Jump to content

[Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δες αν στις ρυθμίσεις του υπάρχει κάτι για προτεραιότητα. Αυτές οι εφαρμογές έχουν πολύ επιθετικές ρυθμίσει στη λήψη των sms και δημιουργούν τέτοια θέματα. Δοκίμασε το handcent να δεις τι θα κάνει.

Τέτοια επιλογή δεν υπήρχε. Έβαλα το Handcent όμως και το πρόβλημα διορθώθηκε. Σ'ευχαριστώ. :)

129026.png?1640591734

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

με ποιον τρόπο θα εκτυπώσω από το κιν μου διάφορα, με εκτυπωτή ο οποίος είναι συνδεδεμένος σε σταθερό pc και είναι κοινόχρηστος και σε οικιακό δίκτυο???

με ποιον τρόπο θα εκτυπώσω από το κιν μου διάφορα, με εκτυπωτή ο οποίος είναι συνδεδεμένος σε σταθερό pc και είναι κοινόχρηστος και σε οικιακό δίκτυο???

Με χρηση του google cloud print. Ψαξτο γιατι περισσοτερα δεν ξερω να σου πω!

για δες αυτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dynamixsoftware.printhand&hl=el

Στην εφαρμογη dropbox μπορω να δω τις φωτογραφιες που εχω αποθηκευσει στον υπολογιστη μεσω dropbox? Επισης αν μια φωτογραφια την αποθηκευσω στο dropbox πχ απτο facebook του κινητου μετα πως τη βρισκω?

Εγώ έχω κάνει έναν φάκελο που δεν το μοιράζομαι με κανέναν και σε εκείνον μεταφέρω πράγματα από τον υπολογιστή στο κινητό και το αντίστροφο

http://i.imgur.com/AFG27Lr.png

Απλά δημιούργησα ένα φάκελο, το Christos, στο dropbox (με τον γνωστό παραδοσιακό τρόπο :P ) και μετά φαίνεται και από το κινητό.

Βάζω αρχεία σε αυτό το φάκελο και μετά τα παίρνω από το κινητό με export.

Για να μεταφέρεις από το κινητό στο φάκελο αυτό, όταν κάνεις share και εμφανίζει bluetooth, facebook, etc θα εμφανίζει και το dropbox.

Θα διαλέγεις τον φάκελο σου και θα κάνεις add

Δηλαδη πρεπει πρωτα απτον υπολογιστη να φτιαξω τον φακελο για να τις δω στο κινητο? Γιατι οι φωτογραφιες ειναι αποθηκευμενες στον υπολογιστη στο φακελο dropbox κ οχι σε ξεχωριστο. Αν δεν φτιαξω αλλο φακελο δεν θα μπορω να τις δω στο κινητο?

για να το πω πιο καθαρα, καποιες φωτογραφιες τις μετεφερα στον υπολογιστη μεσω dropbox κ ειναι αποθηκευμενες κ καθε φορα που συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη μεταφερονται οι καινουριες φωτογραφιες στο φακελο dropbox του υπολογιστη. το θεμα ειναι ολες αυτες τις φωτογραφιες τις εχω σβησει απτο κινητο αφου μεταφερθηκαν στον υπολογιστη κ η ερωτηση ειναι αν υπαρχει τροπος να τις βρω αυτες τις φωτογραφιες κ να επιλεξω ποιες θελω για να τις περασω στο κινητο? επειδη ειμαι διακοπες κ μαζι μου δεν εχω τον υπολογιστη οπου ειναι αποθηκευμενες οι φωτογραφιες υπαρχει εφαρμογη για να δω τις φωτογραφιες που λογικα ειναι στον λογαριασμο μου του dropbox κ να επαναφερω αυτες που θελω στο κινητο, η πρεπει να παρω τον υπολογιστη κ να διαλεξω απο κει ποιες θελω κ να συνδεσω το κινητο για να τις μεταφερω? σορυ αν σας μπερδεψα απλα ψαχνω τροπους για να εχω προσβαση στις φωτογραφιες απο οπουδηπωτε χωρις να χρειαζομαι υπολογιστη, οποτε αν υπαρχει κανενας τροπος εκτος του dropbox ενημερωστε με σας παρακαλω!

Ας μιλησω γενικολογα για το dropbox και ισως σε βοηθησω.υπαρχουν 3 τοποι-μερη αποθηκευσης των φωτο σου.το dropbox που ειναι χωρος αποθηκευσης στο ιντερνετ (τα λεω οσο πιο απλα μπορω),ο υπολογιστης και το κινητο σου.

Αν τραβηξεις μια φωτο στο κινητο και ΔΕΝ την ανεβασεις στο dropbox αυτη η φωτο παραμενει εκει και την βλεπεις μονο απτο κινητο.αν την ανεβασεις στο dropbox μπορεις να την δεις ΚΑΙ στον υπολογιστη,αλλα θα παραμενει αποθηκευμενη στο dropbox (και στο κινητο που ειναι ο αρχικος χωρος αποθηκευσης).ΑΝ την κατεβασεις στον υπολογιστη τοτε θα ειναι αποθηκευμενη σε 3 μερη (dropbox,κινητο,υπολογιστη) και θα ειναι ορατη ,ουτως ή αλλως σε dropbox,κινητο,υπολογιστη.

ΑΝ την διαγραψεις απο dropbox(και την εχεις κατεβασει σε κινητο,υπολογιστη) τοτε θαναι ορατη σε κινητο,υπολογιστη αλλα ΔΕΝ θα ειναι αποθηκευμενη σε dropbox(οποτε σε εναν ασχετο υπολογιστη δεν θα μπορεις να την δεις ΜΕΣΩ dropbox.

Ελπιζω να μην σε μπερδεψα

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

λοιπον αποθηκευσα τις φωτογραφιες που ειχα στο iphone στον υπολογιστη με το dropbox k αποθηκευτηκαν στο φακελο του υπολογιστη dropbox. τωρα εχω galaxy s4 που σημαινει πως τις φωτογραφιες δεν τις εχω στο κινητο αλλα στον υπολογιστη. στο νεο μου κινητο μπορω καπως να τις βρω αφου θεωρητικα ειναι αποθηκευμενες στο dropbox χωρις να τις μεταφερω μεσω καλωδιου απτον υπολογιστη στο κινητο? γιατι οταν παω στην εφαρμογη dropbox στο κινητο μου βγαζει μονο αυτες που εχω τραβηξει με το καινουριο κινητο κ οχι αυτες που ηταν μεσα στο φακελο dropbox του υπολογιστη. αυτες πως τις βλεπω?

Μας έχεις κάνει κουλουβαχατα.

1. Είσαι σίγουρη ότι συνδέεσαι με το s4 στον παλιό σου λογαριασμό και όχι σε κάποιον άλλο;

2. Είσαι σίγουρη ότι τα είχες και στο Dropbox στο ίντερνετ και όχι μόνον απλά σε έναν φάκελο του υπολογιστή που τον λες Dropbox;

3. Εψαξες όλους τους φακέλους του Dropbox από το κινητό; Μήπως έχει άλλη ονομασία και δε το έχεις δει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ούτως ή άλλως το Dropbox έχει μια λειτουργία που σου επιτρέπει να ανεβάζεις αυτόματα στο Dropbox τις φωτογραφίες που έβγαλες στο κινητό σου.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

οταν εκανα συνδεση του κινητου με τον υπολογιστη κατευθειαν αυτοματα μετεφεροντουσαν οι φωτογραφιες του κινητου στον υπολογιστη κ αποθηκευοντουσαν αυτοματα σεναν φακελο που ο υπολογιστης το ονομαζε dropbox. αυτο δεν σημαινει οτι η διαδικασια γινοταν μεσω dropbox?καθε φορα που συνδεω το κινητο στον υπολογιστη μεταφερονται οι καινουριες φωτογραφιες αυτοματα στον ιδιο φακελο. αν στο κινητο δεν ειχα καμια φωτογραφια κ πηγαινα στην εφαρμογη dropbox δεν θα επρεπε να βλεπω τις φωτογραφιες που υπαρχουν στον υπολογιστη?ο μονος φακελος μεσα στο dropbox που υπαρχει ειναι ο camera uploads κ εκει μεσα εχει μονο τις φωτογραφιες που υπαρχουν μεσα στο κινητο χωρις αυτες να τις εχω μεταφερει στον υπολογιστη. αυτες που υποτιθεται υπαρχουν στο λογαριασμο μου δεν τις βλεπω

Σηκωνω ψηλα τα χερια.

Αυτο που μπορω να πω ειναι πως μαλλον οι φωτο σου που μεταφερονται αυτοματα απο το κινητο στο pc κατα τη συνδεση του με καλωδιο σε ενα φακελο dropbox ΔΕΝ μεταφερονται με το dropbox.

Μαλλον καποιο προγραμμα εχεις συγχρονισμου.

Τελος παντων.ας απαντησει αλλος...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Σηκωνω ψηλα τα χερια.

Αυτο που μπορω να πω ειναι πως μαλλον οι φωτο σου που μεταφερονται αυτοματα απο το κινητο στο pc κατα τη συνδεση του με καλωδιο σε ενα φακελο dropbox ΔΕΝ μεταφερονται με το dropbox.

Μαλλον καποιο προγραμμα εχεις συγχρονισμου.

Τελος παντων.ας απαντησει αλλος...

κ γω εκει καταληγω...

Χρησιμοποιώ το default mail client στο Google Nexus S και όταν σετάρω δεύτερο email account, μου βγάζει "Waiting for sync..". Και ενώ έχω περιμένει ώρες και διαγράψει/ξανασετάρει τους λογαριασμούς, δε δείχνει emails. Με ένα λογαριασμό παίζει κανονικά. Τι μπορεί να φταίει? Ή ακόμα καλύτερα, ποιον email client προτείνετε?

Thanks!

Ξεθάβω αυτο το παλιό θέμα γιατί πλέον υπάρχει το Touchpal Contacts

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cootek.smartdialer&hl=el

που υποστηρίζει 2 sim και ευρεση ελληνικών επαφών, δυστυχώς όμως όλο το interface ειναι στα αγγλικά.

Άν κάποιος έχει βρει κάτι καλύτερο θα ήθελα να το δοκιμάσω....

Στο sony tablet z και με to OfficeSuite Pro προσπαθώ να επεξεργαστώ αρχεία doc και δεν τα διαβάζει σωστά. Ρυθμίζεται κάπως ή υπάρχει κατι καλύτερο για office doc, xls κλπ.

Στο sony tablet z και με to OfficeSuite Pro προσπαθώ να επεξεργαστώ αρχεία doc και δεν τα διαβάζει σωστά. Ρυθμίζεται κάπως ή υπάρχει κατι καλύτερο για office doc, xls κλπ.

kingsoft office

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο swiftkey και με έχει παρεξενέψει ότι κάνει μεγάλη χρήση δεδομένων. Έφαγε μόνο του 6mb μέσα σε 4 μέρες, χωρίς να κάνει update! Το κάνει και σε σας?

Χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο swiftkey και με έχει παρεξενέψει ότι κάνει μεγάλη χρήση δεδομένων. Έφαγε μόνο του 6mb μέσα σε 4 μέρες, χωρίς να κάνει update! Το κάνει και σε σας?

Δουλεύεις το κανονικό ή την νέα beta version που κάνει συγχρονισμό στο cloud? Δεν έχω παρατηρήσει κάτι αλλά δεν δίνω και ιδιαίτερη σημασία να είμαι ειλικρινής γιατί συνήθως είμαι σε ασύρματο.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Δουλεύεις το κανονικό ή την νέα beta version που κάνει συγχρονισμό στο cloud? Δεν έχω παρατηρήσει κάτι αλλά δεν δίνω και ιδιαίτερη σημασία να είμαι ειλικρινής γιατί συνήθως είμαι σε ασύρματο.

Την 4.1.3.149 έχω. Και εγώ όταν ήμουν σε ασύρματο δεν έδινα σημασία, αλλά τώρα στις διακοπές μου τρώει τα data. Εκτός αυτού, αναρωτιέμαι τι στέλνει στην εταιρεία...

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας