Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρυθμισεις - Καρτελα Προηγμενες - Ρυθμισεις Ειδοποιησης κ Ρυθμισεις Ληψης θα βρεις τις ρυθμισεις, εχει κ επεξήγηση απο κατω. Κ στη stock εφαρμογη στις ρυθμισεις εχω απενεργοποιήσει τα περισσοτερα.

Ας ελπισουμε οτι θα δουλεψει, γιατι σε μια προηγουμενη συσκευη μου (Huawei ideos x5) αρκουσε μονο που ξετσεκαρα

απο την μανισια εφαρμογη, τις ειδοποιησεις.

Στο galaxy s2 δεν ειχα καταφερει να το κανω ετσι.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Παιδιά υπάρχει κανένα gps που να δείχνει πρατήρια με αέριο;

Δε ειναι θέμα GPS πρόγραμμα ..ειναι θέμα poi σημεία ενδιαφέροντος..!!!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Σωστά.Δεν ξέρω αν κάποια εταιρεία έχει τέτοια κατηγορία με σημεία ενδιαφέροντος αλλά μπορείς να δεις στο http://index.pois.gr/poicard.asp?POI_ID=143 και αν έχεις κάποιο από τα προγράμματα που αναφέρονται,να τα εμφανίσεις μέσα στο πρόγραμμα

παιδια υπαρχει εφαρμογη ταξιδιωτικος οδηγος? οχι φυσικα μονο για ελλαδα αλλα και για εξωτερικο.

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

παιδια υπαρχει εφαρμογη ταξιδιωτικος οδηγος? οχι φυσικα μονο για ελλαδα αλλα και για εξωτερικο.

Δες το TripAdvisor. Έχει για αρκετές πόλεις και είναι σούπερ.

Φιλικά Γιώργος

Αλλά απαιτεί σύνδεση με internet για να παίξει. Δεν ξέρω πόσο βολικό είναι αυτό...
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Αλλά απαιτεί σύνδεση με internet για να παίξει. Δεν ξέρω πόσο βολικό είναι αυτό...

Δεν απαιτεί. Το είχα μαζί μου στο Λονδίνο, στην Κωνσταντινούπολη και αλλού.

Φιλικά Γιώργος

οχι ετσι,θελω για παραδειγμα αν τυχει και παω λουξεμβουργο να βρισκει αυτοματος την θεση μου και να βρισκει οσα δειχνει μεσα ενας ταξιδιωτικος οδηγος για εκεινο τον τοπο.

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

οχι ετσι,θελω για παραδειγμα αν τυχει και παω λουξεμβουργο να βρισκει αυτοματος την θεση μου και να βρισκει οσα δειχνει μεσα ενας ταξιδιωτικος οδηγος για εκεινο τον τοπο.

Εγώ χρησιμοποίησα το TripAdvisor καθώς και τα Google Maps Που έκανα προαποθήκευση.

Τώρα σου γράφω από Βουκουρέστι όπου χρησιμοποιώ τα Google Maps.

Φιλικά Γιώργος

Ρε παιδες, εχω βαλει το swiftkey 3, αλλα το πληκτρολογιο του ειναι στα Αγγλικα και δεν αλλαζει στα Ελληνικα παρολο που τα εχω ως προεπιλεγμενη γλωσσα.

Μου λεει μαλιστα πως η Ελληνικη, ειναι συμβατη μονο με την beta εκδοση η κατι τετοιο τελοσπαντων!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

θελω να εγκαταστησω το Real Football 2012 ( αν το εχετε ακουστα ) , αλλα κατα την διαρκεια του download ακυρωνεται και βγαζει το παρακατω μηνυμα:

A problem occured and the download could not be completed successfully. Do you want to restard the download ?

An unstable network may cause problems when downloading.

YES NO

θελω να εγκαταστησω το Real Football 2012 ( αν το εχετε ακουστα ) , αλλα κατα την διαρκεια του download ακυρωνεται και βγαζει το παρακατω μηνυμα:

A problem occured and the download could not be completed successfully. Do you want to restard the download ?

An unstable network may cause problems when downloading.

YES NO

μαλλον παιζει κατι με το ιντερνετ...επανεκινηση το ρουτερ σου και ξανακαντο

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Δεν απαιτεί. Το είχα μαζί μου στο Λονδίνο, στην Κωνσταντινούπολη και αλλού.

Όταν εκκινώ το πρόγραμμα μου βγάζει μήνυμα ότι απαιτεί σύνδεση στο internet. Μου ξεφεύγει κάτι;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ρε παιδες, εχω βαλει το swiftkey 3, αλλα το πληκτρολογιο του ειναι στα Αγγλικα και δεν αλλαζει στα Ελληνικα παρολο που τα εχω ως προεπιλεγμενη γλωσσα.

Μου λεει μαλιστα πως η Ελληνικη, ειναι συμβατη μονο με την beta εκδοση η κατι τετοιο τελοσπαντων!

Αν το έκανες αναθάθμιση από την προηγούμενη έκδοση ξανά κατέβασε τη γλώσσα.

εγώ το έβαλα και μια χαρά τα δείχνει τα ελληνικά είναι πολύ καλό για δες στης ρυθμίσεις του

μπορείς να αλλάξεις γλώσσα σερνωντας αριστερά πάνω στο πλήκτρο space

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Θέλω μία εφαρμογή πού να μου λέει ο άλλος πού βρίσκεται σύμφωνα με το κινητό του.

Νομίζω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά δε θυμάμαι πως λέγεται

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Θέλω μία εφαρμογή πού να μου λέει ο άλλος πού βρίσκεται σύμφωνα με το κινητό του.

Νομίζω γίνεται μέσα από το Google maps και το μενού τηλεφώνου υπηρεσίες τοποθεσίας. Αυτό γίνεται αφού δηλώσεις τους φίλους σου μέσω του mail που έχουν. Αυτό πιστεύω είναι σαν ένας ηλεκτρονικός ρουφιανάκος. :D

Καλησπέρα σας.

Εδώ και 3-4 μέρες το Viber δεν δουλεύει με 3g, μόνο όταν είμαι με wifi… έχω Vodafone.

Το error που βγάζει είναι “viber service is currently unavailable or being blocked. please try again later”

Σε επικοινωνία με Vodafone είπαν πώς δεν έχει αναφερθεί κάτι αλλά θα το ελέγξουν….

Καμία βοήθεια? :X

thanks

Καλησπέρα σας.

Εδώ και 3-4 μέρες το Viber δεν δουλεύει με 3g, μόνο όταν είμαι με wifi… έχω Vodafone.

Το error που βγάζει είναι “viber service is currently unavailable or being blocked. please try again later”

Σε επικοινωνία με Vodafone είπαν πώς δεν έχει αναφερθεί κάτι αλλά θα το ελέγξουν….

Καμία βοήθεια? :X

thanks

Εγώ αναρωτιέμαι πόση κατανάλωσή έχει το viber όταν δουλεύει με 3g!

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εγώ αναρωτιέμαι πόση κατανάλωσή έχει το viber όταν δουλεύει με 3g!

5 mb στο τεταρτο

το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα

υπαρχει εφαρμογη που να δειχνει μεσω gps καποιο χαρτη που να εμφανιζει

που υπαρχουν ελευθερα δικτυα?

SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0

ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow:

Αν το έκανες αναθάθμιση από την προηγούμενη έκδοση ξανά κατέβασε τη γλώσσα.

εγώ το έβαλα και μια χαρά τα δείχνει τα ελληνικά είναι πολύ καλό για δες στης ρυθμίσεις του

μπορείς να αλλάξεις γλώσσα σερνωντας αριστερά πάνω στο πλήκτρο space

Μηπως φταει που εβαλα την πληρωμενη εκδοση?

Πριν ειχα την trial.

Edit.

Εχεις δικιο lokigr, δεν το ειχα παρατηρησει αυτο.

Edited by baiosss

Σωστά.Δεν ξέρω αν κάποια εταιρεία έχει τέτοια κατηγορία με σημεία ενδιαφέροντος αλλά μπορείς να δεις στο http://index.pois.gr/poicard.asp?POI_ID=143 και αν έχεις κάποιο από τα προγράμματα που αναφέρονται,να τα εμφανίσεις μέσα στο πρόγραμμα

Για Navigon γιατί δεν έχει;;;;

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Νομίζω γίνεται μέσα από το Google maps και το μενού τηλεφώνου υπηρεσίες τοποθεσίας. Αυτό γίνεται αφού δηλώσεις τους φίλους σου μέσω του mail που έχουν. Αυτό πιστεύω είναι σαν ένας ηλεκτρονικός ρουφιανάκος. :D

Το γνωστο latitude.. :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και να υποθέσω πως για να γίνει αυτό θα πρέπει και ο άλλος να είναι συνδεδεμένος στο ίντερνετ; Σου δίνει την τοποθεσία του χωρίς να βγάζει κάποιο μήνυμα για να δώσει έγκριση αυτός;

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση