eltsele Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) επιλογη για να βλεπεις λιστα με τους φακελους εχει φυσικα και ο Poweramp, οπως επισης και eq Ναι, το ξέρω (είναι κ πολύ καλός) αλλά ο PowerAmp είναι paid..;) Edit: Πολύ καλός ήταν κι ο MortPlayer. Τον είχα για αρκετό καιρό. Edited August 30, 2012 by eltsele Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Όσοι δουλεύουν το Screen Adjuster να έχουν κατά νου πως έχει σοβαρό bug, δεν επιτρέπει την εγκατάσταση άλλων εφαρμογών όταν είναι στο On. Το χρησιμοποιώ πολύ καιρό και δεν μου έχει παρουσιάσει τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 α) εβγαλε η κοσμοτε εφαρμογη για διαχειριση λογαριασμων, δεν ξερω πως ειναι, δεν ειναι συμβατή με το wildfire. https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.myaccount.widget&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImdyLmNvc21vdGUubXlhY2NvdW50LndpZGdldCJd β) μάλλον το ανακάλυψα αργά, αλλά έβαλα το aCalendar και μου αρέσει πολύ, ειδικά το widget που πιάνει όλη την οθόνη και σου δείχνει 7 μέρες από το ημερολόγιο σου! https://play.google.com/store/apps/details?id=org.withouthat.acalendar&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy53aXRob3V0aGF0LmFjYWxlbmRhciJd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Το χρησιμοποιώ πολύ καιρό και δεν μου έχει παρουσιάσει τέτοιο πρόβλημα. Εγώ από τότε που έκανα ενημέρωση της εφαρμογής (πλέον έχει και την επιλογή να ξεκινάει αυτόματα στην εκκίνηση του κινητου) όποτε το έχω στο On δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση άλλης εφαρμογής. Σε'μενα έτυχε μόνο? :-\ Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Εγώ από τότε που έκανα ενημέρωση της εφαρμογής (πλέον έχει και την επιλογή να ξεκινάει αυτόματα στην εκκίνηση του κινητου) όποτε το έχω στο On δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση άλλης εφαρμογής. Σε'μενα έτυχε μόνο? :-\ Αν την βγάλεις και την ξαναβάλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) α) εβγαλε η κοσμοτε εφαρμογη για διαχειριση λογαριασμων, δεν ξερω πως ειναι, δεν ειναι συμβατή με το wildfire. https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.myaccount.widget&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImdyLmNvc21vdGUubXlhY2NvdW50LndpZGdldCJd https://play.google.com/store/apps/details?id=org.withouthat.acalendar&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy53aXRob3V0aGF0LmFjYWxlbmRhciJd Εγω δεν μπορώ να κάνω εγγραφή...!!!:wacko: όλο μου λέει οτι το τηλέφωνο ειναι λάθος..!!!:lol: http://s7.directupload.net/images/120830/z24ir6th.png Edited August 30, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 γραψου απο το cosmote.gr ισως δουλεψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 και σε εμένα δεν καλύπτει όλη την οθόνη αλλά εάν πάω με το δάκτυλο και κάνω scroll μου το ανεβάζει και βλέπω και τα υπόλοιπα... Επίσης για να κλείσεις την εφαρμογή πρέπει να περάσεις πρώτα απο όλες τις οθόνες που είχες ανοίξει και μετά να βγεις και να κλείσει... και επισης εμενα δεν μου ανανεωνε τα live scores και επρεπε να ανοιξω μπραουζερ..η θα κανω το αλλο συνεχεια...θα κανωω η αναγκαστικη διακοπη η εκκαθαριση δεδομενων Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 καλημερα παιδια πηρα ενα καλωδιο otg ποια εφαρμογη πρεπει να εχω για να διαβασω φλασακια? ειμαι ροοτ στη 2.3.4 μια βοηθεια εδω? Παράθεση SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 μια βοηθεια εδω? Καμια, ανοιξε εναν file explorer και κατεβα να βρεις το φακελο usb Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Καμια, ανοιξε εναν file explorer και κατεβα να βρεις το φακελο usb δεν υπαρχει τετοιος φακελος και οταν συνδεω το φλασακι μου λεει μη υποστηριζομενη συσκευη usb Παράθεση SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 δεν υπαρχει τετοιος φακελος και οταν συνδεω το φλασακι μου λεει μη υποστηριζομενη συσκευη usb Ποια συσκευή έχεις ?? Υποστηρίζει otg ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Ποια συσκευή έχεις ?? Υποστηρίζει otg ? neo v 2.3.4 rooted Παράθεση SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 neo v 2.3.4 rooted Αφού εισαι root δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1576145 και εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1588940 Αν δεν ήσουν χρειαζόσουν το live dock απο την sony Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Με το endomondo πως γίνεται να μένει ανοιχτή η οθόνη για όση ώρα λειτουργεί το πρόγραμμα; Γενικότερα ποια από τις δύο προτιμάτε, endomondo ή sports track live; ή μήπως κάποια άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 το καλυτερο free widget με τα εξης στοιχεια: -ωρα -ημερομηνια -τοποθεσια (να ενημερωνεται αυτοματα οταν το gps ειναι ενεργοποιημενο, να μην χρειαζεται ιντερνετ) -καιρος (να ενημερωνεται μεσω ιντερνετ) ακουω προτασεις.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Tapatalk 2.2.8 έκδοση.. Οκ το scrolling, κολλάνε απίστευτα τα φόρουμ μέχρι να απαντήσεις, να φορτώσει κτλ. ομως.. Αντιμετωπιζει και κανένας άλλος θέμα? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Με το endomondo πως γίνεται να μένει ανοιχτή η οθόνη για όση ώρα λειτουργεί το πρόγραμμα; Γενικότερα ποια από τις δύο προτιμάτε, endomondo ή sports track live; ή μήπως κάποια άλλη; Απλά δεν γίνεται! Πρέπει να αλλαχτούν οι ρυθμίσεις μέσα από την συσκευή και σύμφωνα με το help desk του δημιουργού, αυτό καταναλώνει πιο γρήγορα την μπαταρία lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Tapatalk 2.2.8 έκδοση.. Οκ το scrolling, κολλάνε απίστευτα τα φόρουμ μέχρι να απαντήσεις, να φορτώσει κτλ. ομως.. Αντιμετωπιζει και κανένας άλλος θέμα? Σχεδόν όλοι Τα έχουν κάνει σαλάτα στις τελευταίες εκδόσεις Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 το καλυτερο free widget με τα εξης στοιχεια: -ωρα -ημερομηνια -τοποθεσια (να ενημερωνεται αυτοματα οταν το gps ειναι ενεργοποιημενο, να μην χρειαζεται ιντερνετ) -καιρος (να ενημερωνεται μεσω ιντερνετ) ακουω προτασεις.:) Fancy widgets Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Fancy widgets +1000000 και με πάρα πολλά θέματα. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Εγκατέστησα το onavo extend - που αν κατάλαβα καλά επιτρέπει την περιήγηση στο internet μέσο 3g με μικρότερη χρήση δεδομένων - . Για να το χρησιμοποιήσω μου ζηταει να του επιτρέψω να κάνει μια νέα σύνδεση VPN . Τι είναι αυτό ρε παιδιά ? Είναι ασφαλές να το επιτρέψω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Fancy widgets +1000000 και με πάρα πολλά θέματα. ευχαριστω πολυ. για την ανανεωση της τοποθεσιας αυτοματα, χρειαζεται να ρυθμισω κατι, ή απλα να ειναι ανοιχτο το gps; θα με χρεωνει στο λογαριασμο μου, ή δεν θα κανει χρηση ιντερνετ για την τοποθεσια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Μάγκες ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω sync και να ανταλλάξω αρχεία μεταξύ του τάμπλετ και του κινητού με κάποια εφαρμογή; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Απλά δεν γίνεται! Πρέπει να αλλαχτούν οι ρυθμίσεις μέσα από την συσκευή και σύμφωνα με το help desk του δημιουργού, αυτό καταναλώνει πιο γρήγορα την μπαταρία lol Σαφως και θα καταναλώνει περισσότερη μπαταρία με ανοιχτή οθόνη,οσο για το αν γινεται να μένει ανοιχτή χωρίς να αλλάζεις τις ρυθμίσεις τις συσκευής,δες το screen on Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts