maximos Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Να πω και εγω τη γνώμη μου καθως έχω δοκιμάσει τα Don't Panic, Igo και Sygic στο Galaxy μου. Το πιο όμορφο οπτικά είναι το Sygic, το πιο παραμετροποιήσιμο το Igo και το πιο λιτό, ευχρηστο και με καλύτερες δρομολογήσεις το Don't Panic. Το θέμα είναι ότι για αυτόν ακριβώς το λόγο είναι και το πιο ελαφρύ και το κυριότερο καταναλώνει τη λιγότερη μπαταρία σε σχέση με τα άλλα που για να την παλέψεις χρειάζεσαι οποσδήποτε φορτιστή αμαξιού. Επιπλέον αυτό που μου έκανε εντύπωση ειδικότερα με το igo είναι ότι εκτός απ'το ότι ρουφούσε απίστευτη μπαταρία, ζέστανε το κινητό πάρα πολυ. Η θερμοκρασία της μπαταρίας έφτασε τους 43 βαθμούς παρότι έκανε κρύο. Δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα γίνεται το καλοκαίρι με τους κάυσωνες.... Για μένα επομένως δεν τίθεται θέμα: Don't Panic και τα μυαλά στα κάγκελα. Το μόνο του ελάττωμα είναι ότι δεν μπορείς να το παραμετροποιήσεις καθόλου και να του βάλεις Pois που σημαίνει ότι για έναν απαιτητικό χρήστη ενδεχομένως να μην είναι η αρμόζουσα επιλογή. Νομίζω όμως ότι ένας απαιτητικός χρήστης θα προτιμήσει ξεχωριστή συσκευή GPS για να κάνει τη δουλειά του. Για όποιον όμως θέλει κάτι απλό για να κάνει τη δουλειά του χωρίς πολλά πολλά είναι η καλύτερη επιλογή! Εμένα ποιό λίγο μπαταρία καταναλώνει τό sygic Sent from my GT-I9100 Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 (edited) Παιδια ειμαι στο δρομο εβαλα το don't panic και τον trial χαρτη της ελλαδας..πιανει σημα κανονικα μου δειχνει με ποση ταχυτητα κινουμαι αλλα δεν δειχνει τον χαρτη μονο ασπρο..ουτε στιγμα εννοειται..καμια ιδεα; Edit:ακυρο τελικα εγινε απο μονο του.. Τσαμπα το ποστ Edited March 7, 2012 by Ragezer Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Εμένα ποιό λίγο μπαταρία καταναλώνει τό sygic Sent from my GT-I9100 Μου κάνει εντύπωση αυτό. Ίσως έχει να κάνει με το κινητό. Επειδή πχ. εμένα ζορίζει περισσότερο τον επεξεργαστή απ'ότι εσένα τον δικό σου, να καταναλώνει αναλογικά περισσότερη μπαταρία. Θα ήθελα πάντως εντυπώσεις και άλλων χρηστων πάνω στο θέμα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Τα sms που ακριβως αποθηκευονται; Τo handcent sms που τα κρατάει, ως αρχεια; Αραγε μπορουν αυτα τα sms να γινουν export καπου? Βάλε το sms backup and restore για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Με 1 κλικ τα κάνεις backup και restore. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 καλησπερα μηπος γνωριζη καποιος πως δουλευει το missed call θα του ειμουν υποχρεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peris101 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Παιδιά καλησπέρα,δοκίμασα το Sygic στην trial εκδοση και ήταν μια χαρά.Υπάρχει περίπτωση να βρώ κάπου free το ίδιο η κάποιο άλλο?στο Market δεν νομίζω να υπάρχει ε?Εχω το Samsung Galaxy Y και επειδή το Sygic πήγαινε ωραία καλά θα ήταν να έβρισκα το ιδιο.Αν ξέρει κάποιος κάτι μπορεί να μου πει...Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIESPI Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Πολλές φορές στο κινητό μου (LG P970) σε wifi σημεία στα οποία έχω ξαναμπεί με τον σωστό κωδικό ή ακόμα και ελεύθερα ,το κινητό δεν συνδέεται και γράφει ότι διατηρήθηκε η σύνδεση.Το έχω ψάξει πολύ το θέμα αλλά δεν βρίσκω τη λύση.Ξέρει κάτι κάποιος ή υπάρχει πρόγραμμα που να διαχειρίζεται τις συνδέσεις WIFI . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Διαγραφεις τα αποθηκευμενα δικτυα, ξανακανει αναζητηση το κινητο και ολα ενταξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIESPI Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Δυστυχώς δεν γίνεται έτσι.Βέβαια αυτή η ενέργεια ήταν η πρώτη που έκανα.Δεν συμβαίνει πάντα ή σε όλα, αλλα συμβαίνει.Το έχω δεί και σε άλλα android άλλης μάρκας.Και απο το κρυφό μενού του κινητού προσπάθησα αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Απευθυνσου στο θεμα της συσκευης σου. Μπορει να ξερει καποιος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς την εφαρμογή yuilop Free SMS?είδα ότι στέλνεις μηνύματα παγκόσμιος δωρεάν.επειδή δεν είχε πολλές πληροφορίες στην εφαρμογή ρωτάω εσάς μπας και την έχει δοκιμάσει κανένας..οποίος ξέρει κάτι ας μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selemele Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Έχω βάλει το Sygic Aura στο SAMSUNG GALAXY ACE, σίγουρα δε κρατάει η μπαταρία, αλλά... Εκείνο που δε βρίσκω πουθενα είναι το υψόμετρο. Ξέρει κανείς που υπάρχει; Βρήκα κάτι, το εμφάνισα στην πλοήγηση, αλλά γράφει πάντα 0m Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Παιδιά καλησπέρα,δοκίμασα το Sygic στην trial εκδοση και ήταν μια χαρά.Υπάρχει περίπτωση να βρώ κάπου free το ίδιο η κάποιο άλλο?στο Market δεν νομίζω να υπάρχει ε?Εχω το Samsung Galaxy Y και επειδή το Sygic πήγαινε ωραία καλά θα ήταν να έβρισκα το ιδιο.Αν ξέρει κάποιος κάτι μπορεί να μου πει...Ευχαριστώ Έχε απλά υπόψιν σου ότι στο myphone απαγορεύεται οποιαδήποτε συζήτηση για "σπασμένο" λογισμικό! Μιας και το sygic δεν είναι free, δεν υπάρχει επίσημος τρόπος να το βρείς δωρεάν, οπότε και η συζήτηση σταματάει εδώ ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Έχε απλά υπόψιν σου ότι στο myphone απαγορεύεται οποιαδήποτε συζήτηση για "σπασμένο" λογισμικό! Μιας και το sygic δεν είναι free, δεν υπάρχει επίσημος τρόπος να το βρείς δωρεάν, οπότε και η συζήτηση σταματάει εδώ ;) Το igo για android δεν θεωρείτε δωρεάν? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Το igo για android δεν θεωρείτε δωρεάν? Όχι γιατί κυκλοφορεί επίσημα μόνο για κάποια κινητά, ενώ οι υπόλοιποι το έχουν με πλάγιους τρόπους. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOR1K1N Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 καλησπερα...απο απο προγραμματα εχω περασει airdroid,app2sd,astro,dolphinHD,go launcher(και τα παραμφερη του),handcent sms,root unistaller,shazam,titanium backup...τιποτα αλλο που να χρειαζομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 καλησπερα...απο απο προγραμματα εχω περασει airdroid,app2sd,astro,dolphinHD,go launcher(και τα παραμφερη του),handcent sms,root unistaller,shazam,titanium backup...τιποτα αλλο που να χρειαζομαι? θα σου προτεινα επισης το 3g watchdog,ελληνικο εορτολογιο και το mixzing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Για μουσικη PowerAMP απο μενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Για Reboot ποιο προγραμμα χρησιμοποιειται ? Κανει το ιδιο με το χειροκινητο κλεισιμο και ανοιγμα του τηλεφωνου ? Ε καποιος ??? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Ε καποιος ??? Fast Reboot https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greatbytes.fastreboot&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ncmVhdGJ5dGVzLmZhc3RyZWJvb3QiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Παιδες, εσας η συντομευση του android market αλλαξε τωρα που εγινε google play, η παραμενει οπως ηταν? Εμενα επειδη δεν αλλαξε κατι, παρα μονο στο menu του που μετονομαστηκε σε google play, μπορω να κατεβασω απο καπου το apk αρχειο? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Έκανες reboot? Εμένα σε μια απο τις 3 συσκευές ήθελε restart γιατί μου έλεγε "Δεν βρέθηκε συντόμευση". Κάνε το ίδιο και λογικά θα στρώσει. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Έκανες reboot? Εμένα σε μια απο τις 3 συσκευές ήθελε restart γιατί μου έλεγε "Δεν βρέθηκε συντόμευση". Κάνε το ίδιο και λογικά θα στρώσει. Εχω κανει επανεκκινησεις αλλα δεν ειδα καμια διαφορα στην συντομευση. Μηπως πρεπει να την απεγκαταστησω? Πρεπει να τικαρω καποιες ρυθμισεις μεσα στο Market ωστε να την κανει μονο του? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Θεωρητικά όχι, καθώς το market έχει προτεραιότητα και αναβαθμίζεται "θες, δεν θες" εκτός αν έχεις "φροντίσει" να μην το αφήσεις. Οπότε όχι, δεν χρειάζεται. Σου έχει γυρίσει σε Google Play εκτός από τη συντόμευση? Weird. Δοκίμασε μια απεγκατάσταση ενημερώσεων και να το αφήσεις να σου το ενημερώσει πάλι. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Θεωρητικά όχι, καθώς το market έχει προτεραιότητα και αναβαθμίζεται "θες, δεν θες" εκτός αν έχεις "φροντίσει" να μην το αφήσεις. Οπότε όχι, δεν χρειάζεται. Σου έχει γυρίσει σε Google Play εκτός από τη συντόμευση? Weird. Δοκίμασε μια απεγκατάσταση ενημερώσεων και να το αφήσεις να σου το ενημερώσει πάλι. Ναι η συντομευση δεν αλλαζει. Εκανα απεγκατασταση ενημερωσεων, επανηλθε στην αρχικη του μορφη, μετα πηγε στην 3.3.4 (αν δεν κανω λαθος) αλλα δε βλεπω να αλλαζει κατι περα απο αυτο. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts