stispan1 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 τι λες τωρα.... εγω το εκανα προχτες βραδυ αργα και ημουν 70.000 και τωρα 54.000 πρωτος πρωτος μπηκες στην ουρα; Εμένα μου λέει your code has been sent αλλά κωδικός δεν υπάρχει. Ούτε στα σπαμ. Από τι email σας ήρθε να κάνω ένα search στο mail μου...; Εγώ γράφτηκα πριν από δύο εβδομάδες περίπου.. χθες το βράδυ είχε πριν από εμένα γύρω στα 5500 άτομα και σήμερα το πρωί μου ήρθε το μειλ με τον κωδικό...το μειλ που ήρθε είναι από info@themerapp.com Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Εμένα μου λέει your code has been sent αλλά κωδικός δεν υπάρχει. Ούτε στα σπαμ. Από τι email σας ήρθε να κάνω ένα search στο mail μου...; Εγώ γράφτηκα πριν από δύο εβδομάδες περίπου.. χθες το βράδυ είχε πριν από εμένα γύρω στα 5500 άτομα και σήμερα το πρωί μου ήρθε το μειλ με τον κωδικό...το μειλ που ήρθε είναι από info@themerapp.com Βλέπω την απάντηση σου, μπαίνω στο email μου, ψάχνω για "info@themerapp.com" και βλέπω το email μαζί με τον κωδικό και πάνω δεξιά.. 0 minutes ago! Τρελό timing! Μόλις το έψαξα, μόλις είχε έρθει ;) Πάω για δοκιμές.. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 (edited) Βλέπω την απάντηση σου, μπαίνω στο email μου, ψάχνω για "info@themerapp.com" και βλέπω το email μαζί με τον κωδικό και πάνω δεξιά.. 0 minutes ago! Τρελό timing! Μόλις το έψαξα, μόλις είχε έρθει ;) Πάω για δοκιμές.. ειναι custom launcher ετσι; Ξέρετε αν μπορώ να τον βρω ανοιχτό; όμως σορρυ αν κάτι τέτοιο απαγορεύεται στο forum. Γιατί σε μια μέρα πέφτει το πολύ 5000. Και μένουν 55000 ακόμα... Δεν με βλέπω καλά... Edited October 3, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Ποιος launcher ειναι αυτος ρε παιδια? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Ποιος launcher ειναι αυτος ρε παιδια? Όντως που μπορούμε να τον βρούμε; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 +1από μένα που τον βρίσκουμε Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Παιδιά.. υπομονή λίγες μέρες γιατί δεν βρίσκεται πουθενά ο launcher - themer. Μόνο με code δουλεύει. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Παιδιά.. υπομονή λίγες μέρες γιατί δεν βρίσκεται πουθενά ο launcher - themer. Μόνο με code δουλεύει. Και ο aviate με κωδικό είναι αλλά έμπαινες στο store τον έβλεπες και ζητούσες κωδικό. Αυτόν τον βλέπεις κάπου; Από που ζητάς κωδικό; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Και ο aviate με κωδικό είναι αλλά έμπαινες στο store τον έβλεπες και ζητούσες κωδικό. Αυτόν τον βλέπεις κάπου; Από που ζητάς κωδικό; Τον βρίσκεις εδώ. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Τον βρίσκεις εδώ. Ελπίζω να μην είναι ειρωνεία αυτό... Εγώ έγραφα themer launcher όπως γράφει ο φίλος παραπάνω και δεν το έβρισκα.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mycolorscreen.themer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 There are 115,595 people in front of you. Θα έχω συνταξιοδοτηθελι μέχρι να έρθει ο κωδικός; :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Άλλη μία καινούργια Μπορούμε να έχουμε το wallpaper; :) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 There are 115,595 people in front of you. Θα έχω συνταξιοδοτηθελι μέχρι να έρθει ο κωδικός; :lol: πιθανοτατα θα εχεις πεθανει πρωτα απο γεραματα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Eχουνε πει οτι ενεργοποιουν 5000 την μερα οποτε 115000/5000 = 23 μερες..... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Eχουνε πει οτι ενεργοποιουν 5000 την μερα οποτε 115000/5000 = 23 μερες..... :D εμενα μου φαινεται σε 3 μερες 10000 οποτε μεγαλωσε το... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 http://www.droid-now.com/2013/10/mycolorscreen-themer-app-available-closed-beta/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Νέα.......minimal όπως πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Και γω μια νέα... Καιρό είχα να αλλάξω. Πολύ καλό. Το grid πόσο το έχεις; 5χ8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Νέα.......minimal όπως πάντα ηθελα να ηξερα που τα βρισκεις αυτα τα wallpaper:cool: αμα δεν σου ειναι κοπος:rolleyes: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 ηθελα να ηξερα που τα βρισκεις αυτα τα wallpaper:cool: αμα δεν σου ειναι κοπος:rolleyes: Δοκίμασε το zedge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 ηθελα να ηξερα που τα βρισκεις αυτα τα wallpaper:cool: αμα δεν σου ειναι κοπος:rolleyes: Όντως η συγκεκριμένη είναι από το zedge...δική σου...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Πολύ καλό. Το grid πόσο το έχεις; 5χ8; 8x5 πρέπει να εννοείς... Και ναι, το πέτυχες. Πάντα εκεί το έχω και πάντα χωρίς dock. Πρόσεξε! Αυτό είναι στον action launcher οπότε στον Nova για παράδειγμα μπορεί να χωράει παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Δοκίμασε το zedge Όντως η συγκεκριμένη είναι από το zedge...δική σου...! ναι ρε φιλε το zedge:cool: αυτο το site το ειχα ξεχασει τελειως ευχαριστω πολυ:D Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) 8x5 πρέπει να εννοείς... Και ναι, το πέτυχες. Πάντα εκεί το έχω και πάντα χωρίς dock. Πρόσεξε! Αυτό είναι στον action launcher οπότε στον Nova για παράδειγμα μπορεί να χωράει παραπάνω. Ευχαριστώ! Πειραματίζομαι από χθες να τη φτιάξω στα μέτρα μου και με nova και action. Η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως έβαλες τα εικονίδια και χωρίς ντοκ είναι πολύ ευχάριστο. Στο nova απλά έβαλα gesture προς τα πάνω να ανοίγει το app drawer. Τόσες επιλογές που δεν μπορείς να κατασταλάξεις :-D Πάντως, νομίζω πως το μόνο σετ εικονιδίων που έχει τα πάντα είναι το DCiconz. Το stark πως τα πάει συγκριτικά; Edited October 5, 2013 by karx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts