diorama1 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Καλησπέρα.. εγκατέστησα το sygic aura 11 να το δοκιμάσω, και παρατηρώ ότι όταν θέλω να κάνω share π.χ μια τοποθεσία από τον χάρτη με sms σε μια επαφή,δεν ανοίγει όλες τις επαφές του τηλεφώνου μόνο αυτές που έχουν διεύθυνση μέσα, γιατί γίνεται αυτό? μήπως είναι καμία ρύθμιση, η επιδή δεν είναι full ,η απλά έτσι δουλεύει το συγκεκριμένο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Δοκίμασα σήμερα το route 66 , το πρόγραμμα δεν λέει τίποτα αλλά είναι αρκετά εντυπωσιακό το mode που έχει και χρησιμοποιείς την κάμερα του κινητού αντί για χάρτη Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη να μετατρεπει φωτογραφια (κειμενου κυριως ή σχηματων με κειμενο) σε κειμενο doc ή txt ? Η να μπορει να μετατρεπει την φωτογραφια σε αρχειο world ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Aυτή η ρύθμιση ειναι γνωστή στους hd2 developers και την βάζουν εδώ και πολύ καιρό,οπότε δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε να φλασάρουμε κάτι άλλο. Το tune in το δοκίμασα τώρα με την free έκδοση του, στην nrg και μου επανέφερε κανονικά και τα δεδομένα-αποθηκευμένους σταθμούς. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος. Είναι η μοναδική εφαρμογή από όσες έχω που μου κάνει αυτό το κουλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Γεια σας Εχω το handcent για ομαδικα sms γιατι το go sms δεν εστελνε, αλλα σημερα ειδα ότι δεν μου βγαζει καθολου στα ελληνικα να διαλεξω επαφες, μονο τις επαφες με αγγλικα ,δουλευε κανονικα τι αλλαξε δεν ξερω καμια βοηθεια ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) Ρε παιδιά τι έγινε με το MissedIt;; Κάνανε υποβάθμιση αντί για αναβάθμιση;; Μετά από αναβάθμιση που μου έβγαλε το market δεν μπορώ να αλλάξω τα presets! Έχει κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα; Edited January 19, 2012 by NickMrg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Επειδη αντιμετωπισα προβλημα χτες με το viber και ψαχνομουνα με απεγκαταστασεις και επανεγκαταστασεις κλπ, να ενημερωσω πως ειναι προβλημα του προγραμματος. Σχετικο link http://helpme.viber.com/index.php?/News/NewsItem/View/23/connection-issues Ξεκινησε χτες το βραδυ και αφορα κυριως τις νεες ενεργοποιησεις. Περιμενουμε νεα ανακοινωση για το αν τελικα λυθηκε το προβλημα. Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Επειδη αντιμετωπισα προβλημα χτες με το viber και ψαχνομουνα με απεγκαταστασεις και επανεγκαταστασεις κλπ, να ενημερωσω πως ειναι προβλημα του προγραμματος. Σχετικο link http://helpme.viber.com/index.php?/News/NewsItem/View/23/connection-issues Ξεκινησε χτες το βραδυ και αφορα κυριως τις νεες ενεργοποιησεις. Περιμενουμε νεα ανακοινωση για το αν τελικα λυθηκε το προβλημα. Τρωει συχνα κολληματα,δεν ειναι η πρωτη φορα. Το εχω συνηθισει πια, και περιμενω καποια ωρα μεχρι να ξεκολλησει.. στις αρχες και γω ψαχνομουνα, αλλα το επιβεβαιωνα και με αλλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Πώς δουλεύουν αυτά τα apps ( whatsapp, viber,kakao...??) Αυτό που ξέρω είναι οτι πρέπει να έχει κ ο άλλος το αντίστοιχο app Έβαλα χτές το whatsapp αλλά μπορούσα να επικοινωνήσω μόνο όσο είχα ανοιχτό το wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Δουλεύουν χρησιμοποιώντας πακέτο δεδομένων, είτε αυτό λέγεται wifi, είτε πακέτο δεδομένων της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Και γιατί να έχω ένα τέτοιο πρόγραμμα αφου το ίδιο (μηνύματα μέσω wifi) μπορώ να το κάνω με facebook, mail.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) Και γιατί να έχω ένα τέτοιο πρόγραμμα αφου το ίδιο (μηνύματα μέσω wifi) μπορώ να το κάνω με facebook, mail.. Οσες επαφες εχεις δεν μπορει να εχουν ολες facebook, msn, skype, viber κτλ για να μιλας η να ειναι 3την ωρα με ανοιχτα αυτα τα προγραμματα κ online. Οποτε διαλεγεις κ παιρνεις τι σε βολευει προσωπικα.. Το viber καταναλωνει λιγοτερη μπαταρια, αναγνωριζει ποιοι απο τις επαφες σου εχουν ηδη λογαριασμο viber, στους εμφανιζει κ μπορεις να τους κανεις κ κληση τηλεφωνικη μεσω του προγραμματος. Επισης στο καθε μηνυμα εχει κανονικα και Αναφορα παραδοσης ωστε να γνωριζεις ποτε εφτασε κ στην ουσια διαβαστηκε το μηνυμα σου. Οπως κ να'χει δοκιμασε το αν θες για να εχεις μια πιο ολοκληρωμενη αποψη. Edited January 19, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 γεια σας παιδια καμια καλη εφαρμογη για καμερα κ να ακουω τραγουδια ξερουμε δεν με νοιαζει να μν ειναι δωρεαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 για καμερα δες lgCamera ή την pro έκδοσή της. δε γνωρίζω τι διαφορές έχουν για Music player κοίταξέ αυτόν Poweramp Music Player (Trial). δοκίμασέ τον και αν σε αρέσει αγόρασε την paid έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Επισης καλη εφαρμογη για καμερα ειναι η paper camera! Για μουσικη κορυφαια πιστευω ειναι το powerAMP! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 ^ συμφωνώ για το power amp. Μακράν ο καλύτερος music player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Για να βλεπω πόσο μιλάω στο τηλέφωνο και γενικά το χρόνο εισερχομενων και εξερχόμενων κλήσεων μου,τι εφαρμογή πρέπει να κατεβασω;;thanks εκ τον προτέρων... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Τυχαια ανακαλυψα το app store του getjar, καθε βδομαδα εχει προσφορες δωρεαν full apps & games. Αυτην την βδομαδα beautiful widgets, be weather pro, office plus, tunein pro και αλλα. Ριξτε μια ματια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Για να βλεπω πόσο μιλάω στο τηλέφωνο και γενικά το χρόνο εισερχομενων και εξερχόμενων κλήσεων μου,τι εφαρμογή πρέπει να κατεβασω;;thanks εκ τον προτέρων... Δοκίμασε το call meter ng, έχει αρκετές επιλογές μαζί με υπολογισμό του κόστους των κλήσεων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Τυχαια ανακαλυψα το app store του getjar, καθε βδομαδα εχει προσφορες δωρεαν full apps & games. Αυτην την βδομαδα beautiful widgets, be weather pro, office plus, tunein pro και αλλα. Ριξτε μια ματια! Τα appl ειναι κανονικα apk η ειναι σε μορφη jar???? Καμια διαφορα πχ με την εφαρμογη του Beautiful Widgets μεσω market? Αν τα εχει χρησιμοποιησει κανεις ας μας πει γιατι φαινεται ενδιαφερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Τα appl ειναι κανονικα apk η ειναι σε μορφη jar???? Καμια διαφορα πχ με την εφαρμογη του Beautiful Widgets μεσω market? Αν τα εχει χρησιμοποιησει κανεις ας μας πει γιατι φαινεται ενδιαφερων Είχα κατεβάσει από εκεί πριν λίγο καιρό το tune in, αλλά μετά από μια μέρα το αγόρασα κανονικά από το μάρκετ. Δεν παρατήρησα διαφορές αλλά κάπου διάβασα πως αυτές οι εφαρμογές από το getjar δεν αναβαθμίζονται. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Είχα κατεβάσει από εκεί πριν λίγο καιρό το tune in, αλλά μετά από μια μέρα το αγόρασα κανονικά από το μάρκετ. Δεν παρατήρησα διαφορές ς αλλά κάπου διάβασα πως αυτές οι εφαρμογές από το getjar δεν αναβαθμίζονται. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια όμως. Ειναι σε apk. η σε jar? και κατι ακόμα, πρέπει να εγκαταστήσεις πρώτα το δικό του appl? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) Ειναι σε apk. η σε jar? και κατι ακόμα, πρέπει να εγκαταστήσεις πρώτα το δικό του appl? Σε apk εννοείται. Με το Appl δεν μπορώ να καταλάβω τι λες.. Είχα κατεβάσει από εκεί πριν λίγο καιρό το tune in, αλλά μετά από μια μέρα το αγόρασα κανονικά από το μάρκετ. Δεν παρατήρησα διαφορές αλλά κάπου διάβασα πως αυτές οι εφαρμογές από το getjar δεν αναβαθμίζονται. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια όμως. Οτι apk εγκαθιστούμε εκτός του μάρκετ, δεν γίνεται update μέσω του μαρκετ όπως είναι λογικό. Edited January 19, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Τα appl ειναι κανονικα apk η ειναι σε μορφη jar???? Καμια διαφορα πχ με την εφαρμογη του Beautiful Widgets μεσω market? Αν τα εχει χρησιμοποιησει κανεις ας μας πει γιατι φαινεται ενδιαφερων Ειναι σε apk. η σε jar? και κατι ακόμα, πρέπει να εγκαταστήσεις πρώτα το δικό του appl? apk ειναι . Αμα εγκαταστησεις το δικο τους app που ουσιαστικα η σελιδα τους ειναι τις κατεβαζεις απο εκει κατευθειαν και γρηγορα ... δεν θυμαμαι αν χωρις αυτο παιζει Εχω αρκετες εφαρμογες απο εκει που ειναι full version και τις ειχε προσφορα τσαμπα ... 2 μου αναβαθμηστικαν αυτην την εβδομαδα ... μου ηρθε μηνυμα απο getjar οτι υπαρχει νεα εκδοση ... ( οχι μεσω market ) Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) Με το Appl δεν μπορώ να καταλάβω τι λες.. αν χρειάζεται εγκατάσταση το apk. tou getjar πρωτα. μου ξεφυγε ενα L.... apk ειναι . Αμα εγκαταστησεις το δικο τους app που ουσιαστικα η σελιδα τους ειναι τις κατεβαζεις απο εκει κατευθειαν και γρηγορα ... δεν θυμαμαι αν χωρις αυτο παιζει Εχω αρκετες εφαρμογες απο εκει που ειναι full version και τις ειχε προσφορα τσαμπα ... 2 μου αναβαθμηστικαν αυτην την εβδομαδα ... μου ηρθε μηνυμα απο getjar οτι υπαρχει νεα εκδοση ... ( οχι μεσω market ) many thanks Edited January 20, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts