Jump to content

[Android - προτάσεις] Παιχνίδια

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αξίζει, αλλά έχουν πολύ λίγα υποστήριξη. Μετρημένα στα δάχτυλα θα έλεγα

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Αξίζει, αλλά έχουν πολύ λίγα υποστήριξη. Μετρημένα στα δάχτυλα θα έλεγα

Οταν λες μετρημενα στα δαχτυλα εμενα μου κανει οτι δεν αξιζει το gamepad εκτος και αν προσθετονται παιχνιδια αργοτερα, ή μενεις με οτι παιρνεις; Αυτο παει αναλογα το gamepad να φανταστω ετσι καθε ενα υποστιριζει και τα δικα του παιχνιδια; Εχετε να προτεινετε κανενα καλο με οσο το δυνατον περισσοτερη γκαμα παιχνιδιων;

Δε νομιζω να πηγαινει αναλογα το gamepad.. Μαλλον ανάλογα αν τα υποστηριζει το παιχνιδι. Μπορούμε να στελνουμε email στους δημιουργούς να το υποστηριξουν, αλλα δε σημαινει οτι θα γινει.. Εδω δεν εχουν πολλα υποστηριξη ποντικιού. Πχ εγω επαιζα boom beach και ειχε, μετα επαιζα Empires and allies και δεν ειχε.

Μια πλήρης φόρτιση.

ok το επιασα και απο οτι εχω καταλαβει παιζουν τα περισσοτερα RPG & Role play οπως και με αμαξια τα περισσοτερα! αυτα που δεν παιζουν συνηθως ειναι αυτα τα στρατηγικης!

ποιος χρησιμοποιει ή ξερει να μου πει κανενα καλο gamepad για αγορα;

Προσοχή στους χρήστες του RR3, με το τελευταίο update με έσβησε το backup που είχα στο cloud, είχα κάνει την στιαπου με τα αρχεία doc.και δεν μπορώ να το κατεβάσω

Back up παίρνει πλέον ή όχι;;;

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Ξέρετε κάποιο καλό MOBA παιχνίδι ή γενικά κάποιο offline η online RPG να περνάει η ώρα;

Ξέρετε κάποιο καλό MOBA παιχνίδι ή γενικά κάποιο offline η online RPG να περνάει η ώρα;

τσεκαρε λιγο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.makingfun.mageandminions&hl=el

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε αυτο το παιχνιδι εχει παιξει κανεις multiplayer?Οσες φορες δοκιμασα δεν μπορεσα να παιξω.Χρειαζεται να κανω κατι για να παιξω με αλλους??

Μόλις τερμάτισα το Leo's fortune. Υπάρχει κανένα άλλο παρόμοιο παιχνίδι?

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

Μόλις τερμάτισα το Leo's fortune. Υπάρχει κανένα άλλο παρόμοιο παιχνίδι?

Για δοκιμασε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.frogmind.badland

Επισης παιδια κανεις που εχει δοκιμασει κανενα gamepad να μου πει σκεφτομαι να παρω και δεν ξερω ποιο !

Εγω εχω παρει ενα απο αυτα τα gamepad mini που εχει στο ebay για να παιζω dream league soccer.

Υπακουο,μια χαρα αλλα θα ηθελα λιγο πιο μεγαλο.Πολλες φορες μου φευγει απο τα χερια.

Αλλα νταξει δεν πολυπαιζω εγω.

Πάρε το Xiaomi, πολύ προσεγμένο σε υλικά και κουμπια και τα πισω όμορφα, απλά οι δύο μοχλοι δεν είναι είναι στο ίδιο ύψος σαν το PlayStation. Επίσης η δόνηση του λένε ότι δε λειτουργεί στα παιχνίδια, ενώ έχει.

Μια πλήρης φόρτιση.

Πάρε το Xiaomi, πολύ προσεγμένο σε υλικά και κουμπια και τα πισω όμορφα, απλά οι δύο μοχλοι δεν είναι είναι στο ίδιο ύψος σαν το PlayStation. Επίσης η δόνηση του λένε ότι δε λειτουργεί στα παιχνίδια, ενώ έχει.

Παιζει καποιο λινκ; Εγω σκεφτομαι και γι αυτο https://www.skroutz.gr/s/6635985/iPega-PG-9025.html?from=adam_version_3

Εγώ πήρα το Moga Pro Power πριν καμία εβδομάδα κυριως για χρηση με Gear VR και είμαι ευχαριστημένος. Ποιοτικό χειριστήριο με διάταξη μοχλων offset όπως του Xbox (πολύ ποιο άνετο κατά την γνώμη μου από του Playstation).

Εγώ πήρα το Moga Pro Power πριν καμία εβδομάδα κυριως για χρηση με Gear VR και είμαι ευχαριστημένος. Ποιοτικό χειριστήριο με διάταξη μοχλων offset όπως του Xbox (πολύ ποιο άνετο κατά την γνώμη μου από του Playstation).

Προτιμώ Playstation με χίλια! Και αυτό το είχα δει αλλά ποιο γνωστό φαίνεται το ipeg

Παιζει καποιο λινκ; Εγω σκεφτομαι και γι αυτο https://www.skroutz.gr/s/6635985/iPega-PG-9025.html?from=adam_version_3

http://www.gearbest.com/video-game/pp_167775.html

Μια πλήρης φόρτιση.

Καλο φαινεται αλλα δεν θελω να μπλεξω με εξωτερικο τωρα να κανει να ερθει κανενα μηνα! τπτ απο Ελλαδα ψαχνω και να ειναι οι μοχλοι σαν το Playstation δεν με πολυ αρεσει σε φαση του Xbox δεν με βολευει και πολυ! Μονο αυτο το Ipeg βρηκα που ειναι καπως γνωστο εχει και κανα δυο βιντεακια Youtube αλλα με ξενερωνει ο μοχλος

Καλο φαινεται αλλα δεν θελω να μπλεξω με εξωτερικο τωρα να κανει να ερθει κανενα μηνα! τπτ απο Ελλαδα ψαχνω και να ειναι οι μοχλοι σαν το Playstation δεν με πολυ αρεσει σε φαση του Xbox δεν με βολευει και πολυ! Μονο αυτο το Ipeg βρηκα που ειναι καπως γνωστο εχει και κανα δυο βιντεακια Youtube αλλα με ξενερωνει ο μοχλος

Πληροφοριακά από Amazon Αγγλίας έκανε 3 μέρες να ερθει.

@kostashark, το γνήσιο της Samsung το έχεις δει; Το έχει ο γιος μου, ακριβό αλλά πολύ ποιοτικό.

@kostashark, το γνήσιο της Samsung το έχεις δει; Το έχει ο γιος μου, ακριβό αλλά πολύ ποιοτικό.

Είναι αρκετά ακριβό αυτό :/

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Παιχνίδια