησιμοποιώ ένα bluetooth gps και είναι το μόνο πρόγραμμα που δεν με βλέπει. Μπορεί να κάνω κάτι λάθος μιας και είναι και λίγο μπλεγμένες οι λειτουργίες του. Δοκίμασα να φτιάξω 2-3 διαδρομές. Στην αστική διαδρομή ήταν άριστο. τα κατάφερε καλύτερα από το Navigo και το Be on Road. Σε δύο επαρχιακές διαδρομές ήταν λάθος και στις δύο. Πιθανότατα ο χαρακτηρισμός των δρόμων στο χάρτη του να είναι ανεπαρκής. Και είναι και μεγαλούτσικο. Πέρα από τα 60 mb της εφαρμογής, ο χάρτης της Ελλάδας είναι μεγαλύτερος από 200 mb. Δεν θα το έπαιρνα. Τα λάθη στις διαδρομές της επαρχίας βάζουν ένα οδηγό σε παραπάνω ταλαιπωρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Το δοκίμασα. Τελευταία του ευκαιρία μιας και αύριο φεύγω. Για κάποιο λόγο δεν βλέπει τη θέση μου. Χρησιμοποιώ ένα bluetooth gps και είναι το μόνο πρόγραμμα που δεν με βλέπει. Μπορεί να κάνω κάτι λάθος μιας και είναι και λίγο μπλεγμένες οι λειτουργίες του. Δοκίμασα να φτιάξω 2-3 διαδρομές. Στην αστική διαδρομή ήταν άριστο. τα κατάφερε καλύτερα από το Navigo και το Be on Road. Σε δύο επαρχιακές διαδρομές ήταν λάθος και στις δύο. Πιθανότατα ο χαρακτηρισμός των δρόμων στο χάρτη του να είναι ανεπαρκής. Και είναι και μεγαλούτσικο. Πέρα από τα 60 mb της εφαρμογής, ο χάρτης της Ελλάδας είναι μεγαλύτερος από 200 mb. Δεν θα το έπαιρνα. Τα λάθη στις διαδρομές της επαρχίας βάζουν ένα οδηγό σε παραπάνω ταλαιπωρία. Σίγουρα κανένα πρόγραμμα δεν μπορεί να μας ικανοποιήσει στο 100% σε όλες μας τις απαιτήσεις. Εγώ χρησιμοποιώ 3 διαφορετικά (igo-sygic-navitel) , έχω δοκιμάσει και άλλα στην πορεία και από τα 3 που έχω καταλήξει πάλι υπάρχουν στιγμές που με "πουλάνε". Προσωπικά πάντως και το έχω δηλώσει πολλάκις , θεωρώ κορυφή το iGO. Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts