mol Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 για εμφανιση/επεξεργασια αρχεια οφις(word, excel) τι να προτιμησω? επισης για εμφανιση pdf? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 για εμφανιση/επεξεργασια αρχεια οφις(word, excel) τι να προτιμησω? επισης για εμφανιση pdf? Δοκίμασε το WPS Office + PDF. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 για εμφανιση/επεξεργασια αρχεια οφις(word, excel) τι να προτιμησω? επισης για εμφανιση pdf? Hancom office. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Hancom office. Στο δικό μου κινητό, μετά από 2-3 μήνες χρήσης, η συγκεκριμένη εφαρμογή σταμάτα να δουλεύει. Δλδ κάθε φορά που πάω να ανοίξω ένα αρχείο κάνει force close. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Ο αγαπημενος μου ειναι ο dialer one αλλα δεν ξερω αν τα εχει όλα αυτα που θελεις.. όμορφη εφαρμογή όντως, αλλά κι αυτή τραβάει επαφές μόνο από Skype, όχι από email accounts... Οπότε ξαναγυρνάω στις επαφές της εφαρμογής του Outlook... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idemis Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Μπορει κανεις να μου προτεινει καποιο appγια το hotmail? Ειχα το παλιο app αλλα τελος του μηνα παυει η λειτουργια του και το νεο δεν το βαζω γιατι ειναι χαλι. Θελω να εχει push, conversation κλπ Αν εχει (οπως και το παλιο app) ωρες που να μην στελενει notification ακομα καλυτερα. Παράθεση Diligentia, Vis, Celeritas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Αφήνω το τάμπλετ στο σπίτι μου, με επιλεγμενη την αυτόματη απάντηση στο Skype, και μπαίνω με το κινητό για να μπορώ να δω το σκυλί μου αν είναι ήσυχο. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να το κάνει αυτό, να χρησιμοποιεί δηλαδή την κάμερα του τάμπλετ σαν μια απλή κάμερα? Δεν ξέρω και πως να το πω. Ελπίζω να το καταλαβατε..... Και μάλλον το έβαλα σε λάθος thread.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 το εκανα αυτο παλια αλλα απο το ιδιο δυκτιο. αλλα εμαθα οτι γινεται και απο αλλο (δεν ξερω με 3g) νομιζω ηταν το ip webcam αλλα επειδη περασαν χρονια.. τοτε να φανταστεις πειραματιζομουν με custom roms στο xperia x10 mini.. δεν θυμαμαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 παιδια μολις ανακαλυψα μια πολυ χρησιμη εφαρμογη.λεγεται. datasize explorer.σου δειχνει τι και ποσο χωρο πιανει οτιδηποτε στο κινητο σου και με long press σε παει κατευθειαν εκει να το σβησεις κλπ..οσοι εχετε τον es file explorer και δεν εχετε απενεργοποιημενο τον καδο ανακυκλωσης..οτι σβηνετε μενει στο κινητο!εβγαλα πολυυυ σαβουρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Δηλαδή κάτι σαν το DiskUsage; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 δεν το ξερω αυτο..απλως παρατηρησα οτι γεμισε η καρτα sd και λεω τι στο καλο.. και μολις το ετρεξα ειδα κατι αρχεια τεραστια που ειχα σβησει. απλως ο es τα ειχε μετακινησει στον καδο ανακυκλωσης .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Αφήνω το τάμπλετ στο σπίτι μου, με επιλεγμενη την αυτόματη απάντηση στο Skype, και μπαίνω με το κινητό για να μπορώ να δω το σκυλί μου αν είναι ήσυχο. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να το κάνει αυτό, να χρησιμοποιεί δηλαδή την κάμερα του τάμπλετ σαν μια απλή κάμερα? Δεν ξέρω και πως να το πω. Ελπίζω να το καταλαβατε..... Και μάλλον το έβαλα σε λάθος thread.... Βρήκα αυτή και μου φαίνεται καλή. At homeVideo streamer και At home camera. Για όποιον θέλει κάτι αντίστοιχο. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 παιδια μολις ανακαλυψα μια πολυ χρησιμη εφαρμογη.λεγεται. datasize explorer.σου δειχνει τι και ποσο χωρο πιανει οτιδηποτε στο κινητο σου και με long press σε παει κατευθειαν εκει να το σβησεις κλπ..οσοι εχετε τον es file explorer και δεν εχετε απενεργοποιημενο τον καδο ανακυκλωσης..οτι σβηνετε μενει στο κινητο!εβγαλα πολυυυ σαβουρα... Νομίζω το αντίθετο ισχύει... Δηλαδή εσύ πρέπει να ενεργοποιήσεις το κάδο ανακύκλωσης. Εξ αρχής είναι επενεργοποιημενος. Και όσο μένουν εκεί τα αρχεία είναι λογικό να πιάνουν χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Βρήκα αυτή και μου φαίνεται καλή. At homeVideo streamer και At home camera. Για όποιον θέλει κάτι αντίστοιχο. Μόλις τα έβαλα. Καλή φάση. Μέχρι και να μιλάς από το κινητό και να ακούγεται στην ταμπλέτα έχει. χαχα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 απο οποιοδηποτε wifi?και με 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 απο οποιοδηποτε wifi?και με 3g? Ναι και σε πολλές συσκευές. Είχα το τάμπλετ σπίτι και το βλέπαμε εγώ από το δικό μου κινητό και ο άντρας μου από το δικό του. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Βρήκα αυτή και μου φαίνεται καλή. At homeVideo streamer και At home camera. Για όποιον θέλει κάτι αντίστοιχο. Μόλις τα έβαλα. Καλή φάση. Μέχρι και να μιλάς από το κινητό και να ακούγεται στην ταμπλέτα έχει. χαχα κάτι αντίστοιχο αλλά από το κινητό να βλέπω τι βλέπει η κάμερα που έχω πάνω στο πισι με usb υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Μόλις τα έβαλα. Καλή φάση. Μέχρι και να μιλάς από το κινητό και να ακούγεται στην ταμπλέτα έχει. χαχα Ποια από τις 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Ποια από τις 2; Τη μία (πρώτη) τη βάζεις στο κινητό - τάμπλετ που θα αφήσεις σπίτι και την άλλη (δευτερη) στο κινητό που θα έχεις μαζί σου. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idemis Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Μπορει κανεις να μου προτεινει καποιο app για το hotmail/outlook? Ειχα το παλιο app αλλα παυει η λειτουργια του και το νεο δεν το βαζω γιατι ειναι χαλι. Θελω να εχει push, conversation κλπ Αν εχει (οπως και το παλιο app) ωρες που να μην στελενει notification ακομα καλυτερα. Ξερει κανει να μου απαντησει σε αυτο? Παράθεση Diligentia, Vis, Celeritas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Έχεις δοκιμάσει το outlook; Εννοώ, πρόσφατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idemis Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Μεχρι και πριν ενα μηνα το ειχα δουλεψει λιγο μεσω του κινητου της κοπελας μου ...τοτε μολις ειχαν βαλει το fw, reply κλπ.... Πλεον θελω να βαλω και gmail λογαριασμο στο ιδιο app αλλα δεν θελω να κανει sync καθε καποια λεπτα της ωρας αλλα να εχει real time push Παράθεση Diligentia, Vis, Celeritas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Μεχρι και πριν ενα μηνα το ειχα δουλεψει λιγο μεσω του κινητου της κοπελας μου ...τοτε μολις ειχαν βαλει το fw, reply κλπ.... Πλεον θελω να βαλω και gmail λογαριασμο στο ιδιο app αλλα δεν θελω να κανει sync καθε καποια λεπτα της ωρας αλλα να εχει real time push Type mail.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Τη μία (πρώτη) τη βάζεις στο κινητό - τάμπλετ που θα αφήσεις σπίτι και την άλλη (δευτερη) στο κινητό που θα έχεις μαζί σου. Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 θα ηταν καλη μαγκια αν με το που ανιχνευε κινηση εστελνε ειδοποιηση στο κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts