Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στα Windows Mobile είχα το BTAudioToggle το οποίο μετέφερε τον ήχο από το κινητό στα bluetooth ακουστικά.

Το είχα καθαρά για μουσική στο αυτοκίνητο που έχει ενσωματωμένο bluetooth.

Στο Android έχει δει κανείς κάτι ανάλογο ;

Ευχαριστώ.

http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg

I am the end of time !

καλημερα σε ολους...παιδια ηθελα τα φωτα σας...εχω το samsung galaxy s2. Ποιο λογισμικο πλοηγησης μου προτεινετε ?? πηρα το destinator for anroid 2.2, το εγκατεστησα αλλα δε μου ανοιγει χαρτες....:cry:

καλημερα σε ολους...παιδια ηθελα τα φωτα σας...εχω το samsung galaxy s2. Ποιο λογισμικο πλοηγησης μου προτεινετε ?? πηρα το destinator for anroid 2.2, το εγκατεστησα αλλα δε μου ανοιγει χαρτες....:cry:

Εχω το ίδιο και μου δουλεύει μια χαρά

Εαν το έχεις αγοράσει, η MLS ΟΦΕΙΛΕΙ να σε υποστηρίξει.

(Αν είναι clopyright version τότε κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτε)

May The Force Be With You...

ποιον call blocker προτεινετε ρε παιδες για ideos x5 που να κοβει ανεπιθυμητες κλησεις χωρος να χτυπαει 1 φορα στον αλλο και να φενεται οτι του το κλεινεις;

δοκιμασες τον Root Call Blocker...; εννοειται οτι θελει root.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

το MLS δεν λειτουργει στην 2.3 gingerbread.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Καλησπερα,

καποιο προγραμμα να δειαχειριζομαι το pc του σπιτιου μου ενω ειμαι στην δουλεια?Remote desktop teamviewer στυλ, που να δουλευει κανονικοτατα χωρις κολληματα?

Για Galaxy S II

Το teamviewer το δοκιμασες;

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

ευχαριστω παιδια για τις αμμεσες απαντησεις...γιατι ειχα σκασει απο χτες....να ειστε καλα...

Το don't panic το οποιο αγορασα προχθες φαινεται πολυ καλο και με εγγυημενο χαρτη...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

παιδια ξερετε καποιο προγραμμα για να χειριζομαι τον υπολογιστη απο το κινητο?

σαν το team viewer αλλα να συνδεονται μεσω wifi απο το ρουτερ χωρις να χρειαζεται ιντερνετ...

παιδιά υπάρχει κάποιο λεξικό που να μην απαιτεί συνδεση στο ιντερνετ; Όσα βρήκα, θέλουν σύνδεση. Είναι όλα έτσι;

Device: Nexus 5

Rom: PureNexus

παιδιά υπάρχει κάποιο λεξικό που να μην απαιτεί συνδεση στο ιντερνετ; Όσα βρήκα, θέλουν σύνδεση. Είναι όλα έτσι;

Ελληνοαγγλικό εννοείς???Εγώ έχω κατεβασει το Collins Greek-English Dictionary αλλά από Samsung Aps δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει στο android market.Παντως δεν χρειάζεται internet

δοκιμασες τον Root Call Blocker...; εννοειται οτι θελει root.

Eπιτέλους κάποιος έφτιαξε ένα σωστό call blocker και αποδεικνύει ότι no root,no party :p

Παιδιά ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω το HTC Trace του Sense 3.0 που είναι το αντίστοιχο του Swype για να γράφεις μηνύματα?

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

αν εχεις 2.3 στη συσκευη σου,ισως σου δουλεψει το font size απο την εφαρμογη spare parts.αλλα πρεπει να αλλαζεις την ρυθμιση μετα απο καθε reboot.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

εχω 2,2 την κατεβασα τα μεγαλωνη αλλα μολις κλεισω την εφαρμογη ξανα μικρα ευχαριστω φιλε

Μηπως δεν ημουν ξεκαθαρος τι θελω ¨

Ειμαι αραχτος στον καναπε με το SGS II και θελω να παρακολουθησω videos στο κινητο που εχω αποθηκευμενα στον σκληρο δισκο του PC.

Οχι μεσω του κινητου remotely να τα αναπαραγει το PC αλλα το κινητο

Οπως ειναι το PS3 media server (Playstation)

Οι player που προτεινεις το κανουν?

Το Allshare που έχει το κινητό σου πάνω το κάνει αυτό άνετα. Απλά εγκατάστησέ το και στο PC μέσω Kies.

το allshare εμενα μου δουλευει μια χαρα σε galaxy s2.....μηπως υπαρχει κατι παρομοιο που να δουλευει και με 3g?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

http://img202.imageshack.us/img202/5930/exjhg.png μηπως γνωριζετε ποια εφαρμογη ειναι αυτη που δειχνει το υπολοιπο της μπαταριας σε ωρες?
[sIGPIC][/sIGPIC]

μηπως γνωριζετε ποια εφαρμογη ειναι αυτη που δειχνει το υπολοιπο της μπαταριας σε ωρες?

δυστηχως οχι αλλα με πια εφαρμογη ειναι το screensoot??? γιατι 2 που δοκιμασα δουλεουν μονο με ροοτ συσκευες :wacko:

Edited by Villis
Αφαίρεση εικόνας από παράθεση

Παιδιά θα ήθελα να μου πείτε που θα μάθω για τις custom rom στο φόρουμ.

Πια είναι από τις πιο καλες και αλλά τέτοια για το desire kai desire hd.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

μηπως γνωριζετε ποια εφαρμογη ειναι αυτη που δειχνει το υπολοιπο της μπαταριας σε ωρες?

https://market.android.com/details?id=com.latedroid.juiceplotter&feature=search_result

Edited by Villis
Αφαίρεση εικόνας από παράθεση

δυστηχως οχι αλλα με πια εφαρμογη ειναι το screensoot??? γιατι 2 που δοκιμασα δουλεουν μονο με ροοτ συσκευες :wacko:

Ολες οι εφαρμογές για screenshoot root θέλουν.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

https://market.android.com/details?id=com.preinvent.batteryleft&feature=search_result

Εγω εχω αυτο και ειναι πολυ καλο

Πειτε καμια εφαρμογουλα να εχουμε πανω στιν μπαρα για ενημεροσεισ οπως cpu , υπολοιπο μπαταριας η οτι αλλο εχετε ευηαριστιση οπωσ αυτο που εχω κοικλομενομενο στο δικο μου. Η συσκευη ειναι χωρις root.

%5Bimg%5Dhttp%3A//i142.photobucket.com/albums/r86/maximosm/mpataria.jpg[/img]

Edited by maximos

Ρε παιδια κατεβασα το slideit πηγα να βαλω δευτερη γλωσσα ελληνικα αλλα δεν υπαρχει λεει στο μαρκετ.πως λενε τοτε οτι εχει ελληνικα?

edit το βρηκα αλλα πως το κανουμε να γραφει 160 χαρακτηρες ελληνικα?

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

• Administrators
Ρε παιδια κατεβασα το slideit πηγα να βαλω δευτερη γλωσσα ελληνικα αλλα δεν υπαρχει λεει στο μαρκετ.πως λενε τοτε οτι εχει ελληνικα?

https://market.android.com/details?id=com.dasur.language.gre.pack&feature=search_result

Modpic.gif

οκ το βρηκα αλλα με το συρσιμο γραφει 70 χαρακτηρες παροτι λενε οτι γραφει 160.υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν βλεπω?

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση