Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιά εφαρμογή προτείνετε για ομιλία & sms χωρίς χρέωση όπως το what's app,skype,viber κτλ? & αν υπάρχει κάποια απ'αυτές που να λειτουργεί με 3g & όχι μόνο με wifi. Αξιόπιστη χωρίς κολλήματα κλπ.

Ευχαριστώ!

Samsung S8

Με το Animated Weather Widget & Clock σε ρωτά απο που θέλεις να πάρει δεδομένα..!!!

http://s7.directupload.net/images/120103/qamdnytt.pnghttp://s1.directupload.net/images/120103/ijmrwq7s.png

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Παιδιά, παρατήρησα ότι όταν έχω το "use packed data (που είναι το ίδιο με το "data network mode")" κλειστό, τότε παρόλο που έχω το GPS ενεργό καμία από τις εφαρμογές (Google maps, latitude, sygic) δεν μπορούν να βρουν την τοποθεσία μου. Aν ενεργοποιήσω το "use packed data" τότε το GPS με βρίσκει αμέσως.

Είναι το GPS εξαρτημένο από αυτήν την επιλογή, και αν ναι, υπάρχουν τίποτα περίεργες χρεώσεις;

• Administrators
Είναι το GPS εξαρτημένο από αυτήν την επιλογή, και αν ναι, υπάρχουν τίποτα περίεργες χρεώσεις;

Χρέωση γενικά θα έχεις αν το έχεις ανοιχτό, αυτό είναι δεδομένο. Ωστόσο τα αυτόνομα προγράμματα πλοήγησης που συζητάμε εδώ δεν το χρειάζονται ανοιχτό. Ποια συσκευή έχεις;

Modpic.gif

Παιδιά ξέρει κανείς αν μπορώ να έχω το cerberus αγορασμένο σε δύο συσκευές από τον ίδιο λογαριασμό; Για να το κάνω πιο ξεκάθαρο... το έχω αγοράσει για το κινητό μου και θέλω να το περάσω και στο κινητό της αδερφής μου (Galaxy S). Πρέπει να το αγοράσει κι εκείνη ξανά; Όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές τις πέρασα κανονικά από το market αφού πρώτα πέρασα τον λογαριασμό μου (σαν δεύτερο) στο κινητό της αλλά το cerberus μου βγάζει την trial έκδοση...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά ξέρει κανείς αν μπορώ να έχω το cerberus αγορασμένο σε δύο συσκευές από τον ίδιο λογαριασμό; Για να το κάνω πιο ξεκάθαρο... το έχω αγοράσει για το κινητό μου και θέλω να το περάσω και στο κινητό της αδερφής μου (Galaxy S). Πρέπει να το αγοράσει κι εκείνη ξανά; Όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές τις πέρασα κανονικά από το market αφού πρώτα πέρασα τον λογαριασμό μου (σαν δεύτερο) στο κινητό της αλλά το cerberus μου βγάζει την trial έκδοση...

Σε όσες συσκευές θέλεις περνάς μια πληρωμένη εφαρμογή, αρκεί να βάλεις στην συσκευή το G-mail οπού και την αγόρασες..!

Σε όσες συσκευές θέλεις περνάς μια πληρωμένη εφαρμογή, αρκεί να βάλεις στην συσκευή το G-mail οπού και την αγόρασες..!

Το ξέρω με τις υπόλοιπες εφαρμογές τα κατάφερα αλλά με το cerberus όχι. Πρέπει να βάλω και τον δικό μου λογαριασμό όταν ανοίγει το cerberus;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ξέρω με τις υπόλοιπες εφαρμογές τα κατάφερα αλλά με το cerberus όχι. Πρέπει να βάλω και τον δικό μου λογαριασμό όταν ανοίγει το cerberus;

Αφού λέει ότι.... License is associated to your Cerberus account, if you have multiple devices you can use all of them (up to 5) with the same account.(Η αδεια είναι συνδεδεμένη με τον Cerberus λογαριασμό σας, αν έχετε πολλές συσκευές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε (έως 5) με τον ίδιο λογαριασμό.)

Εγώ έχω το Android Lost http://www.androidlost.com/#getstarted που κάνει τα ίδια ακριβός..!

Edited by mariodj

κανένα δεν είναι δωρεάν...? πολυ περιεργο μου φενετε...και σε blackberry ακομα ειχα βει δωρεαν!

οχι οτι και το cygic το πλιροσα... αλλα μου αρεσει να ενισχιω τα free προγραματα... δεν καταλαβαίνω πως τόσοι άνθρωποι πληρώνουν εφαρμογές....

εγώ ρώτησα για όλα τα Navi πόσο χώρο πιάνουν όχι μονό για τα δωρεάν συγνώμη αν δεν το έθεσα σωστά...

το cygic καλα γραφικα εχει αλλά πιάνει 500ΜΒ απο navigation ομως δεν λεει και τπτ αφου για να με βγάλει αθηνων λαμιας απο νεο κοσμο με εβγαζε συνέχεια απο κεντρο με οτι επιλογες διαδρομης και να του εβαζα... σκεφτιτε ειχα φτασει κων/πολεως και σινεχειζε να μου λεει να παω απο Αχαρνών :shoot:

αλλά σε άλλες διαδρομές που έκανα είναι καλό!

Ποιά εφαρμογή προτείνετε για ομιλία & sms χωρίς χρέωση όπως το what's app,skype,viber κτλ? & αν υπάρχει κάποια απ'αυτές που να λειτουργεί με 3g & όχι μόνο με wifi. Αξιόπιστη χωρίς κολλήματα κλπ.

Ευχαριστώ!

Το viber κάνει αυτο που θες εκτος και αν δεν καταλαβα καλα τι εννοεις.

Oneplus 6 8/128

Χρέωση γενικά θα έχεις αν το έχεις ανοιχτό, αυτό είναι δεδομένο. Ωστόσο τα αυτόνομα προγράμματα πλοήγησης που συζητάμε εδώ δεν το χρειάζονται ανοιχτό. Ποια συσκευή έχεις;

Το Samsung GALAXY S II.

Οταν λές οτι χρέωση θα έχω αν το εχω ανοιχτό, εννοείς το GPS η το "Use packet data"?

Δυστυχως το κινητο μου δεν ειναι συμβατο με το προγραμμα της canon για εκτυπωση σε wifi canon εκτυπωτες.

Ειχε αναφερθει παλιοτερα ενα αλλο 'γενικο' προγραμμα για εκτυπωση μεσω wifi, αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του.

Θα σου στείλω το .apk αύριο γιατί τώρα είμαι από το κινητό...

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Το viber κάνει αυτο που θες εκτος και αν δεν καταλαβα καλα τι εννοεις.

Είναι εύκολο να μου πεις γιατί είναι καλύτερο από άλλες παρόμοιες εφαρμογές? whats app κτλ?

Κ αν κάποιος έχει λειτουργήσει τέτοια εφαρμογή ας πει εντυπώσεις. :)

Samsung S8

Συγκεκριμενα το viber ειναι το μονο που εχει και δυνατοτητα αποστολης μηνυματων αλλα και κλησης μεσω internet. Το whatsapp στελνει μονο μηνυματα ενω καθε χρονο εχει και μια μικρη συνδρομή.

Το κακο με το viber ειναι οτι δεν εχουν βγάλει update για το ics.

Oneplus 6 8/128

οχι και αξιοπιστο το meteo.gr!εδεσσα τις γιορτες χιονι εδειχνε τιποτα δεν εριξε χτες χιονι στην παρνηθα ελεγε πηγαμε ελαμπε ο ηλιος!

:rotfl::rotfl::rotfl:

Υπάρχει εφαρμογή η οποία να μην απαιτεί root και να κάνει τα παρακάτω:

α) να επιτρέπει την δήλωση proxy server για να μπορούν να συνδεθούν οι εφαρμογές του κινητού στο internet?

β) να επιτρέπει διαφορετικές ρυθμίσεις ανάλογα με το SSID

Και από εδώ http://m.accuweather.com/el/gr/patrai/176765/weather-forecast/176765 από το browser του κινητού σας. Όσες εφαρμογες έχω δοκιμάσει τη μπαταρία την πάνε μαρούλι....

+1

Γι΄αυτό και θα προτiμούσα πάλι κάποια εφαρμογή τύπου meteo.

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Καλημερα παιδια, ειμαι καινουργιος στον κοσμο του android και εχω μερικες αποριες.

1) Μπορειτε να μου πειτει γιατι ενω κλεινω μια εφαρμογη -ειτε με τον διαχειριστη εργασιων του κινητου ειτε με το advance task killer- αμεσως μετα ξανανοιγει μονη της? Μερικες εφαρμογες που ανοιγουν μονες τους ειναι: Blood and Glory, FLCommando, camera360, officesuite, facebook, dropbox κ.α.Γιατι ανοιγουν μονες τους? Υπαρχει περιπτωση να ειναι ιοι?

Τις ποιο πολλες τις κατεβασα απο market αλλα μερικες τις βρηκα στο ιντερνετ.

Γενικα απο οτι διαβασα πολλοι λενε οτι δεν χρειαζεται ενας task killer γιατι το android απο μονο του κανει καλυτερη διαχειριση αλλα απο την αλλη υποθετω οτι εαν τοσες πολλες εφαρμογες τρεχουν στο background τοτε η μπαταρια τελειωνει απο πολυ γρηγορα.

2)Χρειαζομαστε antivirus? Απο οτι ειδα οι πολλοι λενε οτι δεν χρειαζεται, αλλα εσεις τι λετε? Υπαρχει καποιος σχετικα ελαφρυς?

3) Το galaxy S εχω. Μηπως ξερετε γιατι ενω η μνημη ειναι 512 στην διαχειριση εφαρμογων την εμφανιζει 288mb (γυρω στα 140 ελευθερα και 148 χρησιμοποιουμενα)? Λογικα τα υπολοιπα χρησιμοποιουνται απο το λειτουργικο αλλα γιατι δεν τα εμφανιζει στα χρησιμοποιουμενα?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τη βοηθεια σας

Υσ: Εαν ειμαι σε λαθος topic παρακαλω πολυ δειξtε κατανοηση και πειτε μου που να ανοιξω σχετικο θεμα.

Καλημερα παιδια, ειμαι καινουργιος στον κοσμο του android και εχω μερικες αποριες.

1) Μπορειτε να μου πειτει γιατι ενω κλεινω μια εφαρμογη -ειτε με τον διαχειριστη εργασιων του κινητου ειτε με το advance task killer- αμεσως μετα ξανανοιγει μονη της? Μερικες εφαρμογες που ανοιγουν μονες τους ειναι: Blood and Glory, FLCommando, camera360, officesuite, facebook, dropbox κ.α.Γιατι ανοιγουν μονες τους? Υπαρχει περιπτωση να ειναι ιοι?

Τις ποιο πολλες τις κατεβασα απο market αλλα μερικες τις βρηκα στο ιντερνετ.

Γενικα απο οτι διαβασα πολλοι λενε οτι δεν χρειαζεται ενας task killer γιατι το android απο μονο του κανει καλυτερη διαχειριση αλλα απο την αλλη υποθετω οτι εαν τοσες πολλες εφαρμογες τρεχουν στο background τοτε η μπαταρια τελειωνει απο πολυ γρηγορα.

2)Χρειαζομαστε antivirus? Απο οτι ειδα οι πολλοι λενε οτι δεν χρειαζεται, αλλα εσεις τι λετε? Υπαρχει καποιος σχετικα ελαφρυς?

3) Το galaxy S εχω. Μηπως ξερετε γιατι ενω η μνημη ειναι 512 στην διαχειριση εφαρμογων την εμφανιζει 288mb (γυρω στα 140 ελευθερα και 148 χρησιμοποιουμενα)? Λογικα τα υπολοιπα χρησιμοποιουνται απο το λειτουργικο αλλα γιατι δεν τα εμφανιζει στα χρησιμοποιουμενα?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τη βοηθεια σας

Υσ: Εαν ειμαι σε λαθος topic παρακαλω πολυ δειξtε κατανοηση και πειτε μου που να ανοιξω σχετικο θεμα.

Είσαι λίγο off αλλά δεν πειράζει

1: Όντως το android από μόνο του κάνει καλή διαχείρηση και όταν χρειαστεί μνήμη θα κλείσει αυτές που τρέχουν από πίσω. Τώρα αν δεν θες να ανοίγουν αυτές οι εφαρμογές από πίσω, το μόνο που μπορείς να κανεις είναι να τις διαγραψεις!:p

Αλλά γενικά δεν τρώνε και πολύ μπαταρία!

2:Αν προσεχείς τι κατεβάζεις εντός και εκτός μαρκετ, δεν θα έχεις προβλήματα. Για μένα το antivirus στο android είναι άχρηστο.

Το 3ο δεν το κατάλαβα τοσο. Αν έχεις κ άλλες ερωτήσεις ρώτα στο θέμα με απορίες αρχαρίων. Δν μπορώ να σου ποσταρω το λινκ τώρα γιατί είμαι από κινητό!

Sent from my E15i using Tapatalk

ilmeteo

Άν είσαι Ιταλός ναι, αλλά ρε φίλε δεν μπορεί να είσαι π.χ. στο Γέρακα και να σου δίνει πρόβλεψει για...Κηφισιά...:X Έχει ελάχιστες Ελληνικές περιοχές.....

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

β) να επιτρέπει διαφορετικές ρυθμίσεις ανάλογα με το SSID

Χωρις να ειμαι σιγουρος αμα κανει αυτο που θες, δοκιμασε το wifi manager.

Oneplus 6 8/128

Χωρις να ειμαι σιγουρος αμα κανει αυτο που θες, δοκιμασε το wifi manager.

Δυστυχώς αυτό έχει να κάνει με μία άλλη έλλειψη που έχω καλύψει με το wifi static. Αν υπήρχε εφαρμογή η οποία να κάνει και dhcp -> static ip settings και proxy settings με βάση το SSID θα ήταν τέλεια!

• Administrators
Το Samsung GALAXY S II.

Οταν λές οτι χρέωση θα έχω αν το εχω ανοιχτό, εννοείς το GPS η το "Use packet data"?

Το "Use packet data".

Modpic.gif

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση