Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρε παιδιά έχω κατέβασει δεν ξέρω και εγώ ποσά screen unlocker αλλά κανένα δέ βρήκα να ξεκλειδώνει με σύρσιμο προς τα κάτω και να κρύβει την πάνω μπάρα.

Τόσο δυσευρετο είναι;

Έχει κανείς υπόψιν κάτι με αυτά τα χαρακτηριστικά;

Δοκίμασε να βάλεις το WidgetLocker και μετα να πας στο xda και να ψάξεις για κάποιο θέμα σαν αυτό που θες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=968613

Samsung galaxy s21+

κανα καλο ιντερνετικο ραδιο εχετε να μου προτεινεται εκτος του tunein το οποιο ειναι φοβερο αλλα δεν μπορω να το μετακινησω στην sd,οποτε λογο ελειψης χωρου ψαχνω εναλλακτικη λυση

κανα καλο ιντερνετικο ραδιο εχετε να μου προτεινεται εκτος του tunein το οποιο ειναι φοβερο αλλα δεν μπορω να το μετακινησω στην sd,οποτε λογο ελειψης χωρου ψαχνω εναλλακτικη λυση

Το wind radios είναι πολύ καλό και εμένα λέει ότι έχει εγκατασταθεί στην sd!

Το wind radios είναι πολύ καλό και εμένα λέει ότι έχει εγκατασταθεί στην sd!

Ναι προσθέσω και το Greek radios. Επίσης πολύ καλό και μεταφέρεται στην sd https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greek.radios

Ναι προσθέσω και το Greek radios. Επίσης πολύ καλό και μεταφέρεται στην sd https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greek.radios

tfsradio greece. Παρα πολυ καλο επισης.

Υπάρχει μια εφαρμογή που κατά την διάρκεια της συνομιλίας ενεργοποιεί διάφορους θορύβους , πχ αυτοκίνητα που περνάνε , δίνοντας την εντύπωση ότι είμαστε αλλού.

Την έχει κανείς;

Εδώ κανείς?

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Αν έχετε και wind με ένα κωδικό που δεν θυμάμαι απορρίπτει όλες τις κλήσεις με απόκρυψή και λέει στον καλούντα ότι τον γράφεις επειδή σε πήρε με απόκρυψή! Τέρμα τα ανώνυμα τηλεφωνήματά από εταιρείες!

Το ίδιο συμβαίνει και όταν σε καλεί η wind με απόκρυψη; :p

Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να μάθω ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για να μπορώ να συνδεθώ στο desktop μου μέσω κινητού και να μεταφέρο αρχεία από και προς το κινητό. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το teamviewer για remote desktop. Να το βάλω και στο κινητό ή υπάρχει κάτι καλύτερο? Ευχαριστώ Edited by Cutthroat

καλημερα παιδια ! "εμεινα" απο Internet και αναγκαστικα μπηκα μεσω spot απο το κινητο.

Λοιπον καποια εφαρμογη που να δουλευει για δανεισμο internet (εκτος Greek wpa finder) γιατι το συγκεκριμενο βρισκει μονο cyta συνηθως. Ειχα βρει ενα αλλα μαλλον το καρακλειδωσε ο τυπος.

το ειπα επειδη το δικο μου χαλασε και δεν ξερω πως να το επαναφερω..εκανα την βλακεια να διαγραψω τον φακελο πλαισιο απο την καρτα μνημης και με την απεγκατασταση δεν δουλεψε

Θα το επαναφερεις, με τον ιδιο τροπο που το ειχες βαλει.

Αν το ειχες κατεβασει απο το μαρκετ, το ξανακατεβαζεις. Το χαρτη θα τον κατεβασεις μεσα απο το προγραμμα δωρεαν, γιατι θα σου πει οτι τον εχεις ηδη αγορασμενο.

Αν εισαι με την προσφορα του πλαισιου, οπως το ειχες κατεβασει, παλι το ιδιο θα κανεις.

Γιατι? δεν σου δουλευει?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να μάθω ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για να μπορώ να συνδεθώ στο desktop μου μέσω κινητού και να μεταφέρο αρχεία από και προς το κινητό. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το teamviewer για remote desktop. Να το βάλω και στο κινητό ή υπάρχει κάτι καλύτερο? Ευχαριστώ

Καλημέρα .

Για δες και το AirDroid https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zYW5kLmFpcmRyb2lkIl0.

Samsung galaxy s21+

καλημερα παιδια πηρα ενα καλωδιο otg ποια εφαρμογη

πρεπει να εχω για να διαβασω φλασακια?

ειμαι ροοτ στη 2.3.4

SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0

ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow:

Μπορείς να μεταφέρεις και φακέλους ή μεμονωμένα αρχεία;

καλημερα παιδια πηρα ενα καλωδιο otg ποια εφαρμογη

πρεπει να εχω για να διαβασω φλασακια?

ειμαι ροοτ στη 2.3.4

Καμια εφαρμογή, με έναν explorer πήγαινε στη θέση mnt/sdcard/usbdevice κατι και σε αυτόν το φάκελο θα πρέπει να βρεις τα αρχεία απ'το φλασακι σου.

Απ'οσο γνωρίζω μόνο μεμονομενα αρχεία και όχι φακέλους.

Όχι δυστυχώς φακέλους δεν υποστηρίζει .

Αν το έκανε θα ηταν το τέλειο.

Samsung galaxy s21+

Καλημερα σε ολο το κοσμο!

Γνωριζει καποιος πως μπορω να απεργοποιησω το Voice talk?

Mε λιγο... απροσεκτο πατημα του κεντρικου κουμπιου του Galaxy, πεταγεται σαν... αντε να μην πω!!!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα σε ολο το κοσμο!

Γνωριζει καποιος πως μπορω να απεργοποιησω το Voice talk?

Mε λιγο... απροσεκτο πατημα του κεντρικου κουμπιου του Galaxy, πεταγεται σαν... αντε να μην πω!!!:D

Για δοκίμασε ρυθμίσεις >εφαρμογές > βρες το Double Tap Home launch και διάλεξε τι επιλογη θες .(αυτο απενεργοποιεί το πάτημα του κεντρικού κουμπιού)

Samsung galaxy s21+

Καμια εφαρμογή, με έναν explorer πήγαινε στη θέση mnt/sdcard/usbdevice κατι και σε αυτόν το φάκελο θα πρέπει να βρεις τα αρχεία απ'το φλασακι σου.

Απ'οσο γνωρίζω μόνο μεμονομενα αρχεία και όχι φακέλους.

Όχι δυστυχώς φακέλους δεν υποστηρίζει .

Αν το έκανε θα ηταν το τέλειο.

υποστηριζει φακελους εδω και αρκετο καιρο, εχω ξαναδει να γραφετε οτι δεν υποστηριζει αλλα το υποστηριζει..τωρα μετεφερα ενα φακελο και δουλεψε κανονικα. :)

Edited by nikoskat

Το Airdroid φακέλους μετακινεί μόνο σε Chrome.

Στους άλλους browsers ξεχάστε το.

Επίσης για τον φίλο που ρωτούσε τι κάνει, να πω ότι επίσης βλέπεις τις φώτο του κινητού, κάνεις διαχείριση των contacts και sms και άλλα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ευχαριστώ φίλε μου,το κατέβασα αλλά μπορώ να ελέγξω μόνο το κινητό μου από τον υπολογιστή από ότι είδα εγώ θα ήθελα κυρίως το αντίστροφο. Να μπορώ από το κινητό όταν είμαι εκτός σπιτιού να έχω πρόσβαση στον υπολογιστή μου.

το greek radios εχω εγω πολυ καλη αλλα απο οσο εχω καταλαβει δεν εχει πληθωρα σταθμων

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Το Airdroid φακέλους μετακινεί μόνο σε Chrome.

Στους άλλους browsers ξεχάστε το.

Επίσης για τον φίλο που ρωτούσε τι κάνει, να πω ότι επίσης βλέπεις τις φώτο του κινητού, κάνεις διαχείριση των contacts και sms και άλλα.

αυτο δεν το ειχα καταλαβει γιατι χρησιμοποιω μονο chrome, βλακεια :rolleyes:

Το tapatalk ακόμα και με την τελευταία αναβάθμιση laggarei γμτ! 4 αναβαθμίσεις έχουν κάνει και ακόμα δεν το έχουν φτιάξει!

Όπως και να χει παραμένει το κορυφαίο.ευτυχώς πού υπάρχει αλλιώς σιγά μην έμπαινα τόσο συχνά

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Το tapatalk ακόμα και με την τελευταία αναβάθμιση laggarei γμτ! 4 αναβαθμίσεις έχουν κάνει και ακόμα δεν το έχουν φτιάξει!

Αρκετοί αναφέρουν προβλήματα με τις τελευταίες εκδόσεις του tapatalk αλλά σε μένα στο nexus s με cm10 πάει σφαίρα.

Oneplus 6 8/128

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση