antrenik Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) Νεο home[ATTACH]35756[/ATTACH] Wallpaper αν θες και πως άλλαξες την status bar, ευχαριστούμε Edit : το wallpaper το βρήκα Edited September 12, 2013 by antrenik Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 New one... Πολλά +++++ και για το τραγούδι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 New one... ωραιο. κατεβαζεις το dpi ή το note ειναι τοσο μεγαλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Δεν αντεξα...... την αλλαξα παλι (λιγο) :lol: http://s12.postimg.org/xa3bxonzt/screen_20130912_1753.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 ωραιο. κατεβαζεις το dpi ή το note ειναι τοσο μεγαλο; Είμαι με probam και έχω πειράξει το dpi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 απλα πραγματα:) [ATTACH]35764[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 απλα πραγματα:) Με συνοπτικές διαδικασίες.. ΤΟ WALLPAPER! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Με συνοπτικές διαδικασίες.. ΤΟ WALLPAPER! :D θα σε εντυπωσιασει, μιας και ειναι διπλο, διαλεξε οποια πλευρα θες.:p [ATTACH]35767[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 θα σε εντυπωσιασει, μιας και ειναι διπλο, διαλεξε οποια πλευρα θες.:p Αυτά είναι, μ'ένα σμπάρο δυο wallpapers :lol: Ευχαριστίες..! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 New Home (nova launcher eye in sky pressed icons) και παντα uccw Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 παρτε και απο μενα:cool: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 θα σε εντυπωσιασει, μιας και ειναι διπλο, διαλεξε οποια πλευρα θες.:p Σ' ευχαριστώ κι εγώ για το wallpaper. Σε συνδιασμό με το 3D Image Live Wallpaper, το μισό κομμάτι Φθινόπωρο/Χειμώνας είναι κορυφή στο κινητό μου. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 New Home (nova launcher eye in sky pressed icons) και παντα uccw Πολύ καλή!!!!! Wallpaper? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Πολύ καλή!!!!! Wallpaper? Βέβαια εδω είσαι Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Έχω μια απορία παιδιά. Γίνεται στο widgetlocker αντί για κάποιον slider να βάλουμε κάποιο πληκτρολόγιο ώστε να ξεκλειδώνει η συσκευή με password? Κάνοντας search το μόνο που βρήκα είναι να έχεις το widgetlocker με slider και να ενεργοποιήσεις το pin κλείδωμα του android, το οποίο όμως δεν με βολεύει να έχω 2 lockscreen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 (edited) Κατι πολύ απλό,γιατί μου άρεσε πολύ το wall Edited September 14, 2013 by chris_pro Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Κατι πολύ από,γιατί μου άρεσε πολύ το wall εικονιδια; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 εικονιδια; :D Wall;;; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 (edited) εικονιδια; :D Εδω εισαι.http://www.themerepublic.net/2013/08/ripme-hd-by-mushcube.html Edited September 14, 2013 by chris_pro Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Εδω εισαι.http://www.themerepublic.net/2013/08/ripme-hd-by-mushcube.html Κατέβασα τα εικονίδια. Πως τα χρησιμοποιώ; Ένα ένα; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Κατέβασα τα εικονίδια. Πως τα χρησιμοποιώ; Ένα ένα; Συνεχόμενα πάνω στο εικονίδιο και edit. Εννοείτε και θες custom launcher. Δες κανά βίντεο για περισσότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Μια παραγεμισμενη[ATTACH]35837 Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Μια παραγεμισμενη[ATTACH]35837 Όντως παραγεμισμενη. Αλλά ωραία widgets που δεν έχω ξαναπροσεξει. Πως λέγονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Όντως παραγεμισμενη. Αλλά ωραία widgets που δεν έχω ξαναπροσεξει. Πως λέγονται; Όλα είναι με zooper widget που περιέχουν κάποια bitmap icons από xda, επίσης ο player είναι ο n7player στην πληρωμένη έκδοση και black icons του nova launcher (μάλλον θα ξαναγυρίσω στον next όμως γιατί ο nova μου φαίνεται φτωχός) Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Αν μιλάμε για παραγεμισμενες.... Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts