Sniaf Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 παίζει κανείς The Bard's Tale ? αν ναι το refresh rating στα option ποιο είναι προτεινόμενο medium η high ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 παίζει κανείς The Bard's Tale ? αν ναι το refresh rating στα option ποιο είναι προτεινόμενο medium η high ? Το τερματισα πριν μήνες. Βάλε high και βλέπεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 καλημερα ξερει κανεις αν πρεπει να ειναι και τα 2 κινητα root για να μεταφερω την προοδο ενος παιχνιδιου μεταξυ τους; η απλα μονο το 1ο που εχει το αρχειο με την προοδο; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Με βαση το titanium και τα δύο. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 @sakdim το helium backup ισως να σε βολεψει αν δεν εχεις ρουτ. απλα χρειαζεται και pc. αν εισαι ρουτ υπαρχουν πολλες επιλογες , με το titanium -οπως προτεινει και ο αποπανω φιλος- να ειναι απο τις καλυτερες Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 καλημερα ξερει κανεις αν πρεπει να ειναι και τα 2 κινητα root για να μεταφερω την προοδο ενος παιχνιδιου μεταξυ τους; η απλα μονο το 1ο που εχει το αρχειο με την προοδο; ευχαριστω #3405+κάποιο file explore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 καλησπερα και παλι. για να διευκολυνω την κατασταση μηπως και μου βρειτε λυση τελικα γιατι ειναι κριμα να χασω την προοδο. το παλιο κινητο που ειναι το save που θελω να μεταφερω εχει πανω android 2.3 (χωρις root). το νεο εχει 4.4 δυστυχως δεν μπορω να χρησιμοποιησω το helium γιατι απο οτι ειδα δεν δουλευει σε 2.3. οποτε βασικα μου ειναι αχρηστο εκτος αν δεν ειδα καλα την υποστηριζομενη εκδοση. οσο για το που ειναι αποθηκευμενο το παιχνιδι εχω και εκει προβλημα (λογω οτι δεν ειμαι root) γιατι απλα δεν μπορω να βρω που εχει εγκατασταθει ποσο μαλλον να αντιγραψω το αρχειο .sav. για αυτο σε προηγουμενα post αν δειτε ζηταω απο καποιον να το εγκαταστησει για να μου πει το path. ελπιζω να βοηθαω λιγο την κατασταση για να μου πειτε τις γνωμες σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 ^^δες μηπως τα αρχεία ειναι κρυφα, κοιταξε τις ρυθμίσεις καποιου file explorer, πχ ES Εγω παίζω ένα παιχνίδι, το Beach buggy και συμβαίνει το εξής περίεργο.. Ενώ το παίζω και στο κινητο και στο ταμπλετ, στο κινητο έχει δύο εφέ γραφικών -ένα ότι μόλις πέσει σε νερό πιτσιλάει η καμερα και τρέχουν νερά και δύο, ότι ανάβει φώτα μέσα σε τούνελ- που αυτά δεν τα έχει στο ταμπλετ. Οι ρυθμίσεις είναι ίδιες... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Επιτέλους συμμαχίες στο Boom Beach. Ποιοι θέλουν να μαζευτούμε; Level 31, 215 metals Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Θα το κοιταξω,ειμαι λιγο σκεπτικος ακομα. Καπου διαβασα οτι θα μπορουν να σου κανουν αντιποινα και γενικα να χανεις πιο ευκολα τα αποθεματα σου, κατι που σημαινει οτι βρηκανε αλλον ενα τροπο να στα παιρνουνε για να συνεχιζεις.. Εντωμεταξει, βλεπω κατι βασεις ορισμενων, που εχουν καποια κουφα πραγματα, πχ ειναι πολυ ψηλο επιπεδο και δεν εχουν αναπτυξει στο μεγιστο επιπεδο που μπορουν τα πιο βασικα, οπως τα σπιτακια που παραγουν χρημα ή μπορει να εχουν υπερβολικα ανεπτυγμενες βαρκες οντας ακομα πολυ χαμηλο επιπεδο ή να μην ξερουν στοιχειωδως να στησουν τα αμυντικα συστηματα ή να εχουν το headquarters στο μεγιστο επιπεδο (η πιο δυσκολη μεταβαση ειναι απο επιπεδο 15 σε 16, αδικαιολογητες απαιτησεις πορων) χωρις να εχουν κανει τα βασικα... Καποιοι ή πληρωνουν αβερτα ή το χακευουν. Και τα 2 μου τη δινουν Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Online save παιχνιδι και να το χακαρουν, το θεωρώ αδύνατο . Συνήθως σε αυτά που κανεις save στην συσκευή γίνονται οι μ α μ ο υ ν ι ε ς (real racing) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Eγω ειχα κολλησει ασχημα με το six guns, ενταξει το τερματισα κανονικα, εχει ξεχωριστα το online παιχνιδι, αλλα ειδα τερατα, ειχαν τα καλυτερα οπλα, απειρα πυρομαχικα και εκαναν το αμιμητο, εμπαιναν μεσα απο τοιχους που δεν εχεις δυνατοτητα να μπεις και πυροβολουσαν απο μεσα,ενω απεξω δε μπορουσες.. Ε και εκει το παρατησα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisju Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 hi.Ξερει κανενας καποιο καλο puzzle game που να ειναι free και να μην θελει συνδεση στο ιντερνετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 hi.Ξερει κανενας καποιο καλο puzzle game που να ειναι free και να μην θελει συνδεση στο ιντερνετ? Θα βρεις πολλά στα Top Puzzle Games... όλα καλά είναι, εξαρτάται από το στυλ σου τι θα σου αρέσει. Θα σου πω εγώ κάποια από τα δικά μου top που βρίσκονται και σε αυτές τις λίστες Cut The Rope (must παιχνίδι!) Where's my water? Osmos The Room Unblock Me Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Αυτή η 7 στο 99 problems.... Δεν περνιεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Αυτή η 7 στο 99 problems.... Δεν περνιεται! Ισχύει! Η πιο δύσκολη ήταν και για μένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Πράγματι, το παιρνας απ'το μάτι της βελόνας. Και εγώ εκεί κόλλησα και το έχω αφήσει λίγο.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Boom Beach join "Hellas" task search for: #CGUQ0 VPs 300+ Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Boom Beach join "Hellas" task search for: #CGUQ0 VPs 300+ Έψαχνα το μεσημέρι για ελληνική ομάδα και βρήκα κάποια. Αν το ήξερα νωρίτερα θα έμπαινα σε αυτή που λες. Με τα operations τι γίνεται ; κερδίσαμε 2 μάχες, πήραμε 50 πόντους και μετά ; Για την προσωπική μας βάση τι κερδίζουμε ; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Έψαχνα το μεσημέρι για ελληνική ομάδα και βρήκα κάποια. Αν το ήξερα νωρίτερα θα έμπαινα σε αυτή που λες. Με τα operations τι γίνεται ; κερδίσαμε 2 μάχες, πήραμε 50 πόντους και μετά ; Για την προσωπική μας βάση τι κερδίζουμε ; Αναλογως την εμπειρια σου, ερχονται με καραβι και διαλεγεις... Καθε 24 ωρες μπορεις να ανοιξεις επιχείρηση. Σε καθε επιχείρηση μια επιθεση ο καθένας. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Αναλογως την εμπειρια σου, ερχονται με καραβι και διαλεγεις... Καθε 24 ωρες μπορεις να ανοιξεις επιχείρηση. Σε καθε επιχείρηση μια επιθεση ο καθένας. Τι εννοείς έρχεται καράβι; Αφού και πριν τα operations ερχόταν καράβι με 3 επιλογές. Απλά πριν έλεγε Collect, ενώ τώρα λέει VP reward. Στην επιχείρηση τι εννοείς μια επίθεση ο καθένας; χτες στην πρώτη της ομάδας, είχαμε 2 βάσεις να επιτεθούμε. Στην πρώτη πήγαμε 2, στην δεύτερη χρειάστηκε μόνο ένας. Οι υπόλοιποι τι κάνουν; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 πειτε κανα παιχνιδι να περναω την ωρα μου. να με κρατησει ομως γιατι τα βαριεμαι ευκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Έψαχνα το μεσημέρι για ελληνική ομάδα και βρήκα κάποια. Αν το ήξερα νωρίτερα θα έμπαινα σε αυτή που λες. Με τα operations τι γίνεται ; κερδίσαμε 2 μάχες, πήραμε 50 πόντους και μετά ; Για την προσωπική μας βάση τι κερδίζουμε ; σαλαμινομαχοι ελληνικη αμα θελετε μπειτε Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Ρε παιδιά αγόρασα σήμερα το nba Jam από το play. Όταν λοιπόν το ανοίγω, λέει κάτι ότι δεν είναι authorized για την συσκευή μου. Πήρα refund, και πάω να αγοράσω την άλλη έκδοση που διάβασα στο Google. Πάλι τα ίδια. Ξέρετε τι φταίει? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 κανενα παιχνιδακι για μικρα παιδια; (γυρω στα 10) σε ενα κοριτσακι που εδωσα για λιγο το κινητο ξετρελαθηκε με αυτο και εσκαγε στα γελια καθε φορα που εχανε :P https://play.google.com/store/apps/details?id=com.setsnail.daddylonglegs κανενα ετσι παρομοιο με γελοιες φιγουρες, κινησεις κτλ; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts