Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει εφαρμογη η οποια να μετατρεπει το τηλεφωνο σε αυτοματο τηλεφωνητη; Δηλαδη οταν με παιρνει καποιος να απανταει την κληση, να αναπαραγει ενα μηνυμα και μετα να αποθηκευει το μηνυμα που μου αφησαν. Οπως γινοταν με τους τηλεφωνητες του '90.

Στα Windows υπαρχει κατι τετοιο.

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Κανένα ζήτημα, δουλεύει κανονικά αλλά δεν είναι τόσο smooth όσο άλλα. Αξιόπιστο με τους χάρτες που έχεις ως επιλογή... εννοείται ότι είναι.

Επειδή είναι να παο γερμανία και να γυρίσω και να γυρίσω επίσης γαλλία, ολλανδία , και άλλες χώρες σε κάνα μηνα και επειδή η εμπειρία μου με ίγο στα wm ήταν υπεροχη σε πλοήγηση σε τέτοιες διαδρομές ψάχνω το καλύτερο πριν πάρο στα χερια μου το sgs2.

• Administrators
Επειδή είναι να παο γερμανία και να γυρίσω και να γυρίσω επίσης γαλλία, ολλανδία , και άλλες χώρες σε κάνα μηνα και επειδή η εμπειρία μου με ίγο στα wm ήταν υπεροχη σε πλοήγηση σε τέτοιες διαδρομές ψάχνω το καλύτερο πριν πάρο στα χερια μου το sgs2.

To iGO My Way που κυκλοφορεί για Android παίρνει τους ίδιους χάρτες αλλά υπολείπεται κατά πολύ από άποψη δυνατοτήτων και λειτουργιών σε σχέση με τα iGO Primo ή iGO8.3.4 που ενδεχομένως να είχες στα windows mobile.

Modpic.gif

Δες και εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291854

Προσωπικά εξακολουθώ να πιστεύω ότι το Navigon, ειδικά στην νεότερη έκδοσή του 3.6.0 είναι συνολικά το καλύτερο. Και τρέχει και προσφορά μέχρι τέλος του μήνα, 60 ευρώ για όλη την Ευρώπη:

https://market.android.com/details?id=com.navigon.navigator_checkout_eu40

Ειδικά στην SAMOLED 4.3" του Galaxy S II θα φαίνεται εξαιρετικό ;)

--- Sony Xperia 5 II ---

Στο επίσημο site του iGo για τη αγορα του λέει αυτο:

Please be aware that you cannot purchase and download the iGO My way application for Android to your mobile phone.

This iGO My way navigation solution for Android is available to our business clients only. If you are a manufacturer or network provider

Παιδια υπαρχει κανενα κολπο να μεγαλωνει το πληκτρολογιο του android 2.3?

Να μεγαλώνει δεν ξέρω, αλλά υπάρχουν πολλά πληκτρολόγια που μπορείς εναλλακτικά να χρησιμοποιήσεις ;)

Τhe end of an era...

Παιδια υπαρχει κανενα κολπο να μεγαλωνει το πληκτρολογιο του android 2.3?

Το multiling έχει επιλογή που μεγαλώνει.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Σας ευχαριστώ παιδιά!Τώρα θα κοιτάξω το multiling

EDIT:Καλά ε είναι τέλειο! Ευχαριστώ!

Edited by geil

Παιδιά μήπως ξέρετε μια εφαρμογη να αποθηκέυω διάφορα σημεία στο χάρτη π.χ μια ταβέρνα η κάποιο άλλο μαγαζί?

Στο επίσημο site του iGo για τη αγορα του λέει αυτο:

Please be aware that you cannot purchase and download the iGO My way application for Android to your mobile phone.

This iGO My way navigation solution for Android is available to our business clients only. If you are a manufacturer or network provider

μία σελίδα πίσω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530&page=64

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Παιδιά μήπως ξέρετε μια εφαρμογη να αποθηκέυω διάφορα σημεία στο χάρτη π.χ μια ταβέρνα η κάποιο άλλο μαγαζί?

αυτη τη δυνατοτητα την εχουν ολα τα προγραμματα πλοηγησης. Οποιοδηποτε σημειο σε ενδιαφερει τους δινεις ενα ονομα και το αποθηκευεις στα αγαπημενα.

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

παιδια βοηθεια στην εγκατασταση του sygic....

εγκατεστησα το sygic mobile 10 στο htc legend, η εγκατασταση εγινε κανονικα αλλα οταν παω να το φορτωσω γραφει...No map loaded, tap her to access the menu.....

οποιος μπορει παρακαλω να με βοηθησει

ευχαριστω εκ των προτερων

• Administrators
παιδια βοηθεια στην εγκατασταση του sygic....

εγκατεστησα το sygic mobile 10 στο htc legend, η εγκατασταση εγινε κανονικα αλλα οταν παω να το φορτωσω γραφει...No map loaded, tap her to access the menu.....

οποιος μπορει παρακαλω να με βοηθησει

ευχαριστω εκ των προτερων

Το έχεις επίσημο; Αν όχι δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Modpic.gif

για το wildfire s ποίο προτείνετε; έχω πελαγώσει λίγο...

Navigon η Igo..τα καλυτερα για μενα ειναι αυτα.

Σ`ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου,οταν λες data.gro ενοεις το data.zip η κατι αλλο,γιατι δεν ειμαι και πολυ σχετικος.και για το υψομετρο φταιει το sys?:thanks
Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Γεια σας στο φορουμ.εχω περασμενο σε ενα htc wildfire το igo 8.4.2.139242.δουλευει αρκετα καλα,ομως εχω ενα προβλημα.οταν πιανει σημα και μου δειχνει που ειμαι(δηλ.συντεταγμενες),δεν μου γραφει στο υψομετρο κατι.ενοειτε οτι εχω βαλει και καποιο (dem της NASA) μηπως γνωριζει κανεις γιατι συμβαινει αυτο,αν κανω καποιο λαθος? .ακομα αν μπορουμε να βαλουμε καποιο sys η chemes οπως στα wm διαφορετικο.ευχαριστω εκ των πρωτερων.

το ΜΟΝΟ πραγμα που τελικα μου λειπει απο τα wm ειναι το "πειραγμενο" igo!με τα scheme του,τα skin του!αχχχ τι ομορφο που ηταν...

αυτο του android ειναι πολυ παιδικο,απλο.βεβαια φανταζομαι την ιδια δουλεια κανει με τους ιδιους χαρτες αλλα αλλο ειναι βρε παιδι μου να βλεπεις το τρεχον υψομετρο οταν οδηγεις ;)

• Administrators
Υπαρχει καποιο προγραμμα που να καταγραφει συνομιλια στο κινητο ?

Πολλά... https://market.android.com/search?q=call+recorder&so=1&c=apps

Modpic.gif

• Administrators
To iGO έχει μείνει πίσω σχετικά με τα υπόλοιπα προγράμματα πλοήγησης όσον αφορά την εμφάνιση και τη λειτουργία. Εντούτοις λόγω χαρτών, το εμπιστεύομαι άφοβα.

Modpic.gif

Υπαρχει καποιο προγραμμα που να καταγραφει συνομιλια στο κινητο ?

το καλύτερο όμως είναι το Hi-Q Mp3 Recorder

υπαρχει καποιο προγραμμα για πανοραμικη ληψη φωτογραφιας αλλα να φωτογραφιζει και δαπεδο - ταβανι ωστε να φτιαχνει ενα 3D χωρο? πχ κατι σαν το photaf 3d αλλα να φωτογραφιζει ταβανι και πατωμα

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση