GARCIA Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Χρόνια πολλά! Κλασικά klwp και νοβα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Google Pixel 3a Nova Prime Launcher - No dock, hidden notif. bar Nokia 7.2 Wallpaper Viral Iconpack Homescreen by George M, on Flickr Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 Κάτι απλο... Aio Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrgiannnis Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 καλησπερα παιδια καλη χρονια σε ολους με υγεια, ηθελα να ρωτησω ,εχω κατεβασει ενα θεμα για klwp το οποιο θελει 3 σελιδες στο nova launcher τις βαζω λοιπον τις σελιδες αλλα το θεμα δεν δουλευει μηπως ξερει κανενας τι μπορει να φταιει η δεν εχω κανει καποια σωστη ρυθμιση στο nova η στο klwp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Klwp και νοβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Klwp και νοβα !!! Δεν εχω δοκιμάσει πότε κατι όπως το klwp αλλα για αυτο που έφτιαξες αγγίξει τον κόπο και τον λίγο χρόνο που διαθέτω!! Πληροφορίες και λίγη βοήθεια?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Καλημέρες! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Ή ταπετσαρία είναι από το walloop και είναι live wallpaper... Όλα τα υπόλοιπα φτιαγμένα με το KWGT. Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Klwp και νοβα Απίστευτη δουλειά, μπράβο! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 (edited) Μιας και μπήκα στο χώρο... Μια ακόμη από εμένα! •KWGT--- •Inspire 002 widget •H2O Icon pack Δωρεάν από Play Store. •Live Wallpaper Samsung Galaxy S20 Για όποιον θέλει να ασχοληθεί. Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 16, 2020 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rupper Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 !!! Δεν εχω δοκιμάσει πότε κατι όπως το klwp αλλα για αυτο που έφτιαξες αγγίξει τον κόπο και τον λίγο χρόνο που διαθέτω!! Πληροφορίες και λίγη βοήθεια?:) https://play.google.com/store/apps/details?id=org.kustom.agent00&hl=en_GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Να ξεφύγουμε λίγο από τα μαύρα φόντο έτσι για αλλαγή διάθεσης! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 (edited) •Wallpaper:Zedge •Ημερομηνία καιρός ημερολόγιο:Pixel02 01- widget KWGT •Μπαταρία:Rectangle. Batt-Ansari KWGT •Search και καιρός:AK 034-Andromeda KWGT •Εικονίδια:Ansari KWGT Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 21, 2020 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Ρε παιδιά, στο tapatalk σε τι ποιότητα ανεβάζετε την εικόνα; Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Ρε παιδιά, στο tapatalk σε τι ποιότητα ανεβάζετε την εικόνα; Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν έχεις τη free έκδοση μέχρι medium μπορείς Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Να ξεφύγουμε λίγο από τα μαύρα φόντο έτσι για αλλαγή διάθεσης! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραίο! Μπορείς να γράψεις τα επι μέρους στοιχεία που το συνθέτουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Ωραίο! Μπορείς να γράψεις τα επι μέρους στοιχεία που το συνθέτουν?Βεβαίως: Wallpaper από Creative Widget: Donut Kwgt (το νούμερο 7 με αρκετό edit από μένα) Icon pack : crayon Screenshot με snapmod Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Coffee time! Klwp και νοβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Coffee time! Klwp και νοβα Πολύ καλό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Σημερινη Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Παρα πολύ όμορφη! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Σημερινη Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίναι εύκολο να μας στείλεις το wallpaper; πολύ όμορφο πραγματικά Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 (edited) Ευχαριστως Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 13, 2020 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Ευχαριστως Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦίλε μου ανεβάσετο άμα μπορείς στο drive σου για φουλ ανάλυση. Σε ευχαριστούμε πολύ The power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Ειναι σε full αναλυση. Εχω ανεβασει μεσω tapatalk vip. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts