R_Bachman Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 @Tasos Κανει και για s2. Απλά είναι φτιαγμένο με προσέγγιση τα tablets. Είναι beta με πολλες ελλείψεις πάντως . Περισσότερο για δοκιμή . Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Yπάρχει καποια εφαρμογή που να καταγράφεις τις συνομιλίες σου στο τηλέφωνο & να φαίνεται ο αριθμός αυτού με τον οποίο μίλησες? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder&feature=search_result kai https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder&feature=search_result κορυφαιες και οι 2 της εχω καταγραφουν τελεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.team48dreams.HideRecordFree μπορεις να μου πεις τι ρυθμισεις κανω ( απο που να ηχογραφει και σε τι φορματ ) γιατι οτι δοκιμασα ειτε δεν ηχογραφει ειτε βγαζει σφαλμα Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 (edited) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.team48dreams.HideRecordFree μπορεις να μου πεις τι ρυθμισεις κανω ( απο που να ηχογραφει και σε τι φορματ ) γιατι οτι δοκιμασα ειτε δεν ηχογραφει ειτε βγαζει σφαλμα καταρχην με τη ρομ εισαι?????????????? 4.0.4 η καπια παλιοτερη 2.3.6 ας πουμε?? αν εχεις καπια 4 ρομ τοτε πρεπει οποσδηποτε να εισαι ρουτ αλλιως δεν γινεται τιποτα και στην 4 ρομ ρουλευει μονο το total recal Edited November 2, 2012 by manolis_33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Παιδια δοκιμαστε το racechrono, ειναι κατ εμε το καλυτερο για performance/lap tests. Μετραει και απο obd και gps προφανως. Το torque με εχει βολεψει αφανταστα στο να βλεπω και να σβηνω τα cel και να βλεπω γενικα δεδομενα μεσω obd κατα τη χρηση. Τα bt obd2 readers εχουν 10-15€ απο οσο θυμαμαι στο ebay. Παιδιά μέσω obd2 και torque σου δείχνει και στιγμιαία/μέση κατανάλωση καυσίμου η μπα? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Παιδιά μέσω obd2 και torque σου δείχνει και στιγμιαία/μέση κατανάλωση καυσίμου η μπα? Ναι σου δειχνει. Καταλαβα ομως πως πρεπει να δωσεις το κατι παραπανω για να παρεις ενα καλο obd2 γιατι με τα φτηνα κινεζικα απο ebay δειχνει λιγο οτι να ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Ίσα ίσα που το iGo μου τις βγάζει σωστές εμένα, απλά δε μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύει (σαν να έχω μπακατέλα του '90 ένα πράγμα). Που είναι οι θρυλικές μέρες του iGo 8.3 σε WM; Κρίμα που το παράτησαν το προγραμματάκι, ήταν απλά κορυφή. Τεσπα εγώ κατέληξα να έχω 2-3 σε trial, το Navigation της Google και το iGo (το οποίο μένει μόνο και μόνο για τις σωστές διαδρομές του). Με το Co-pilot ήμουν σχετικά ευχαριστημένος αλλά έχει κάποιο προβλημα τώρα και δεν παίζει. Συμφωνώ απόλυτα... Σαν το igo των windodws δεν εχουν βγαλει ακομα και το primo ειναι αληθεια πως μου εχει σπασει πολλες φορες τα νευρα με την εύρεση που εχει... Προχτες προσπαθούσα να βαλω κων. Καραμανλη 127 και δεν την εβγαζε... Ειναι δυνατον απο τους πιο κεντρικούς δρομους της Θεσσαλονίκης;; Χωρια που οταν βρίσκει ιδιους οδούς δεν ονομάζει σωστα την καθε οδο σε ποια περιοχη ανήκει... Εχω φτασει στο σημειο να αμφιβαλω για το που ειναι η πολίχνη και που η πυλαία.. Αυτο τον καιρο δοκιμαζω dont panic και copilot... Το πρώτο μου εχει αφησει εξαιρετικές εντυπωσεις μεχρι τωρα και μαλιστα στην τελευταια του version υποστηρίζει την δυνατοτητα δημιουργίας δικων σου κατηγοριων αγαπημένων ( αυτο τοσα χρονια στο Igo δεν μπορουσαν να το βαλουν) Εκει που δεν μου αρεσει ειναι στις φωνες .. ( λες και βαλανε ρωσσους μεταναστες να εκφωνούν) Το copilot ειναι απο τα καλυτερα οπως επισης και το Sygic που δοκιμαζω αυτες τις ημερες και μου εχει αφησει πολυ θετικες εντυπώσεις Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Συμφωνώ απόλυτα... Σαν το igo των windodws δεν εχουν βγαλει ακομα και το primo ειναι αληθεια πως μου εχει σπασει πολλες φορες τα νευρα με την εύρεση που εχει... Προχτες προσπαθούσα να βαλω κων. Καραμανλη 127 και δεν την εβγαζε... Ειναι δυνατον απο τους πιο κεντρικούς δρομους της Θεσσαλονίκης;; Χωρια που οταν βρίσκει ιδιους οδούς δεν ονομάζει σωστα την καθε οδο σε ποια περιοχη ανήκει... Εχω φτασει στο σημειο να αμφιβαλω για το που ειναι η πολίχνη και που η πυλαία.. Αυτο τον καιρο δοκιμαζω dont panic και copilot... Το πρώτο μου εχει αφησει εξαιρετικές εντυπωσεις μεχρι τωρα και μαλιστα στην τελευταια του version υποστηρίζει την δυνατοτητα δημιουργίας δικων σου κατηγοριων αγαπημένων ( αυτο τοσα χρονια στο Igo δεν μπορουσαν να το βαλουν) Εκει που δεν μου αρεσει ειναι στις φωνες .. ( λες και βαλανε ρωσσους μεταναστες να εκφωνούν) Το copilot ειναι απο τα καλυτερα οπως επισης και το Sygic που δοκιμαζω αυτες τις ημερες και μου εχει αφησει πολυ θετικες εντυπώσεις Τελικά κατάφερα το Co-pilot να παίξει και κράτησα αυτό. Ντάξει σχετικά καλό είναι. Μια που μένεις και Θεσσαλονίκη δες το προηγούμενο post μου για το sygic. Το θεωρώ τραγικό να με περνάει από το κέντρο για να με πάει αεροδρόμιο (με σημείο εκκίνησης Πτολεμαΐδα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Ναι γιατι το εχω.Μετραει και με OBD2 αλλα και με GPS. Το πέρασα και μετά στον δρόμο όταν βγήκα δεν είδα κάτι να μετράει με το gps. Πρέπει να πατήσω κάτι για να ξεκινήσει να μετράει 0-100? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Το free εχεις βαλει;Το πληρωμενο στην δεξια σελιδα εχει 0-100. Αφου πατησεις πρωτα το realtime information φυσικα. Μετα αμα αλλαξεις widgetακι θα δεις οτι εχει επιλογη να μετρησει και απο cpu κι απο gps. Βεβαια εγω εχω obd2 κι ισως τα δειχνει ολα μονο με αυτο. Βασικα παλιοτερα το χρησιμοποιουσα συνεχεια γιατι δεν εχει υπολογιστη ταξιδιου το αμαξι μου(το εκαψα :lol: )αλλα μου εδειχνε λιγο υπερβολικα νουμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Το free εχεις βαλει;Το πληρωμενο στην δεξια σελιδα εχει 0-100. Αφου πατησεις πρωτα το realtime information φυσικα. Μετα αμα αλλαξεις widgetακι θα δεις οτι εχει επιλογη να μετρησει και απο cpu κι απο gps. Βεβαια εγω εχω obd2 κι ισως τα δειχνει ολα μονο με αυτο. Βασικα παλιοτερα το χρησιμοποιουσα συνεχεια γιατι δεν εχει υπολογιστη ταξιδιου το αμαξι μου(το εκαψα :lol: )αλλα μου εδειχνε λιγο υπερβολικα νουμερα. Το pro έχω. Όταν λες δεξιά, εννοείς εκεί που είναι όλες οι σελίδες με τα διάφορα όργανα, να πάω δεξιά μέχρι να βρω αυτά που λένε 0-100 κλπ; Γιατί αυτά τα βλέπω, αλλά δεν έχουν ενδείξεις όταν κινούμαι. Μόνο ένα μεγάλο Χ. Πώς επιλέγω να μετρήσει από GPS; Πρέπει να προσθέσω εγώ κάποιον αισθητήρα μήπως; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Λοιπον οντως ειχα καιρο να το κοιταξω...Ειδα κι εγω τωρα πως δεν εχει επιλογη για GPS.Παλιοτερα ειχε παντως. Βρηκα τωρα μια εφαρμογη αλλα δεν την εχω τεσταρει για να σου πω τι λεει με σιγουρια. https://play.google.com/store/apps/details?id=app.wise.caracceleration&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImFwcC53aXNlLmNhcmFjY2VsZXJhdGlvbiJd Λεει πως μετραει 0-100 με την χρηση GPS. Λογικα θα εισαι σταματημενος κι οταν σου δωσει το οκ γκαζωνεις. Θα το δοκιμασω σημερα καποια στιγμη αν βρω ανοιχτο δρομο και θα σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Λοιπον οντως ειχα καιρο να το κοιταξω...Ειδα κι εγω τωρα πως δεν εχει επιλογη για GPS.Παλιοτερα ειχε παντως. Βρηκα τωρα μια εφαρμογη αλλα δεν την εχω τεσταρει για να σου πω τι λεει με σιγουρια. https://play.google.com/store/apps/details?id=app.wise.caracceleration&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImFwcC53aXNlLmNhcmFjY2VsZXJhdGlvbiJd Λεει πως μετραει 0-100 με την χρηση GPS. Λογικα θα εισαι σταματημενος κι οταν σου δωσει το οκ γκαζωνεις. Θα το δοκιμασω σημερα καποια στιγμη αν βρω ανοιχτο δρομο και θα σου πω. Είδες τις κριτικές που έχει; Σύντομα οι αρνητικές θα είναι πιο πολλές από τις θετικές!! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 ναι εχεις δικιο δεν το προσεξα... Τι λες γι'αυτο; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hodelapps.speedometer_pro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ob2RlbGFwcHMuc3BlZWRvbWV0ZXJfcHJvIl0. Φαινεται καλο κι εχει αρκετες επιλογες. Δοκιμη απο τον "θειο" κι αν αξιζει την πληρωνεις μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Λοιπον οντως ειχα καιρο να το κοιταξω...Ειδα κι εγω τωρα πως δεν εχει επιλογη για GPS.Παλιοτερα ειχε παντως. Βρηκα τωρα μια εφαρμογη αλλα δεν την εχω τεσταρει για να σου πω τι λεει με σιγουρια. Και βέβαια έχει επιλογή για GPS, και όπως φαίνεται, για μερικές μετρήσεις, απαιτείται η χρήση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Γενικα εχει.Λεγαμε μονο για μετρηση 0-100.Εκει νομιζω δεν μετραει με GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Γενικα εχει.Λεγαμε μονο για μετρηση 0-100.Εκει νομιζω δεν μετραει με GPS. Το θέμα με τη μέτρηση με GPS είναι ότι η μέγιστη ακρίβεια του δεν είναι κάτω από 5-10μ, οπότε δεν μπορείς να έχεις και ακρίβεια δεκαδικων στη μέτρηση. Σου δίνει όμως τη δυνατότητα να καλιμπραρεις το ταχυμετρο σου με το GPS, (χρησιμοποιώντας μια μεγάλη απόσταση, οπότε το σφάλμα είναι σε επίπεδο μέτρων/ωρα), και χρησιμοποιώντας το καλιμπραρισμενο ταχύμετρο να πάρεις την ένδειξη. Το μόνο που δεν ξέρω είναι τι γίνεται με το σπινιαρισμα των τροχών στην εκκίνηση :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Το θέμα με τη μέτρηση με GPS είναι ότι η μέγιστη ακρίβεια του δεν είναι κάτω από 5-10μ, οπότε δεν μπορείς να έχεις και ακρίβεια δεκαδικων στη μέτρηση. Σου δίνει όμως τη δυνατότητα να καλιμπραρεις το ταχυμετρο σου με το GPS, (χρησιμοποιώντας μια μεγάλη απόσταση, οπότε το σφάλμα είναι σε επίπεδο μέτρων/ωρα), και χρησιμοποιώντας το καλιμπραρισμενο ταχύμετρο να πάρεις την ένδειξη. Το μόνο που δεν ξέρω είναι τι γίνεται με το σπινιαρισμα των τροχών στην εκκίνηση :-) Αν παρεις εξωτερικο δεκτη ΒΤ με αρκετα Hz τοτε ειναι ακριβειας. Κοστιζουν σχετικα αλλα αν ασχολειται καποιος αξιζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Το θέμα με τη μέτρηση με GPS είναι ότι η μέγιστη ακρίβεια του δεν είναι κάτω από 5-10μ, οπότε δεν μπορείς να έχεις και ακρίβεια δεκαδικων στη μέτρηση. Σου δίνει όμως τη δυνατότητα να καλιμπραρεις το ταχυμετρο σου με το GPS, (χρησιμοποιώντας μια μεγάλη απόσταση, οπότε το σφάλμα είναι σε επίπεδο μέτρων/ωρα), και χρησιμοποιώντας το καλιμπραρισμενο ταχύμετρο να πάρεις την ένδειξη. Το μόνο που δεν ξέρω είναι τι γίνεται με το σπινιαρισμα των τροχών στην εκκίνηση :-) Για ποιο πρόγραμμα λες ότι το κάνει αυτό; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buth Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 (edited) ρε παιδιά αυτό το navigon δεν μπορώ να το εγκαταστήσω με τίποτα, μου λέει ότι αποτυγχάνει να συνδεθεί σε διακομιστή όταν ανοίγει για πρώτη φορά αλλά είμαι κανονικά στο wifi.σε περίπτωση που δεν γίνει, μπορώ να περάσω τους χάρτες που έχω για το navigon στο copilot? Edited November 3, 2012 by Buth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Θελει OBD2 κι επικοινωνει με τον εγκεφαλο του αυτοκινητου αλλα μετραει και με gps αν το θες. Αυτό κάνει γενικότερη διάγνωση η είναι μόνο για σβήσιμο ενδείξεων στο καντράν; Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορεί να κάνει διάγνωση; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Παιδιά ποιος θεωρείται καλύτερος χάρτης για igo.Navteq ή TELEATLAS ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 και οι 2 καλοι ειναι!!! ο navteq ποιο πολυ για αθηνα και μεγαλες πολεις και ο teleatlas περιφερεια και επαρχεια !! εγω δουλευω και τους 2 και αλλαζω με το map chancer αναλογα αλλα δεν βλεπω πολυ μεγαλες διαφορες... Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Δοκίμασα λίγο περισσότερο το Sygic 12 μέσα στην Αθήνα. Το Live traffic ολο δεν έβρισκε τίποτα από events, αλλά έχουν δώσει σημασία σε μικρά δρομάκια που βγαίνουν σε παράκαμψη από μεγάλους δρόμους και εκεί γίνεται κάτι σαν έξτρα ζοομ με κεντρική εικόνα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 και οι 2 καλοι ειναι!!! ο navteq ποιο πολυ για αθηνα και μεγαλες πολεις και ο teleatlas περιφερεια και επαρχεια !! εγω δουλευω και τους 2 και αλλαζω με το map chancer αναλογα αλλα δεν βλεπω πολυ μεγαλες διαφορες... Που το βρισκω αυτο φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts