Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πρώτο βήμα για να το δούμε σιγά σιγά και στο Android. :D

Ελπίζω μέσα στο 2012 να έχουμε ακόμα μία επιλογή στην πλατφόρμα του Android για Πλοήγηση.

(Αυτή η συμφωνία της Garmin με την Asus για τα garminfone την έκαψε στην συγκεκριμένη κατηγορία..)

--- Sony Xperia 5 II ---

περασα την εφαρμογη Battery Monitor Widget σε Galaxy Note. Παω να κανω Calibration και μου ζηταει να δωσω τοω εξης στοιχειο: AC charger output power (ma) τι να βαλω? και ακρινως απο κατω εχει Battery capacity (mAh) = 2500
TCe

περασα την εφαρμογη Battery Monitor Widget σε Galaxy Note. Παω να κανω Calibration και μου ζηταει να δωσω τοω εξης στοιχειο: AC charger output power (ma) τι να βαλω? και ακρινως απο κατω εχει Battery capacity (mAh) = 2500

AC charger output power -> το γρφει πανω στον φορτιστη του κινητου σου συνηθως στο πεδιο OUTPUT πχ. 5.0 VDC, 850mA

Battery capacity -> ειναι η χωρητικοτητα της μπαταριας σου! το γραφει επανω της :)

Eγώ χρησιμοποιώ το phonelocator pro και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αν και δεν έτυχε ακόμα να το δοκιμάσω σε πραγματικές συνθήκες (κι ελπίζω να μην τύχει). Αλλά σε όλα τα τεστ που του έκανα λειτούργησε άψογα. Είναι όμως επι πληρωμή... Από δωρεάν έχω ακούσει καλά λόγια για το cerberus και το androidlost :)

Δε χρησιμοποίησα αυτή καθ'αυτή την εφαρμογή, αλλά φλάσαρα ένα zip αρχείο που κάνει την ίδια δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι βελτίωση υπάρχει. Όχι η τρελή διαφορά, αλλά πχ φαίνεται στο πόσο γρήγορα "ανοίγουν" τα thumbnails των φωτογραφιών μου ;)

Αφού έχεις το market στο κινητό σου, θεώρησε άκυρη την ερώτησή μου ;)

εχω μαρκετ επειδή έκανα αλλο gmail.:(

εγω θεώ να ξαναβαλω το παλιο, οπως και επισης δεν μπορω να συγχρονίσω το απλο email μέσω του client που έχει εξαρχης η cyano.

Τελος πάντως, πειτε μου πια ειναι αυτα τα καταραμενα gapps.:D

Γεια σας.

Υπάρχει κάποιο theme για το official twitter client που αντι για λευκό να είναι μαύρο ή γκρι;

Ευχαριστώ

twicca

εχω μαρκετ επειδή έκανα αλλο gmail.:(

εγω θεώ να ξαναβαλω το παλιο, οπως και επισης δεν μπορω να συγχρονίσω το απλο email μέσω του client που έχει εξαρχης η cyano.

Τελος πάντως, πειτε μου πια ειναι αυτα τα καταραμενα gapps.:D

Αν εχεις μαρκετ τοτε τι τα θες τα gapps??? google apps ειναι τα gmail you tube google googles και κατι αλλα που δεν τα εχει η ρομ και τα κατεβαζει μονο του... Αν εχεις το Market εισαι κομπλε..!

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Αν θες να κανεις calibration, πολυ καλη εφαρμογη, που με ενα κλικ το κανει ειναι το Battery Calibration!

To Zip...! Θελουμε το zip ;)

Με ένα google search sd speed increase flashable zip βγαίνει η λύση ;)

Google it!

θα το βαλω να δω, αλλα νομιζω οτι δειχνει μονο στοιχεια της μπαταριας, οχι του φορτιστη.

Δείχνει ma φόρτισης ή εκφόρτισης, και τάση μπαταρίας. Τάση φόρτισης δεν μπορεί να δείξει χωρίς τον κατάλληλο σενσορ.

Με ένα google search sd speed increase flashable zip βγαίνει η λύση ;)

Google it!

Παίδες, δουλεύει τέλεια. Το αποτέλεσμα είναι όντως πολύ καλό. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους.

καλημέρα ,κάτι δεν κατάλαβα σωστά

με τοsd speed increase και το script που λές

σε μένα η κάρτα είναι στο (read _ahead_kb)3072 και το σκριπτ έχει όριο 2024!!!!!!!! άρα δεν έχει νόημα να το χρησιμοποιήσω

και κλείνοντας Υπάρχουν κάρτες sd με 128?????????

Edited by skstelios

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

σε μένα η κάρτα είναι στο (read _ahead_kb)3072 και το σκριπτ έχει όριο 2024!!!!!!!! άρα δεν έχει νόημα να το χρησιμοποιήσω

Στην διαδρομή που δίνει o δημιουργός του zip, σε μένα γράφει 8034 ή κάπου τόσο. Έχω την κάρτα που συνοδεύει το t- mobile.

Έχω αγορασμένη την εφαρμογή tune in, αλλά κάθε φορά που αλλάζω ρομ δεν εμφανίζει τους σταθμούς που έχω προσθέσει στα αγαπημένα μου μετά από επαναφορά μέσω titanium backup. Ξέρει κάποιος γιατί γίνεται αυτό και τι μπορώ να κάνω;

Φιλαράκο μου, αν είναι έτσι όπως τα λες, μην κάνεις τίποτα.

Στη rom που φοράω τώρα, το read_ahead_kb είναι 128.

Άρα σ' εμένα είναι χρήσιμο, όπως και πιθανό σε αρκετούς άλλους.

Επίσης, ο developer αναφέρει ότι υπάρχει και εφαρμογή που το κάνεις αυτό.

Εγώ πέρασα την εφαρμογή και δεν ασχολήθηκα με τα scripts.

Χωρίς να είμαι ειδικός, νομίζω ότι:

Δεν υπάρχουν κάρτες 128, αλλά αν το script είναι ρυθμισμένο εκεί, τότε η κάρτα σου παίζει σε αυτή την ταχύτητα, ανεξαρτήτως των χαρακτηριστικών της.

Η δική μου είναι class 10, και την μεγαλύτερη απόδοσή της την έχει όταν το ρυθμίσω να τρέχει στα 3072 .

Edited by yiangoun

Στην διαδρομή που δίνει o δημιουργός του zip, σε μένα γράφει 8034 ή κάπου τόσο. Έχω την κάρτα που συνοδεύει το t- mobile.

Έχω αγορασμένη την εφαρμογή tune in, αλλά κάθε φορά που αλλάζω ρομ δεν εμφανίζει τους σταθμούς που έχω προσθέσει στα αγαπημένα μου μετά από επαναφορά μέσω titanium backup. Ξέρει κάποιος γιατί γίνεται αυτό και τι μπορώ να κάνω;

Aυτή η ρύθμιση ειναι γνωστή στους hd2 developers και την βάζουν εδώ και πολύ καιρό,οπότε δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε να φλασάρουμε κάτι άλλο.

Το tune in το δοκίμασα τώρα με την free έκδοση του, στην nrg και μου επανέφερε κανονικά και τα δεδομένα-αποθηκευμένους σταθμούς.

Καλησπέρα.. εγκατέστησα το sygic aura 11 να το δοκιμάσω, και παρατηρώ ότι όταν θέλω να κάνω share π.χ μια τοποθεσία από τον χάρτη με sms σε μια επαφή,δεν ανοίγει όλες τις επαφές του τηλεφώνου μόνο αυτές που έχουν διεύθυνση μέσα, γιατί γίνεται αυτό? μήπως είναι καμία ρύθμιση, η επιδή δεν είναι full ,η απλά έτσι δουλεύει το συγκεκριμένο ?

Δοκίμασα σήμερα το route 66 , το πρόγραμμα δεν λέει τίποτα αλλά είναι αρκετά εντυπωσιακό το mode που έχει και χρησιμοποιείς την κάμερα του κινητού αντί για χάρτη

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη να μετατρεπει φωτογραφια (κειμενου κυριως ή σχηματων με κειμενο) σε κειμενο doc ή txt ?

Η να μπορει να μετατρεπει την φωτογραφια σε αρχειο world ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Aυτή η ρύθμιση ειναι γνωστή στους hd2 developers και την βάζουν εδώ και πολύ καιρό,οπότε δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε να φλασάρουμε κάτι άλλο.

Το tune in το δοκίμασα τώρα με την free έκδοση του, στην nrg και μου επανέφερε κανονικά και τα δεδομένα-αποθηκευμένους σταθμούς.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος. Είναι η μοναδική εφαρμογή από όσες έχω που μου κάνει αυτό το κουλό.

Γεια σας

Εχω το handcent για ομαδικα sms γιατι το go sms δεν εστελνε, αλλα σημερα ειδα ότι δεν μου βγαζει καθολου στα ελληνικα να διαλεξω επαφες, μονο τις επαφες με αγγλικα ,δουλευε κανονικα τι αλλαξε δεν ξερω καμια βοηθεια ????

userbar.gif

Ρε παιδιά τι έγινε με το MissedIt;; Κάνανε υποβάθμιση αντί για αναβάθμιση;; Μετά από αναβάθμιση που μου έβγαλε το market δεν μπορώ να αλλάξω τα presets! Έχει κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα; Edited by NickMrg
[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδη αντιμετωπισα προβλημα χτες με το viber και ψαχνομουνα με απεγκαταστασεις και επανεγκαταστασεις κλπ, να ενημερωσω πως ειναι προβλημα του προγραμματος.

Σχετικο link http://helpme.viber.com/index.php?/News/NewsItem/View/23/connection-issues

Ξεκινησε χτες το βραδυ και αφορα κυριως τις νεες ενεργοποιησεις.

Περιμενουμε νεα ανακοινωση για το αν τελικα λυθηκε το προβλημα.

Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol:

Επειδη αντιμετωπισα προβλημα χτες με το viber και ψαχνομουνα με απεγκαταστασεις και επανεγκαταστασεις κλπ, να ενημερωσω πως ειναι προβλημα του προγραμματος.

Σχετικο link http://helpme.viber.com/index.php?/News/NewsItem/View/23/connection-issues

Ξεκινησε χτες το βραδυ και αφορα κυριως τις νεες ενεργοποιησεις.

Περιμενουμε νεα ανακοινωση για το αν τελικα λυθηκε το προβλημα.

Τρωει συχνα κολληματα,δεν ειναι η πρωτη φορα. Το εχω συνηθισει πια, και περιμενω καποια ωρα μεχρι να ξεκολλησει.. στις αρχες και γω ψαχνομουνα, αλλα το επιβεβαιωνα και με αλλους.

Πώς δουλεύουν αυτά τα apps ( whatsapp, viber,kakao...??)

Αυτό που ξέρω είναι οτι πρέπει να έχει κ ο άλλος το αντίστοιχο app

Έβαλα χτές το whatsapp αλλά μπορούσα να επικοινωνήσω μόνο όσο είχα ανοιχτό το wifi

Δουλεύουν χρησιμοποιώντας πακέτο δεδομένων, είτε αυτό λέγεται wifi, είτε πακέτο δεδομένων της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.
"LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!"

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση