baiosss Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Γνωριζει κανεις αν μπορω μεσα απο τις ρυθμισεις του go keyboard να απενεργοποιησω το T9? Γιατι καθε φορα που παω να γραψω κατι συνεχεια ενεργοποιητε! Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 καλημέρα! ξέρουμε καμιά εφαρμογή που να μπορεί να βάλει κωδικό ασφαλείας στο κινητό? (όπως στα νοκια) ώστε αν το βρει κάποιος να μην μπορεί να το ανοίξει καν το κινητό (με δική του σιμ ή και χωρίς). Μόνο κάτι antivirus βρήκα που λένε πως άμα στο κλέψουν μπορείς να μπεις στο ίντερνετ και να το κλειδώσεις και διάφορα τέτοια. εγώ θέλω απλά να έχω κωδικό (όπως έχω στο λαπτοπ πριν μπω στο λειτουργικό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A7PILOT Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 (edited) Καλημέρα. Μέχρι τώρα λειτουργούσα ******** το Garmin ( για βουνά και χωματόδρομους ) σε συσκευή με windows mobile. Υπάρχει δυνατότητα να δουλέψει σε Androit στην καινούρια Galaxy Y συσκευή που μόλις αγόρασα ???? Ευχαριστω πολυ Γιωργος Edited November 4, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Για κωδικό με το άνοιγμα δεν ξέρω, αλλά μια καλή εφαρμογή είναι το Lost Phone είναι δωρεάν. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Όχι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Πρέπει το Garmin να είναι για Android συσκευή. Να θυμήσω επίσης ότι στο forum δεν επιτρέπεται η συζήτηση για παράνομο λογισμικό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 χθες περασα το sygic aura , εκανα μια δοκιμη σημερα. του εβαλα προορισμο "ληξουρι κεφαλονιας" και μου εβγλα οτι δεν μπορει να βρει τον προορισμο λογω μεγαλου αριθμου κομβων. τι ειναι αυτο? υπαρχει garmin για android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Υπαρχει καμια εφαρμογη για ευρεση σημειων φαγητων-delivery-ταχυφαγειων(ισως και εστιατορια) ανα την ελλαδα; Επισης αν υπαρχει και κατι αντιστοιχο για ξενοδοχεια, θα με βολευε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 https://market.android.com/details?id=com.goodsoft.soublaki&feature=search_result ΣΟΥΒΛΑΚΙ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 για δοκιμασε και το out of milk tapas, mapas, Tapatalk. Φίλε μου ομολογώ ότι η εφαρμογή out of milk ήταν ότι καλύτερο είδα στην κατηγορία της ως τώρα. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Για κωδικό με το άνοιγμα δεν ξέρω, αλλά μια καλή εφαρμογή είναι το Lost Phone είναι δωρεάν. Ναι σαν αυτή βρήκα πολλές, αλλά το θέμα είναι πως ένας θεός ξέρει αν θα δουλέψει όταν χρειαστεί και κυρίως αν ο άλλος ξέρει 2 πράματα μόλις το πάρει μπαμ την απεγκαθιστά και είναι κύριος (πριν εσύ κάνεις οτιδήποτε). γι αυτό ζητάω μόνιμο κωδικό στο boot... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 καλημέρα! ξέρουμε καμιά εφαρμογή που να μπορεί να βάλει κωδικό ασφαλείας στο κινητό? (όπως στα νοκια) ώστε αν το βρει κάποιος να μην μπορεί να το ανοίξει καν το κινητό (με δική του σιμ ή και χωρίς). υπάρχει το androidlost κανει αυτά που ζητάς και ακόμη περισσότερα εγωα τώρα ψάχνω για πρόγραμμα που να μην επιτρέπει στον κλέφτη να κάνει ουτε task29 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 υπάρχει το androidlost κανει αυτά που ζητάς και ακόμη περισσότερα εγωα τώρα ψάχνω για πρόγραμμα που να μην επιτρέπει στον κλέφτη να κάνει ουτε task29 Τι ειναι task29 ;;; Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 παιδες κατεβασα το titanium,επειτα κατεβασα το key για την pro εκδοση.μου εβγαλε οτι αναγνωρισε το key η εφαρμογη αλλα μπαινοντας μεσα μου λεει οτι ειναι η free εκδοση..τι κανω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 χθες περασα το sygic aura , εκανα μια δοκιμη σημερα. του εβαλα προορισμο "ληξουρι κεφαλονιας" και μου εβγλα οτι δεν μπορει να βρει τον προορισμο λογω μεγαλου αριθμου κομβων. τι ειναι αυτο? υπαρχει garmin για android? 2 post πιο πάνω γράφτηκε οτι δεν υπάρχει για android Unleashed from Nook Color on Cm7 Nightly 162 @1.200Mhz Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Πράγματι, βγάζει υπέρβαση ορίου δρόμων. :lol: Garmin δεν υπάρχει για android, αν και η Garmin πρόσφατα αγόρασε τη Navigon (που υπάρχει για android). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 παιδες κατεβασα το titanium,επειτα κατεβασα το key για την pro εκδοση.μου εβγαλε οτι αναγνωρισε το key η εφαρμογη αλλα μπαινοντας μεσα μου λεει οτι ειναι η free εκδοση..τι κανω? Απεκατέστησε το και εγκατέστησε το ξανά. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Απεκατέστησε το και εγκατέστησε το ξανά. Sent from my Desire HD using Tapatalk θα το κανω.απλα μου βγαζει κατι με την google.οτι δεν μπορει να το ανιχνευσει?κατι τετοιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Γνωριζει κανεις αν μπορω μεσα απο τις ρυθμισεις του go keyboard να απενεργοποιησω το T9? Γιατι καθε φορα που παω να γραψω κατι συνεχεια ενεργοποιητε! Ξερει κανεις? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Πράγματι, βγάζει υπέρβαση ορίου δρόμων. :lol: Garmin δεν υπάρχει για android, αν και η Garmin πρόσφατα αγόρασε τη Navigon (που υπάρχει για android). Γιατι γινεται αυτο? προβλημα του προγραμματος? σε ποιο προγραμμα δεν εχουμε τετοιo προβλημα? στο igo8.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Γνωριζει κανεις αν μπορω μεσα απο τις ρυθμισεις του go keyboard να απενεργοποιησω το T9? Γιατι καθε φορα που παω να γραψω κατι συνεχεια ενεργοποιητε! πηγαίνεις στις ρυθμίσεις (στο γρανάζι που έχει κάτω αριστερά) και στις General Settings ξετσεκάρεις τα Key Correction και Punctuation Suggestions After Word . Αν θυμάμαι καλά αυτά είναι.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 στο go keyboard 170 χαρακτήρες στέλνω μονο αν καθε φορά ενεργοποιώ τα κεφαλαία γράμματα ή γίνεται και κάτι πιο μόνιμο; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 τελικα ποιο ειναι το πιο αξιοπιστο προγραμμα για μετρηση data traffic στο sgs2? το 3g watchdog παραμενει αναξιοπιστο; Sent from my unique SGSII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Τι ειναι task29 ;;; η συσκευή μου φορούσε windows και για να μπω στα android έκανα μια σειρά από πειράγματα και ένα από αυτά ήταν το task29 αυτό πάντως πού ήθελα να πω είναι να μην μπορεί κάποιος να φορέσει άλλη rom στο κλεμμένο κινητό. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Και τι θα πει ρε παιδια, υπερβαση οριου δρομων? Τι ειναι αυτο παλι και ποτε το βγαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 (edited) Υπάρχει κάποια εφαρμογή τόσο καλή σαν το app organizer που να έχει την δυνατότητα δημιουργίας και για subfolders?? Edited November 4, 2011 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts