Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως λέγεται η εφαρμογή που ανοίγει και κλείνει την οθόνη του κινητού δημιουργώντας το εφέ της τηλεόρασης;

CRT screen off λεγεται και πρεπει να εισαι root για να το βαλεις.Συνηθως το εχουν οι custom roms.

Για περισσοτερα ψαξε στους xda-developers για την συσκευη σου.

• Απαντήσεις 23,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παίδες,

υπήρχε ένα εκπληκτικό hack για gingerbread που ενεργοποιούσε την πλοήγηση της google.

Το είχα καταβάσει τότε από εδώ (τώρα δε λειτουργεί γιατί για νομικούς λόγους, ο modder αφαίρεσε τα attachments).

Μήπως το έχει κανένας για ICS να το μοιραστεί μαζί μου μέσω dropbox;

παιδες εσβησα καταλαθος τον φακελο plaisio απο το κινητο μου και δεν δουλευε το dont panic...τωρα που το ξαναεβαλα θα δουλευει?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Ρε παιδιά παλεύω τόση ώρα και δεν!έχω το medium της wind και δεν ξέρω πως να ρυθμίσω το droidstats η το Call meter 3g. Ειδικά εκεί που λέει αν έχω δωρεάν χρόνο ομιλίας δεν ξέρω γιατί έχουμε ΔΥΟ είδη δωρεάν χρόνους ομιλίας.έναν για wind και έναν προς τους άλλους!

Θα δημιουργήσεις ξεχωριστό πλάνο για κάθε χρόνο που έχεις. Και στην συνέχεια διαφορετικό κανόνα. Θα συμπεριλαβεις όλους τους αριθμούς wind που έχεις στις επαφές σου στον ένα και θα τους εξαιρέσεις από τον άλλο. Για διευκόλυνση δημιούργησε ομάδα αριθμών της wind.

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

CRT screen off λεγεται και πρεπει να εισαι root για να το βαλεις.Συνηθως το εχουν οι custom roms.

Για περισσοτερα ψαξε στους xda-developers για την συσκευη σου.

Δεν το βρίσκω ως εφαρμογή και αυτό που έχει το μάρκετ δε δουλεύει με το hardware button του S3

Θα δημιουργήσεις ξεχωριστό πλάνο για κάθε χρόνο που έχεις. Και στην συνέχεια διαφορετικό κανόνα. Θα συμπεριλαβεις όλους τους αριθμούς wind που έχεις στις επαφές σου στον ένα και θα τους εξαιρέσεις από τον άλλο. Για διευκόλυνση δημιούργησε ομάδα αριθμών της wind.

πως "πιάνω " όλους τους αριθμούς που αρχίζουν με 693?

Ps και για ποια εφαρμογή από τις δυο λες γιατί ρώτησα για δυο εφαρμογές!

Edited by ilka71

Χα χα χα την ματιασαμε την εφαρμογή της εθνικής!σήμερα σε δυο κινητά διαφορετικά δίκτυα βάζω pin και δεν μπαίνει μετά με τίποτα!

Ρε παιδιά παλεύω τόση ώρα και δεν!έχω το medium της wind και δεν ξέρω πως να ρυθμίσω το droidstats η το Call meter 3g. Ειδικά εκεί που λέει αν έχω δωρεάν χρόνο ομιλίας δεν ξέρω γιατί έχουμε ΔΥΟ είδη δωρεάν χρόνους ομιλίας.έναν για wind και έναν προς τους άλλους!

και εγώ wind medium έχω..βάλε τους εξής κανόνες..

λοιπόν πας τιμολόγηση..

δωρεάν προορισμοί, και βάζεις..

693*

+30693*

με αυτούς τους δύο καλύπτεις τις κλήσεις προς 693..

690*

+30690*

ομοίως και με αυτούς, τις κλήσεις προς 690 επισης wind..

2*

+302*

με αυτούς τους δύο πιάνεις όλα τα σταθερά..

και είσαι έτοιμος για τα 1500λεπτά..

λοιπόν πας τιμολόγηση..

693*

+30693*

690*

+30690*

2*

+302*

1...Και για τα 130 λεπτά και 70 sms προς voda και cosmote? Εκεί κολλάω!

2... Επίσης στο μενού "όρια" στις κλήσεις και στα μηνυματα που έχει "δωρεάν λεπτά ομιλίας " τι βάζω 1500?η τα λεπτά προς τους άλλους?

Edited by ilka71

καλησπέρα παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς το Private SMS MMS Calls ή Private Space- Secret SMS&Call ή PrivacyManager ή κάποιο παρεμφερές πρόγραμμα τέλος πάντων..?

δεν θέλω να αντικαταστήσω το stock πρόγραμμα μηνυμάτων, απλά θέλω ορισμένα sms Και κλήσεις να διαχειρίζονται ως "private"

κάποιος που να έχει μια εικόνα παιδιά για αυτά...?

κάποιος που να έχει μια εικόνα παιδιά για αυτά...?

Το πιο απλό και εύκολο για private sms είναι το go sms!

Για κλήσεις έχω το extreme Call blocker Droid

Και για τα 130 λεπτά και 70 sms προς voda και cosmote? Εκεί κολλάω!

ρυθμίσεις -> όρια και βάζεις μόνο το χρόνο "130" π.χ. στις κλήσεις..

έτσι, αφού έχεις εξαιρέσει τους αριθμούς wind και σταθερά, θα υπολογίσει τους άλλους στα 130 λεπτά που έχεις διαθέσιμα..

ρυθμίσεις -> όρια και βάζεις μόνο το χρόνο "130" π.χ. στις κλήσεις..

έτσι, αφού έχεις εξαιρέσει τους αριθμούς wind και σταθερά, θα υπολογίσει τους άλλους στα 130 λεπτά που έχεις διαθέσιμα..

Οκ αλλά όταν τα 1500, φτάνουν να τελειώσουν? Πως θα το ξέρω?

γεια σας παιδια

ψαχνομουν με να αλλαξω theme στο GOSMS PRO και στη συνεχεια γραμματοσειρες στο μενου των μηνυματων(εισερχομενα,εξερχ,ωρα κτλ) και ενω εκανα σαρωση γραμματοσειρων και ολα πηγαν καλα κ βρηκα αυτες που μ αρεσαν

εχω προβλημα ....

οσες επαφες ειναι αποθηκευμενες στα ελληνικα δεν αλλαζει τη γραμματοσειρα και κοβει γραμματα και το ιδιο κανει και στα μηνυματα...

εχει παρατηρησει κανεις το ιδιο θεμα ή ξερει καποιος αν λυνεται???

Edited by moras

Samsung Galaxy S4

Xiaomi redmi 3 note

Xiaomi redmi 3

Lenovo K3 note

Οκ αλλά όταν τα 1500, φτάνουν να τελειώσουν? Πως θα το ξέρω?

δεν θα το ξέρεις..τα 1500 θεωρούνται ο "απεριόριστος" χρόνος, οπότε δεν μπορείς να τα μετρήσεις

δεν θα το ξέρεις..τα 1500 θεωρούνται ο "απεριόριστος" χρόνος, οπότε δεν μπορείς να τα μετρήσεις

Μάλιστα! Ήσουν πολύ κατατοπιστικος!

Το έφτιαξα όπως μου είπες!

Τώρα μένει κάποιος φίλος να με βοηθήσει να φτιάξω και το Call meter 3g που αν έχω καταλάβει καλα έχει επιλογή να φτιάξω άλλο πλάνο για τα δωρεάν προς wind και άλλο πλάνο για τα δωρεάν προς τους άλλους!

λοιπόν πας τιμολόγηση..

693*

+30693*

690*

+30690*

2*

+302*

Το droidstats είναι ελληνική εφαρμογή;

Για Vodafone ξέρουμε αριθμούς που πρέπει να βάλουμε;

Έβαλα το 694* σωστά; :confused:

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Τι είναι η ftp σύνδεση; Θέλω με τον solid explorer να βλέπω τους φακέλους που έχω σε κοινή χρήση στο τηλέφωνο. Πως ρυθμίζεται;

Πώς γίνεται να έχω ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο στο τηλέφωνο 300ΜΒ, και να προσπαθώ να κατεβάσω ένα lwp 3,7ΜΒ και να μου λέει ότι δεν επαρκεί ο χώρος της συσκευής μου??:wacko:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Αν και δεν είμαι "fan" τέτοιων εφαρμογών οφείλω να ομολογήσω πως το Pinterest μου κέντρισε το ενδιαφέρον!

Θέλει λίγο ψάξιμο/στήσιμο αλλά πιστεύω γενικά πως αξίζει να του ρίξετε μια ματιά.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pinterest

Πώς γίνεται να έχω ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο στο τηλέφωνο 300ΜΒ, και να προσπαθώ να κατεβάσω ένα lwp 3,7ΜΒ και να μου λέει ότι δεν επαρκεί ο χώρος της συσκευής μου??:wacko:

Ολα γίνονται σε αυτόν το κόσμο !!;)

Δοκίμασε για αρχή ενα Clear data και Clear cache στο play store κανε και ενα reboot και βλέπουμε .

Samsung galaxy s21+

Επισης μόλις είδα πως οι Χάρτες της Google αλλάξανε εικονίδιο μετά τη τελευταία αναβάθμιση και υποστηρίζουν επιτέλους πλοήγηση στην Ελλάδα νόμιμα.

Επίσης απ'οτι φαινεται μπορείς να αποθηκευσεις αρκετους χάρτες offline ωστε να τους εχεις χωρις συνδεση.

Ισχυουν καιρό αυτά και απλά δεν το πήρα χαμπάρι εγω η έκανε απλά καλή αναβάθμιση η Google :O

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση