Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, μπορείς να το κάνεις freeze.

αδερφε εισαι τεραστιος το εκανα και δοκιμαστικα που εβαλα διαδρομη για επιδηξη τωρα δουλευει δεν με εκανε κανενα χαζο αυριο θα το δοκιμασω και κανονικα και ελπιζω να πανε ολα καλα γιατι το εχω καπσουρα το navigon βεβαια εχει πολλα που μπορεις να εχεις αλλα θελουν να πληρωσεις απο το market τους δεν ξερω εαν me to upadate φορτωνει ολο το πακετο βασικα δεν ξερω καν πως το κανεις update λογικα το εκανε μονο του την πρωτη φορα!!!!!!!!αρα το permissions δεν κανει τιποτα να το σβησω η θελει συνδιασμο και των 2??????

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

• Administrators
Το permissions denied δεν έχει ισχύ από τη στιγμή που κάνεις freeze το market. Ωστόσο το έχω δει να δουλεύει μόνο με το permissions denied χωρίς την ανάγκη για freeze του market. Τώρα γιατί σε εσένα δεν έπαιξε...

Modpic.gif

Το permissions denied δεν έχει ισχύ από τη στιγμή που κάνεις freeze το market. Ωστόσο το έχω δει να δουλεύει μόνο με το permissions denied χωρίς την ανάγκη για freeze του market. Τώρα γιατί σε εσένα δεν έπαιξε...

εχεις ακουσει που λενε γκαντεμης απο κουνια εεεεε ΕΓΩ!!!τεσπα δεν πειραζει αφου δουλευει ετσι αρκει απλα θα πρεπει καθε φορα να κανω επαναφορα το μαρκετ εαν χρειαζομαι κατι δεν ειναι κοπος και μετα το ξαναπαγωνω δεν θα εχω καποιο προβλημα γενικοτερα ετσι δεν ειναι????

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Για ρίξτε μια ματιά σε αυτήν εδώ την εφαρμογή : https://market.android.com/details?id=com.box.android&rdid=com.box.android&rdot=1

Box for Android gives you 5 GB FREE to:

* Upload, access and view content on your Android phone or tablet

* Download files for offline access

* File caching for faster access to key content

* SSO for simple login process

* Easily share files and folders with links

* Find files fast with built-in search

* Save files you create in other Android apps to your Box account

* Upgrade to Box Business to collaborate with shared workspaces and sync files to your PC for offline access.

Και με κολπο παιρνεις 50 gb FREE....

Sent from Fotis o Anetos...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για ρίξτε μια ματιά σε αυτήν εδώ την εφαρμογή : https://market.android.com/details?id=com.box.android&rdid=com.box.android&rdot=1

Box for Android gives you 5 GB FREE to:

* Upload, access and view content on your Android phone or tablet

* Download files for offline access

* File caching for faster access to key content

* SSO for simple login process

* Easily share files and folders with links

* Find files fast with built-in search

* Save files you create in other Android apps to your Box account

* Upgrade to Box Business to collaborate with shared workspaces and sync files to your PC for offline access.

Διαφορετικά έχεις πρόσβαση στα αρχεία μόνο μέσω κινητού;

Ασε δεν θα πάρω...

Dropbox RULE :D

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Στο Droopbox πως αποθηκεύουμε αρχεία txt κύριοι;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Στο Droopbox πως αποθηκεύουμε αρχεία txt κύριοι;

Απλά τα ρίχνεις στον κατάλογο της αρεσκείας σου...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Καλησπέρα στην διαδικτυακή παρέα.Θα ήθελα μία βοήθεια σχετικά με το google maps.Υπάρχει χάρτης της Ελλάδας σε αρχείο έτοιμος για πέρασμα στην συσκευή , χωρίς να χρειάζεται να συνδέεται η συσκευή στο Internet για πλοήγηση και κατέβασμα δεδομένων χάρτη;

με τις καινουργιες εκδοσεις του gmaps μπορεις να κανεις cache μια περιοχη και να την εχεις στο κινητο σου..

Πχ μπορεις σχεδον ολη την αθηνα..

Δεν έχει σημασία από που πήρες το τηλέφωνο. Αυτό αναγνωρίζει που βρίσκεσαι από τις ρυθμίσεις του provider σου (vodafone, cosmote κλπ). Το market enabler ουσιαστικά "προσποιείται" ρυθμίσεις εξωτερικού (πχ αμερικής) ώστε να ξεγελάσει το market και να κατεβάσεις ότι θες. Γιαυτό και χρειάζεται root.

Δηλαδή εγώ που σε λίγες μέρες θα βρίσκομαι στο εξωτερικό, με sim τοπικού παρόχου, θα μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές "μη διαθέσιμες στη χώρα μας"; Και αν ναι, θα συνεχίσουν να λειτουργούν όταν γυρίσω;

Ξέρει κάποιος φίλος που μπορώ να βρω κανένα manual στα Ελληνικά ή Αγγλικά γιά το iGo android κατα προτίμιση γιά το 8.4.3.179971 . Ευχαριστώ

• Administrators
Ξέρει κάποιος φίλος που μπορώ να βρω κανένα manual στα Ελληνικά ή Αγγλικά γιά το iGo android κατα προτίμιση γιά το 8.4.3.179971 . Ευχαριστώ

Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο δύσχρηστο σαν πρόγραμμα για να χρειάζεσαι user manual. Αν το δουλέψεις λίγο θα βρεις αμέσως τις δυνατότητες / λειτουργίες του.

Modpic.gif

Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο δύσχρηστο σαν πρόγραμμα για να χρειάζεσαι user manual. Αν το δουλέψεις λίγο θα βρεις αμέσως τις δυνατότητες / λειτουργίες του.

Thanks , αλλά καμιά φορά είτε το θες ή όχι κάνεις συγκρίσεις , κι' αν δουλεύεις το Don't Panic με την απλότητά του , το iGo φαίνεται βουνό , ειδικά αν κάποιος θέλει να εκμεταλευτεί τις δυνατότητές του (αν έχει , όποιες κι' αν είναι )

Δηλαδή εγώ που σε λίγες μέρες θα βρίσκομαι στο εξωτερικό, με sim τοπικού παρόχου, θα μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές "μη διαθέσιμες στη χώρα μας"; Και αν ναι, θα συνεχίσουν να λειτουργούν όταν γυρίσω;

Λογικά ναι, αρκεί να είναι διαθέσιμες στη χώρα που θα πας. Θα μπορείς να τις χρησιμοποιείς και όταν θα γυρίσεις, αλλά δεν θα μπορείς να τις κάνεις update (εκτός αν είσαι root και βάλεις market enabler).

Λεωνίδας

Μάλλον άσχετο με το thread αλλά θα ρωτήσω.

Δεν μπορω να βρω με το tapatalk που ειναι το buy and sell.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Μάλλον άσχετο με το thread αλλά θα ρωτήσω.

Δεν μπορω να βρω με το tapatalk που ειναι το buy and sell.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Δεν φαίνεται. (για λόγους ασφαλείας νομίζω...) :ninja:

Λεωνίδας

Καλησπερα,μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη που οταν κανεις καταργηση καποιου app να μην αφηνει καταλοιπα αρχειων μεσα στον φακελο "Τα αρχεια μου"?
Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300

Δεν έχω καταλάβει πως στο google maps αφού δώσεις μια διεύθυνση ξεκινάει η δρομολόγηση. Προφανώς κάτι μου ξεφεύγει...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

εδω εισαι φιλε μου για αυτο που ζητησες https://rapidshare.com/#!download|714l33|1967806070|iGO8_UserManual_Greek.pdf|2033|R~84B8EED5A65B48DC2D5C810EC23F7338|0|0 :)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

• Administrators

Βέβαια αυτό είναι για το iGO8 για PDA το οποίο είναι αρκετά διαφορετικό από το iGO My Way για Android αλλά μια ιδέα μπορεί να πάρει.

Modpic.gif

Βέβαια αυτό είναι για το iGO8 για PDA το οποίο είναι αρκετά διαφορετικό από το iGO My Way για Android αλλά μια ιδέα μπορεί να πάρει.

σωστος συμφωνω απολυτος η ιδεα και πως δουλευει το igo την δειχνει λιγο-πολυ..:)

Edited by viotos

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση