anastasiszn Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 ενας γνωστος αγορασε προχτες κινητο με εγκατεστημενο το mls destinator,υπαρχει τροπος με καποια αντιγραφη απο την καρτα μνημης του να το παρω στην συσκευη μου? αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι τα δειχνει ολα τρισδιαστατα και τα σπιτια ολα complete σε σχεση με το navigon που εχω τωρα που ουτε καν live traffic, δεν εχει,αν ειναι δυαντον να πρεπει να το πληρωσεις!!!!! χωρια οτι δεν δειχνει ουτε καν κτηρια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Sto Sygic Aura τι πρέπει να κάνω για να δείχνει τα ονόματα των οδών στις λωρίδες των δρόμων? ενας γνωστος αγορασε προχτες κινητο με εγκατεστημενο το mls destinator,υπαρχει τροπος με καποια αντιγραφη απο την καρτα μνημης του να το παρω στην συσκευη μου? αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι τα δειχνει ολα τρισδιαστατα και τα σπιτια ολα complete σε σχεση με το navigon που εχω τωρα που ουτε καν live traffic, δεν εχει,αν ειναι δυαντον να πρεπει να το πληρωσεις!!!!! χωρια οτι δεν δειχνει ουτε καν κτηρια!!!Αντιγράφεις το apk απ το /data/apps και τον σχετικό φάκελό απ την κάρτα μνήμης στο /android/data ή κάπου αλλού αν είναι χύμα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Sto Sygic Aura τι πρέπει να κάνω για να δείχνει τα ονόματα των οδών στις λωρίδες των δρόμων. Δεν θυμάμαι να υπάρχει εξτρά ρύθμιση για αυτό. Σε μένα τα δείχνει κανονικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 καλησπερα. δοκιμαζω το citisnav(ndrive) και ψαχνω να δω αν εχει υποστηριξη για φωνητικες οδηγιες.svox -ariadne- προφανως ,και δεν εχω βρει πουθενα καμια αναφορα.ξερει καννενας τιποτα?? επισης εχει καννενας υποψη του αν υπαρχει δοκιμαστικη :wink: εκδοση destinator?? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Δεν θυμάμαι να υπάρχει εξτρά ρύθμιση για αυτό. Σε μένα τα δείχνει κανονικά.σε μένα όχι, αλλά το βρήκα παίζοντας με τις ρυθμίσεις (ήθελε επανακίνηση) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bil888 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 με λιγα λογια μπορει καποιος να ξερει που ειμασται και που παμε,αν εχει βαλει καποιο προγραμμα στο κηνητο,και ποιο,και να το ξερει παντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Ναι υπάρχουν τέτοια προγράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Αν έχεις κλείσει το gps πολύ δύσκολο να σε βρει. Αυτά τα προγράμματά δουλεύουν πρώτιστος με το gps ανοιχτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 (edited) παιδιά έχω ένα προβληματακι με το navigon. μετά από επαναφορά εργοστασιακών στο κινητό μου. και ξανα στησιμο από την αρχή κτλ κτλ. τρέχει συνεχως ένα service του navigon με όνομα "NaviBluetoothService" και μου τρώει αρκετη μνήμη και μπαταριά... εγώ Bluetooth δεν χρησιμοποιω.πριν κανω επαναφορά ρυθμίσεων δεν έτρεχε...μέσα από τις ρυθμίσεις του navigon έχω απενεργοποιήσει το bluetooth. καμια ιδεα??? Edited December 30, 2012 by alex21 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bil888 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 υπαρχει καποια εφαρμογη που να θελουμε μεσω mms η e-mail να του στελνω μια φοτωγραφια η κατι αλλο,για να ξερει ο αλλος που μπορει να με βρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 υπαρχει καποια εφαρμογη που να θελουμε μεσω mms η e-mail να του στελνω μια φοτωγραφια η κατι αλλο,για να ξερει ο αλλος που μπορει να με βρει? Τι εννοείς ? Πως μπορεί κάποιος με μία φωτογραφία να σε βρει ? Πες ξεκάθαρα τι ζητάς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bil888 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 ψαχνω μια εφαρμογη που να δειχνει που βρισκομαι εγω,και να μπορω να στυλο την θεση μου για να μπορει να με βρει.ευχαριστω εκ των πρωτερον!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 (edited) Υπάρχει κ είναι το Viber. Είναι στην ουσία voip πρόγραμμα, δηλαδή μπορείς να μιλάς μέσω ιντερνέτ η να στέλνεις μηνύματα σε άλλους φίλους σου που έχουν επίσης viber, αλλά υπάρχει μέσω του προγράμματος μία επιλογή όπου σε κάθε sms που στέλνεις να στέλνεις κ την θέση σου. Απαραίτητη προϋπόθεσή να έχετε κ οι 2 smartphone, να έχετε κ οι 2 viber, να έχετε ο ένας τον άλλον στην τηλεφωνική λίστα σας κ να είστε κ οι 2 συνδεδεμένοι στο ιντερνέτ. Το gps δεν είναι απαραίτητο. Η προβολή της θέσης σας γίνεται μέσω του google maps. Αρα πρέπει να έχετε και αυτό. Edited December 30, 2012 by Hierophant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Το dont panic το έχει βάλει κανένας? Είναι δώρο απο το πλαίσιο αλλά δεν το έχω περάσει ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 αρκετα καλο αν δεν σε ενδιαφερουν τα γραφικα παιδιά έχω ένα προβληματακι με το navigon. μετά από επαναφορά εργοστασιακών στο κινητό μου. και ξανα στησιμο από την αρχή κτλ κτλ. τρέχει συνεχως ένα service του navigon με όνομα "NaviBluetoothService" και μου τρώει αρκετη μνήμη και μπαταριά... εγώ Bluetooth δεν χρησιμοποιω.πριν κανω επαναφορά ρυθμίσεων δεν έτρεχε...μέσα από τις ρυθμίσεις του navigon έχω απενεργοποιήσει το bluetooth. καμια ιδεα??? εισαι ροοτ φιλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Παιδια στο navigon αν εχω handsfree μπορει να μου λεει φωνητικες οδηγιες απο εκει? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 μπορει....και γω ετσι το χρησιμοποιω μερικες φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Παιδια στο navigon γινεται με καποιο τροπο να του δειξω ενα σημειο στοχαρτη και να το κανει add στα favorites?χωρις να γραφω διευθυνση,απλα να δειξω το σημειο στο χαρτη. Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 ψαχνω μια εφαρμογη που να δειχνει που βρισκομαι εγω,και να μπορω να στυλο την θεση μου για να μπορει να με βρει.ευχαριστω εκ των πρωτερον!! Όλα τα προγράμματα GPS δείχνουν και σου λένε την παρούσα θέση με διεύθυνση ή συντεταγμένες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Όλα τα προγράμματα GPS δείχνουν και σου λένε την παρούσα θέση με διεύθυνση ή συντεταγμένες. Δε ζητάει αυτό ακριβώς ο φίλος. Άντε κ έχει φ και λ. Τι να το κάνει ? Πως θα το στείλει ? Κ αν το στείλει ο άλλος που πιθανώς να μην ξέρει, πως θα το χρησιμοποιήσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Δε ζητάει αυτό ακριβώς ο φίλος. Άντε κ έχει φ και λ. Τι να το κάνει ? Πως θα το στείλει ? Κ αν το στείλει ο άλλος που πιθανώς να μην ξέρει, πως θα το χρησιμοποιήσει ? Καλά χαίρω πολύ το ότι δεν ξέρει δεν είναι απάντηση. Αν σε ενδιαφέρει κάτι, ασχολείσαι και μαθαίνεις. Πάντως και τις συντεταγμένες εύκολα μπορεί να στείλει και ο άλλος να τις χρησιμοποιησει προς εντοπισμό. Το έχω δοκιμάσει στην πράξη και με συσκευή GPS tracker που είναι μια επιλογή για εντοπισμό αντικειμένων ή ανθρώπων. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 επειδη καποια παιδια με ειχαν ρωτησει σχετικα με το mls destinator χτες εκανα τις δοκιμες και αποτυχαμε,περασα ολα τα αρχεια απο το galaxy mini --> xperia x10 mini και επειτα εκανα εγκατασταση το mls,καθως το ετρεξα εγινε κανονικα εγκατασταση αλλα μολις ανοιγε μου ελεγε οτι το κινητο μου δεν εχει δικαιωμα να τρεξει την εφαρμογη,αυτο μπορει να συμβαινει για 2 λογους: 1) ειναι αποκλειστικα για συνδρομητες vodafone μιας και εχει και το εμβλυμα της vodafone σαν εικονιδιο 2) ειναι ΜΟΝΟ δηλωμενο για να λειτουργει στην συγκεκριμενη συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Καλη χρονια με υγεια. Να κανω μια ερωτηση. Στο navigon, δεν μπορω να βρω την ελληνικθ γυναικεια φωνη tts.δεν υπαρχει?μου εχει μονο αντρικη.ειναι θεμα κινητου η προγραμματος? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Καλη χρονια με υγεια. Να κανω μια ερωτηση. Στο navigon, δεν μπορω να βρω την ελληνικθ γυναικεια φωνη tts.δεν υπαρχει?μου εχει μονο αντρικη.ειναι θεμα κινητου η προγραμματος? δυστυχως δεν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Καλη χρονια με υγεια. Να κανω μια ερωτηση. Στο navigon, δεν μπορω να βρω την ελληνικθ γυναικεια φωνη tts.δεν υπαρχει?μου εχει μονο αντρικη.ειναι θεμα κινητου η προγραμματος? καλή χρονιά με χαρές και υγεία! υπάρχει γυναικεία φωνή! αν πας στην επιλογή φωνής επιλέγεις την δεύτερη προεπιλεγμένη που δεν λέει δίπλα tts! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts