Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κύριοι,

γεια σας! πείτε μου ξαφνηκάν χάθηκαν όλοι οι emulators.. πού μπορούμε να τους βρούμε? ξέρετε τι έγινε?

Διάβασε εδώ και μπορείς να τους βρεις εδώ δωρεάν από τον yongzh πλέον.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

εαν σβησω ολες τις επαφες απο το κινητο θα τις σβησει και απο το gmail η θα τις ξανα επαναφερει παλι απο το gmail?

Αν το τηλέφωνο έιναι συνδεδεμένο στο ίντερνετ, θα τις σβήσει και από το gmail, αφού θα κάνει συγχρονισμό.

Αν θέλεις να επαναφέρεις το τηλέφωνο στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις, κάνε το από το μενού ρυθμίσεις>απόρρητο (κάπως έτσι)>επαναφορά ρυθμίσεων.

Δεν θα πειραχτεί τίποτα στο gmail έτσι.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Παιδιά με ενδιαφέρει μία εφαρμογή όπου θα μπορώ μέσω Galaxy s II i9100 να βλέπω την κάμερα του Laptop στο σπίτι μου, εννοείτε όταν θα είναι ανοικτό το laptop. Υπάρχει κάτι τέτοιο;

vnc server στο λαπτοπ http://www.tightvnc.com/

και στο τηλεφωνο https://market.android.com/details?id=com.toremote.vncmanager&feature=search_result

Samsung Galaxy SIII Dualboot

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

Γεια σας παιδια, περασα το οονοο για βιντεο κλησεις σε laptop kαι galaxy S, τι ακριβως παιζει με τις χρεωσεις, γιατι ειδα οτι ειναι κατι σαν trial, εχω cosmote συνδεση 1500λεπτα, θα μου καταναλωνει απο κει τις βιντεο κλησεις;

Αν το τηλέφωνο έιναι συνδεδεμένο στο ίντερνετ, θα τις σβήσει και από το gmail, αφού θα κάνει συγχρονισμό.

Αν θέλεις να επαναφέρεις το τηλέφωνο στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις, κάνε το από το μενού ρυθμίσεις>απόρρητο (κάπως έτσι)>επαναφορά ρυθμίσεων.

Δεν θα πειραχτεί τίποτα στο gmail έτσι.

αν τις σβησω απο το σαιτ του gmail?θα τις σβησει και στο κινητο?

Παιδια κατεβασα το sugic απο το μαρκετ και μου λεει κατι για συνδρομες...μου εδωσε δυορια μεχρι 6/6/2011.πως το ξεπερναμε???

αγοραζοντας το

να κάνω μια ψιλό offtopic ερώτηση...

είμαι iphone 3gs user και ίσως σύντομα χρήστης του lg opt 2x.

Τα προγράμματα GPS είναι αντίστοιχα με αυτά του iphone από ότι βλέπω!

Ξέρουμε αν αναβαθμίζονται συγχρόνως ή αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές (σε χάρτες/μενού/ΡΟΙ κλπ..) μεταξύ android/ios?

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

Με ποια εφαρμογή μπορώ να βλέπω το τηλέφωνο στον υπολογιστή (επιτραπέζιος vista) και να το διαχειρίζομαι ??? αν υπάρχει..!!;) LG p990 2X

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

να κάνω μια ψιλό offtopic ερώτηση...

είμαι iphone 3gs user και ίσως σύντομα χρήστης του lg opt 2x.

Τα προγράμματα GPS είναι αντίστοιχα με αυτά του iphone από ότι βλέπω!

Ξέρουμε αν αναβαθμίζονται συγχρόνως ή αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές (σε χάρτες/μενού/ΡΟΙ κλπ..) μεταξύ android/ios?

Εγώ δουλεύω το iGO, και είναι ακριβός όπως το έχω και στο multimedia (windows) του αυτοκινήτου & στο iphone. Τρέχει καλύτερα βεβαίως στο LG p990 2X για προφανούς λόγους. ΟΙ χάρτες είναι η ίδιοι επίσης και τα υπόλοιπα αρχεία (building-car-dem-poi-voice-speedcam) είναι ίδια, στο μόνο που διαφέρει είναι τα lang στο Android που τελειώνει σε gro (Lang_Greek.gro)

Edited by mariodj

Εγώ δουλεύω το iGO, και είναι ακριβός όπως το έχω και στο multimedia (windows) του αυτοκινήτου. Τρέχει καλύτερα βεβαίως στο LG p990 2X για προφανούς λόγους. ΟΙ χάρτες είναι η ίδιοι επίσης και τα υπόλοιπα αρχεία (building-car-dem-poi-voice-speedcam) είναι ίδια, στο μόνο που διαφέρει είναι τα lang στο Android που τελειώνει σε gro (Lang_Greek.gro)

όμορφα, όμορφα!! thanks ;)

πάω να τσεκάρω το iGO μετά από πολύ καιρό στο iOS, μέχρι στιγμής ψηφίζω NAVIGON :)

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

Με ποια εφαρμογή μπορώ να βλέπω το τηλέφωνο στον υπολογιστή (επιτραπέζιος vista) και να το διαχειρίζομαι ??? αν υπάρχει..!!;) LG p990 2X

Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Οι καλύτερες επαγγελματικές εφαρμογές, Έλεγχος υπολογιστή από το κινητό

Nέος στα Android υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορώ να βάλω ήχο στα sms και στο ξυπνητηρι???

Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Οι καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας - πολυμέσων, Εφαρμογές διαχείρισης ήχων

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Nέος στα Android υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορώ να βάλω ήχο στα sms και στο ξυπνητηρι???

για sms πηγαινε στα μηνυματα/ρυθμισεις/ειδοποιησεις και εχει επιλογη για ηχο μηνυματων.

ΠΡΙΝ το κανεις αυτο με εναν free file explorer πχ τον astro μπες στον φακελο της καρτας μνημης και φτιαξε εναν φακελο media μεσα φτιαξε τον φακελο audio και μεσα φτιαξε τους φακελους ringtones,alarms και notifications.

http://www.fjsoft.at/en/highlight.php

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Οι καλύτερες επαγγελματικές εφαρμογές, Έλεγχος υπολογιστή από το κινητό

Εγώ θέλω το αντιθέτω. Από τον υπολογιστή να ελέγχω το κινητό. Δηλαδή να βλέπω και να διαχειριζομε στην οθόνη του PC το κινητό..!!!

Edited by zxr

Εγώ θέλω το αντιθέτω. Από τον υπολογιστή να ελέγχω το κινητό. Δηλαδή να βλέπω και να διαχειριζομε στην οθόνη του PC το κινητό..!!!

Δες αυτό https://market.android.com/details?id=com.bw.picme&feature=search_result πρέπει να είσαι root

Edited by zxr

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Έχω κοσμοτέ 2in1 και θα ήθελα εφόσον δεν υπάρχει τρόπος να δω πια κάρτα είναι online από τις υπάρχουσες efarmges με widget να μου πει κάποιος εάν γνωρίζει ένα widget να μπορώ να βλέπω εύκολα και γρήγορα πια κάρτα είναι online

Επειδή δεν έχω δωρεάν internet στο κινητό,προσπάθησα να συγχρονίσω τις επαφές μου στέλνοντας με bluetooth από το windows mobile που έχω (htc diamond 2) στο νέο μου android htc desire.Όλα καλά μέχρι εδώ.Πέρασαν όλες οι επαφές αλλά μου εμφανίζει πρώτα το όνομα και μετά το επίθετο.Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος και υπάρχει τρόπος να το διορθώσω άλλα μήπως υπάρχει κανένα πρόγραμμα να συγχρονίσω μέσω υπολογιστή τις δύο αυτές συσκευές?Ή μήπως υπάρχει κανένας άλλος τρόπος?

Ευχαριστώ.

Επειδή δεν έχω δωρεάν internet στο κινητό,προσπάθησα να συγχρονίσω τις επαφές μου στέλνοντας με bluetooth από το windows mobile που έχω (htc diamond 2) στο νέο μου android htc desire.Όλα καλά μέχρι εδώ.Πέρασαν όλες οι επαφές αλλά μου εμφανίζει πρώτα το όνομα και μετά το επίθετο.Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος και υπάρχει τρόπος να το διορθώσω άλλα μήπως υπάρχει κανένα πρόγραμμα να συγχρονίσω μέσω υπολογιστή τις δύο αυτές συσκευές?Ή μήπως υπάρχει κανένας άλλος τρόπος?

Ευχαριστώ.

Στις επαφες menu επιλογες προβολης προβολη ονοματων......

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

Στις επαφες menu επιλογες προβολης προβολη ονοματων......

Μετά το menu στις επιλογές βγαζει προβολή και στην προβολή έχει:

Μονο επαφές με αριθμό.......

SIM

Google

Εμφάνιση αυτόματων επαφών

Τηλέφωνο

σε όλα έχει κουτάκι για επιλογή.Δεν υπάρχει πουθενά να διαλέξω ονόματα ή κάποιο λάθος κάνω.

Μετά το menu στις επιλογές βγαζει προβολή και στην προβολή έχει:

Μονο επαφές με αριθμό.......

SIM

Google

Εμφάνιση αυτόματων επαφών

Τηλέφωνο

σε όλα έχει κουτάκι για επιλογή.Δεν υπάρχει πουθενά να διαλέξω ονόματα ή κάποιο λάθος κάνω.

Προσπάθησα με το MOBILedit.Επιτυχώς τα μετέφερα άλλα πάλι με το ίδιο αποτέλεσμα.Το μικρό όνομα πρώτα.Ακόμα και από τις ρυθμίσεις το άλλαξα αλλά τίποτα.Τη μόνη λύση που βρήκα είναι από την επεξεργασία των επαφών.Από εκεί αλλάζει αλλά μία μία.Κρίμα γιατί θα αναγκαστώ να τις περάσω έτσι και θα μου κοστίσει πάρα πολύ χρόνο.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα.

Προσπάθησα με το MOBILedit.Επιτυχώς τα μετέφερα άλλα πάλι με το ίδιο αποτέλεσμα.Το μικρό όνομα πρώτα.Ακόμα και από τις ρυθμίσεις το άλλαξα αλλά τίποτα.Τη μόνη λύση που βρήκα είναι από την επεξεργασία των επαφών.Από εκεί αλλάζει αλλά μία μία.Κρίμα γιατί θα αναγκαστώ να τις περάσω έτσι και θα μου κοστίσει πάρα πολύ χρόνο.

Κανε επεξεργασια με το Myphone explorer

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση