Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Sygic 30% έκπτωση και δώρο μια άδεια ακόμα.

Δηλαδή πχ της Ευρώπης κοστίζει 34,99€ και μπορούν να το μοιραστούν δύο άτομα και να πληρώσουν από 17+ και να έχει ο καθένας την άδεια του.

Πιστεύω αξίζει αυτή η προσφορά.

Αν είναι έτσι με ενδιαφέρει.

Όποιος φίλος θέλει το προχωράμε μαζί!

Αλήθεια εγώ που αλλάζω συχνά συσκευές θα μπορώ να τη περνάω στη καινούργια ή θα είναι μόνο σε αυτή που θα τη βάλω 1η φορά,ξέρει κανείς?

Edited by manan69t

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Αν είναι έτσι με ενδιαφέρει.

Όποιος φίλος θέλει το προχωράμε μαζί!

Αλήθεια εγώ που αλλάζω συχνά συσκευές θα μπορώ να τη περνάω στη καινούργια ή θα είναι μόνο σε αυτή που θα τη βάλω 1η φορά,ξέρει κανείς?

Θα μπορείς να την βάλεις σε όποια συσκευή θέλεις. Εγώ την είχα στο Nexus και τώρα την έχω στο Note 2.. Μολις την περάσεις από το Play στην ενεργοποιεί αυτόματα. Επίσης θα έχεις και σε email τον κωδικό της άδειας και στην χειρότερη θα τον βάλεις χειροκίνητα

Θα μπορείς να την βάλεις σε όποια συσκευή θέλεις. Εγώ την είχα στο Nexus και τώρα την έχω στο Note 2.. Μολις την περάσεις από το Play στην ενεργοποιεί αυτόματα. Επίσης θα έχεις και σε email τον κωδικό της άδειας και στην χειρότερη θα τον βάλεις χειροκίνητα

Καλώς Ευχαριστώ για την απάντηση.

Ρώτησα γιατί ακόμα θυμάμαι την ήττα που είχα φάει με το igo στα wm! :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Μόλις βγήκε νέα έκδοση Sygic, 13.4.1.

Προσωπικά, μου έγινε και ανανέωση στους χάρτες της Ελλάδας, πήγε σε grc.ta.2013.06. Δεν ξέρω αν μου ήρθαν καθυστερημένοι, πάντως στο προηγούμενο update δεν είχα πάρει νέους χάρτες, τώρα πήρα.

Αποστόλης

Προσωπικά, μου έγινε και ανανέωση στους χάρτες της Ελλάδας, πήγε σε grc.ta.2013.06. Δεν ξέρω αν μου ήρθαν καθυστερημένοι, πάντως στο προηγούμενο update δεν είχα πάρει νέους χάρτες, τώρα πήρα.

Στο store πάντως ακόμα την 13.3.2 βγάζει με σημερινή ημερομηνία.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Που βλέπουμε την έκδοση των χαρτών;

Εγώ το είχα βάλει πριν μια εβδομάδα free, χθες αγορά την άδεια με την προσφορά δυο άδειες 34,99€ και σήμερα μου έκανε την αναβάθμιση.

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Το sygic, αυτη η προσφορα με τις δυο αδειες, γραψατε παραπανω οτι δεν κλειδωνει στο imei.Αρα μελλοντικα μπορεις να το βαλεις σε αλλη συσκευη. Μπορεις ομως να το βαλεις ταυτοχρονα σε αλλη συσκευη οσοι χρησιμοποιουν 2 τηλεφωνα; Δηλαδη συνδεεται με το gmail που εχεις στο play και κανεις την αγορα;

Εφαγα ηττα με το citisnav το οποιο κλειδωνει στο imei και δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις σε αλλη συσκευη. :mad: Λες και καθε φορα που θα αλλαζουμε κινητο θα ξαναγοραζουμε την εφαρμογη.

Edited by runner70

Το sygic, αυτη η προσφορα με τις δυο αδειες, γραψατε παραπανω οτι δεν κλειδωνει στο imei.Αρα μελλοντικα μπορεις να το βαλεις σε αλλη συσκευη. Μπορεις ομως να το βαλεις ταυτοχρονα σε αλλη συσκευη οσοι χρησιμοποιουν 2 τηλεφωνα; Δηλαδη συνδεεται με το gmail που εχεις στο play και κανεις την αγορα;

Εφαγα ηττα με το citisnav το οποιο κλειδωνει στο imei και δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις σε αλλη συσκευη. :mad: Λες και καθε φορα που θα αλλαζουμε κινητο θα ξαναγοραζουμε την εφαρμογη.

Νομίζω οτι αν στείλεις ένα μειλ στο πωλητή θα σου λύση την απορία. Πάντως σε IOS λειτουργικό ίσχυε η άδεια μέχρι πέντε συσκευές εφόσον είχαν το ίδιο ID

Καλημέρα. Παρακάτω παραθέτω το email που έστειλα στην sygic. Καμία ιδέα;;; Μηπως να κάμω copy paste τον φάκελο sygic από την μια συσκευή στην άλλη; Αλλά τότε πως κάνω ενεργοποίηση με τον δευτερο κωδικο (οι δύο συσκευές έχουν άλλο gmail);

===========

I owe two Samsung Note 2, thus we bought Sygic GPS Navigation & Europe maps with your current offer.

After a few unsuccessful attempts with "black screen", I managed to install successfully the app to the one Note 2 that has stock rom 4.1.2 rooted.

However, even after several attempts to install the app to the second Note 2 that has stock rom non-rooted, despite the installation seemed to be successful, despite I could see the app at Application Manager (80.64MB ), every time I tried to initialize/begin the app, it failed ending to a "black screen" after installation! Please note that following your FAQ I attempted to delete the sygic file, but I found out that no sygic file had been created during the installation at /sdcard.

Please advise, or send me a previous version of sygic to install until the problem is fixed

Όπως φαίνεται και από την εικόνα, η τελευταία έκδοση βγήκε χτες.

Για την έκδοση των χαρτών, πρέπει να μπεις στον φάκελο του Sygic στην κάρτα μνήμης και στην συνέχεια στο φάκελο maps. (το έχω και αυτό σε εικόνα)

Αποστόλης

Εμένα δεν μου βγάζει αναβάθμιση στο Sygic. Έχω την 13.3.2. Ξέρει κανείς αν μπορώ να την κάνω αλλιώς;

Η τελευταία είναι η 13.4.1

Εμένα μου την έκανε αναβάθμιση χθες το απόγευμα

Για προσπάθησε πάλι και κοιτά μήπως δεν έχεις ενεργοποιήσει τον συγχρονισμό

Ποιον συγχρονισμό; Από το play κοίταω και μου βγάζει ότι η 13.3.2 βγήκε στις 13/12

Edit: Ορίστε και η φώτο...

Edited by sakissalonika

Καλημερα παιδες.

Δε ξερω αν γραφω στο σωστο μενου

Ξερει κανεις αν υπαρχει για android εφαρμογη που να πιανει το στιγμα σου και να σου βγαζει που κοντα σου εχει πρατηρια με LPG ?

Επειδη θα ταξιδεψω πολλα χιλιομετρα και θα χρειαστω ανεφοδιασμο στο δρομο

Το iGo νομίζω έχει pois με LPG πρατήρια
οποτε πρεπει να αγορασω το igo ?

βασικα βρηκα εφαρμογες αλλα εχουν να ενημερωθουν απο το 2012 οποτε δε κανουν

Καλημερα παιδες.

Ξερει κανεις αν υπαρχει για android εφαρμογη που να πιανει το στιγμα σου και να σου βγαζει που κοντα σου εχει πρατηρια με LPG ?

Τα περισσοτερα προγραμματα αν οχι ολα, βγαζουν πρατηρια.

Τωρα αν εχουν lpg, petrol η κατι αλλο δεν νομιζω οτι θα το βγαζει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλημερα παιδες.

Εδώ έχει POI που μαζεύουν τα παιδια του site και έχουν και LPG με τελευταία ενημέρωση 14/12/2013. Μπορείς να τα σώσεις σε format για διάφορα προγράμματα ανάλογα με το ποιό σε βολεύει.

http://www.index.pois.gr/categories.aspx

Εμένα δεν μου βγάζει αναβάθμιση στο Sygic. Έχω την 13.3.2. Ξέρει κανείς αν μπορώ να την κάνω αλλιώς;

Ποιον συγχρονισμό; Από το play κοίταω και μου βγάζει ότι η 13.3.2 βγήκε στις 13/12

Edit: Ορίστε και η φώτο...

Γνωρίζει κανείς κάτι πάνω στο θέμα αυτό; Όλοι έχετε πάρει την αναβάθμιση; :)

Edit: Μόλις μου ήρθε η αναβάθμιση :)

Edited by sakissalonika

Έχω μερικές απορίες, συγχωρήστε μου...

Έχω το Lenovo A630 και με σκέτο GPS δεν λέει να κλειδώσει με τίποτα...για να μπορεί να παρακολουθεί κάπως τη πορεία, πρέπει να ενεργοποιήσω το "Use Wireless Networks"...δοκίμασα λίγο και το GPS EPO Assistance, αλλά δεν είδα διαφορά...

- Η ερώτησή μου είναι αυτή η παραπάνω ρύθμιση επιφέρει χρεώσεις (μιλώντας για το δίκτυο κινητής πάντα) κι αν ναι κατά πόσο;

- Έχουν διαφορετικά προγράμματα επίδραση στο τρόπο λειτουργίας του GPS, αν με κάποια δλδ λειτουργεί καλύτερα, ή εφόσον δεν φαίνεται να κλειδώνει μόνο του, δεν κάνουν οι εφαρμογές διαφορά;

- Ποιό είναι το πιο ελαφρύ πρόγραμμα Πλοήγησης, που να επιτρέπει το κατέβασμα των χαρτών, ώστε αν είναι να χρησιμοποιώ το mobile networks, κι αν αυτό έχει χρέωση, να είναι η λιγότερη δυνατή;

Ευχαριστώ.

Έχω μερικές απορίες, συγχωρήστε μου...

Έχω το Lenovo A630 και με σκέτο GPS δεν λέει να κλειδώσει με τίποτα...για να μπορεί να παρακολουθεί κάπως τη πορεία, πρέπει να ενεργοποιήσω το "Use Wireless Networks"...δοκίμασα λίγο και το GPS EPO Assistance, αλλά δεν είδα διαφορά...

- Η ερώτησή μου είναι αυτή η παραπάνω ρύθμιση επιφέρει χρεώσεις (μιλώντας για το δίκτυο κινητής πάντα) κι αν ναι κατά πόσο;

- Έχουν διαφορετικά προγράμματα επίδραση στο τρόπο λειτουργίας του GPS, αν με κάποια δλδ λειτουργεί καλύτερα, ή εφόσον δεν φαίνεται να κλειδώνει μόνο του, δεν κάνουν οι εφαρμογές διαφορά;

- Ποιό είναι το πιο ελαφρύ πρόγραμμα Πλοήγησης, που να επιτρέπει το κατέβασμα των χαρτών, ώστε αν είναι να χρησιμοποιώ το mobile networks, κι αν αυτό έχει χρέωση, να είναι η λιγότερη δυνατή;

Ευχαριστώ.

Εκτος απο google maps οι περισσοτερες εφαρμογες για gps δουλεουν γρηγορα και κλειδωνουν και μονο ανοιγοντας το συστημα gps χωρις να χρειαζεται να ανοιγεις και internet. Ειναι πολλες και ειναι αναλογως τις προτιμησεις του καθενος καποιες απο αυτες αν θες να δεις ειναι το sygic,igo,navigon,don't panic και υπαρχουν και διαφορες αλλες μπορεις να κοιταξεις οποια θες και σε αρεσει να κατεβασεις απο to play store απλως ειναι επι πληρωμης αλλα πληρωνεις μια φορα και τις χρησιμοποιεις οσο θες και δεν χρειαζεται να πληρωνεις internet κινητης τηλεφωνιας

Το sygic Europe αυτή τη περίοδο είναι σε προσφορά. Δυο άδειες €35

Εκτος απο google maps οι περισσοτερες εφαρμογες για gps δουλεουν γρηγορα και κλειδωνουν και μονο ανοιγοντας το συστημα gps χωρις να χρειαζεται να ανοιγεις και internet. Ειναι πολλες και ειναι αναλογως τις προτιμησεις του καθενος καποιες απο αυτες αν θες να δεις ειναι το sygic,igo,navigon,don't panic και υπαρχουν και διαφορες αλλες μπορεις να κοιταξεις οποια θες και σε αρεσει να κατεβασεις απο to play store απλως ειναι επι πληρωμης αλλα πληρωνεις μια φορα και τις χρησιμοποιεις οσο θες και δεν χρειαζεται να πληρωνεις internet κινητης τηλεφωνιας

ευχαριστω πολύ για την απάντησή σου...

...ξέρεις από αυτές που έχεις δοκιμάσει, ποιές επιτρέπουν το κατέβασμα των χαρτών, δλδ offline πρόσβαση;

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση