Jump to content

[Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να προσθέσω τη γνώμη μου με ένα link αν μου επιτρέπετε;

Διαβάστε και τα σχόλια, όπου γίνεται μεγαλύτερη ανάλυση.

http://www.doctorandroid.gr/2014/06/blog-post_17.html

Ωραίο και καταtοπιστικό άρθρο, εγώ έχω το Cerberus για παν ενδεχόμενο.

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ωραίο και καταtοπιστικό άρθρο, εγώ έχω το Cerberus για παν ενδεχόμενο.

Κάνε καλού κακού και μια άσκηση με υποθετικές συνθήκες κλοπής. Να δούμε αν θα δουλέψει. Γιατί το android device manager στην πράξη ήταν άχρηστο. Και ήταν το πρόγραμμα της μαμάς Google και μάλιστα στο τηλέφωνο της Google το Nexus 4. Το παν ενδεχόμενο σε εμένα έγινε πραγματικότητα και αυτό που λέω τελικά είναι ότι η Google με κορόιδεψε, πίστεψα στο πρόγραμμά της, δεν ψάχτηκα περισσότερο και τώρα δεν υπάρχει πιθανότητα να το ξαναβρώ.

Δοκίμασε το eBookDroid. Με pinch επιλέγεις το επίπεδο ζουμ που θέλεις και το θυμάται και για τις επόμενες σελίδες.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

εδώ να πούμε ότι κατεβάζοντας την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.systemappmover&hl=el μπορούμε πολύ εύκολα να κάνουμε στην προκειμένη περίπτωση την εφαρμογή, εφαρμογή συστήματος

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κάνε καλού κακού και μια άσκηση με υποθετικές συνθήκες κλοπής. Να δούμε αν θα δουλέψει. Γιατί το android device manager στην πράξη ήταν άχρηστο. Και ήταν το πρόγραμμα της μαμάς Google και μάλιστα στο τηλέφωνο της Google το Nexus 4. Το παν ενδεχόμενο σε εμένα έγινε πραγματικότητα και αυτό που λέω τελικά είναι ότι η Google με κορόιδεψε, πίστεψα στο πρόγραμμά της, δεν ψάχτηκα περισσότερο και τώρα δεν υπάρχει πιθανότητα να το ξαναβρώ.

Να σου πω κατι ρε φιλε, μπορει να εχεις και δικιο αλλα μια στις εκατο να δουλεψει εγινε η δουλεια μου και κατι ακομα οταν σου εχουν κλεψει ενα κινητο των 200 και πανω ευρω, με τοσα στοιχεια μεσα θα σκεφτω τα 3 ευρω που κανει η εφαρμογη?

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Εγω εχω αυτο το οποιο αν καποιος σου παρει το κινητο και βαλει αλλη SIM τοτε αυτοματα αποστελλεται ενα μηνυμα σε οποιο αριθμο επιλεξω εγω με τα στοιχεια του αριθμου. Επειδη δεν εχω ψαχτει αρκετα, το cerberus πως δουλευει; Για να δουλεψει πρεπει να ανοιξει ο αλλος ειτε gps ειτε δεδομενα;

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

Ακριβώς έτσι δουλεύει, δεν νοητε Δηλαδή κινητό στην εποχή μας που δεν θα συνδεθεί με κάποιο τρόπο στο internet

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Να σου πω κατι ρε φιλε, μπορει να εχεις και δικιο αλλα μια στις εκατο να δουλεψει εγινε η δουλεια μου και κατι ακομα οταν σου εχουν κλεψει ενα κινητο των 200 και πανω ευρω, με τοσα στοιχεια μεσα θα σκεφτω τα 3 ευρω που κανει η εφαρμογη?

εγώ δεν μιλάω για το οικονομικό. αν κάνει όλα όσα λέει στην πραγματικότητα τότε και δέκα και είκοσι ευρώ θα ήταν καλά. Αυτό που λέω είναι ότι η Google "πουλάει" παραμύθια όσον αφορά το πρόγραμμα της, το οποίο εμπιστευθηκα και δεν ψάχθηκα περισσότερο για να βρω το cerberus. Και λέω για να τελειώνω με αυτό ότι το πρόγραμμα της Google σε πραγματικές συνθήκες κλοπης ΑΠΈΤΥΧΕ.

Ψάχνω για ενα πρόγραμμα που να του γράφω π.Χ. στις 9/7/2014 στις12:30 να χτυπήσει ειδοποίηση με ένα κείμενο.

Έχουμε τίποτα τέτοιο (Είμαι και λίγο καινούργιος στο άθλημα)..

Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos.

Νομίζω ότι ακόμα και η μαμά εφαρμογή ημερολογίου σου κάνει :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Ψάχνω για ενα πρόγραμμα που να του γράφω π.Χ. στις 9/7/2014 στις12:30 να χτυπήσει ειδοποίηση με ένα κείμενο.

Μπορείς να δοκιμασεις και το keep της Google.

Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0

Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM

Δες και το evernote

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Πώς μπορώ να αλλάξω τον ήχο notification σε ολόκληρο το gmail?

Πχ στα εισερχόμενα βάζω έναν ήχο notification αλλά αν επιλέξεις να συγχρονίζει και μια ακόμα ετικέτα πρέπει να βάλεις και εκεί ήχο.

Δηλαδή αν υπάρχουν 20 ετικέτες πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα σε όλες. Προεπιλεγμένο ήχο παίρνει αυτό που δήλωσες στις ρυθμίσεις του συστήματος.

Δεν γίνετε κάτι χωρίς να αλλάξω το notification του συστήματος;

Edited by giorgos3924

Ότι έχω δοκιμάσει ώς τώρα μού βάζει ήχο ειδοποίησης (δηλαδή χτυπάει μία φορά μόνο).

Θέλω να χτυπάει συνέχεια σαν ξυπνητήρι μέχρι να το κλείσω.

Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos.

Ξέρει κανείς κάποιον e-mail client που να μπορεί μετά την εγκατάσταση να κατεβάσει για ένα ή και περισσότερους λογαριασμούς το σύνολο των ήδη υφιστάμενων μηνυμάτων (με τα attachments τους !!!) όσο παλαιά και αν είναι και όχι τα τελευταία 100, 1000, 5000, 10000 κλπ μηνύματα?

Θέλω δηλαδή να έχω όλα μου τα μηνύματα (από inbox και sent) πλήρως διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή offline.

Έχω δοκιμάσει διάφορους clients και δεν έχω βρει κάποιον που να το κάνει. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ την παλιά έκδοση του profimail (όχι το καινούργιο profimail go που το αντικατέστησε) αλλά πλέον έχει αρχίσει να εμφανίζει προβλήματα με την kit kat λόγω έλλειψης update εδώ και πολλούς μήνες (εξαιτίας του ότι μετά τη διακοπή του σταμάτησε και η εξέλιξη του προγράμματος και οι κατασκευαστές στράφηκαν στο profimail go).

Ότι έχω δοκιμάσει ώς τώρα μού βάζει ήχο ειδοποίησης (δηλαδή χτυπάει μία φορά μόνο).

Θέλω να χτυπάει συνέχεια σαν ξυπνητήρι μέχρι να το κλείσω.

Δοκίμασε το Missed call reminder,έχει πολλές επιλογές για οποία εφαρμογή θέλεις.

Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0

Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM

• 4 weeks later...

Μπορώ στο GMail που έχω ήδη περασμένο ένα λογαριασμό, να περάσω και ένα άλλα e-mail? Όχι ε?

Προσπαθώ να περάσω ένα gmail στο stock email client αλλά δε μου συγχρονίζει. Γράφει "Load messages" αλλά δεν εμφανίζει τίποτα..

Μπορώ στο GMail που έχω ήδη περασμένο ένα λογαριασμό, να περάσω και ένα άλλα e-mail? Όχι ε?

Προσπαθώ να περάσω ένα gmail στο stock email client αλλά δε μου συγχρονίζει. Γράφει "Load messages" αλλά δεν εμφανίζει τίποτα..

Θα πας accounts, add account, θα επιλέξεις Google, θα βάλεις τα στοιχεία του λογαριασμού και στην επόμενη οθόνη θα επιλέξεις τι θέλεις να συγχρονίζει από mail, drive κλπ. Εγώ έτσι του έχω περάσει 2 gmail χωρίς πρόβλημα.

Περα απο το greenify

Καμμια καλη εφαρμογη για ελεγχο καταναλωσης μπαταριας;

Εφαρμογές αυτού του είδους έχει πολλές, έχω μείνει ικανοποιημένος από αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dianxinos.dxbs&hl=el αλλά αυτό που πρέπει (πιστεύω) να κάνεις είναι να τρέξεις το παρακάτω πρόγραμμα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&hl=el θα δεις διαφορά από την πρώτη εφαρμογή του.

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Ψάχνω μια εφαρμογή με profiles.

Κυρίως θέλω να μου βάζει το τηλέφωνο σε αθόρυβη λειτουργία αλλά να μπορώ να επιλέξω να χτυπάει μόνο σε συγκεκριμένα γεγονότα

πχ όταν καλεί συγκεκριμένη επαφή, όταν έρχεται sms από συγκεκριμένη επαφή επίσης, ή στο mail, το whatsapp, το viber κτλ...

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας