kill_noob Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Δεν νομιζω οτι ειναι πολυ αξιοπιστο. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Αξιόπιστο είναι αλλά αυτό που ζητάει ο φίλος παραπάνω, απλά δεν γίνεται μιας και που κανένα app δεν μπορεί να ξεχωρίσει την δόνηση του σεισμού, από τις υπόλοιπες δονήσεις που μπορεί να υπάρχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Κι εγώ δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος για την αξιοπιστία του. Αφήστε που πρέπει να τρέχει συνέχεια η εφαρμογή και να είναι σε σημείο σταθερό το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή που να παίρνει μηνύματα από otenet ;Το mail droid δεν μου δέχεται τον λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή που να παίρνει μηνύματα από otenet ;Το mail droid δεν μου δέχεται τον λογαριασμό. Δεν ξέρω αν κατάλαβα ακριβώς τι θέλεις αλλά έχω ρυθμίσει το gmail να λαμβάνει τα mail από όλους τους λογαριασμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Δεν ξέρω αν κατάλαβα ακριβώς τι θέλεις αλλά έχω ρυθμίσει το gmail να λαμβάνει τα mail από όλους τους λογαριασμούς. ποια ειναι η ρυθμιση αυτην ? καλη φαση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Δεν ξέρω αν κατάλαβα ακριβώς τι θέλεις αλλά έχω ρυθμίσει το gmail να λαμβάνει τα mail από όλους τους λογαριασμούς. Πώς γίνετε αυτό από το gmail;Προσθήκη λογαριασμού ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Βγηκε και ο nova launcher στο market. 3€ εχει η premium εκδοση. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Βγηκε και ο nova launcher στο market. 3€ εχει η premium εκδοση. Εγώ κατέβασα την free έκδοση και είναι αρκετά καλή! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Έχω δοκιμάσει πολλές εφαρμογές για επεξεργασία φωτογραφιών, φίλτρα, κ.τ.λ. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα την παρακάτω εφαρμογή, η οποία κάνει σχεδόν τα πάντα και αξίζει να την έχετε στην συσκευή σας. Είναι δωρεάν : https://market.android.com/details?id=com.picsart.studio Δείτε επίσης και τις photofunia, pho.to lab και picsay. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 (edited) Γνωρίζεται καμιά καλή εφαρμογή για finance ? Thank you Το εγκατέστησα. Πολύ καλό! Ευχαριστώ πολύ! Τέλειο είναι! Καμία σχέση με το pharmacies που είχα πριν. Εβαλα & το vrisko αλλά όταν ψάχνω κάτι μου βγάζει συνέχεια ''ενημέρωση,παρακαλώ βεβαιωθήτε ότι έχετε επιτρέψει τη χρήση gps από την εφαρμογή vrisko.Αποδοχή. '' Πατάω αποδοχή,τίποτα,ενεργοποιώ το gps,πάλι τίποτα. Τι κάνω λάθος? Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με την εφαρμογή αυτή. Τι στο καλό συμβαίνει παλι? Αχχχ!!! και μετά σου λένε μην πάρεις iphone....Οτι εφαρμογή έβαζα στο iphone δούλευε αμέσως με την πρώτη, είπα να δοκιμάσω λίγο τα adroid , αλλά..... Anyway... Thank you --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited February 24, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Εγώ πατάω αποδοχή και μου δουλεύει κανονικά, χωρίς να χρειαστεί να ανοίξω το gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Εγώ πατάω αποδοχή και μου δουλεύει κανονικά, χωρίς να χρειαστεί να ανοίξω το gps. Εχεις το galaxy Nexus φίλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Εχεις το galaxy Nexus φίλε μου? Το s2. Μόνο στο nexus υπάρχει αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Για όλους τους θαυμαστές του ΚΙΤΤ κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του KITT VOICEBOX. Πλέον ο KITT δέχεται εντολές σαν το Siri ενώ εξακολουθεί να δείχνει την ταχύτητα του αμαξιού σε landscape βάση gps. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Το s2. Μόνο στο nexus υπάρχει αυτό το πρόβλημα; Απο οτι βλέπω μάλλον στο Nexus . Ας δοκιμάσει και άλλος φίλος που έχει το Nexus να μας πεί πως του δουλεύει η συγκεκριμένη εφαρμογή(Vrisko.gr) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Απο οτι βλέπω μάλλον στο Nexus . Ας δοκιμάσει και άλλος φίλος που έχει το Nexus να μας πεί πως του δουλεύει η συγκεκριμένη εφαρμογή(Vrisko.gr) Σε μένα δουλεύει κανονικά. Δεν μου βγάζει κανένα μήνυμα. Galaxy Nexus. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Δεν ξέρω αν είμαι off Topic, ενημερωτικά σήμερα δημοσιεύθηκε μια λίστα με android λογισμικό(Location Reminder Alarm,GeoStar,Pho.to Lab,Photo Magic και άλλα) που χωρίς να ρωτήσει "κλέβει" δεδομένα μας και τα στέλνει αλλού.Με τα βελάκια μπορείτε να δείτε ποιες είναι αυτές οι εφαρμογές.Στα γερμανικά εξηγεί και τι "κλέβει" το κάθε ένα απ΄αυτά. Καλό είναι να τα αποφύγουμε... http://www.pcwelt.de/ratgeber/Die-unsichersten-Android-Apps-4792273.html?r=26141628648458&lid=162645 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Καλησπερα, χρησιμοποιώ το alarm clock plus για ξυπνητηρι, αλλα εχω την εντυπωση οτι εχει πολύ drain.. Γιατι το λεω, γιατι μπορεί ολο το βραδυ να χασει 5% το κιν ας πουμε, και μετα αν το ξυπνητήρι χτυπήσει στις 9.15, επειδή συνήθως μια ωρα χουζουρευω σηκώνομαι και βλεπω να εχω χασει 8%.. Δεν παιζει κατι συμβαινει Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Καλησπερα, χρησιμοποιώ το alarm clock plus για ξυπνητηρι, αλλα εχω την εντυπωση οτι εχει πολύ drain.. Γιατι το λεω, γιατι μπορεί ολο το βραδυ να χασει 5% το κιν ας πουμε, και μετα αν το ξυπνητήρι χτυπήσει στις 9.15, επειδή συνήθως μια ωρα χουζουρευω σηκώνομαι και βλεπω να εχω χασει 8%.. Δεν παιζει κατι συμβαινει Το εχω προσεξει και στο alarm droid που εχω, επειδη ειμαι σαν και εσενα και θελω λιγη ωρα μεχρι να σηκωθω μου τρωει ενα 8-10% χαλαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Δεν ξέρω αν είμαι off Topic, ενημερωτικά σήμερα δημοσιεύθηκε μια λίστα με android λογισμικό(Location Reminder Alarm,GeoStar,Pho.to Lab,Photo Magic και άλλα) που χωρίς να ρωτήσει "κλέβει" δεδομένα μας και τα στέλνει αλλού.Με τα βελάκια μπορείτε να δείτε ποιες είναι αυτές οι εφαρμογές.Στα γερμανικά εξηγεί και τι "κλέβει" το κάθε ένα απ΄αυτά. Καλό είναι να τα αποφύγουμε... http://www.pcwelt.de/ratgeber/Die-unsichersten-Android-Apps-4792273.html?r=26141628648458&lid=162645 Επειδή έχω το geostar μπορείς να μου πεις τι στέλνει το συγκεκριμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Το εχω προσεξει και στο alarm droid που εχω, επειδη ειμαι σαν και εσενα και θελω λιγη ωρα μεχρι να σηκωθω μου τρωει ενα 8-10% χαλαρα. Ιδιαίτερα σπαστικό Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Επειδή έχω το geostar μπορείς να μου πεις τι στέλνει το συγκεκριμένο; Στέλνει το όνομα της συσκευής σε πολλούς παραλήπτες (Sie versendet die Gerätebezeichnung des Smartphones ungefragt an mehrere Empfänger.) Πιθανότατα εννοεί όταν συνδεθείς με το φατσόμπουκο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Παιδιά μπορείτε να με βοηθήσετε σε κάτι . Έχω βάλει αυτό εδώ το keyboard https://market.android.com/details?id=free.inputmethod.latin.perfectkeyboard&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImZyZWUuaW5wdXRtZXRob2QubGF0aW4ucGVyZmVjdGtleWJvYXJkIl0 αλλά δεν ξέρω πως γίνεται να έχω και λεξικό για την διόρθωση των λέξεων . Thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 (edited) Στέλνει το όνομα της συσκευής σε πολλούς παραλήπτες (Sie versendet die Gerätebezeichnung des Smartphones ungefragt an mehrere Empfänger.) Πιθανότατα εννοεί όταν συνδεθείς με το φατσόμπουκο. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι κουίζ γεωγραφίας. Αν και έχει επιλογή να συνδεθώ στο facebook, δεν το έχω κάνει ποτέ. Το πολύ πολύ να του κλείσω και τα δεδομένα με το avast. Αλλά και πάλι σιγά το προσωπικό δεδομένο που στέλνει κιόλας .. Edit: Τελικά δεν υπάρχει στη λίστα του firewall του avast που σημαίνει ότι η ίδια η εφαρμογή δεν στέλνει δεδομένα. Από ότι είδα, η σύνδεση με το facebook γίνεται μέσω browser. Edited February 24, 2012 by pektis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts