m7ixalis Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 τίποτα κανείς? Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζεις ,διάβασε εδω μερικά πράγματα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 οσοι ενδιαφερεστε για διαφορετικα icon packs ριξτε μια ματια εδω http://droidpirate.com/category/android-theming/icon-packs/ ελπιζω να το εβαλα στο σωστο thread Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 οσοι ενδιαφερεστε για διαφορετικα icon packs ριξτε μια ματια εδω http://droidpirate.com/category/android-theming/icon-packs/ ελπιζω να το εβαλα στο σωστο thread Αν κατεβάσω κάποιο πακέτο πρέπειμετά να ββάλω ένα ένα εικονίδιο ή μπορώ σαν '' πακέτο ''; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Αν κατεβάσω κάποιο πακέτο πρέπειμετά να ββάλω ένα ένα εικονίδιο ή μπορώ σαν '' πακέτο ''; Ενα που κατέβασα είδα οτι δεν είναι apk και δεν μπορείς να τα περάσεις όλα μαζί αλλά ένα -ένα ξεχωριστά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Αν κατεβάσω κάποιο πακέτο πρέπειμετά να ββάλω ένα ένα εικονίδιο ή μπορώ σαν '' πακέτο ''; Ενα που κατέβασα είδα οτι δεν είναι apk και δεν μπορείς να τα περάσεις όλα μαζί αλλά ένα -ένα ξεχωριστά . εαν εισαι root μπορεις να κανεις install οπως ειναι το icon pack βεβαια η rom που χρησιμοποιω εχει μια τετοια επιλογη για install δεν γνωριζω αν υπαρχει εφαρμογη για αυτη τη δουλεια οσο για το root που προανεφερα ουτε για αυτο ειμαι σιγουρος αν απαιτειται απλα στη stock rom χρησιμοποιουσα το desktop visualizer το οποιο το χρησιμοποιουσα για να αλλαζω το εικονιδιο της εφαρμογης στη homescreen.μεσα στο μενου παρεμεναν το ιδιο ααα μιας και ανεφερα αυτη την εφαρμογη πιθανοτατα να εχει επιλογη για Install icon pack Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 εαν εισαι root μπορεις να κανεις install οπως ειναι το icon pack βεβαια η rom που χρησιμοποιω εχει μια τετοια επιλογη για install δεν γνωριζω αν υπαρχει εφαρμογη για αυτη τη δουλεια οσο για το root που προανεφερα ουτε για αυτο ειμαι σιγουρος αν απαιτειται απλα στη stock rom χρησιμοποιουσα το desktop visualizer το οποιο το χρησιμοποιουσα για να αλλαζω το εικονιδιο της εφαρμογης στη homescreen.μεσα στο μενου παρεμεναν το ιδιο ααα μιας και ανεφερα αυτη την εφαρμογη πιθανοτατα να εχει επιλογη για Install icon pack Κάπου τα έχεις μπερδέψει ,δεν χρειαζεται root για να εγκαταστήσεις ενα icon pack (apk) εκτος και αν δεν θες να αλλάξεις stock launcher . Τα συγκεκριμένα icon pack ,τουλάχιστον αυτά που πρόλαβα και είδα ( τρία -τέσσερα )δεν είναι apk και άρα δεν μπορείς να τα περάσεις ολα μαζί αλλά ξεχωριστά ένα -ένα τα icons . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Κάπου τα έχεις μπερδέψει ,δεν χρειαζεται root για να εγκαταστήσεις ενα icon pack (apk) εκτος και αν δεν θες να αλλάξεις stock launcher . Τα συγκεκριμένα icon pack ,τουλάχιστον αυτά που πρόλαβα και είδα ( τρία -τέσσερα )δεν είναι apk και άρα δεν μπορείς να τα περάσεις ολα μαζί αλλά ξεχωριστά ένα -ένα τα icons . ισως να εχεις δικιο γιατι τοτε το χρησιμοποιουσα στον stock launcher επισης ναι ειναι αρχειο με icons και οχι apk οσο για το root δεν ημουν σιγουρος.μου το επιβεβαιωσες εσυ.ευχαριστω φιλτατε Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaitsef87 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 (edited) Τι λεει η εμπειρια σας πανω σε καθε UI?? Ποια πιστευετε οτι ειναι τα θετικα και ποια τα αρνητικα σε καθε περιπτωση?? Τι θα ηταν καλυτερο για εναν χρηστη χωρις καθολου εμπειρια στο Αdroid?? Περιμενω τα "φωτα" σας... Edited October 14, 2013 by zaitsef87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Τι λεει η εμπειρια σας πανω σε καθε UI?? Ποια πιστευετε οτι ειναι τα θετικα και ποια τα αρνητικα σε καθε περιπτωση?? Τι θα ηταν καλυτερο για εναν χρηστη χωρις καθολου εμπειρια στο Αdroid?? Περιμενω τα "φωτα" σας... Κατά τη γνώμη μου Miui. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 παιδια εχω το lg 2x με τη django manouche 1.6.5 rom και θελω να αλλαξω το εικονιδιο της μπαταριας στη status bar με καποιο κυκλικο που να εχει και το ποσοστο. Ξερει κανεις πως γινετε αυτο; και κατι μαλλον of topic για να μπω στις επιλογες του κερνελ που φλασαρα με τη ρομ πρεπει να τον ξαναφλασαρω; Ευχαριστω τα παιδια στο φορουμ που βοηθανε με τις απαντησεις τους ολους εμας τους ψιλοανιδεους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Έχετε υπόψιν σας καμία γραμματοσειρά σαν της φωτογραφίας που να υποστηρίζει ελληνικά; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Έχετε υπόψιν σας καμία γραμματοσειρά σαν της φωτογραφίας που να υποστηρίζει ελληνικά; Πάρα πολύ ωραία γραμματοσειρά! Μήπως ξέρεις ποια είναι και που τη βρίσκουμε? (Κι ας μην υποστηρίζει ελληνικά:rolleyes:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Πάρα πολύ ωραία γραμματοσειρά! Μήπως ξέρεις ποια είναι και που τη βρίσκουμε? (Κι ας μην υποστηρίζει ελληνικά:rolleyes. olleyes:) Στο ifont και λέγεται kg ten thousants reasons. Απλά ακόμα και αν γυρίσω το κινητό στα αγγλικά ότι έχει ελληνική λέξη φαίνεται χάλια Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Στο ifont και λέγεται kg ten thousants reasons. Απλά ακόμα και αν γυρίσω το κινητό στα αγγλικά ότι έχει ελληνική λέξη φαίνεται χάλια Ευχαριστώ:) Θα την ψάξω! Έχω δοκιμάσει αρκετές γραμματοσειρές που δεν υποστηρίζουν ελληνικά και το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν εμφανίζουν σωστά όχι τις ελληνικές λέξεις γενικά, αλλά όσες λέξεις έχουν γράμματα που δεν αντιστοιχούν και στο αγγλικό αλφάβητο. πχ Ξ, Σ, Φ, Γ, Ω. Το Α το Β το Κ κλπ που υπάρχουν και στο αγγλικό αλφάβητο τα εμφανίζει κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Έχετε υπόψιν σας καμία γραμματοσειρά σαν της φωτογραφίας που να υποστηρίζει ελληνικά; New Segoe UI Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 New Segoe UI Και που την βρισκουμε; Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Και που την βρισκουμε; Εδώ Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 New Segoe UI Αυτή τη ξέρω, την είχα γράψει και εγώ εδώ. Σε ευχαριστώ πάντως Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Και που την βρισκουμε; απ το ifont την ειχα κατεβασει και τη χρησιμοποιώ. υποστηριζει ελληνικα και μοιάζει πολύ μ αυτή που έδειξε η flandra Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themismar73 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Θεωρητικα (αν δεν εχουμε πεσει σε κανενα device dependant issue), αν βαλεις ως γλωσσα συσκευης τα Ελληνικα θα πρεπει να σου αλλαξει και η μπαρα. Φίλε μου έχω σαν γλώσσα τηλεφώνου τα ελληνικά αλλά δεν γίνεται τίποτε,και το μενού μου είναι το μισό ελληνικά και το μισό αγγλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Version 1 of “10 best icon packs for Apex/Nova/Go and other launchers” Version 2 of “10 best icon packs for Apex/Nova/Go and other launchers” Version 3 of “10 best icon packs for Apex/Nova/Go and other launchers” 10 best icon packs for Apex/Nova/Go and other launchers – version 4 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 (edited) Γειά σας. Θα ήθελα να κάνω κάποιες απλές ερωτήσεις. Οι launchers τρώνε πολύ μπαταρία; Μπορείτε να μου δώσετε μια λίστα με ελαφρύ launchers. Δοκίμασα τον GO Launcher αλλά με ψιλομπέρδεψε συγχύστηκα και τον άφησα :p Τώρα έβαλα ένα wallpaper που μου αρέσει ένα digital clock κάποια icons μέσω του Kitty Play EX και άλλαξα το UI των SMS με το SMS Go Pro και μου αρέσει μέχρι στιγμής! Αυτό που ψάχνω ωστόσο είναι να αλλάξω και το calls UI πως θα το κάνω; Το τηλέφωνό μου δεν είναι rooted και δεν ψήνομαι να το κάνω σύντομα.. Επίσης το wallpaper του είναι 1440x1280 (Xperia SP) τι μπορώ να κάνω για να βάζω οποιαδήποτε φωτογραφία.. resize crop κτλπ.. A επίσης, πως μπορώ να βάλω στο lockscreen ένα δικό μου ρολόι; (Δεν είμαι σίγουρη για τα dimensions.. Θα μάθω.) Edited November 17, 2013 by sp3cial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Γειά σας. Θα ήθελα να κάνω κάποιες απλές ερωτήσεις. Οι launchers τρώνε πολύ μπαταρία; Μπορείτε να μου δώσετε μια λίστα με ελαφρύ launchers. Δοκίμασα τον GO Launcher αλλά με ψιλομπέρδεψε συγχύστηκα και τον άφησα :p Τώρα έβαλα ένα wallpaper που μου αρέσει ένα digital clock κάποια icons μέσω του Kitty Play EX και άλλαξα το UI των SMS με το SMS Go Pro και μου αρέσει μέχρι στιγμής! Αυτό που ψάχνω ωστόσο είναι να αλλάξω και το calls UI πως θα το κάνω; Το τηλέφωνό μου δεν είναι rooted και δεν ψήνομαι να το κάνω σύντομα.. Επίσης το wallpaper του είναι 1440x1280 (Xperia SP) τι μπορώ να κάνω για να βάζω οποιαδήποτε φωτογραφία.. resize crop κτλπ.. A επίσης, πως μπορώ να βάλω στο lockscreen ένα δικό μου ρολόι; (Δεν είμαι σίγουρη για τα dimensions.. Θα μάθω.) ο go launcher ειναι για πέματα, δοκιμασε adw, nova. Τα υπόλοιπα που λες δεν εχουν σχεση με τον launcher, για τις κλησεις δες το exdialer πχ. για οθόνη κλειδώματος το magiclocker και πολλά άλλα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Έχω το Jiayu G4 Advanced. Η ROM που χρησιμοποιώ είναι η τελευταία του επίσημη Κινέζικη με Jelly Bean 4.2.1. Χρησιμοποιώντας τα themes του κινητού έχω ένα θεματάκι με το εικονίδιο του Calendar. Επειδή σαν Calendar έχει το Κινέζικο (η μοναδική εφαρμογή του κινητού στα Κινέζικα, έχει Αγγλικά κανονικά) Calendar365, παρόλο που εγκαθιστώ το Google Calendar και με τον root uninstaller απεγκαθιστώ το Κινέζικο Calendar365, όποιο theme και να χρησιμοποιήσω το Google Calendar δεν παίρνει το εικονίδιο που έπρεπε να πάρει με βάση το θέμα, αλλά διατηρεί το δικό του. Το Calendar365 άλλαζε το εικονίδιο του με βάση το εκάστοτε θέμα. Επίσης πως μπορώ τις εφαρμογές στο drawer να τις ταξινομήσω με βάση την αλφαβητική σειρά; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 για τον next launcher δεν λεει κανενας τιποτα. τοσο χαλια ειναι ρε παιδια? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts