OAL Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Κανένα καλό πρόγραμμα καιρού παιδιά θα μου πείται? Thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Αccuweather απο εμενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Κανένα καλό πρόγραμμα καιρού παιδιά θα μου πείται? Thank you https://market.android.com/details?id=com.palmarysoft.forecaweather Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Καλησπέρα, μπορεί να μου πει κάποιος γιατι στο go locker που έβαλα στο κινητό μου εμφανίζει σαν ειδοποίηση στην οθόνη κλειδώματος οτι εχω ενα sms ενω δεν εχω? Και θυμίστε μου επισης τι πρεπει να κανω στο go sms για τους 160 χαρακτήρες. Ξεκινάει με 160 και στο δεύτερο γράμμα γίνονται λίγοι. Ευχαριστώ Sent from my X10... Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Επειδη το εψαξα λιγο και δεν βρηκα κατι αξιοπιστο,ξερετε καμια εφαρμογη καταγραφη συνομιλιας που να ακουγονται και οι δυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 @kooky εχω την εντυπωση πως οι 160 χαρακτηρες ειναι μονο για το 1ο μηνυμα. Απο το 2ο και μετα γινονται 90.. Αλλα δεν παιρνω και ορκο κιολας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Επειδη το εψαξα λιγο και δεν βρηκα κατι αξιοπιστο,ξερετε καμια εφαρμογη καταγραφη συνομιλιας που να ακουγονται και οι δυο? Call recorder του skvalex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Μολις το δοκιμασα δεν δουλευει;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Μολις το δοκιμασα δεν δουλευει;) Θέλει να είναι ενεργοποιημένο το 2-way call recording στον kernel που φοράς για να δουλέψει τέτοια εφαρμογή. Το λέει και στην περιγραφή της εφαρμογής! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Μπορεις να μου πεις πως μπορω να το ρυθμισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Θέλει να είναι ενεργοποιημένο το 2-way call recording στον kernel που φοράς για να δουλέψει τέτοια εφαρμογή. Το λέει και στην περιγραφή της εφαρμογής! Στο s2 με standard API γράφει κανονικά και τους δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Μπορεις να μου πεις πως μπορω να το ρυθμισω? Πρέπει να ναι ήδη έτοιμος έτσι ο κερνελ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Αδερφε δεν καταλαβαινω χριστο:lol::lol::lol::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή που να παίρνει μηνύματα από otenet ;Το mail droid δεν μου δέχεται τον λογαριασμό. Παιδιά μήπως ξέρει κάποιος να βοηθήσει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Παιδιά μήπως ξέρει κάποιος να βοηθήσει ; σύνδεσε τον οτενετ με gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 @kooky εχω την εντυπωση πως οι 160 χαρακτηρες ειναι μονο για το 1ο μηνυμα. Απο το 2ο και μετα γινονται 90.. Αλλα δεν παιρνω και ορκο κιολας.. Στα αγγλικά στέλνει 160 και στα ελληνικα 70. Το handcent ομως έστελνε κανονικα 160 μόνιμα. Για τον go locker κανεις ξέρει; Μου βγάζει οτι εχω μηνυμα αλλα δεν εχω. Πρεπει να κατεβασω και το go notification για τον locker; Εχει μήπως καποιο bug ή εγω κανω κατι λαθος και νου βγάζει ειδοποίηση για μήνυμα; Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 υπαρχει εφαρμογη που να διαγραφει τα σκουπιδια που μενουν απο εφαρμογες που εχουμε διαγραψει Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Υπαρχει εφαρμογή που να βρίσκει όλα τα βενζινάδικα της χωρας που εχουν υγραέριο; Αν μαλιστα συνεργάζεται και με κάποιο από τα Igo η ndrive ακομα καλύτερα Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandiom Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Και θυμίστε μου επισης τι πρεπει να κανω στο go sms για τους 160 χαρακτήρες. Ξεκινάει με 160 και στο δεύτερο γράμμα γίνονται λίγοι. Ευχαριστώ Sent from my X10... Κοίτα εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Υπαρχει εφαρμογή που να βρίσκει όλα τα βενζινάδικα της χωρας που εχουν υγραέριο; Αν μαλιστα συνεργάζεται και με κάποιο από τα Igo η ndrive ακομα καλύτερα http://www.index.pois.gr/poicard.asp?POI_ID=143 αν εχεις igo βαλε το αρχειο αυτο στον φακελο igo/content/userdata/poi και οταν πας στις κατηγοριες poi μεσα στο igo θα δεις και την κατηγορια autogas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Αγόρασα σήμερα το citisnav με τον χάρτη Ελλάδας μόνο στα 9,99€. Ο χάρτης φαίνεται αρκετά καλός για καμιά ώρα που το δοκίμασα στα Χανιά. Έχει επιλογή για κοντινότερη και συντομότερη δρομολόγηση μόνο. Αυτό δεν μου άρεσε. Στο navigon έχει πιο πολλές επιλογές. Και εκτός αυτού, η δρομολόγηση που κάνει εμένα προσωπικά μου φάνηκε επιεικώς μετριότατη. Καμιά σχέση με το navigon. Στα συν μου άρεσε η σύνδεση με το foursquare για όποιον έχει, όπου εκτός ότι μπορείς να αναζητήσεις μέρη από το foursquare για να πας, όταν φθάσεις σου δίνει την επιλογή να κάνεις και check in απευθείας από την εφαρμογή χωρίς να ανοίγεις foursquare. Το ίδιο έχει και για το Facebook. Πολύ καλή δυνατότητα η οποία λειτουργεί πολύ καλά. Αυτά σαν πρώτες εντυπώσεις για όποιον ενδιαφέρεται να το αγοράσει :). *ξέρετε αν μπορούμε να προσθέσουμε κι' άλλα poi στην εφαρμογή και με ποιον τρόπο ; Ευχαριστώ :). Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Η φωνητική καθοδήγηση πως σου φάνηκε; Εμένα μου δεν μου φάνηκε και ιδιαίτερα καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Για τα pois μιας και το citisnav στηρίζεται στο ndrive δες αυτό http://www.gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?p=75543 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Στο s2 με standard API γράφει κανονικά και τους δύο. Στα HTC πάλι όχι!! Ανάλογα τι συσκευή έχει! Για το Galaxy S δεν ξέρω αν έχει ready kernel.:O Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Η φωνητική καθοδήγηση πως σου φάνηκε; Εμένα μου δεν μου φάνηκε και ιδιαίτερα καλή. Εμένα μια χαρά μου φάνηκε φίλε μου. Δεν παρατήρησα κάτι που να με χαλάει. Το μόνο που δεν έχει όμως και πρέπει να το αναφέρω, είναι όταν δεν στρίψεις από ένα δρόμο που σου λέει και κάνει νέο υπολογισμό διαδρομής, δεν σου λέει «υπολογισμός νέας διαδρομής» όπως κάνουν κάποια άλλα προγράμματα. Αυτό θα το ήθελα να υπάρχει σαν επιλογή στις ρυθμίσεις. Για τα pois μιας και το citisnav στηρίζεται στο ndrive δες αυτό http://www.gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?p=75543 Σ' ευχαριστώ πολύ Χρήστο. Θα το κοιτάξω :-). Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts