kakofonixx Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Εγώ αυτές τις μέρες παίζω swat and zombies https://play.google.com/store/apps/details?id=co.kr.medialog.swatandzombie&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvLmtyLm1lZGlhbG9nLnN3YXRhbmR6b21iaWUiXQ.. οντως πολυ καλο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 κανένα απο τα need for speed shift και hot pursuit δε παίζουν στη συσκευή μου (desire z με ics και oc@1.5ghz) κατεβαίνουν τα δεδομένα και όταν πάει να ξεκινήσει το παιχνίδι κολλάνε στην οθόνη που εμφανίζεται το EA. μπορώ να κάνω κάτι να τρεξουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 θα ηθελα να μου προτεινεται καποια παιχνιδια σε στυλ swat and zombies Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Tower defence είναι αυτό. Το κορυφαίο του είδους είναι το plant vs zombies. Επίσης πολύ καλό το jelly defence και το guns n glorry. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Σε όσους έχουν 4.1.1 ,μπορείτε να παίξετε το where's my water και where's my Perry; Ναι και σε nexus s και galaxy nexus με 4.1.1. παιζει μια χαρα το wheres my water Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Ναι και σε nexus s και galaxy nexus με 4.1.1. παιζει μια χαρα το wheres my water Οκ είναι πρόβλημα τελικά της rom και όχι των παιχνιδιών. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Το κορυφαίο του είδους είναι το plant vs zombies. συμφωνω! το χω λιώσει το παιχνίδι! το προτείνω να το παίξετε και σε pc :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Καλησπερα παιδια, ψαχνω ενα παιχνιδακι που να μπορω να παιξω με εναν φιλο μεσω WIFI! Οχι μεσω bluetooth! Το μονο που βρισκω ειναι μονο παιχδια με τραπουλα και ναυμαχια! Αν ξερετε καποιο αλλο πειτε το! Ευχαριστω εκ των προτερων! Nba jam! :cool: Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Nba jam! :cool: αυτο κατεβαζει και δεδομενα μετα την εγκατασταση η παιζει κανονικα? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 ρε παιδια μια ερωτηση εχω το street fighter iv ποτε θα βγει ?ειναι το μονο παιχνιδι που με ενδιαφερει και δεν μπορω να το βρω εχω δοκιμασει μερικες εκδοσεις που εχω βρει απο αλλου αλλα δεν παιζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 αυτο κατεβαζει και δεδομενα μετα την εγκατασταση η παιζει κανονικα? Ναι κατεβαζει την πρωτη φορα που το τρεχεις.. Μετα κομπλε.. Πολυ καλο παιχνιδακι.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Ναι κατεβαζει την πρωτη φορα που το τρεχεις.. Μετα κομπλε.. Πολυ καλο παιχνιδακι.. ;) κατεβάζεις δεδομενα γιατι εχει τελεια γραφικα και gameplay ειναι παιχνιδαρα το συνιστω σε ολους να το δοκιμασουν Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Ναι κατεβαζει την πρωτη φορα που το τρεχεις.. Μετα κομπλε.. Πολυ καλο παιχνιδακι.. ;) μηπως ξερεις ποσα θελει? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 μηπως ξερεις ποσα θελει? Μέγεθος? Δεν θυμάμαι ακριβώς.. αλλά νομίζω γύρω στα 250mb.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 αναβαθμιση σημερα επιτελους για το Where's My Water? με διαφορα νεα καλουδια! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Για μένα πάντως είναι μεγ'αλη χαζομάρα της Electronic Arts να μην βγάζει για android το NBA Live 2012 (το αντίστοιχο μπασκετικο fifa12) και να κυκλοφορεί αντί αυτού, το μέτριο για μένα, Nba Jam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.turner.asmajormayhem Μου έκανε εντύπωση που είναι δωρεάν! Αξίζει να το δοκιμάσετε. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.turner.asmajormayhem Μου έκανε εντύπωση που είναι δωρεάν! Αξίζει να το δοκιμάσετε. Το παιχνιδι τα σπαει εχω κανει μιλαμε και δεν βαριεσε και ευκολα ευτυχως Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.turner.asmajormayhem Μου έκανε εντύπωση που είναι δωρεάν! Αξίζει να το δοκιμάσετε. όντως πολύ καλό.το έχω λιώσει τις τελευταίες μέρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.turner.asmajormayhem Μου έκανε εντύπωση που είναι δωρεάν! Αξίζει να το δοκιμάσετε. πρέπει να αγοράζεις όπλα..!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Παιδιά παίξτε το Monster Shooter θα φάτε κόλλημα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Παιδιά, μήπως παίζει κανείς το Retired Wizard Story; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.westriversw.RWS&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS53ZXN0cml2ZXJzdy5SV1MiXQ.. Αρκετά πορωτικό παιχνιδάκι, αλλά η ανταμοιβή όταν περνάς τα levels είναι μικρή και πολλές φορές κολλάς σε ένα level μέχρι να μαζέψεις diamonds να αγοράσεις τα level-ups. Μπορείς να κάνεις generate gift codes που δίνουν diamonds σε όποιον δίνεις τον code. Αν το παίζει κανείς, ας στείλει pm (υποθέτω πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια φορά το gift) να ανταλλάξουμε gift codes.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Eγώ από χθες έχω κολλήσει με το Subway Surfers.. Είναι πραγματικά πολύ καλό στο είδος του, και με όμορφα γραφικά... Σε αυτό το είδος παιχνιδιού, εκτός από το κλασικό Temple Run, πολύ καλό είναι και το Agent Dash, αλλά και το Rail Rush..;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmount90 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Καλησπέρα παιδιά..Με λένε Γιώργο και έχω ένα Ainol Novo 7 Fire..Κατέβασα το Order & Chaos Online και με το που πάω να μπω μου λέει "we could't identify your device"...Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Εκτός του ότι το έχω πληρώσει και δεν θέλω να χάσω τα λεφτά μου, θέλω ωστόσο πάρα πολύ να παίξω αυτό το παιχνίδι...Please Help... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Παιδιά δοκιμάστε το Granny Smith,το Jetcar Stunts και το Monster Shooter!Πολύ ωραία παιχνίδια όλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts