akis_k Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 http://img.samsungapps.com/product/2011/1017/000000193766/IconImage_20111017031541967_NEW_WEB_ICON_155_155.p%20%20ng Need For Speed: Hot Pursuit ΔΩΡΕΑΝ (μόνο από το Samsung App Store) http://img825.imageshack.us/img825/4629/avclub1download.png ____________________________________________________________ http://img.samsungapps.com/product/2011/1014/000000193139/IconImage_20111014101908539_NEW_WEB_ICON_155_155.p%20%20ng Asphalt 6: Adrenaline HD ΔΩΡΕΑΝ (μόνο από το Samsung App Store) http://img825.imageshack.us/img825/4629/avclub1download.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 εχω κολλησει με το line splitter...πολυ εθιστικο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 εχω κολλησει με το line splitter...πολυ εθιστικο Συμφωνώωωω!! Πολύ λιώσιμο μαζί με το Drag Racing! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Εχτες ανακάλυψα και ξετρελαθηκα,ότι το Theme Hospital που έπαιζα μικρός στο PC μου,υπάρχει και στο android!!!Το κατεβασα στο transformer μου και απλά το εχω λιώσει!!!! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dreamdance.th&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kcmVhbWRhbmNlLnRoIl0. Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Εχτες ανακάλυψα και ξετρελαθηκα,ότι το Theme Hospital που έπαιζα μικρός στο PC μου,υπάρχει και στο android!!!Το κατεβασα στο transformer μου και απλά το εχω λιώσει!!!! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dreamdance.th&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kcmVhbWRhbmNlLnRoIl0. Χάχαχαχα! Είναι όντως πολύ κάλο με μια πρώτη μάτια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Κάποιος που έχει το fifa2012 , μπορεί να μου πει που πάει o φάκελος με το 1.5 g data που κατέβηκαν με το παιχνίδι, γιατί θέλω να τον διαγράψω; Αν ξέρει και το όνομα του φακέλου ακόμη καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Κάποιος που έχει το fifa2012 , μπορεί να μου πει που πάει o φάκελος με το 1.5 g data που κατέβηκαν με το παιχνίδι, γιατί θέλω να τον διαγράψω; Αν ξέρει και το όνομα του φακέλου ακόμη καλύτερα. sdcard/Android/data/com.ea.game.fifa.12 :) Αν το κάνεις απεγκατάσταση δεν τα σβήνει; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 sdcard/Android/data/com.ea.game.fifa.12 :) Αν το κάνεις απεγκατάσταση δεν τα σβήνει; Μάλλον σβήστηκε γιατί δεν τον βρίσκω στην διαδρομή που γράφεις, οπότε όλα εντάξει ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 προτεινετε κανα παιχνίδι μυστηριου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Παιδιά ρίξτε μια μάτια στο καινούριο Mass Effect. Χρειάζεται αγορά άλλα αν δείτε τα γραφικά και το game play πραγματικά τα αξίζει. Για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου ,να προτείνω το Football Manager Handheld 2012. Επίσης ένα από τα τελευταία που είδα και μου έκανε μεγάλη εντύπωσή είναι το Virtua Tennis Challenge. P.S. Τα 3 παραπάνω παιχνίδια κατά τη γνώμη μου είναι ιδανικά για συσκευές με μεγάλες οθόνες, από 4.3 και άνω. :) Edited May 27, 2012 by sotiris_rez Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει αλλα ωραιο παιχνιδακι ειναι το mini motor racing. Ενα βιντεακι εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Το Asphalt 6: Adrenaline HD (το έχω αγορασμένο) αφού παίξω πρώτη φορά το κλείσω και μετά το ξανά τρέξω, παίζει με καρέ - καρέ, μικρές διακοπές, δεν τρέχει όπως την πρώτη φορά δηλαδή ομαλά....! τη να φταίει...!!:(τρέχω την ROM cm7kang-O2x-RC3-110) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Το Asphalt 6: Adrenaline HD (το έχω αγορασμένο) αφού παίξω πρώτη φορά το κλείσω και μετά το ξανά τρέξω, παίζει με καρέ - καρέ, μικρές διακοπές, δεν τρέχει όπως την πρώτη φορά δηλαδή ομαλά....! τη να φταίει...!!:(τρέχω την ROM cm7kang-O2x-RC3-110) . μηπως δεν το αντεχει? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Εχτες ανακάλυψα και ξετρελαθηκα,ότι το Theme Hospital που έπαιζα μικρός στο PC μου,υπάρχει και στο android!!!Το κατεβασα στο transformer μου και απλά το εχω λιώσει!!!! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dreamdance.th&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kcmVhbWRhbmNlLnRoIl0. Χμμμ γιατι δεν το βρισκει πλεον? Εσεις το βλεπετε στο market? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Χμμμ γιατι δεν το βρισκει πλεον? Εσεις το βλεπετε στο market? Δεν μου το εμφανίζει ούτε εμένα τωρα.:confused: Το έβγαλαν;Εγώ το εχω λιώσει πάντως....:p Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Στο mini motor racing υπάρχει κουμπί εξόδου, απο το μενου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Στο mini motor racing υπάρχει κουμπί εξόδου, απο το μενου? Στην τελευταία έκδοση ναι. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drstavros Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Οι διαφημίσεις που αναδύονται συνέχεια κατά την διάρκεια των παιχνιδιών μπορούν να φύγουν με κάποιο τρόπο?έχω εγκατεστημένα free games και δεν είμαι ακόμα root.ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Οι διαφημίσεις που αναδύονται συνέχεια κατά την διάρκεια των παιχνιδιών μπορούν να φύγουν με κάποιο τρόπο?έχω εγκατεστημένα free games και δεν είμαι ακόμα root.ευχαριστώ. Πρέπει να είσαι root αναγκαστικά. Η εφαρμογή λέγεται AdFree.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Έχουν αναφερθεί κάποιες εφαρμογές στο παρακάτω θέμα για να διώχνεις τις διαφημίσεις: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249 Δοκίμασε το AD Blocker & Data Toggle Trial Αναφέρει ότι δεν χρειάζεται root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drstavros Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Πρέπει να είσαι root αναγκαστικά. Η εφαρμογή λέγεται AdFree.. Τελικά έκανα root και χρησιμοποίησα το AdFRree και δουλεύει πολύ καλά.ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgci Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Έλεος αυτή η game loft δεν σέβεται καθόλου τους ανδροιδ user κατέβασα το nova 3 και παρατήρησα ότι έλειπαν όλα τα particle effect σε συγκρισει με το iPad Και να μου πει κάποιος ότι έχω κάποιο παλιό κινητό να το καταλάβω τέλος πάντων στο HTC evo 3d μου είναι ακριβώς το ίδιο με το Samsung galaxy s1:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Παρά πολύ καλό παιχνίδι με εξαιρετικά γραφικα είναι το cogs... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lazy8studios.cogs&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sYXp5OHN0dWRpb3MuY29ncyJd Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefoos Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Παρά πολύ καλό παιχνίδι με εξαιρετικά γραφικα είναι το cogs... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lazy8studios.cogs&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sYXp5OHN0dWRpb3MuY29ncyJd και σκεφτομουν να μπω να γραψω για αυτο το παιχνιδι. οντως ειναι πολυ καλο παιχνιδακι και εξυπνο. χρειαζεται σκεψη και ταχυτητα.!!! το προτεινω χωρις δευτερη σκεψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Επιτέλους κυκλοφόρησε ένα παιχνίδι αντίστοιχο του Pandemic 2! Ο λόγος για το Epidemic, είναι ακόμα σχετικά λιτό αλλά προσωπικά έχω κολλήσει! Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts