eltsele Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Το wind radios δεν μου επαιξε κανενα σταθμο, οτι κι αν δοκιμασα. Μηπως παιζει μονο αν εχει καποιος wind συνδεση? Το greek radios φαινεται καλο, αλλα ζηταω πολλα αν ηθελα και ενσωματωμενη δυνατοτητα ηχογραφησης; (το wind εχει οπως ειδα, αλλα δεν επαιξε τιποτε) Μόνο στο tune in pro έχει τέτοια δυνατότητα από όσο ξέρω.. Sent from my ST18i using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Η tomtom παιδιά δεν έχει βγάλει για android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Το wind radios δεν μου επαιξε κανενα σταθμο, οτι κι αν δοκιμασα. Μηπως παιζει μονο αν εχει καποιος wind συνδεση? Το greek radios φαινεται καλο, αλλα ζηταω πολλα αν ηθελα και ενσωματωμενη δυνατοτητα ηχογραφησης; (το wind εχει οπως ειδα, αλλα δεν επαιξε τιποτε) Σε εμένα με cosmote, δουλεύει και ηχογραφεί κανονικά το wind radios. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Σε εμένα με cosmote, δουλεύει και ηχογραφεί κανονικά το wind radios. +1 και απο μενα με cosmote.. Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Τρέξτε Android εφαρμογές στο pc σας! Λειτουργεί πολύ καλά κι ας είναι η πρώτη Beta!!! http://www.enternity.gr/Article/%CE%95%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-Android-%CF%83%CF%84%CE%B1-Windows/8033.html Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Τρέξτε Android εφαρμογές στο pc σας! Λειτουργεί πολύ καλά κι ας είναι η πρώτη Beta!!! http://www.enternity.gr/Article/%CE%95%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-Android-%CF%83%CF%84%CE%B1-Windows/8033.html Το ειχα δοκιμασει πριν καποιο καιρο, δυστυχως δεν μου εδωσε την εντυπωση οτι μπορει να λειτουργησει. Δοκιμασα διαφορα apk αλλα τιποτε δεν εκανε. Καλη η θεωρια, αλλα στην πραξη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Το ειχα δοκιμασει πριν καποιο καιρο, δυστυχως δεν μου εδωσε την εντυπωση οτι μπορει να λειτουργησει. Δοκιμασα διαφορα apk αλλα τιποτε δεν εκανε. Καλη η θεωρια, αλλα στην πραξη... Μήπως δοκίμασες κάποιο άλλο; Αυτό είναι στη beta1 τώρα! έπαιξα angry birds, fruit ninja και άνοιξε πολλές από τις εφαρμογές μου. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Εμένα μου έλεγε να απεγκατάστασησω ένα πρόγραμμα που δεν είχα καν μέσα στον υπολογιστή κ δεν έπαιζε Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Καλησπέρα. Παιδιά εδώ και λίγες μέρες συμβαίνει κάτι κουφό στο galaxy SII που έχω. Λοιπόν βήμα βήμα εξηγώ τι συμβαίνει : 1) Το εχω στη ρύθμιση "ΔΟΝΗΣΗ ΠΑΝΤΑ" 2) Το βάζω από τη μπάρα συντομεύσεων στο ΑΘΟΡΥΒΟ με ΔΟΝΗΣΗ και εμφανίζει το εικονίδιο του κινητού με τις δύο γραμμές. 3) Αν με καλέσει κάποιος, μετά, χωρίς να πειράξω τίποτα, το εικονίδιο του κινητού με τις γραμμές αλλάζει από μόνο του!!!! και εμφανίζεται το ηχείο αλλά η δόνηση λειτουργεί κανονικά αν με καλέσει κάποιος είτε στο αθόρυβο είτε με ήχο!!! Στο Ρυθμίσεις> Ήχος > Δόνηση αλλάζει μόνο του από ΠΑΝΤΑ σε ΠΟΤΕ!!!! Τι να συμβαίνει ; ΒΟΗΘΕΙΑ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Μήπως κάποια εφαρμογούλα που επηρεάζει τον ήχο και τις ρυθμίσεις του;Για ψάξτο λίγο. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Char_sx1 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 πως γινεται να δω ποιες εφαρμογες ειναι αποθηκευμενες στη ραμ.Εχω παρατηρησει οτι με καμια εφαρμογη ανοιχτη φτανει στα 320ΜΒ (απο τα 444 ελευθερα) πραγμα που μαλλον δεν ειναι φυσιολογικο. Τρωει τρελα σκαλωματα η ταμπλετα.Μπορει να οφειλετε και απο την ROM της voda που ειναι περασμενη? Παράθεση Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7 Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 πως γινεται να δω ποιες εφαρμογες ειναι αποθηκευμενες στη ραμ.Εχω παρατηρησει οτι με καμια εφαρμογη ανοιχτη φτανει στα 320ΜΒ (απο τα 444 ελευθερα) πραγμα που μαλλον δεν ειναι φυσιολογικο. Τρωει τρελα σκαλωματα η ταμπλετα.Μπορει να οφειλετε και απο την ROM της voda που ειναι περασμενη? Εννοείς ποιες εφαρμογές τρέχουν στη RAM?Γιατί η RAM είναι η προσωρινή μνήμη. Με κάποιο task manager μπορείς να δεις τι φορτώνει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 στο αιφον η εκδοση περιελαμβανε δωρεαν αναβαθμισεις χαρτη για παντα? ρωτω γιατι πραγματικα δεν παρακολουθω τα δρωμενα στο αιος Τελικά, για να αποκαταστήσω τα πράγματα... Υπάρχει το Mireo Don't Panic για iPhone και Android στα αντίστοιχα markets. Οι χάρτες αγοράζονται in-app και δεν έχουν αναβάθμιση. Έχει γύρω στα 20-22€. Το Genius Don't Panic για Android αγοράζεται από το site της NGI και έχει απεριόριστες αναβαθμίσεις χαρτών. Στα 39€. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radpilot Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Παιδιά να ρωτήσω, τελικά το google maps δουλεύει offline ; Δηλαδή μπορώ να κατεβάσω χάρτη μεσω wifi και να δουλέψω αυτόνομα το gps της συσκευής χωρίς data ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 πως γινεται να δω ποιες εφαρμογες ειναι αποθηκευμενες στη ραμ.Εχω παρατηρησει οτι με καμια εφαρμογη ανοιχτη φτανει στα 320ΜΒ (απο τα 444 ελευθερα) πραγμα που μαλλον δεν ειναι φυσιολογικο. Τρωει τρελα σκαλωματα η ταμπλετα.Μπορει να οφειλετε και απο την ROM της voda που ειναι περασμενη? Advanced Task Killer =ADT βλέπεις και σκοτώνεις :) συμπληρωματικά System tuner εδώ κάνει και καφέ :rolleyes: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Μήπως δοκίμασες κάποιο άλλο; Αυτό είναι στη beta1 τώρα! έπαιξα angry birds, fruit ninja και άνοιξε πολλές από τις εφαρμογές μου. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-4 Μήπως ξέρεις (ψάξει) που μπαίνουν τα δεδομένα των παιχνιδιών.!!! Δηλαδή κάποιο παιχνίδι που έχει δημιουργήσει φάκελο με τα δεδομένα (στο τηλέφωνο) αν δημιουργήθηκε παρόμοιος φάκελος στο PC...???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Μήπως ξέρεις (ψάξει) που μπαίνουν τα δεδομένα των παιχνιδιών.!!! Δηλαδή κάποιο παιχνίδι που έχει δημιουργήσει φάκελο με τα δεδομένα (στο τηλέφωνο) αν δημιουργήθηκε παρόμοιος φάκελος στο PC...???? Φίλε μου το έβαλα το πρωί, πριν τη δουλειά, και ακόμα δεν έχω γυρίσει να το ψάξω. Δοκίμασα μόνο ότι δουλεύουν αυτά που ανέφερα. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Τρέξτε Android εφαρμογές στο pc σας! Λειτουργεί πολύ καλά κι ας είναι η πρώτη Beta!!! http://www.enternity.gr/Article/%CE%95%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-Android-%CF%83%CF%84%CE%B1-Windows/8033.html μου αρεσε πολυυ:D επαιξα και καποια που δεν τα εχω στην συσκευη μου..πολυ χρησιμο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Σε μένα το Start BlueStacks δεν παίζει το Reckless Getaway & Το Need for Speed Shift που δοκίμασα.! Τώρα το Angry Birds Space και κάποια άλλα τα παίζει μια χαρά..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Παιδια το navigon το εχω αγορασμενο μαλλον δεν δουλευει σε galaxy nexus; Γνωριζει κανεις κατι: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Παιδια το navigon το εχω αγορασμενο μαλλον δεν δουλευει σε galaxy nexus; Γνωριζει κανεις κατι: Νομίζω πως το navigon ειναι μόνο για ένα IMEI οπότε και για μια συσκευή..!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HillmasterGR Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Παιδια το navigon το εχω αγορασμενο μαλλον δεν δουλευει σε galaxy nexus; Γνωριζει κανεις κατι: Νομίζω είχα διαβάσει κάπου εδώ στο myphone μια απάντηση της Navigon ότι το πρόγραμμα της δεν υποστηρίζει ούτε πρόκειται να υποστηρίξει το Galaxy Nexus. Παράθεση iPhone 8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 (edited) Επικοινώνησε με την υποστήριξη του προγράμματος, λογικά θα σε βοηθήσουν χωρίς πρόβλημα. Είχα το ίδιο θέμα με το Sygic και λύθηκε σε δέκα λεπτά. Επικοινωνησα μαζι τους και τωρα περιμενω. Για να δουμε... Edit: Προς τιμην τους, μου απαντησαν αμεσα, με οδηγιες για εκ νεου εγκατασταση σε αλλη συσκευη. Τελος καλο, ολα καλα... Edited March 30, 2012 by Monolithic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 (edited) Παιδια υπαρχει καποιο λινκ για την στοκ εφαρμογη email? Την εσβησα λογω χωρου, αλλα καμια αλλη δε με βολεψε και τωρα δεν μπορω να τη βρω... Άκυρο, το εκανα unzip μεσα απο custom rom........ Edited March 30, 2012 by Monolithic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 (edited) Θελω να μου προτεινετε μια καλη εφαρμογη για wifi tethering-sharing, να μπορω να μοιραζω τη συνδεση ιντερνετ του κινητου σε υπολογιστη. Η rom που εχω, εχει προβλημα σε αυτο το χαρακτηριστικο του android, και μια σχετικη εφαρμογη που δοκιμασα, η barnacle wifi tether, δουλευει πραγματικα οποτε της γουσταρει, αφηνοντας με στα κρυα του λουτρου. Mπορει μεσω καποιας εφαρμογης, να κανω boost, να αυξησω την ενταση, σε διαφορους ηχους, στο ringtone, στον ηχο του συνομιλητη οταν μιλω μεσα σε κλήση κλπ. Edited March 30, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 χρησιμοποιεί κανείς το phonemypc? δεν μπορώ να προσθέσω 2ο pc:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts