Dimitris_1386 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Μήπως ξέρει κανένας πως μπορώ να βάλω εικονίδια δικά μου του καιρού στο uccw και να αλλάζουν και το βράδυ;πχ όταν είναι ημέρα να μου δείχνει ήλιο και το βράδυ την σελήνη. Έχω κατεβάσει εικονίδια δε μορφή npg αλλάζουν αναλόγως τον καιρό αλλά αυτό με το βράδυ δεν το έχω καταλάβει πως λειτουργει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 (edited) τα εικονιδια ποια ειναι ? Edited August 29, 2013 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Nova prime Τα εικονίδια αυτά ποιο είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Από εχθές φοράμε Slim Bean.. http://i43.tinypic.com/2q34p42.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 τα εικονιδια ποια ειναι ? Glass theme Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Από εχθές φοράμε Slim Bean.. Τέλεια!! Απλή και λιτή όπως μου αρέσουν..:D μπορώ να έχω το wallpaper με το βουνό; Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 μικροαλλαγες... [ATTACH]35409[/ATTACH][ATTACH]35410[/ATTACH][ATTACH]35411[/ATTACH] Τα εικονίδια αυτά ποιο είναι? τα εικονιδια ειναι τα Holler! wht. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Από εχθές φοράμε Slim Bean.. http://i43.tinypic.com/2q34p42.jpg Nice... Η δικιά μου απορία είναι πως κάνεις αυτό το πράγμα και είναι το κινητό, πίσω το wallpaper και γενικά πως φτιάχνεις αυτές τις εικόνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Τέλεια!! Απλή και λιτή όπως μου αρέσουν..:D μπορώ να έχω το wallpaper με το βουνό; Φυσικά.. :happy: Nice... Η δικιά μου απορία είναι πως κάνεις αυτό το πράγμα και είναι το κινητό, πίσω το wallpaper και γενικά πως φτιάχνεις αυτές τις εικόνες. Βασικά το φτιάχνω με χρήση Photoshop. Βρίσκεις ένα "πλαίσιο" του κινητού και μετά περνάς screenshot και φόντο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 @Giov87, ο καιρος ποια εφαρμογη ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Τι κόλλημα είναι αυτό να θέλω να αλλάζω συνέχεια τις οθόνες ρε παιδιά... Πρέπει να φταίει η εξεταστική :p Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 @Giov87, ο καιρος ποια εφαρμογη ειναι; Είναι ο EZ - weather forecast. Μου αρέσει πολύ που είναι απλός και προ πάντων free. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Φυσικά.. :happy: Ευχαριστώ πολύ. ;-) Τι κόλλημα είναι αυτό να θέλω να αλλάζω συνέχεια τις οθόνες ρε παιδιά... Πρέπει να φταίει η εξεταστική :p Σίγουρο αυτό!! κι εγώ όλο με το κινητό στο χέρι είμαι παρά με το βιβλίο.. :-P Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Είναι ο EZ - weather forecast. Μου αρέσει πολύ που είναι απλός και προ πάντων free. :happy: κι ελεγα τι μου θυμιζει. τον ειχα χρησιμοποιησει παλιοτερα, ωρα να τον ξαναβαλω, ευχαριστω πολυ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 κι ελεγα τι μου θυμιζει. τον ειχα χρησιμοποιησει παλιοτερα, ωρα να τον ξαναβαλω, ευχαριστω πολυ.:) Μια από τα ίδια και εγώ. Τόσο καιρό είχα Beautiful Widgets.. είδα όμως πως έβαλε και ένα ωραίο trasparent widget και τον ξανά έβαλα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Παοδιά για τον καιρό ποιούς σερβερς χρησιμοποιείτε? Γενικώς έχετε βρει κάποια αξιόπιστη πηγή για τις προγνώσεις? Μόνο εγώ βλέπω οτι οι προβλέψεις είναι τελείως αναξιόπιστες και αλλαζουν διαρκώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 μικροαλλαγες... [ATTACH]35409[/ATTACH][ATTACH]35410[/ATTACH][ATTACH]35411[/ATTACH] τα εικονιδια ειναι τα Holler! wht. Θέλω την γραμματοσειρά αν γίνεται:) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Note 2, CyanogenMod & Nova Launcher ;) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Θέλω την γραμματοσειρά αν γίνεται:) Ορίστε :) http://db.tt/fPZ1LR7Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Ορίστε :) http://db.tt/fPZ1LR7Q Που τις βρίσκετε τοσο ωραίες; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Που τις βρίσκετε τοσο ωραίες; Το έχω κι εγώ απορία αυτό... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 (edited) Ορίστε :) http://db.tt/fPZ1LR7Q Πως την περναμε ; Και μια δική μου [ATTACH]35419[/ATTACH] Edited September 2, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Που τις βρίσκετε τοσο ωραίες; Το έχω κι εγώ απορία αυτό... :confused: Ψάχνοντας στο ίντερνετ για γραμματοσειρές, θα βρείτε πάρα πολλές, αλλά αυτές που υποστηρίζουν ελληνικά είναι λίγες δυστυχώς. Πως την περναμε ; Εγώ χρησιμοποιώ το zooper widget, και με ένα διαχειριστή αρχείων βρίσκω το φάκελό του στη μνήμη. Μέσα εκεί υπάρχει κι ένας φάκελος fonts, όπου κάνεις επικόλληση τη γραμματοσειρά, και μετά τη διαβάζει αυτόματα . Αντίστοιχα γίνεται και στο uccw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Γιαυτο ρώτησα και εγώ. Τις περισσότερες που βρίσκω δεν υποστηρίζουν ελληνικά Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Εχω μιλήσει με αρκετούς συμφορουμιτες, γραμματοσειρα δεν έχω καταφέρει να αλλάξω:cry: Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts