broxopios Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Που μπορούμε να βρούμε ήχους ειδοποιήσεων (sms, calendar, mail κλπ)? Γιατί αυτούς που έχει το S4 είναι λίγο απαράδεκτοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Που μπορούμε να βρούμε ήχους ειδοποιήσεων (sms, calendar, mail κλπ)? Γιατί αυτούς που έχει το S4 είναι λίγο απαράδεκτοι. Δοκίμασε με την εφαρμογή zedge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Κατά καιρούς κάποια παιδιά έχουν ρωτήσει αν γίνεται να έχουν μεγαλύτερες γραμματοσειρές, βρήκα την εφαρμογή fontup που κάνει ακριβώς αυτό, αρκει να έχουμε root. Το κάνει επί τόπου, χωρίς επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Δοκίμασε με την εφαρμογή zedge Ακριβώς ότι ζητούσα. Ευχαριστώ πολύ. Επίσης ξέρετε αν γίνεται να βάλουμε άλλον ήχο για μηνύματα και άλλον για αναφορά παράδοσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvolno1 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Ακριβώς ότι ζητούσα. Ευχαριστώ πολύ. Επίσης ξέρετε αν γίνεται να βάλουμε άλλον ήχο για μηνύματα και άλλον για αναφορά παράδοσης? Στην ουσία η αναφορά είναι μήνυμα. Αρα δεν μπορείς. Τουλάχιστον στη μαμά εφαρμογή. Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το handCent SMS που έχει αθόρυβη αναφορά. Με τικ. Όπως στο WhatsApp messenger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Ακριβώς ότι ζητούσα. Ευχαριστώ πολύ. Επίσης ξέρετε αν γίνεται να βάλουμε άλλον ήχο για μηνύματα και άλλον για αναφορά παράδοσης? Στην ουσία η αναφορά είναι μήνυμα. Αρα δεν μπορείς. Τουλάχιστον στη μαμά εφαρμογή. Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το handCent SMS που έχει αθόρυβη αναφορά. Με τικ. Όπως στο WhatsApp messenger Γίνεται με αυτή την εφαρμογή. Όταν είχα Samsung όπου η αναφορά ερχόταν σαν μήνυμα, είχε κάνει δουλειά. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.jgui.android.test.sms.rx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το handCent SMS που έχει αθόρυβη αναφορά. Με τικ. Όπως στο WhatsApp messenger Θα το δοκιμάσω. Μιας και το φερε η κουβέντα, ποια θεωρείτε την καλύτερη εφαρμογή για sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Θα το δοκιμάσω. Μιας και το φερε η κουβέντα, ποια θεωρείτε την καλύτερη εφαρμογή για sms? θα σου προτεινα το gosms pro αυτο χρησιμοποιω τοσο καιρο δοκιμασε το Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Θα το δοκιμάσω. Μιας και το φερε η κουβέντα, ποια θεωρείτε την καλύτερη εφαρμογή για sms? 88sms Το μόνο που δείχνει την πραγματική ώρα αποστολής ενός μηνύματος και όχι την ώρα λήψης. Πολύ ελαφρύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Βρπαιδιά μια βοήθεια γιατί θα το σπάσω. Πριν λίγο καιρό είχα αλλάξει τον ήχο που κάνει η οθόνη στο άγγιγμα (το εκνευριστικό πλιτσι πλιτσι ).Είμαι root και με το es explorer είχα βρει το system/media/audio/ui και είχα αλλάξει τον ήχο. Τώρα το προσπαθώ αλλά μου λέει ότι είναι read only file και δεν αλλάζει ...τι έχει αλλάξει; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Βρπαιδιά μια βοήθεια γιατί θα το σπάσω. Πριν λίγο καιρό είχα αλλάξει τον ήχο που κάνει η οθόνη στο άγγιγμα (το εκνευριστικό πλιτσι πλιτσι ).Είμαι root και με το es explorer είχα βρει το system/media/audio/ui και είχα αλλάξει τον ήχο. Τώρα το προσπαθώ αλλά μου λέει ότι είναι read only file και δεν αλλάζει ...τι έχει αλλάξει; μηπως πρεπει να δωσεις root δικαιωματα στον file manager μεσα απο τις ρυθμισεις του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 μηπως πρεπει να δωσεις root δικαιωματα στον file manager μεσα απο τις ρυθμισεις του; Του είχα δώσει και πάλι δεν το έκανε. Έκανα εγκατάσταση ξανά. Ξέρεις από που δίνω πάλι τα δικαιώματα ; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Του είχα δώσει και πάλι δεν το έκανε. Έκανα εγκατάσταση ξανά. Ξέρεις από που δίνω πάλι τα δικαιώματα ; στον es, νομιζω πως εχει την επιλογη πατωντας το πληκτρο μενου (αριστερο αφης στη συσκευη σου). σκρολαροντας προς τα κατω, καπου θα λεει για root, για δοκιμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 στον es, νομιζω πως εχει την επιλογη πατωντας το πληκτρο μενου (αριστερο αφης στη συσκευη σου). σκρολαροντας προς τα κατω, καπου θα λεει για root, για δοκιμασε. ΟΚ το βρήκα αλλά και πάλι δεν με αφήνει να αλλάξω. Πάλι readionly γράφει..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 ΟΚ το βρήκα αλλά και πάλι δεν με αφήνει να αλλάξω. Πάλι readionly γράφει..... δεν εχω αλλη εναλλακτικη να σου προτεινω, και δεν ειμαι και root για να το δοκιμασω κι εγω.:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 δεν εχω αλλη εναλλακτικη να σου προτεινω, και δεν ειμαι και root για να το δοκιμασω κι εγω.:what: Δεν πειράζει να είσαι καλά..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Δοκίμασε άλλο file manager μήπως έχει σκαλώσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Υπάρχει τρόπος να αλλάξει το χρώμα των γραμμάτων γενικά στα μενού του κινητού; Στο κινητό που έχω όταν πατάω για περισσότερες επιλογές κάπου, μου εμφανίζει ένα γκρι φόντο με τα γράμματα σε ένα πολύ σκούρο λευκό χρώμα που τα καθιστά δυσδιάκριτα. Μπορώ μήπως να αλλάξω το χρώμα τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Βρπαιδιά μια βοήθεια γιατί θα το σπάσω. Πριν λίγο καιρό είχα αλλάξει τον ήχο που κάνει η οθόνη στο άγγιγμα (το εκνευριστικό πλιτσι πλιτσι ).Είμαι root και με το es explorer είχα βρει το system/media/audio/ui και είχα αλλάξει τον ήχο. Τώρα το προσπαθώ αλλά μου λέει ότι είναι read only file και δεν αλλάζει ...τι έχει αλλάξει; Εξερευνητής root - προσάρτηση r/w. Άλλαξε εκεί τις επιλογές και λογικά θα δουλέψει.Είχα το ίδιο πρόβλημα (μάλλον μετά από αναβάθμιση του es) και το διόρθωσα έτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Εξερευνητής root - προσάρτηση r/w. Άλλαξε εκεί τις επιλογές και λογικά θα δουλέψει.Είχα το ίδιο πρόβλημα (μάλλον μετά από αναβάθμιση του es) και το διόρθωσα έτσι... Να είσαι καλά, αυτό ήταν!!!!!!! Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Εξερευνητής root - προσάρτηση r/w. Άλλαξε εκεί τις επιλογές και λογικά θα δουλέψει.Είχα το ίδιο πρόβλημα (μάλλον μετά από αναβάθμιση του es) και το διόρθωσα έτσι... ετσι ακριβως ειναι και εγω μετα απο αναβαθμιση του es εψαχνα πως να δωσω root rights στον es μιας και ειχαν αλλαξει τελειως το ui της εφαρμογης Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Υπάρχει τρόπος να αλλάξει το χρώμα των γραμμάτων γενικά στα μενού του κινητού; Στο κινητό που έχω όταν πατάω για περισσότερες επιλογές κάπου, μου εμφανίζει ένα γκρι φόντο με τα γράμματα σε ένα πολύ σκούρο λευκό χρώμα που τα καθιστά δυσδιάκριτα. Μπορώ μήπως να αλλάξω το χρώμα τους; Αυτόν εννοώ παιδιά: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blkik Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Έχω βρει ένα wallpaper μπλε που χωρίζει στο κέντρο με δυο χρυσάφι γραμμές. Θέλω αυτό το κομμάτι στο κέντρο να το γεμίσω με άλλη φωτογραφία και να φτιάξω ένα ενιαίο wallpaper. Πάνω κάτω θα έχει αυτό το μπλε και μέσα στις χρυσαφί γραμμές θα έχει άλλη φωτογραφία. Έχω προσπαθήσει με 3-4 διαφορερικά προγράμματα κολαζ απο το Play αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Εκτός τις λύσης να τα περάσω στο υπολογιστή και να επεξεργαστώ με photoshop υπάρχει καμιά εναλλακτική για επεξεργασία σε κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 καλησπέρα παιδιά ξέρετε μήπως κανένα πρόγραμμα για δημιουργία θεμάτων για κινητά android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 τίποτα κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts