giothesuper Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Θελω να μου προτεινετε καποια εφαρμογη που οταν ενεργοποιω το wifi να το απενεργοποιει μετα απο καποια λεπτα εννοεις μονο του??? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 εννοεις μονο του??? Ναι βεβαια Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 εννοεις μονο του??? Στις ρυθμισεις του wifi δεν εχει sleep οταν κλεινει η οθονη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Στις ρυθμισεις του wifi δεν εχει sleep οταν κλεινει η οθονη; οχι δεν εχει Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 οχι δεν εχει εισαι σιγουρος? οταν μπεις ρυθμισεις wifi - πατα το μενου του κ θα πας για προχωρημενους - πολιτικη αδρανειας wifi κ θα επιλεξεις οταν κλεινει η οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 (edited) Ναι βεβαια αμα εχεις το widgetaki που εχουν σχεδον ολα τα ανδροιδες κλεινει αμεσως απο την αρχικη και ετσι δεν χρειαζεται να εγκαταστησεις εφαρμογη...επειδη δεν εχω ακομα κινητο δεν ξερω εφαρμογη να σου προτεινω αλλα και με αυτο που σου ειπα δεν χανεις χρονο...εκτος αν το ξεχνας...δες και στις ρυθμισεις που σου ειπε ο φιλος να κοιταξεις...συγνωμη απο εμενα:O παιδια γραφω συνεχομενο μυνημα γιατι αμα κανω τροποποιηση δεν θα φανει και θελω μια απαντηση αμεσα αν μπορειτε...μια συγγενης μου 16 χρονων πηρε το χ8 και θελει εφαρμογες και δεν ξερω τι να τις βαλω για πειτε τιποτα:) απο παιχνιδια τις εχω προτεινει angry birds Edited April 7, 2011 by kollatos Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο, από τότε που χρησιμοποιώ το Navigon για Android (έκδοση 2.5).. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Θελω να μου προτεινετε καποια εφαρμογη που οταν ενεργοποιω το wifi να το απενεργοποιει μετα απο καποια λεπτα Εχω αυτό https://market.android.com/details?id=opotech.advancedwifilockfree για να μου κρατάει το wifi on ακόμα και όταν κλείνει η οθόνη και έχει 2 επιλογές ακόμη: 1. Να βάζεις χρόνο για να κάνει timeout το wifi (δωρεαν εκδοση έχει default 20 λεπτά,αγορασμένη έκδοση το σετάρεις όσο θες). 2. Κλείνει το wifi μολις χάσεις επαφή μαζί του. Πολύ βολικό αν το ξεχάσεις ανοιχτό και φύγεις από το σπίτι παράδειγμα. Υπόψιν πως λογικά η εφαρμογή μάλλον δεν αφήνει το κινητό να μπεί 100% σε sleep mode αλλά δεν μπορώ να πω πως είχα προβλήματα εξ αιτίας του. Δοκίμασε το και δες αν σου κάνει. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Μετα την σημερινη αναβαθμιση του Go Score, εβαλε και το ελληνικο πρωταθλημα μπασκετ μεσα. Πολυ καλυτερο απο το Livebasket, και λογικα επειδη ειναι καινουρια εφαρμογη, στη πορεια θα βελτιωνεται και αλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο, από τότε που χρησιμοποιώ το Navigon για Android (έκδοση 2.5).. ΟΚ, μπορεί να είναι σχετικό με ότι τρέχω Android σε συσκευή WM... :shifty: Κανείς άλλος μπορεί να κάνει αυτό το test; Να τρέξει δηλαδή Navigon, να το κλείσει, να φορτίσει για όσο νομίζει το κινητό, να βγάλει το φορτιστή και να δει αργότερα αν στην χρήση της μπαταρίας εμφανίζεται το Navigon. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 http://www.zodttd.com/ για όσους ενδιαφέρονται δωρεάν psx4droid. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Μετα την σημερινη αναβαθμιση του Go Score, εβαλε και το ελληνικο πρωταθλημα μπασκετ μεσα. Πολυ καλυτερο απο το Livebasket, και λογικα επειδη ειναι καινουρια εφαρμογη, στη πορεια θα βελτιωνεται και αλλο! Thanks για την ενημέρωση! Πολύ ωραίο, όντως, γιατί για μπάσκετ είναι μόνο το LiveBasket και στο Desire είναι όλο FC's. Απλώς είναι λίγο πιο αργό και κυρίως στο ποδόσφαιρο. Έχω το Soccer LiveScores για να λέω στους δικούς μου τα αποτελέσματα όταν δεν δείχνει τους αγώνες και όταν είσαι σε GPRS ανανεώνεται αισθητά πιο γρήγορα και με πιο σωστές ενδείξεις για players. Αλλά είναι πολύ όμορφη κι αφού την έβγλαλαν οι Go Dev θα τη βελτιώσουν είναι σίγουρο. Στο μπάσκετ είναι όντως πολύ καλύτερο. :) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Thanks για την ενημέρωση! Πολύ ωραίο, όντως, γιατί για μπάσκετ είναι μόνο το LiveBasket και στο Desire είναι όλο FC's. Απλώς είναι λίγο πιο αργό και κυρίως στο ποδόσφαιρο. Έχω το Soccer LiveScores για να λέω στους δικούς μου τα αποτελέσματα όταν δεν δείχνει τους αγώνες και όταν είσαι σε GPRS ανανεώνεται αισθητά πιο γρήγορα και με πιο σωστές ενδείξεις για players. Αλλά είναι πολύ όμορφη κι αφού την έβγλαλαν οι Go Dev θα τη βελτιώσουν είναι σίγουρο. Στο μπάσκετ είναι όντως πολύ καλύτερο. :) Κι εγω για ποδοσφαιρο εχω το Soccer LiveScores που ειναι οτι καλυτερο, και με το φιλτραρισματων πρωταθληματων που θες, αρκετα γρηγορα αποτελεσματα. Στο μπασκετ το Go Score ειναι μονοδρομος πια! Εψαχνα καιρο καποια καλη εφαρμογη για Ελληνικο μπασκετ, και τη παρακολουθουσα να δω το ποτε, και αν θα το συμπεριλαβουν οι Go :p Το Livebasket δεν εχει αυτοματη ενημερωση, και δειχνει μονο τα παιχνιδια 2-3 ημερων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Εχω αυτό https://market.android.com/details?id=opotech.advancedwifilockfree για να μου κρατάει το wifi on ακόμα και όταν κλείνει η οθόνη και έχει 2 επιλογές ακόμη: 1. Να βάζεις χρόνο για να κάνει timeout το wifi (δωρεαν εκδοση έχει default 20 λεπτά,αγορασμένη έκδοση το σετάρεις όσο θες). 2. Κλείνει το wifi μολις χάσεις επαφή μαζί του. Πολύ βολικό αν το ξεχάσεις ανοιχτό και φύγεις από το σπίτι παράδειγμα. Υπόψιν πως λογικά η εφαρμογή μάλλον δεν αφήνει το κινητό να μπεί 100% σε sleep mode αλλά δεν μπορώ να πω πως είχα προβλήματα εξ αιτίας του. Δοκίμασε το και δες αν σου κάνει. μηπως ομως σου τρωει την μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 μηπως ομως σου τρωει την μπαταρια? Λογικά ναι αλλά δεν παρατήρησα καμιά μεγάλη διαφορα στην μπαταρία. Γιαυτό είπα να δοκιμάσει και αν του κάνει οκ . Δεν χάνει και τίποτα. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Το δοκίμασα αλλά όχι με την ρομ της υπογραφής σου. Έκανα λίγη ώρα πλοήγηση και μετά το έβαλα δέκα λεπτά να φορτίσει. Πράγματι όταν το έβγαλα από το φορτιστή δεν μηδενισαν τα στατιστικά αλλά μπαταρία παραπάνω δε συνέχισε να τρώει. Τώρα λίγες ώρες μετά την δοκιμή και το δεκάλεπτο φόρτισης το navigon εξακολουθεί να βρίσκεται στη χρήση μπαταρίας(και λέει ότι χρησιμοποιήθηκε για 12 λεπτά που είναι σωστό) αλλά η κατανάλωση μπαταρίας είναι φυσιολογική.αλλά και γενικά στη χρήση έχει και άλλες εφαρμογές που έτρεξα και μου λέει ότι η συσκευή είναι με μπαταρία 22 ώρες κάτι που ισχύει , αν δε συνυπολογίσουμε τα ενδιάμεσα δέκα λεπτά φόρτισης. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Φαντάζομαι το είχες κλείσει το Navigon πριν συνδέσεις τον φορτιστή, σωστά; Γιατί το θέμα μου είναι ότι όταν κάνει reset τα στατιστικά (αποσύνδεση από τον φορτιστή στην περίπτωσή μου) το Navigon εξακολουθεί να εμφανίζεται στα στατιστικά παρόλο που είναι κλειστό και δεν εμφανίζεται σε κανένα task manager... Ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς πάντως που ασχολήθηκες. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 (edited) Nαι το έκλεισα πριν συνδέσω το φορτιστή.Η γνώμη μου είναι ότι δεν εμφανίζεται σε κανένα task manager,γιατί πολύ απλά είναι κλειστό. edit αν και βγαίνουμε offtopic Αυτό που παρατήρησα τουλάχιστον με την typhoon cm 2.3.3 που έχω τώρα είναι ότι τα στατιστικά της μπαταρίας,μηδενίζουν όταν το κινητό φορτίσει από 90% και άνω.Αν βγάλω τον φορτιστή στο 89% θα μου λέει πάλι τα παλιά στατιστικά.Μετά το 90% αρχίζει να μετράει πάλι από την αρχή,σβήνεται από τη χρήση ότι πρόγραμμα δούλεψες μέχρι να συνδέσεις το φορτιστή και ξεκινά μόνο με την προβολή και την ετοιμότητα κυψέλης. Edited April 8, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 (edited) Παιδιά, έχω μερικές φωτογραφίες μου τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε και να τις χρησιμοποιήσετε ως εικόνες φόντου ή backround στο κινητό σας εδώ. Μερικά δείγματα: http://teleytaios.files.wordpress.com/2011/04/sc20110407-213647.png?w=240 http://teleytaios.files.wordpress.com/2011/04/sc20110407-214555.png?w=240 http://teleytaios.files.wordpress.com/2011/04/sc20110407-214144.png?w=240 Είναι ένας ελάχιστος τρόπος για να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εδώ. Προς τους moderator: Επειδή έχω κάνει την ίδια ανάρτηση και στη συζήτηση για το Galaxy 3, θεώρησα καλό να τη βάλω κι εδώ που είναι πιο γενική η κουβέντα μήπως κάποιος θελήσει να κατεβάσει τις εικόνες. Αν θεωρείτε ότι είναι πλεονασμός μη διστάσετε να τη σβήσετε. Edited April 8, 2011 by theta Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio_ioa Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 (edited) Παιδιά καμία εφαρμογή για εφημερεύοντα βενζινάδικα για κινητό Sony Ericsson Xperia X10 Mini ? Edited April 8, 2011 by giorgio_ioa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Παιδιά καμία εφαρμοργή για εφημερεύοντα βετζινάδικα? Το spot4u φιλε μου Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio_ioa Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Το spot4u φιλε μου Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Δεν πρόλαβα να διορθώσω το αρχικό μήνυμα και η εφαρμογή είναι να κατέβει σε Sony Ericsson Xperia X10 Mini ....το spot4u δεν με αφήνει να το κατεβάσω από το market. Καμία ιδέα γιατί δεν με αφήνει να το κατεβάσω από το market ή καμία άλλη εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Υπαρχει τροπος να χρησιμοποιει το google maps χαρτες αποθηκευμενους στην καρτα μνημης ωστε να μην πρεπει να ειναι online για πλοηγηση ωστε να τους κατεβασει? Τους αποθηκευει αλλα μονο προσωρινα, υπαρχει κατι μονιμο? Αλλιως ποιο αλλο προγραμμα πλοηγησης (να δουλευει offline) να βαλω στο optimus p500? Ειτε free ειτε επι πληρωμη με ενδιαφέρει και εμένα αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 παιδιά υπάρχει κάποιο πρόγραμμα στο οποίο οπως βάζεις διαφορετικη φωτο σε μια επαφή να μπορεις να βάζεις διαφορετικό ηχο σε καθε επαφη και σου φωναζει το κινητο οταν σε παιρνουν τηλεφωνο... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 παιδιά υπάρχει κάποιο πρόγραμμα στο οποίο οπως βάζεις διαφορετικη φωτο σε μια επαφή να μπορεις να βάζεις διαφορετικό ηχο σε καθε επαφη και σου φωναζει το κινητο οταν σε παιρνουν τηλεφωνο... 1.το κανει μονο του 2. το ειδιο κοιτα στις ρυθμισεις 3. τι ακριβος ενοοις Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts