Roid_rage Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Αξίζει, αλλά έχουν πολύ λίγα υποστήριξη. Μετρημένα στα δάχτυλα θα έλεγα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Αξίζει, αλλά έχουν πολύ λίγα υποστήριξη. Μετρημένα στα δάχτυλα θα έλεγα Οταν λες μετρημενα στα δαχτυλα εμενα μου κανει οτι δεν αξιζει το gamepad εκτος και αν προσθετονται παιχνιδια αργοτερα, ή μενεις με οτι παιρνεις; Αυτο παει αναλογα το gamepad να φανταστω ετσι καθε ενα υποστιριζει και τα δικα του παιχνιδια; Εχετε να προτεινετε κανενα καλο με οσο το δυνατον περισσοτερη γκαμα παιχνιδιων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Δε νομιζω να πηγαινει αναλογα το gamepad.. Μαλλον ανάλογα αν τα υποστηριζει το παιχνιδι. Μπορούμε να στελνουμε email στους δημιουργούς να το υποστηριξουν, αλλα δε σημαινει οτι θα γινει.. Εδω δεν εχουν πολλα υποστηριξη ποντικιού. Πχ εγω επαιζα boom beach και ειχε, μετα επαιζα Empires and allies και δεν ειχε. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 ok το επιασα και απο οτι εχω καταλαβει παιζουν τα περισσοτερα RPG & Role play οπως και με αμαξια τα περισσοτερα! αυτα που δεν παιζουν συνηθως ειναι αυτα τα στρατηγικης! ποιος χρησιμοποιει ή ξερει να μου πει κανενα καλο gamepad για αγορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Προσοχή στους χρήστες του RR3, με το τελευταίο update με έσβησε το backup που είχα στο cloud, είχα κάνει την στιαπου με τα αρχεία doc.και δεν μπορώ να το κατεβάσω Back up παίρνει πλέον ή όχι;;; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Ξέρετε κάποιο καλό MOBA παιχνίδι ή γενικά κάποιο offline η online RPG να περνάει η ώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Ξέρετε κάποιο καλό MOBA παιχνίδι ή γενικά κάποιο offline η online RPG να περνάει η ώρα; τσεκαρε λιγο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.makingfun.mageandminions&hl=el Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Έχω κολλήσει τις τελευταίες μέρες με το Dead Target. Κανένα άλλο στο ίδιο στύλ ξέρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Σε αυτο το παιχνιδι εχει παιξει κανεις multiplayer?Οσες φορες δοκιμασα δεν μπορεσα να παιξω.Χρειαζεται να κανω κατι για να παιξω με αλλους?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Μόλις τερμάτισα το Leo's fortune. Υπάρχει κανένα άλλο παρόμοιο παιχνίδι? Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Μόλις τερμάτισα το Leo's fortune. Υπάρχει κανένα άλλο παρόμοιο παιχνίδι? Για δοκιμασε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.frogmind.badland Επισης παιδια κανεις που εχει δοκιμασει κανενα gamepad να μου πει σκεφτομαι να παρω και δεν ξερω ποιο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Εγω εχω παρει ενα απο αυτα τα gamepad mini που εχει στο ebay για να παιζω dream league soccer. Υπακουο,μια χαρα αλλα θα ηθελα λιγο πιο μεγαλο.Πολλες φορες μου φευγει απο τα χερια. Αλλα νταξει δεν πολυπαιζω εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Πάρε το Xiaomi, πολύ προσεγμένο σε υλικά και κουμπια και τα πισω όμορφα, απλά οι δύο μοχλοι δεν είναι είναι στο ίδιο ύψος σαν το PlayStation. Επίσης η δόνηση του λένε ότι δε λειτουργεί στα παιχνίδια, ενώ έχει. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Πάρε το Xiaomi, πολύ προσεγμένο σε υλικά και κουμπια και τα πισω όμορφα, απλά οι δύο μοχλοι δεν είναι είναι στο ίδιο ύψος σαν το PlayStation. Επίσης η δόνηση του λένε ότι δε λειτουργεί στα παιχνίδια, ενώ έχει. Παιζει καποιο λινκ; Εγω σκεφτομαι και γι αυτο https://www.skroutz.gr/s/6635985/iPega-PG-9025.html?from=adam_version_3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Invoked Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Εγώ πήρα το Moga Pro Power πριν καμία εβδομάδα κυριως για χρηση με Gear VR και είμαι ευχαριστημένος. Ποιοτικό χειριστήριο με διάταξη μοχλων offset όπως του Xbox (πολύ ποιο άνετο κατά την γνώμη μου από του Playstation). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Εγώ πήρα το Moga Pro Power πριν καμία εβδομάδα κυριως για χρηση με Gear VR και είμαι ευχαριστημένος. Ποιοτικό χειριστήριο με διάταξη μοχλων offset όπως του Xbox (πολύ ποιο άνετο κατά την γνώμη μου από του Playstation). Προτιμώ Playstation με χίλια! Και αυτό το είχα δει αλλά ποιο γνωστό φαίνεται το ipeg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Παιζει καποιο λινκ; Εγω σκεφτομαι και γι αυτο https://www.skroutz.gr/s/6635985/iPega-PG-9025.html?from=adam_version_3 http://www.gearbest.com/video-game/pp_167775.html Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 http://www.gearbest.com/video-game/pp_167775.html Καλο φαινεται αλλα δεν θελω να μπλεξω με εξωτερικο τωρα να κανει να ερθει κανενα μηνα! τπτ απο Ελλαδα ψαχνω και να ειναι οι μοχλοι σαν το Playstation δεν με πολυ αρεσει σε φαση του Xbox δεν με βολευει και πολυ! Μονο αυτο το Ipeg βρηκα που ειναι καπως γνωστο εχει και κανα δυο βιντεακια Youtube αλλα με ξενερωνει ο μοχλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Invoked Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Καλο φαινεται αλλα δεν θελω να μπλεξω με εξωτερικο τωρα να κανει να ερθει κανενα μηνα! τπτ απο Ελλαδα ψαχνω και να ειναι οι μοχλοι σαν το Playstation δεν με πολυ αρεσει σε φαση του Xbox δεν με βολευει και πολυ! Μονο αυτο το Ipeg βρηκα που ειναι καπως γνωστο εχει και κανα δυο βιντεακια Youtube αλλα με ξενερωνει ο μοχλος Πληροφοριακά από Amazon Αγγλίας έκανε 3 μέρες να ερθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 @kostashark, το γνήσιο της Samsung το έχεις δει; Το έχει ο γιος μου, ακριβό αλλά πολύ ποιοτικό. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 @kostashark, το γνήσιο της Samsung το έχεις δει; Το έχει ο γιος μου, ακριβό αλλά πολύ ποιοτικό. Είναι αρκετά ακριβό αυτό :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Fruit ninja στα 10 λεπτα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.halfbrick.fruitninja&hl=en&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dfruit+ninja&pcampaignid=APPU_1_c1fUVr_dJsP4apX3tfgD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Fruit ninja στα 10 λεπτα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.halfbrick.fruitninja&hl=en&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dfruit+ninja&pcampaignid=APPU_1_c1fUVr_dJsP4apX3tfgD τι διαφορα εχει απο το Free εγω δεν μπορω να καταλαβω :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 τι διαφορα εχει απο το Free εγω δεν μπορω να καταλαβω :/ https://au.answers.yahoo.com/question/index?qid=20121129043825AAKjste Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Ακομα δεν εχει βγει κατι αναλογο του red alert ή command & conquer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts