Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παίδες προτείνετε παρακαλώ κάποιον file manager που να είναι καλός άλλα και σχετικά ελαφρύς.

ευχαριστώ!!!!

ASTRO File Manager

Astro, ES file browser και εμένα με έχει βολέψει πολύ κι ο eFile της DoMobile. Είναι μικρός, ελαφρύς, βολικός και προσφάτως με υποστήριξη ftp και smb.

HTC Desire/Tapatalk

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Ο ES File manager πλέον γράφει και σε root ...

Πολύ καλός :)

Μάγκες αν μπορείτε πείτε μου μια εφαρμογή που να λέει πόσα χιλιόμετρα έχεις τρέξει, θερμίδες (κτλ..) και το κινητό να είναι στην τσεπη..Δεν χρειάζομαι να μου δείχνει τη διαδρομή με gps αλλά και να το χει δε πειράζει..

Αν μπορείτε πείτε μου γρήγορα γιατί τη χρειάζομαι για αύριο το πρωί..Ψάχνω αλλά δεν έχω βρει κάτι καλό..

Μάγκες αν μπορείτε πείτε μου μια εφαρμογή που να λέει πόσα χιλιόμετρα έχεις τρέξει, θερμίδες (κτλ..) και το κινητό να είναι στην τσεπη..Δεν χρειάζομαι να μου δείχνει τη διαδρομή με gps αλλά και να το χει δε πειράζει..

Αν μπορείτε πείτε μου γρήγορα γιατί τη χρειάζομαι για αύριο το πρωί..Ψάχνω αλλά δεν έχω βρει κάτι καλό..

κατι τετοιο ψαχνεις? https://market.android.com/details?id=com.wsl.CardioTrainer&feature=search_result

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• Administrators
Χρησιμοποιω το Νavigon απο την έκδοση 3.5.3 χωρίς κανένα πρόβλημα. Στην τελευταία αναβάθμιση από το market, την 3.6.2, με το που ανοίγω το πρόγραμμα με βάζει να κατεβάσω πάλι δεδομένα μέσω wifi, ενώ πριν δεν χρειαζόταν τίποτα. Και τώρα ο χάρτης της Ελλάδας βγαίνει εκτός εμβέλειας, και μου έχει μόνο τις χώρες: Αυστρία, Γερμανία, Ελβετία, Λιχτενστάιν. Περιμένω να βρει σήμα , και σαν στίγμα μου δείχνει κανονικά την Ελλάδα αλλά λέει δεν βρίσκομαι σε υποστηριζόμενο χάρτη.

Το κάνω μέσω pc από το Navigon fresh, κατεβάζω μόνο την Ελλάδα, ολοκληρώνεται κανονικά, αλλα μετά βγάζει πάλι ότι πρέπει να κατεβάσει δεδομένα, και πάλι από την αρχή. Πρέπει να κατεβάσω μήπως όλο τον χάρτη της Ευρώπη από fresh?

Το έχεις αγορασμένο;

Modpic.gif

Είχα μία που λεγόταν runtastic η κάπως έτσι!

ή κάτι τέτοιο

Όντως μου ακούγεται πολύ περίεργο πρόβλημα, ασυμβατότητα στου χάρτες με την έκδοση εφαρμογής..
--- Sony Xperia 5 II ---

Πρόσφατα άρχισα νά δουλεύω τό sygic αλλά διαπιστώνω ότι δέν πιάνει έως καί πότε δορυφόρους αλλά άν ανοίξω πρώτα το gps test πιάνει άμεσος . Τό παρουσιάζει αυτό σέ άλλον ?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Κατέβασα το traffic counter για να βλέπω τις μετρήσεις κλήσεων δεδομένων κλπ.

Όσον αφορά τις μετρήσεις δεδομένων έχει μια επιλογή Wi-Fi. Η μέτρηση αφορά μόνο τη χρήση ασύρματου ίντερνετ ή και το δίκτυο τηλεφωνίας?

Το Destinator για Android είναι τόσο πολύ χάλια που δεν το αναφέρετε καθόλου;

Το χρησιμοποιώ χρόνια σε Windows Mobile και με ενδιαφέρει το να κρατήσω τα pois μου και τα αγαπημένα μου σε περίπτωση μετάβασης σε Android. Βλέπω δε ότι δεν υπάρχει ένας και μοναδικός προτεινόμενος αντικαταστάτης, αλλά οι γνώμες είναι περιπου ισομοιρασμένες σε τρία κάτι το οποίο μπερδεύει ακόμα πιο πολύ.

Edited by Innersense

Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history:
Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310]

Κατέβασα το traffic counter για να βλέπω τις μετρήσεις κλήσεων δεδομένων κλπ.

Όσον αφορά τις μετρήσεις δεδομένων έχει μια επιλογή Wi-Fi. Η μέτρηση αφορά μόνο τη χρήση ασύρματου ίντερνετ ή και το δίκτυο τηλεφωνίας?

Μετράει το Traffic Counter...Εγώ έχω εδω και 3 μήνες τον δωρεάν και είμαι πολύ ευχαριστημένος...πάνω απο το wi-fi έχει το cell,αυτό είναι για την μεταφορά δεδομένων μέσω του παρόχου σου...

• Administrators
Πρόσφατα άρχισα νά δουλεύω τό sygic αλλά διαπιστώνω ότι δέν πιάνει έως καί πότε δορυφόρους αλλά άν ανοίξω πρώτα το gps test πιάνει άμεσος . Τό παρουσιάζει αυτό σέ άλλον ?

Δεν έχει τέτοιο πρόβλημα το sygic. Έχεις δοκιμάσει άλλο πρόγραμμα πλοήγησης;

Το Destinator για Android είναι τόσο πολύ χάλια που δεν το αναφέρετε καθόλου;

Ευτυχώς πια έχουμε πληθώρα άλλων επιλογών.

Modpic.gif

ή κάτι τέτοιο

Ευχαριστώ, πολύ καλά και τα δύο!

Καμιά εφαρμογή που όταν είσαι στο youtube και πατάς να πας στην αρχική οθόνη χωρίς να σταματάει η μουσική (κάτι σαν ελαχιστοποίηση) ξέρετε;

• Administrators

Το wifi μετράει αυτό ακριβώς που λέει. Για το δίκτυο τηλεφωνίας υπάρχει το cell. Πιο ξεκάθαρο δεν θα μπορούσε να είναι.

Modpic.gif

Δεν έχει τέτοιο πρόβλημα το sygic. Έχεις δοκιμάσει άλλο πρόγραμμα πλοήγησης;

Ευτυχώς πια έχουμε πληθώρα άλλων επιλογών.

Μέ άλλο πρόγραμμα πλοήγησης δέν έχω κανένα θέμα. Μόνο μέ το sygic .

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Καλημέρα σε όλους.Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω προβλήματα με τα προγράμματα πλοήγησης.Αρχικά είχα το Navigon,το οποίο crashaρε κάθε φορά που το άνοιγα.Προσπάθησα να το δουλέψω offline αλλά και online,προσπάθησα να το δουλέψω με το gps ανοιχτό πάνω στην εθνική (που κλειδώνουν αμέσως οι δορυφόροι) αλλά τίποτα.Το ίδιο.Το απεγκατέστησα λοιπόν και έβαλα το NDrive.Το εν λόγω πρόγραμμα όμως για να μου βρει δορυφόρους και στίγμα έκανε πάνω απο μισή ώρα και στο τέλος μετα κόπων και βασάνων με βρήκε!!Έχετε κάποια πρόταση για κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να κάνω τη δουλειά μου σε φυσιολογικά πλαίσια χρόνου?Εννοώ να με βρίσκει κατευθείαν σχετικά,να μπορώ να λειτουργήσω και τα άλλα προγράμματα που χρειάζονται GPS (όπως το Latitude-που δεν ξέρω κ ακριβώς σε τι χρησιμεύει)και να βρίσκει γρήγορα τους δορυφόρους?Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Administrators
Έχετε κάποια πρόταση για κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να κάνω τη δουλειά μου σε φυσιολογικά πλαίσια χρόνου?

Δεν θα είχες αυτά τα προβλήματα αν... τα πλήρωνες. Κατά συνέπεια δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Modpic.gif

Δεν θα είχες αυτά τα προβλήματα αν... τα πλήρωνες. Κατά συνέπεια δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Έχει καλώς!Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Παιδιά συγνώμη αν υπάρχει κάπου απάντηση,αλλά όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάτι!Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δείχνει τις γραμμές του μετρό,όπως στο iphone πχ.που να δείχνει και το δρομολόγιο,αλλά και τον τρόπο πως να πας από το ένα μέρος στο άλλο?Αυτό που υπάρχει στο μάρκετ,δείχνει μόνο το χάρτη με τις γραμμές του μετρό και τίποτα άλλο!!Και μ'αρέσει που το χρεώνουν κιόλας 0.54€!!

Apple iPhone 14 Pro Max

Παιδιά συγνώμη αν υπάρχει κάπου απάντηση,αλλά όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάτι!Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δείχνει τις γραμμές του μετρό,όπως στο iphone πχ.που να δείχνει και το δρομολόγιο,αλλά και τον τρόπο πως να πας από το ένα μέρος στο άλλο?Αυτό που υπάρχει στο μάρκετ,δείχνει μόνο το χάρτη με τις γραμμές του μετρό και τίποτα άλλο!!Και μ'αρέσει που το χρεώνουν κιόλας 0.54€!!

Δες το Transportation in Athens

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Φίλε μου σ'ευχαριστώ,αλλά το έχω κατεβάσει αυτό και δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλω.Δηλ.να δείχνει χωριστά τις γραμμές(μετρό,τράμ,λεωφορεία,κλπ.)και πως μπορείς να πας απο το ενα σημείο στο άλλο(όπως στο προγραμματάκι του iphone)!

Apple iPhone 14 Pro Max

Γίνεται όταν έχω σε φόρτιση το τηλ. (πχ στο αυτοκινητο) και δουλεύει το ράδιο η ο music player να μη σβήνει η οθόνη αλλά να μειώνεται ο φωτισμός της όπως γινόταν με τα Wm 6.5

Επίσης υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ανοίγει-κλεινει εκτός του wf και την Ενεργοποίηση Δεδομένων;

Ευχαριστώ

Edited by telmusic
υγ

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση