Jump to content

[Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

για εμφανιση/επεξεργασια αρχεια οφις(word, excel) τι να προτιμησω?

επισης για εμφανιση pdf?

Hancom office.

Hancom office.

Στο δικό μου κινητό, μετά από 2-3 μήνες χρήσης, η συγκεκριμένη εφαρμογή σταμάτα να δουλεύει. Δλδ κάθε φορά που πάω να ανοίξω ένα αρχείο κάνει force close.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Ο αγαπημενος μου ειναι ο dialer one αλλα δεν ξερω αν τα εχει όλα αυτα που θελεις..

όμορφη εφαρμογή όντως, αλλά κι αυτή τραβάει επαφές μόνο από Skype, όχι από email accounts... Οπότε ξαναγυρνάω στις επαφές της εφαρμογής του Outlook...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Μπορει κανεις να μου προτεινει καποιο appγια το hotmail? Ειχα το παλιο app αλλα τελος του μηνα παυει η λειτουργια του και το νεο δεν το βαζω γιατι ειναι χαλι.

Θελω να εχει push, conversation κλπ

Αν εχει (οπως και το παλιο app) ωρες που να μην στελενει notification ακομα καλυτερα.

Diligentia, Vis, Celeritas

Αφήνω το τάμπλετ στο σπίτι μου, με επιλεγμενη την αυτόματη απάντηση στο Skype, και μπαίνω με το κινητό για να μπορώ να δω το σκυλί μου αν είναι ήσυχο. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να το κάνει αυτό, να χρησιμοποιεί δηλαδή την κάμερα του τάμπλετ σαν μια απλή κάμερα? Δεν ξέρω και πως να το πω. Ελπίζω να το καταλαβατε..... Και μάλλον το έβαλα σε λάθος thread....
Φιλικά, Κατερίνα

το εκανα αυτο παλια αλλα απο το ιδιο δυκτιο. αλλα εμαθα οτι γινεται και απο αλλο (δεν ξερω με 3g) νομιζω ηταν το ip webcam αλλα επειδη περασαν χρονια.. τοτε να φανταστεις πειραματιζομουν με custom roms στο xperia x10 mini.. δεν θυμαμαι!

παιδια μολις ανακαλυψα μια πολυ χρησιμη εφαρμογη.λεγεται. datasize explorer.σου δειχνει τι και ποσο χωρο πιανει οτιδηποτε στο κινητο σου και με long press σε παει κατευθειαν εκει να το σβησεις κλπ..οσοι εχετε τον es file explorer και δεν εχετε απενεργοποιημενο τον καδο ανακυκλωσης..οτι σβηνετε μενει στο κινητο!εβγαλα πολυυυ σαβουρα...

δεν το ξερω αυτο..απλως παρατηρησα οτι γεμισε η καρτα sd και λεω τι στο καλο.. και μολις το ετρεξα ειδα κατι αρχεια τεραστια που ειχα σβησει. απλως ο es τα ειχε μετακινησει στον καδο ανακυκλωσης ..

Αφήνω το τάμπλετ στο σπίτι μου, με επιλεγμενη την αυτόματη απάντηση στο Skype, και μπαίνω με το κινητό για να μπορώ να δω το σκυλί μου αν είναι ήσυχο. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να το κάνει αυτό, να χρησιμοποιεί δηλαδή την κάμερα του τάμπλετ σαν μια απλή κάμερα? Δεν ξέρω και πως να το πω. Ελπίζω να το καταλαβατε..... Και μάλλον το έβαλα σε λάθος thread....

Βρήκα αυτή και μου φαίνεται καλή. At homeVideo streamer και At home camera. Για όποιον θέλει κάτι αντίστοιχο.

Φιλικά, Κατερίνα

παιδια μολις ανακαλυψα μια πολυ χρησιμη εφαρμογη.λεγεται. datasize explorer.σου δειχνει τι και ποσο χωρο πιανει οτιδηποτε στο κινητο σου και με long press σε παει κατευθειαν εκει να το σβησεις κλπ..οσοι εχετε τον es file explorer και δεν εχετε απενεργοποιημενο τον καδο ανακυκλωσης..οτι σβηνετε μενει στο κινητο!εβγαλα πολυυυ σαβουρα...

Νομίζω το αντίθετο ισχύει...

Δηλαδή εσύ πρέπει να ενεργοποιήσεις το κάδο ανακύκλωσης. Εξ αρχής είναι επενεργοποιημενος.

Και όσο μένουν εκεί τα αρχεία είναι λογικό να πιάνουν χώρο.

Βρήκα αυτή και μου φαίνεται καλή. At homeVideo streamer και At home camera. Για όποιον θέλει κάτι αντίστοιχο.

Μόλις τα έβαλα. Καλή φάση. Μέχρι και να μιλάς από το κινητό και να ακούγεται στην ταμπλέτα έχει. χαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

απο οποιοδηποτε wifi?και με 3g?

Ναι και σε πολλές συσκευές. Είχα το τάμπλετ σπίτι και το βλέπαμε εγώ από το δικό μου κινητό και ο άντρας μου από το δικό του.

Φιλικά, Κατερίνα

Μόλις τα έβαλα. Καλή φάση. Μέχρι και να μιλάς από το κινητό και να ακούγεται στην ταμπλέτα έχει. χαχα

κάτι αντίστοιχο αλλά από το κινητό να βλέπω τι βλέπει η κάμερα που έχω πάνω στο πισι με usb υπάρχει;

Ποια από τις 2;

Ποια από τις 2;

Τη μία (πρώτη) τη βάζεις στο κινητό - τάμπλετ που θα αφήσεις σπίτι και την άλλη (δευτερη) στο κινητό που θα έχεις μαζί σου.

Φιλικά, Κατερίνα

Μπορει κανεις να μου προτεινει καποιο app για το hotmail/outlook? Ειχα το παλιο app αλλα παυει η λειτουργια του και το νεο δεν το βαζω γιατι ειναι χαλι.

Θελω να εχει push, conversation κλπ

Αν εχει (οπως και το παλιο app) ωρες που να μην στελενει notification ακομα καλυτερα.

Ξερει κανει να μου απαντησει σε αυτο?

Μεχρι και πριν ενα μηνα το ειχα δουλεψει λιγο μεσω του κινητου της κοπελας μου ...τοτε μολις ειχαν βαλει το fw, reply κλπ....

Πλεον θελω να βαλω και gmail λογαριασμο στο ιδιο app αλλα δεν θελω να κανει sync καθε καποια λεπτα της ωρας αλλα να εχει real time push

Μεχρι και πριν ενα μηνα το ειχα δουλεψει λιγο μεσω του κινητου της κοπελας μου ...τοτε μολις ειχαν βαλει το fw, reply κλπ....

Πλεον θελω να βαλω και gmail λογαριασμο στο ιδιο app αλλα δεν θελω να κανει sync καθε καποια λεπτα της ωρας αλλα να εχει real time push

Type mail....

Φιλικά, Κατερίνα

Τη μία (πρώτη) τη βάζεις στο κινητό - τάμπλετ που θα αφήσεις σπίτι και την άλλη (δευτερη) στο κινητό που θα έχεις μαζί σου.

Σε ευχαριστώ.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας