Highlander Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Στα Windows Mobile είχα το BTAudioToggle το οποίο μετέφερε τον ήχο από το κινητό στα bluetooth ακουστικά. Το είχα καθαρά για μουσική στο αυτοκίνητο που έχει ενσωματωμένο bluetooth. Στο Android έχει δει κανείς κάτι ανάλογο ; Ευχαριστώ. Παράθεση http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg I am the end of time ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanagiotakos Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 καλημερα σε ολους...παιδια ηθελα τα φωτα σας...εχω το samsung galaxy s2. Ποιο λογισμικο πλοηγησης μου προτεινετε ?? πηρα το destinator for anroid 2.2, το εγκατεστησα αλλα δε μου ανοιγει χαρτες....:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 καλημερα σε ολους...παιδια ηθελα τα φωτα σας...εχω το samsung galaxy s2. Ποιο λογισμικο πλοηγησης μου προτεινετε ?? πηρα το destinator for anroid 2.2, το εγκατεστησα αλλα δε μου ανοιγει χαρτες....:cry: Εχω το ίδιο και μου δουλεύει μια χαρά Εαν το έχεις αγοράσει, η MLS ΟΦΕΙΛΕΙ να σε υποστηρίξει. (Αν είναι clopyright version τότε κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτε) Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 ποιον call blocker προτεινετε ρε παιδες για ideos x5 που να κοβει ανεπιθυμητες κλησεις χωρος να χτυπαει 1 φορα στον αλλο και να φενεται οτι του το κλεινεις; δοκιμασες τον Root Call Blocker...; εννοειται οτι θελει root. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 καλημερα σε ολους...παιδια ηθελα τα φωτα σας...εχω το samsung galaxy s2. Ποιο λογισμικο πλοηγησης μου προτεινετε ?? πηρα το destinator for anroid 2.2, το εγκατεστησα αλλα δε μου ανοιγει χαρτες....:cry: το MLS δεν λειτουργει στην 2.3 gingerbread. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Καλησπερα, καποιο προγραμμα να δειαχειριζομαι το pc του σπιτιου μου ενω ειμαι στην δουλεια?Remote desktop teamviewer στυλ, που να δουλευει κανονικοτατα χωρις κολληματα? Για Galaxy S II Το teamviewer το δοκιμασες; Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanagiotakos Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 ευχαριστω παιδια για τις αμμεσες απαντησεις...γιατι ειχα σκασει απο χτες....να ειστε καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 ευχαριστω παιδια για τις αμμεσες απαντησεις...γιατι ειχα σκασει απο χτες....να ειστε καλα... Το don't panic το οποιο αγορασα προχθες φαινεται πολυ καλο και με εγγυημενο χαρτη... Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 παιδια ξερετε καποιο προγραμμα για να χειριζομαι τον υπολογιστη απο το κινητο? σαν το team viewer αλλα να συνδεονται μεσω wifi απο το ρουτερ χωρις να χρειαζεται ιντερνετ... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 παιδιά υπάρχει κάποιο λεξικό που να μην απαιτεί συνδεση στο ιντερνετ; Όσα βρήκα, θέλουν σύνδεση. Είναι όλα έτσι; Παράθεση Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 παιδιά υπάρχει κάποιο λεξικό που να μην απαιτεί συνδεση στο ιντερνετ; Όσα βρήκα, θέλουν σύνδεση. Είναι όλα έτσι; Ελληνοαγγλικό εννοείς???Εγώ έχω κατεβασει το Collins Greek-English Dictionary αλλά από Samsung Aps δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει στο android market.Παντως δεν χρειάζεται internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 δοκιμασες τον Root Call Blocker...; εννοειται οτι θελει root. Eπιτέλους κάποιος έφτιαξε ένα σωστό call blocker και αποδεικνύει ότι no root,no party :p Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Παιδιά ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω το HTC Trace του Sense 3.0 που είναι το αντίστοιχο του Swype για να γράφεις μηνύματα? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) υπαρχει κανα προγραμα να βρισκεις τα σταθερα τηλεφωνα ???? Edited June 10, 2011 by manolis_33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 αν εχεις 2.3 στη συσκευη σου,ισως σου δουλεψει το font size απο την εφαρμογη spare parts.αλλα πρεπει να αλλαζεις την ρυθμιση μετα απο καθε reboot. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk εχω 2,2 την κατεβασα τα μεγαλωνη αλλα μολις κλεισω την εφαρμογη ξανα μικρα ευχαριστω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Μηπως δεν ημουν ξεκαθαρος τι θελω ¨ Ειμαι αραχτος στον καναπε με το SGS II και θελω να παρακολουθησω videos στο κινητο που εχω αποθηκευμενα στον σκληρο δισκο του PC. Οχι μεσω του κινητου remotely να τα αναπαραγει το PC αλλα το κινητο Οπως ειναι το PS3 media server (Playstation) Οι player που προτεινεις το κανουν? Το Allshare που έχει το κινητό σου πάνω το κάνει αυτό άνετα. Απλά εγκατάστησέ το και στο PC μέσω Kies. το allshare εμενα μου δουλευει μια χαρα σε galaxy s2.....μηπως υπαρχει κατι παρομοιο που να δουλευει και με 3g? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 http://img202.imageshack.us/img202/5930/exjhg.png μηπως γνωριζετε ποια εφαρμογη ειναι αυτη που δειχνει το υπολοιπο της μπαταριας σε ωρες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) μηπως γνωριζετε ποια εφαρμογη ειναι αυτη που δειχνει το υπολοιπο της μπαταριας σε ωρες? δυστηχως οχι αλλα με πια εφαρμογη ειναι το screensoot??? γιατι 2 που δοκιμασα δουλεουν μονο με ροοτ συσκευες :wacko: Edited June 11, 2011 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Παιδιά θα ήθελα να μου πείτε που θα μάθω για τις custom rom στο φόρουμ. Πια είναι από τις πιο καλες και αλλά τέτοια για το desire kai desire hd. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) μηπως γνωριζετε ποια εφαρμογη ειναι αυτη που δειχνει το υπολοιπο της μπαταριας σε ωρες? https://market.android.com/details?id=com.latedroid.juiceplotter&feature=search_result Edited June 11, 2011 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 δυστηχως οχι αλλα με πια εφαρμογη ειναι το screensoot??? γιατι 2 που δοκιμασα δουλεουν μονο με ροοτ συσκευες :wacko: Ολες οι εφαρμογές για screenshoot root θέλουν. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) https://market.android.com/details?id=com.latedroid.juiceplotter&feature=search_result https://market.android.com/details?id=com.preinvent.batteryleft&feature=search_result Εγω εχω αυτο και ειναι πολυ καλο Πειτε καμια εφαρμογουλα να εχουμε πανω στιν μπαρα για ενημεροσεισ οπως cpu , υπολοιπο μπαταριας η οτι αλλο εχετε ευηαριστιση οπωσ αυτο που εχω κοικλομενομενο στο δικο μου. Η συσκευη ειναι χωρις root. %5Bimg%5Dhttp%3A//i142.photobucket.com/albums/r86/maximosm/mpataria.jpg[/img] Edited June 10, 2011 by maximos Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Ρε παιδια κατεβασα το slideit πηγα να βαλω δευτερη γλωσσα ελληνικα αλλα δεν υπαρχει λεει στο μαρκετ.πως λενε τοτε οτι εχει ελληνικα? edit το βρηκα αλλα πως το κανουμε να γραφει 160 χαρακτηρες ελληνικα? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Ρε παιδια κατεβασα το slideit πηγα να βαλω δευτερη γλωσσα ελληνικα αλλα δεν υπαρχει λεει στο μαρκετ.πως λενε τοτε οτι εχει ελληνικα? https://market.android.com/details?id=com.dasur.language.gre.pack&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 https://market.android.com/details?id=com.dasur.language.gre.pack&feature=search_result οκ το βρηκα αλλα με το συρσιμο γραφει 70 χαρακτηρες παροτι λενε οτι γραφει 160.υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν βλεπω? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts