nomedor Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 H Google αγόρασε το Blind Type! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Συμμετοχή της AndroidGreece στην Athens Digital Week 2010. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YiannisF Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Το PayPal έρχεται στο Android Market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Opera Mobile for Android coming soon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 First Android Gingerbread Details :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 http://www.androidpolice.com/wp-content/uploads/2010/10/image_thumb196.png Γιγάντιο αγαλμα του Gingerbread εφτασε στο Googleplex Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 http://www.androidpolice.com/wp-content/uploads/2010/10/image_thumb196.png Γιγάντιο αγαλμα του Gingerbread εφτασε στο Googleplex Και το αγχος για το αν το Desire(HD) θα παρει την (ακομα πιο) καινουρια εκδοση του Android μολις αρχισε Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Και το αγχος για το αν το Desire(HD) θα παρει την (ακομα πιο) καινουρια εκδοση του Android μολις αρχισε Περιττό μιας και το Desire HD μόλις βγήκε και το Gingerbread ούτε καν. Απολαύστε αυτά που έχετε γιατί αν το πάρεις έτσι... δεν τελειώνει ποτέ αυτή η διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 (edited) Περιττό μιας και το Desire HD μόλις βγήκε και το Gingerbread ούτε καν. Απολαύστε αυτά που έχετε γιατί αν το πάρεις έτσι... δεν τελειώνει ποτέ αυτή η διαδικασία. Ναι, και το desire 2.1 ειχε αρχικα, αλλα μολις βγηκε η 2.2 ολοι οι κατοχοι κανανε αμαν να την παρει. Οπως και να χει, οταν δινεις 500/550 ευρω για κινητό, το βλεπεις σαν να αγοραζεις πλατφορμα και οχι απλως συσκευη, δηλαδη οπως οταν αγοραζεις ενα pc. Δηλαδη προσωπικα θα αισθανομουν πολυ κοροϊδο αμα εδινα 550ευρω και μετα εβγαινε η επομενη εκδοση, και δεν μπορουσα να την βαλω επειδη δεν υπαρχει update. Edited October 29, 2010 by kurkosdr Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 θέλω να πιστεύω πως την νέα εκδοση θα την παρουν τα htc desire, htc desire hd, samsung galaxy s... αν δεν ειναι ικανα τα παραπανω να την υποστηριξουν , δεν θα μπορει ουτε το nexus one που απ οτι ξερω εχει σχεδον τα ιδια χαρακτηριστικα με το htc desire. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 θέλω να πιστεύω πως την νέα εκδοση θα την παρουν τα htc desire, htc desire hd, samsung galaxy s... αν δεν ειναι ικανα τα παραπανω να την υποστηριξουν , δεν θα μπορει ουτε το nexus one που απ οτι ξερω εχει σχεδον τα ιδια χαρακτηριστικα με το htc desire. Μήπως για αυτό ετοιμάζεται nexus two; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Μήπως για αυτό ετοιμάζεται nexus two; :rolleyes: αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα απ'όσο ξέρω Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα απ'όσο ξέρω Δεν εχει επιβεβαιωθει, αλλα οι φημες που λενε για 8 νοεμβρη φαινονται αξιοπιστες. Λιγος καιρος μενει οποτε θα δουμε αν θα επιβεβαιωθουν. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα απ'όσο ξέρω Φυσικά και μιλάμε για φήμες, αλλά όλα έτσι δεν ξεκινούν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Σχετικά: http://gizmodo.com/5676008/hands-on-the-nexus-two-by-samsung Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 (edited) Σχετικά: http://gizmodo.com/5676008/hands-on-the-nexus-two-by-samsung Κοιτα τι μου κανεις τωρα... DesireHD, Android PSP, Google Nexus Two, σε λιγο θα αρχισω να κοιταω περιεργα αυτην την τραπεζα εξω απο την σχολη, που ειναι και λιγο απομερα και μακρια απο το αλφα ταφ (διαβαζε: αστυνομικο τμημα)... :p Edited October 29, 2010 by kurkosdr Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Έρχεται Netflix στο… Android;! Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Δεμ θυμαμαι που το διαβασα - αλλα απο την εκδοση του 2.2 και μετα η ιδια η google αναλαμβανει πλεον τις αναβαθμισεις σε ολες τις συσκευες που τρεχουν android - και οχι πλεον οι κατασκευαστριες εταιρειες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Δεμ θυμαμαι που το διαβασα - αλλα απο την εκδοση του 2.2 και μετα η ιδια η google αναλαμβανει πλεον τις αναβαθμισεις σε ολες τις συσκευες που τρεχουν android - και οχι πλεον οι κατασκευαστριες εταιρειες :) Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. Η Google στο IO είχε πει ότι στόχος της είναι να σταματήσει το fragmentation. Το πως θα το κάνει αυτό όμως δεν το διευκρίνησε. Το ότι θα αναλάβει εκείνη τα updates είναι απλά μια φήμη που κατά τη γνώμη μου απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Βέβαια, μακάρι να εχω άδικο και να υπάρχει κάτι που δεν ξέρω ώστε να με διαψεύσεις :) Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Αν το Android καταφέρει να κάνει αυτό που κάνουν τα windows (να έχουν δηλαδή όλους τους drivers kαι να τρέχουν ανεξαρτήτως σύνθεσης hardware) τότε θα περάσουμε σε μια άλλη εποχή στα λειτουργικά των κινητών. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 (edited) αλλα απο την εκδοση του 2.2 και μετα η ιδια η google αναλαμβανει πλεον τις αναβαθμισεις σε ολες τις συσκευες που τρεχουν android Ονειρο θερινότατης νυκτος το κοβω. Εδω μερικα smartphones εχουν custom hardware διαφορετικο αυτο που υποστηριζει η vanilla android 2.2, το οποιο μαλιστα μερικες ειναι και undocumented. Ενω μερικα αλλα εχουν κλειδωμενους bootloaders. Οποτε, σε αυτην την περιπτωση, μονο ο εκαστοτε κατασκευαστης μπορει να φτιαχνει os για το συγκεκριμενο κινητο. Για να μην μιλησω για τα tablets. Παντως, δραττομαι της ευκαιριας να προτεινω δημιουργια thread οπου θα αναφερουμε τα κινητα που τρεχουν vanilla android. Πχ το Nexus One, Synapse One μου ερχονται στο μυαλο. Edited December 6, 2010 by kurkosdr Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. Η Google στο IO είχε πει ότι στόχος της είναι να σταματήσει το fragmentation. Το πως θα το κάνει αυτό όμως δεν το διευκρίνησε. Το ότι θα αναλάβει εκείνη τα updates είναι απλά μια φήμη που κατά τη γνώμη μου απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Βέβαια, μακάρι να εχω άδικο και να υπάρχει κάτι που δεν ξέρω ώστε να με διαψεύσεις :) Sent from my Desire HD using Tapatalk Για το μόνο λόγο που μπορεί η Google να αναλάβει τις αναβαθμίσεις απο δώ και πέρα είναι λόγω ενιαίου UI..Απο τη στιγμή που στη 2.3 -λένε- πως δε θα επιτραπούν shells (Sense U.I,MotoBlur,Timescape κλπ..) τότε δε το βλέπω περίεργο να γίνονται OTA Updates μέσω Google.. Αλλα παρόλα αυτά πιστεύω θα γίνει λίγο μπέρδεμα..Πώς θα γίνει διαχωρισμός στο ποιές συσκευές θα πάρουν την αναβάθμιση και ποιές όχι? (λόγω minimum requirements) Ελπίζω σήμερα να ανακοινωθεί η Gingerbread και να μας λυθούν οι απορίες :grin: υ.γ Επίσης ελπίζω να μη καταργήσουν τα shells..Το Sense με έχει καραβολέψει.. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Απο τη στιγμή που στη 2.3 -λένε- πως δε θα επιτραπούν shells (Sense U.I,MotoBlur,Timescape κλπ..) τότε δε το βλέπω περίεργο να γίνονται OTA Updates μέσω Google. υ.γ Επίσης ελπίζω να μη καταργήσουν τα shells..Το Sense με έχει καραβολέψει.. :/ Μα και αυτό (ότι θα καταργηθούν τα shells) είναι απλά φήμες και σίγουρα αβάσιμες. Ξέρεις πόσα έχει χαλάσει η HTC σε research&development για το sense? Δε νομίζω να αφήσει να πάνε έτσι εύκολα χαμένα. Επίσης αν γινόταν κάτι τέτοιο, τα κινητά θα διέφεραν μόνο σε hardware και τιμή, κάτι που κάνει τον ανταγωνισμό των εταιριών πολύ πολύ δύσκολο... Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Μα και αυτό (ότι θα καταργηθούν τα shells) είναι απλά φήμες και σίγουρα αβάσιμες. Ξέρεις πόσα έχει χαλάσει η HTC σε research&development για το sense? Δε νομίζω να αφήσει να πάνε έτσι εύκολα χαμένα. Επίσης αν γινόταν κάτι τέτοιο, τα κινητά θα διέφεραν μόνο σε hardware και τιμή, κάτι που κάνει τον ανταγωνισμό των εταιριών πολύ πολύ δύσκολο... Sent from my Desire HD using Tapatalk Αυτό ακριβώς θέλουν να κάνουν εκεί στη Google..Προσωπικά το Sense με έκανε να αγοράσω το Desire και δε το 'χω μετανιώσει..Ελπίζω ό,τι διαβάζουμε να είναι ταυροκόπρανα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Αυτό ακριβώς θέλουν να κάνουν εκεί στη Google..Προσωπικά το Sense με έκανε να αγοράσω το Desire και δε το 'χω μετανιώσει..Ελπίζω ό,τι διαβάζουμε να είναι ταυροκόπρανα :D Χεχε, ταυροκόπρανα είναι. Είναι μόνο υποθέσεις κάποιων blogers. Και εγώ είμαι fan του sense. Ίσως όχι του home launcher, άλλα σίγουρα όλων των άλλων υλοποιήσεων από τον dialer μέχρι το Facebook integration. Η HTC είναι μέλος του Open handset alliance η οποία είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του λειτουργικού. Λες να συμφωνούσε να κοπεί το sense? Και ακόμη και να το έκανε, θα ξόδευε λίγο νωρίτερα τόσα χρήματα στην ανάπτυξή του και στις παράπλευρες λειτουργίες του? (βλέπε htcsense.com, HTC likes, HTC hub κλπ κλπ) Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts