Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εμένα message γράφει! Τώρα το παρατήρησα!:p

Κι εμένα έτσι είναι, αυτό που ήθελα να ρωτήσω εγώ είναι αν στο φακελάκι πάνω αριστερά στην status bar που εμφανίζεται όταν έχεις νέο μήνυμα, σας βγάζει τον αριθμό των μη αναγνωσμένων μηνυμάτων? (εφόσον έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή προφανώς) γιατί εμένα μετά το ICS update έπαψε να το εμφανίζει και βγάζει σκέτο το φακελάκι είτε έχω 1 είτε 10 πχ. νέα μηνύματα...

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Κι εμένα έτσι είναι, αυτό που ήθελα να ρωτήσω εγώ είναι αν στο φακελάκι πάνω αριστερά στην status bar που εμφανίζεται όταν έχεις νέο μήνυμα, σας βγάζει τον αριθμό των μη αναγνωσμένων μηνυμάτων? (εφόσον έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή προφανώς) γιατί εμένα μετά το ICS update έπαψε να το εμφανίζει και βγάζει σκέτο το φακελάκι είτε έχω 1 είτε 10 πχ. νέα μηνύματα...

Και μένα με Android 2.3.7 κανονικά δείχνει νούμερο μηνυμάτων.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εμένα βγάζει και ένα μικρό νουμεράκι δίπλα, αν αυτό εννοείς..

Ναι ναι αυτό... Έχεις κάνει update σε ICS να υποθέσω... Είσαι στοκ?

Κι εμένα στην 2.3.6 το έδειχνε κανονικά, μετά το ICS βγαίνει σκέτο φακελάκι κι ας έχω τσεκαρισμένη την επιλογή... Έκανα και εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής αλλά τζίφος...

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Ναι ναι αυτό... Έχεις κάνει update σε ICS να υποθέσω... Είσαι στοκ?

Κι εμένα στην 2.3.6 το έδειχνε κανονικά, μετά το ICS βγαίνει σκέτο φακελάκι κι ας έχω τσεκαρισμένη την επιλογή... Έκανα και εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής αλλά τζίφος...

Στο x8 μου με 2.3.7 custom, το εμφανίζει μια χαρά όπως σου είπα. Το Nexus S δεν υπάρχει... Ακόμα;)

Στείλε ένα mail στον developer για να έχει υπ' όψιν του το πρόβλημα!

γνωρίζει κανείς πως προσθέτουμε poi από αρχείο στο navigon? Γιατί τα poi που έχει είναι εντυπωσιακά λίγα.

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Παιδιά είμαι νέος στο android με ένα Xperia Neo V τις τελευταίες 2 εβδομάδες....

Είχα το Omnia II με το οποίο είχα συνηθίσει να έχω τις επαφές μου σε ομάδες

και έτσι βρήκα το Go Contacts EX το οποίο κάνει αυτή την δουλειά και μου άρεσε κιόλας...!

Αλλά... όταν προσπάθησα να στείλω στους Γιώργιδες sms με ευχές για τη γιορτή τους δεν βρήκα τρόπο να

στείλω batch sms ...!!!

Αν χρησιμοποιεί κάποιος αυτό το πρόγραμμα... μπορεί να με διαφωτίσει ;

Ή... έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο γι αυτή την δουλειά ;;;;

Ευχαριστώ πολύ...!!!

Παιδιά είμαι νέος στο android με ένα Xperia Neo V τις τελευταίες 2 εβδομάδες....

Είχα το Omnia II με το οποίο είχα συνηθίσει να έχω τις επαφές μου σε ομάδες

και έτσι βρήκα το Go Contacts EX το οποίο κάνει αυτή την δουλειά και μου άρεσε κιόλας...!

Αλλά... όταν προσπάθησα να στείλω στους Γιώργιδες sms με ευχές για τη γιορτή τους δεν βρήκα τρόπο να

στείλω batch sms ...!!!

Αν χρησιμοποιεί κάποιος αυτό το πρόγραμμα... μπορεί να με διαφωτίσει ;

Ή... έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο γι αυτή την δουλειά ;;;;

Ευχαριστώ πολύ...!!!

το GoSMS :):)

Υπάρχει σε κανέναν άλλο αυτό το πρόβλημα στο minimalistic text? Την εσωτερική μνήμη δεν την διαβάζει και εκεί που έπρεπε να λέει τα νούμερα της SD λέει της εσωτερικής μνήμης (την οποία δεν βλέπει). Είναι κάποιο bug της εφαρμογής? Έχω ICS

Μπορώ να έχω ταυτόχρονα και το πχ go SMS και το handcent και να διαλέγω όποιος θέλω?

Ναι αν και δεν έχει νόημα.το go ειναι μακράν καλύτερο

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ΤΟ ξέρω απλά όλα τα προγράμματα blacklist ,τα προλαβαίνει το go sms αλλά και το handcent ΚΑΙ έλεγα ΝΑ δοκιμάσω καιΤΟ chomp sms.

Διαφωνώ φίλε ταξιδιώτη. Πολύ καλύτερο το Handcent...

Μπορεί να γράψει κάποιος μια αναλυτική σύγκριση μεταξύ Handcent και GoSMS; Έχω το πρώτο εγώ και είμαι αρκετά ικανοποιημένος αλλά μιας και χρησιμοποιώ τα άλλα Go προγράμματα (Go Launcher και Go contacts) θα ήθελα να ξέρω αν αξίζει τον κόπο να κάνω την αλλαγή. Το είχα βάλει κάποτε δοκιμαστικά το GoSMS αλλά δεν τρελάθηκα. Από την άλλη δεν το έψαξα αρκετά. Κυρίως όσο αφορά την απόδοση (ταχύτητα, απόκριση, τυχόν κρασαρίσματα) θα ήθελα να ξέρω.

καλησπερα σας ψαχνω μια εφαρμογη η οποια να μπορω να κατεβασω τραγουδι απο το youtube...εχω το κινητο huawei u8650 με 2.3.4 android...ξερετε καμια??για παραδειγμα χρησιμοποιω το shazam βρισκει το τραγουδι το ακουω στο youtube και το κατεβαζω...αλλα πως το κατεβαζω??ευχαριστω!!

Θα ηθελα μια εναλλακτικη προταση εφαρμογης, για cache cleaning κλπ.

Το sd maid το θεωρω καπως 'too much', με βολευει το one click clear (το βρισκω πιο straightforward), αλλα ομως μου κρασαρει.

Καποια παρομοια προταση;

Το AirDroid δουλεύει με την ICS ;

Κανονικά....

καλησπερα σας ψαχνω μια εφαρμογη η οποια να μπορω να κατεβασω τραγουδι απο το youtube...εχω το κινητο huawei u8650 με 2.3.4 android...ξερετε καμια??για παραδειγμα χρησιμοποιω το shazam βρισκει το τραγουδι το ακουω στο youtube και το κατεβαζω...αλλα πως το κατεβαζω??ευχαριστω!!

TubeMate

Και άλλα αν ψάξεις στο google

Edited by kollatos

Μετα από αναβάθμιση σε 4.0.3 το Navigon σταμάτησε να δουλεύει:( έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Σύντομα νέα έκδοση Sygic Aura 12.1 .

These are the new features in BETA version 12.1 for Android:

NEW NAVIGATION FEATURES

✓Turn after next turn indicator: appears when one turn follows closely after another to ensure a great driving experience in urban environment

✓POIs on route: default categories Petrol Stations and Rest Areas; or select which categories of POIs you want to see

✓POIs on highways: when driving on a Highway without a route planned you will see upcoming Petrol Stations or Rest Areas and the remaining distance

✓Current street is back: you will find it on the bottom of navigation screen; turn this feature on and off depending on your preference

✓View Start and Finish: when browsing route view Start or Finish by single tap

USER COMFORT AND SAFETY

✓Advanced spoken warnings: text-to-speech warnings for special situations e.g. when speeding, approaching a speed camera

✓Cleaner interface: more comprehensive Settings; clean black background

✓Optimized map view: new color palette for parks and direction arrows, position arrow optimized for different zoom levels

✓Improved quick access menu: tap on the navigation bar to Find Parking, Find Petrol Station, Skip Waypoint

✓Save car position: tap on the position arrow to save current car position or start navigating to the last saved position

✓New Account possibilities: sign in using your Facebook or Google account

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πείτε μου κάτι το δυνατό αξιόπιστο για να μπορώ να δω το υπόλοιπο χρήσης της μπαταρίας για τηλεφωνήματα ή άλλη χρήση. . . (πχ 1ώρα&23λεπτά)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Πείτε μου κάτι το δυνατό αξιόπιστο για να μπορώ να δω το υπόλοιπο χρήσης της μπαταρίας για τηλεφωνήματα ή άλλη χρήση. . . (πχ 1ώρα&23λεπτά)

Badass battery.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Κανονικά....

What's the requirements to run AirDroid?

AirDroid should be compatible with most Android devices running Android 2.1 or later (4.0 is not well supported yet).

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid&hl=el

Το διάβασα στο παραπάνω, γι΄αυτό ρωτάω :confused:

What's the requirements to run AirDroid?

AirDroid should be compatible with most Android devices running Android 2.1 or later (4.0 is not well supported yet).

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid&hl=el

Το διάβασα στο παραπάνω, γι΄αυτό ρωτάω :confused:

Στο δικό μου μια χαρά δουλεύει που το δοκίμασα. Αν θες όμως για χρήση στο Pc σου σου προτείνω να δεις και το Myphone explorer που δουλεύει με wifi και usb και BT και κάνει πολλά περισσότερα από το airdrioid

Όλα καλά.

Badass battery.

Πως μπορώ δηλαδή να δω το υπόλοιπο γιατί στο talk time που λέει στο πάνω μέρος δε "ταιριάζει" να το πω έτσι με τον υποτιθέμενο χρόνο. . .

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση