panosntok Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Και κατι τελευταιο αν ξερει καποιος απο τους συμφορουμιτες: σε αναζητηση του handcent sms στο market, οι μονες επιλογες που μου βγαζει ειναι για language packs πχ arabic, αλλα οχι την εφαρμογη. Γιωργος Εχεις δίκιο, εψαξα δεκάδες σελίδες και δεν βρήκα πουθενά το handcent Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Εχεις δίκιο, εψαξα δεκάδες σελίδες και δεν βρήκα πουθενά το handcent Σε μένα το έβγαλε 2ο στην 1η σελίδα. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Εχεις δίκιο, εψαξα δεκάδες σελίδες και δεν βρήκα πουθενά το handcent http://my.handcent.com/services/hc_sms.apk τελευταια εκδοση 3.9.9.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Έχει κανείς πρόβλημα με την εφαρμογή tapatalk όσο αφορά την ώρα ; μετά την αλλαγή της χειμερινής ώρας και ενώ στο κινητό μου έχει αλλάξει κανονικά και αυτόματα η ώρα, στο tapatalk σε όλες τους απαντήσεις (δικές μου και μη) μου εμφανίζει την θερινή ώρα. Αν μπορεί οποιοσδήποτε να το τσεκάρει ας μου πει να δούμε μήπως είναι bug της εφαρμογής. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Έχει κανείς πρόβλημα με την εφαρμογή tapatalk όσο αφορά την ώρα ; μετά την αλλαγή της χειμερινής ώρας και ενώ στο κινητό μου έχει αλλάξει κανονικά και αυτόματα η ώρα, στο tapatalk σε όλες τους απαντήσεις (δικές μου και μη) μου εμφανίζει την θερινή ώρα. Αν μπορεί οποιοσδήποτε να το τσεκάρει ας μου πει να δούμε μήπως είναι bug της εφαρμογής. Κανένα πρόβλημα εδώ φίλε μου.Και σε μένα είχε τύχει αυτό αλλά τελικά έπρεπε να αλλάξω την ζώνη ώρας στο φόρουμ και όχι στην εφαρμογή. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Κανένα πρόβλημα εδώ φίλε μου.Και σε μένα είχε τύχει αυτό αλλά τελικά έπρεπε να αλλάξω την ζώνη ώρας στο φόρουμ και όχι στην εφαρμογή. Sent from my Desire HD using Tapatalk στις ρυθμίσεις του φόρουμ είναι οκ ρυθμισμένη η ζώνη ώρας. μάλιστα αν μπω στο φόρουμ από τον browser του κινητού ή από τον υπολογιστή η ώρα εμφανίζεται μια χαρά. εξού και η υπόθεση μου μήπως φταίει η εφαρμογή. Θα κάνω καμιά εκκαθάριση της cache του tapatalk να δω αν στρώσει :-). Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Έχει κανείς πρόβλημα με την εφαρμογή tapatalk όσο αφορά την ώρα ; μετά την αλλαγή της χειμερινής ώρας και ενώ στο κινητό μου έχει αλλάξει κανονικά και αυτόματα η ώρα, στο tapatalk σε όλες τους απαντήσεις (δικές μου και μη) μου εμφανίζει την θερινή ώρα. Αν μπορεί οποιοσδήποτε να το τσεκάρει ας μου πει να δούμε μήπως είναι bug της εφαρμογής. Μια χαρά και σε 'μένα η ωρα. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Έχει κανείς πρόβλημα με την εφαρμογή tapatalk όσο αφορά την ώρα ; μετά την αλλαγή της χειμερινής ώρας και ενώ στο κινητό μου έχει αλλάξει κανονικά και αυτόματα η ώρα, στο tapatalk σε όλες τους απαντήσεις (δικές μου και μη) μου εμφανίζει την θερινή ώρα. Αν μπορεί οποιοσδήποτε να το τσεκάρει ας μου πει να δούμε μήπως είναι bug της εφαρμογής. Και σε εμένα το ίδιο προβλήμα έχει. Sent from my GALAXY S II Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 παιδια καμια εφαρμογη για επεξεργασία φωτογραφίας ξερουμε;;για περιστροφη φωτο κτλ.... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Παίδες, στο Ελληνικό market βλέπετε κανονικά τις εφαρμογές google maps, amazon, paypal και ebay; Από το κινητό δεν φαίνονται αλλά στη σελίδα του market μου δείχνει πως είναι συμβατές... Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Έχει κανείς πρόβλημα με την εφαρμογή tapatalk όσο αφορά την ώρα ; μετά την αλλαγή της χειμερινής ώρας και ενώ στο κινητό μου έχει αλλάξει κανονικά και αυτόματα η ώρα, στο tapatalk σε όλες τους απαντήσεις (δικές μου και μη) μου εμφανίζει την θερινή ώρα. Αν μπορεί οποιοσδήποτε να το τσεκάρει ας μου πει να δούμε μήπως είναι bug της εφαρμογής. Εμενα μου λειτουργει κανονινα . Αλλα μου εχει αλλο κουλο... Ενω εχω κανει δυο εγγραφες στο tapatalk μια απο myphone και μια απο maclife μου εμφανιζει οτι εχω 3 accounts ! Ξερετε γιατι ; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 paypal και ebay βλέπω. τα άλλα όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορεις να γραφεις ενα sms και να το προγραματιζεις ποια ωρα θελει να παει;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Εμενα μου λειτουργει κανονινα . Αλλα μου εχει αλλο κουλο... Ενω εχω κανει δυο εγγραφες στο tapatalk μια απο myphone και μια απο maclife μου εμφανιζει οτι εχω 3 accounts ! Ξερετε γιατι ; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Το ίδιο και σε μένα. Έχω τρία και μου δείχνει ότι έχω τέσσερα. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Το ίδιο και σε μένα. Έχω τρία και μου δείχνει ότι έχω τέσσερα. Sent from my HTC Desire using Tapatalk καλημερα! μαλλον εκει στο χωραν του ταπατοκ και σου λεει αν κανεις εστω και ενα favourite account σου δινουμε δωρο αλλο ενα!!!!:respect: Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορεις να γραφεις ενα sms και να το προγραματιζεις ποια ωρα θελει να παει;:) https://market.android.com/details?id=com.ow.sms.schedule&feature=search_result Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Έχει κανείς πρόβλημα μετά την αναβάθμιση του power amp; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορεις να γραφεις ενα sms και να το προγραματιζεις ποια ωρα θελει να παει;:) αν χρησιμοποιεις το GO SMS Pro εχει επιλογη Schedule ;) Έχει κανείς πρόβλημα μετά την αναβάθμιση του power amp; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk ειχα προβλημα στο να το αναβαθμισω, μου εβγαζε σφαλμα οταν πηγαινα να το αγορασω απο το κινητο το αγορασα απο το pc και ολα καλα εκτοτε κανενα απολυτως προβλημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 παιδια καλημερα. μολις αγορασα ενα Wildfire S και ηθελα να του περασω καποιο free προγραμμα πλοηγησης που να ειναι τοσο καλο οσο to destinator που ειχα. δεν με ενδιαφερουν γραφικα κτλ. αλλα να βρισκει και να με πηγαινει εκει που θελω... εχετε κατι να προτεινετε... ? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 αν χρησιμοποιεις το GO SMS Pro εχει επιλογη Schedule ;) ειχα προβλημα στο να το αναβαθμισω, μου εβγαζε σφαλμα οταν πηγαινα να το αγορασω απο το κινητο το αγορασα απο το pc και ολα καλα εκτοτε κανενα απολυτως προβλημα :) Μετά την αναβάθμιση κόλλησε το τηλέφωνο και έπρεπε να βγάλω την μπαταριά. Το ίδιο έγινε και όταν προσπάθησα να ανοίξω την εφαρμογή μετά, το widget όμως λειτουργεί κανονικά, αν και την πρώτη φορά μου έβγαλε πρόβλημα στην φόρτωσή του. Edit: κάθε φορά που προσπαθώ να ανοίξω την εφαρμογή το τηλέφωνο κολλάει. Το widget όμως λειτουργεί! Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Και σε εμένα το ίδιο προβλήμα έχει. Sent from my GALAXY S II Το θεμα με την ωρα σε μενα λυθηκε χθες βραδυ, μπαινοντας συγχρονως στο myphone και απο tapatalk και απο τον browser του κινητου. δεν ξερω πως, αλλα λυθηκε. Και οπως λενε σε τετοιες περιπτωσεις....."πιστευε και μη ερευνα". :lol::lol: Εμενα μου λειτουργει κανονινα . Αλλα μου εχει αλλο κουλο... Ενω εχω κανει δυο εγγραφες στο tapatalk μια απο myphone και μια απο maclife μου εμφανιζει οτι εχω 3 accounts ! Ξερετε γιατι ; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Το ίδιο και σε μένα. Έχω τρία και μου δείχνει ότι έχω τέσσερα. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Μολις μπειτε στο tapatalk τερμα πανω εχει την επιλογη refresh your favorites. Για πατηστε μηπως και σας φτιαξει ετσι :). Αλλιως διαγραψτε τον διπλο λογαριασμο και φτιαξτε τον παλι. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknith Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 υπαρχει καποιο gps που να δουλευει χωρις internet και ποιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή τόσο καλή σαν το app organizer που να έχει την δυνατότητα δημιουργίας και για subfolders?? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Υπαρχουνε παρα πολλα.αγορασε το don't panic η καποιο αλλο Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Έχει κανείς πρόβλημα μετά την αναβάθμιση του power amp; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Αναβαθμίστηκε κανονικά και στα Wildfire & NS μου... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts